uyanırım ben :76: bundan anlaşılıyoki kıyafet seç,m kendine yakışanı bulup giymeye örnek olavak kişisin.yeminle benim yarım kadar görünüyosun ki benim şuan üstüm 36 altım 38 beden.enazından son kıyafetlerim öyleydi kıyafetlerinde bi standartı yokkiAnam bunlar ne söz böyle bi yerlerim kalkacak..
kendinden uyandın demek..yok be canım 10 kilo daha verince üst 36-38 arası altta 38 oluyor... 34 nerde...
zaten 34 olmak istemem kuş gibi sevmem öyle...
uyanırım ben :76: bundan anlaşılıyoki kıyafet seç,m kendine yakışanı bulup giymeye örnek olavak kişisin.yeminle benim yarım kadar görünüyosun ki benim şuan üstüm 36 altım 38 beden.enazından son kıyafetlerim öyleydi kıyafetlerinde bi standartı yokkiama oldukça zarif ve zayıf gözüküyosun hiçbir fazlalık hçbir bölgesel sorun görünmüyor valla maşallah.benim şuan midem birazda göbeğim klavyenn üzerinde
kıyafet seçimi konusunda çok haklısın ama birazda vucut yapısı da önemli.mesela ben yuvarlak hatlı bazı bölgesel sorunları olan bide eti sıkılığını kaybetmiş bir durumdayım dolayısıyla aynı kilo ve boydaki birine göre daha iri gözüküyorum.evet üst bölgem ince ama profilden sadece
git ya 61 kıloda ne midesi ne göbeği..
kıyafet seçimi bence herşeyden önemli insanın kilosundan bile...
çünkü kıyafet bir insanı 10 kilo bile fazla yada az gösterebilir... yani ben, dar vucudu saran kot ve body filan giysem eminim daha kılolu gorunucektim bu herkes için geçerli..
zaten böyle düşündüğüm için kot giymeyeli o kadar uzun zaman oldu ki... kot giyebilmeyi özledim... hep eşofman tişört takılıyorum spor olmak isteyince yada elbise böyle resimdeki gibi..
başka türlü rahat edemiyorum.. oram buram belli olunca..
benim göbek mide kalça filan değil daha öncede dediğim gibi eşit alıp verme olayım var birazda ondan olduğum kiloyu göstermediğimi söylerler hep...
yani az tahmin ederler kilomu filan sorduklarında.. tabi sen bana sor her yerimde ne kadar yağ var ben bilirim
kıyafet seçimi konusunda çok haklısın ama birazda vucut yapısı da önemli.mesela ben yuvarlak hatlı bazı bölgesel sorunları olan bide eti sıkılığını kaybetmiş bir durumdayım dolayısıyla aynı kilo ve boydaki birine göre daha iri gözüküyorum.evet üst bölgem ince ama profilden sadeceiskelet yapım oldukça geniş.eşimden bile genş omuzlarım var yakın zamanda kilomu sordu kuzenimin eşi 61 diyince şaşırdı çünkü kendi 70 kiloymuş ve gerçekten benden daha zayıf duruyor işte çeşit çeşit insan duruş görünüş ağırlık boyut farkı var kim neyle nasıl mutluysa bu durumun bi standartı yok bu yüzden kıyaslama yapmak mmkün değil.bu arada bacaklarına bayıldım çok düzgün maşallah maşallah
geçmişe bi bakındım ama aklım 5 karış havada hiç bişi hatırlamıyorum şimdi ne okudumdayım derdi ekmek yiyenin kafası çalışmaz diye iftarda pide sahurda köy ekmekleri ve kendime bir dur diyen ben yok diyette falan değilim ama yedim dye kilo alırım korkusu yaşıyorum nedense herkese akıl veren ben kendime gelince bişi yok
sahura kadar 1-2 saat uyuyorum sonra sahura zar zor kalıyorumsonrada uykum açılıyor annem erken uyanıyor onu kaldırmaya yardım edecem uykum bölünmesin diyede uyumuyorum öğlene doğru uyuyorum yarım yamalak sersem gibi oluyorum
ayşebaharcım eylül ortasında evde olcam ondan sonra bir zaman ayarlar görüşürüz kısmet olursadaha kısır yicem ben
ezgiilknur hoşgeldin tekrar.sende ben gibi ekmekçi oldun bakıyorum her menüde ekmekler havada uçuşuyor.bence biraz azalt hem kilo alıp gelmişsin hazır ramazanın nimetleirnden yararlanıp ekmekte kullanacağın hakkını yemek yada meyvede yada tatlıda kullansan daha faydalı olur gibi geliyor.
bu ara kilo aldım gibi geliyor abimde usta metresi vardı onla ölçüm yaptımgörünüşe göre nekadar doğru bilmem ama belim 72 cm olmuş popo 99 cm olmuş popo milimle erirken belden 3 er 5 er inceliyorum bacakları zaten hiç saymıyorum sanki iki ayrı vucut birleşmişiz gibi utanmasam teşhir edecem nazar değer incelirler belki
Taleplerinizi kabul ettim arkadaşlar ama böyle olmuyor çok talepkarsınız..
