70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anam bunlar ne söz böyle bi yerlerim kalkacak..
kendinden uyandın demek.. yok be canım 10 kilo daha verince üst 36-38 arası altta 38 oluyor... 34 nerde...
zaten 34 olmak istemem kuş gibi sevmem öyle...
uyanırım ben :76: bundan anlaşılıyoki kıyafet seç,m kendine yakışanı bulup giymeye örnek olavak kişisin.yeminle benim yarım kadar görünüyosun ki benim şuan üstüm 36 altım 38 beden.enazından son kıyafetlerim öyleydi kıyafetlerinde bi standartı yokki ama oldukça zarif ve zayıf gözüküyosun hiçbir fazlalık hçbir bölgesel sorun görünmüyor valla maşallah.benim şuan midem birazda göbeğim klavyenn üzerinde

git ya 61 kıloda ne midesi ne göbeği..
kıyafet seçimi bence herşeyden önemli insanın kilosundan bile...
çünkü kıyafet bir insanı 10 kilo bile fazla yada az gösterebilir... yani ben, dar vucudu saran kot ve body filan giysem eminim daha kılolu gorunucektim bu herkes için geçerli..
zaten böyle düşündüğüm için kot giymeyeli o kadar uzun zaman oldu ki... kot giyebilmeyi özledim... hep eşofman tişört takılıyorum spor olmak isteyince yada elbise böyle resimdeki gibi..
başka türlü rahat edemiyorum.. oram buram belli olunca..
benim göbek mide kalça filan değil daha öncede dediğim gibi eşit alıp verme olayım var birazda ondan olduğum kiloyu göstermediğimi söylerler hep...
yani az tahmin ederler kilomu filan sorduklarında.. tabi sen bana sor her yerimde ne kadar yağ var ben bilirim

Son düzenleme:
kıyafet seçimi konusunda çok haklısın ama birazda vucut yapısı da önemli.mesela ben yuvarlak hatlı bazı bölgesel sorunları olan bide eti sıkılığını kaybetmiş bir durumdayım dolayısıyla aynı kilo ve boydaki birine göre daha iri gözüküyorum.evet üst bölgem ince ama profilden sadece iskelet yapım oldukça geniş.eşimden bile genş omuzlarım var yakın zamanda kilomu sordu kuzenimin eşi 61 diyince şaşırdı çünkü kendi 70 kiloymuş ve gerçekten benden daha zayıf duruyor işte çeşit çeşit insan duruş görünüş ağırlık boyut farkı var kim neyle nasıl mutluysa bu durumun bi standartı yok bu yüzden kıyaslama yapmak mmkün değil.bu arada bacaklarına bayıldım çok düzgün maşallah maşallah

anam...
evet haklısın aynen öyle.. ama geniş omuzlu olmak güzel birşey bence..
tabi kalça çok küçük değilse.. çünkü beli incelttiğin vakit omuz ve kalça güzel bir kıvrım oluşturuyor.
şahsen ben biraz daha dikleştirmek için dumble çalışmayı düşünüyorumm.. seviyorum çünkü..
et sıkılaşması konusunda haklısın benimde pek sıkı değil spor onun tek ilacı... bende biraz daha vereyim ramazan da çıkınca spor düşünüyorum kısmetse...
herkesin yapısı duruşu farklı işte.. dediğin gibi...

tamam canım görüşelim benim göbiş şişmeden...
dikkat ette o kısırı sen bana yapmak zorunda kalma bu gidişle....

Taleplerinizi kabul ettim arkadaşlar ama böyle olmuyor çok talepkarsınız..

ben eksik kalmayayım...
beni de ekle canım

kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)

ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)

sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)

bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)

artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)

ben bi posta çamaşır aseem gelemmm :)

charmm bacımmm benidee ekleee, böyle cok gizemlisinnn

bndan sora bendee ortaya resim eklemiceeeem, koycam albümümeee gıvrandırcaam görmek isteyeniii merakk ediceeklerrr, su an senin oldugun gibi off olceem, meraklarından gızların rüyasına girceeem

daha göstertmeeem herkeseee

tşklerr hoşbuldumm yenidenn evet yaa ekmek çok güzell sıcacıkk ve yumuşacık dayanamıyorumm yedim kaç gündür haklısın en azından akşamları azaltım yada akşam yemeyeyimde sadece sahurda yiyeyim iftarda yenecek sey çok oluyo zaten suda çok içildigi için öyle yapayım ben en iyisi tşkler canım önerin içinn

slmmmm arkadaşlarrr hayırlı iftarlar menümü yazıp kaçıcam çünkü kocişim evdede
çeyrek kase tarhana çorbası
az pilav
3 -4 parca tavuk paneli
5 -6 patatesli çig köfte
3 parca pide ekmek (sıcaktı dayanamadımm)
4 bardak su
şimdide elmalı soda içicemmm
k.i.cici bakınnn byeeeeeeee

balım bu tepkilere hazırlıklı ol herkes bişey sööler artık.gerçi sen çok güzel kabuullenmişsin maşallah tatlım.sen ve eşin mutlu olduktan sonra gerisi boşşş..