Taleplerinizi kabul ettim arkadaşlar ama böyle olmuyor çok talepkarsınız..
tşklerr hoşbuldumm yenidenn evet yaa ekmek çok güzell sıcacıkk ve yumuşacık dayanamıyorumm yedim kaç gündür haklısın en azından akşamları azaltım yada akşam yemeyeyimde sadece sahurda yiyeyim iftarda yenecek sey çok oluyo zaten suda çok içildigi için öyle yapayım ben en iyisi tşkler canım önerin içinngeçmişe bi bakındım ama aklım 5 karış havada hiç bişi hatırlamıyorum şimdi ne okudumdayım derdi ekmek yiyenin kafası çalışmaz diye iftarda pide sahurda köy ekmekleri ve kendime bir dur diyen ben yok diyette falan değilim ama yedim dye kilo alırım korkusu yaşıyorum nedense herkese akıl veren ben kendime gelince bişi yok
sahura kadar 1-2 saat uyuyorum sonra sahura zar zor kalıyorumsonrada uykum açılıyor annem erken uyanıyor onu kaldırmaya yardım edecem uykum bölünmesin diyede uyumuyorum öğlene doğru uyuyorum yarım yamalak sersem gibi oluyorum
ayşebaharcım eylül ortasında evde olcam ondan sonra bir zaman ayarlar görüşürüz kısmet olursadaha kısır yicem ben
ezgiilknur hoşgeldin tekrar.sende ben gibi ekmekçi oldun bakıyorum her menüde ekmekler havada uçuşuyor.bence biraz azalt hem kilo alıp gelmişsin hazır ramazanın nimetleirnden yararlanıp ekmekte kullanacağın hakkını yemek yada meyvede yada tatlıda kullansan daha faydalı olur gibi geliyor.
bu ara kilo aldım gibi geliyor abimde usta metresi vardı onla ölçüm yaptımgörünüşe göre nekadar doğru bilmem ama belim 72 cm olmuş popo 99 cm olmuş popo milimle erirken belden 3 er 5 er inceliyorum bacakları zaten hiç saymıyorum sanki iki ayrı vucut birleşmişiz gibi utanmasam teşhir edecem nazar değer incelirler belki
Merhaba kızlar..
Valla merak ediyorum sizleri...
Okumasam olmayacak yani..
Geçmişi okudum geldim...
Hepinizi öpüyorum...
Bu arada hamile olduğumu
Müdürüme hiç söylemeyi düşünmüyorum kızlar
Adam hakkımda yazı yazar...
Başka müdür yardımcısı istiyorum
Bunun sicili bozuk diye
Karnım şişsin kendi kendine...
12. haftadayım
Karnım yok hala
Ama er geç çıkacak
Şaka yapıyorum arkadaşlara
Dün iftarda bendeydiler
4. bebek diye
Laflar havada uçuştu...
Açamadım konuyu bile
balım bu tepkilere hazırlıklı ol herkes bişey sööler artık.gerçi sen çok güzel kabuullenmişsin maşallah tatlım.sen ve eşin mutlu olduktan sonra gerisi boşşş..
slm kızlarrrr.misafirimi eşimle beraber yolcu ettikten sonra size bakıyım dedim.keyifler iyidir inşş.ben de regl olucam herlde göbeğim benden önde gidiyo yaaaa...
kız ne zaman sizli bizli olduk.. hayrola...
noldu mesafemı koyuyorsun artık bakim..
bu arada aslında hedefım 60 ama moral bakımından önce 70 sonra 60 olarak tasarladım kafamda efendim... :)
ayyy ol olll reglolmak cok güzel bişi,, vücutt ödem atıyooo metabolizmaaa hızlanıyooo taze yımırtalarrr geliyooo ohh ohhhben sahsen bgn oldum mutluyummm gururluyumm :)
canim gren gibi bende merak etim albumu gercekten hic 71 kilo gibi durmuyon ben 68 kiloyla senin iki katin duruyom
supersin ...
charmm bacımmm benidee ekleee, böyle cok gizemlisinnn
bndan sora bendee ortaya resim eklemiceeeem, koycam albümümeee gıvrandırcaam görmek isteyeniii merakk ediceeklerrr, su an senin oldugun gibi off olceem, meraklarından gızların rüyasına girceeem
daha göstertmeeem herkeseee
Ne bilem en son sert çıkmıştın birazz haddimi bileyim dedim bendeee
Hedef aslında 60 ise süperrrrr baya fark edecek demek ki.
Bide 10 kg yu kaç ayda vermiştin?
selamlaaaar beni de alın aranıza 73 kiloyla geldim yanınıza:))
darısı başıma o zaman ben de istiyorum ama daha 11 inde olmam lazım .belirtiler tavan yaptıııııı.sinirliyim,şişimmm,ağrım varrrrrr çekilinnnnnnnnn patlıcammmmm
kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
ben bi posta çamaşır aseem gelemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?