slm kızlarrrr.misafirimi eşimle beraber yolcu ettikten sonra size bakıyım dedim.keyifler iyidir inşş.ben de regl olucam herlde göbeğim benden önde gidiyo yaaaa...

ayyy ol olll reglolmak cok güzel bişi,, vücutt ödem atıyooo metabolizmaaa hızlanıyooo taze yımırtalarrr geliyooo ohh ohhh ben sahsen bgn oldum mutluyummm gururluyumm :)

sabah: avcum kadar pide icine koyun peyniri oda 2 parkmak kadar 1 tanede domates
az önce: 1 tabak mercimek corbasi bol salata ya unuttuyorum ne yedigimi alzheimer var bende herhalde ha yarim tabak sebzeyemegi 2 parmak kadar tavuk etti birde avcumun ici kadar schnitzel cokmu yarin oruc tutacam ohh ohh bitti sonunda regl ha icecek: 3 nescafe 2 energy iceceyi su simdide oglisime sorayim dünkü spordan yapalimmi diye mekik cekelim bi 50 daha yaparim herhalde hadi görüsürüz kizlar öpüldünüz :92:

kız ne zaman sizli bizli olduk.. hayrola...
noldu mesafemı koyuyorsun artık bakim..
bu arada aslında hedefım 60 ama moral bakımından önce 70 sonra 60 olarak tasarladım kafamda efendim... :)

Ne bilem en son sert çıkmıştın birazz haddimi bileyim dedim bendeee
Hedef aslında 60 ise süperrrrr baya fark edecek demek ki.
Bide 10 kg yu kaç ayda vermiştin?

ayyy ol olll reglolmak cok güzel bişi,, vücutt ödem atıyooo metabolizmaaa hızlanıyooo taze yımırtalarrr geliyooo ohh ohhh ben sahsen bgn oldum mutluyummm gururluyumm :)

darısı başıma o zaman ben de istiyorum ama daha 11 inde olmam lazım .belirtiler tavan yaptıııııı.sinirliyim,şişimmm,ağrım varrrrrr çekilinnnnnnnnn patlıcammmmm

canim gren gibi bende merak etim albumu gercekten hic 71 kilo gibi durmuyon ben 68 kiloyla senin iki katin duruyom
supersin ...

teşekkür ederim canım ya.. saolun...

Kız Allah iyiliğini versin... resim koydum diye nöbet mi tutayım burda.. gizem iyidir boşver severim hehe...

Ne bilem en son sert çıkmıştın birazz haddimi bileyim dedim bendeee
Hedef aslında 60 ise süperrrrr baya fark edecek demek ki.
Bide 10 kg yu kaç ayda vermiştin?

Aşkolsun ne sert çıkması... sana cevap yazmıştım demekki görmemişsin zaten cevapta yazmamıştın ya bilerek yazmadı dedim ya da görmedi... öyle olmuş..
ben 12 mayısta başladım diyete ama 1 haftalık yada 2 haftalık aralarım oldu.. onları çıkarırsak 2 ay ile 2,5 ay arası birşey yapıyor...

Son düzenleme:
darısı başıma o zaman ben de istiyorum ama daha 11 inde olmam lazım .belirtiler tavan yaptıııııı.sinirliyim,şişimmm,ağrım varrrrrr çekilinnnnnnnnn patlıcammmmm

anam topiğin regl dönemi geldi anlaşılannnn bide ben olsam ya patlıcam artık offffffff

ii geceler herkezler gitmiş şimdide ben geldim,bugün eşimin tatiliydiya ondan pek oturamadım bi ara geçmişi okudum hemen çıktım,neyse reglliler havada uçuşcak yakında,bende 16sında oluyorum,ama şişlik var bende hep,,neyse
ayşebahar canım ya inanki seni böyle istekli görünce bende çok mutlu oluyorum,yakında karnın büyüycek ve herkez şaşkın ördeğe dönücek,ben olsam dayanamaz söylerdim herkeze,neyse herşey yolunda gitsin inş..
charmkız gerçekten çok hoş fiziğin olmuş hemde 71 kiloda şaştım haa,ben 71de bukadar değildim heralde,, boyumuzda yakın 1.68 benimde uzun boylu olmanın avantajları dediğim gibi ,,sen 61 olunca gör,manken gibi olursun iicene
arzuuuuukuzum sen niye moral bozuyosun bikerem sen daha dur bi gel 60lara gör ozaman imrendiğin vucuda kavuşmaya başlıycaksın tabi iri kemikli olmanın dezavantajları olcak,ama bu demek değilki hiç bi zaman incecik olamıycam,bak angelina jolie'ye oda iri yapıya sahip ama taş gibi vucudu var hiç laf ediyolarmı kadına pehh dert ettiğin şeye bak boşver,bide kendine daha uygun ve yakışan elbiseler seçsençok daha ii görünür vücudun çok bol giyiniyosun yapma,

bugün iftardan önce tartıda inanılmaz bi rakam gördüm ve havalara zıpladım,eşimi belkide sevinçten 20kere öpmüşümdür,netin başında rahat vermedim çok mutluyum kızlar darısı diğer kilolarımın başına hedefim bekle değiştirecem yakında seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…