kızlar ben asıl bir müjde vermek için girdim az önce :)
bu sabah kelktığımda çok ince göründüm gözüme, tartıldım yanlış tartan tartımda, öncekine göre çok az çıktım bir daha bir daha.. şaşırdım. hiç bişi yemeden içmeden bi de avmdekine gideyim dedim çünkü perşembe günü(3 gün önce) orada detaylı tartılmıştım. hemen üstüme birşeyler geçirip çıktım avmye gittim sırf tartılmak için ve şok;
kızlar ben perşembe akşamından beri tam 1.7 kg yağ kaybetmişim
Dün gece beni ısıran sineği önce öldürdümsonra da üstüne Pepsi döktüm.Ve kulağına eğilip usulca dedim ki "Pepsi yaşatır seni"
ayşe bahar canım sen nede oturuyosun.?..
Canım ben Eskişehir'deyim....
Ama İstanbul ikinci adresim gibidir...
Ne olur bir ara bütün kızlar toplandık yapalım...
süper olur ....
canım ya sana hayranım....
hayata bakışın,duruşun,sabrın.....maş.. dıyorum....
görüşmek isterdım gerçekten....
Canım seneye yaz muhakkak geleceğim İstanbul'a
Bebekte büyümüş olur biraz hem
Ele avuca gelsin hasta olmasın...
Güzel sözlerin için teşekkür ederim
İnşallah görüşeceğiz...[/I]
öncelikle konuşmalarından sertifikalı olduğun hiç mi hiç anlaşılmıyo.....nedense.....
sudem çok saptırmışsın almış başını gitmişsin. insan karalamak ne kadar kolay ya.... yani bir laf nerelere geldi... öncelikle engin bilgilerime dayanarak şunu belirteyim; eğer karşındaki sana meaj vermiyorsa, mesaj yerine ulaştı demek; başkasına ya da karşındakine mesaj vermek istedin ve karşındaki bunu anladı demektir. eğer demek istediğin ben seni anladım ya da ne demek istediğini anladım ise, bu 'mesaj alınmıştır' şeklinde ifade adilir. yani bunlar argodur ve anlamlar böyledir. benim güzel konuşma ve diksiyon beden dili sertifikalarım belgelerim var sudem. istersen bunu çok tartışmayalım. yanlış yerde yanlış ve gereksiz ifadeler kullanıp bir de karşındakine saldırma lütfen. fıs fikirler derken aklıma kürtaj gelmedi bile. hatırlarsan onun ne kadar önemli ve hassas bir konu olduğunu ben söylemiştim. fıs diyince aklına kürtaj gelen sensin. çünkü hassas bir konuyu ele alıp beni kararlayıp kendini öyle haklı çıkarmaya çalışıyorsun yazık. ben fıs fikirler derken bronzluk beyazlık, yağlı yağsız süt vs bilmem ne bunları kastetmiştim. önemli değil. zaten sorun çıkartmadım. sana sadece 'yav sudem bir dediğime de yok demesen şaşıracağım' dediğim için konu buralara geldi. sence uzatan kim??? kürtaj hakkıındaki yazdıklarımı ya anlamamışsın ya da anladın ama dediğim gibi bu konu üzerinden bana çamur atarak kendini haklı çıkartma propagandaları yapıyorsun. yazdıklarımı tekrar oku. şu süslü ve asılsız yazılarına destek veren arkadaşlar varsa onlar da tekrar okusun lütfen. kürtajı adam öldürmekle aynı kefeye koymak cahilliktir. bu kadar sığ düşünürseniz o zaman korunmayın da.... kürtajın insan öldürmek olduğu noktada zaten hapis cezası var. anlatabiliyor muyum? ben de karşıyım. bazı zorunlu durumlarda mecbur olunur ve allah bu durumları hiçbirimizin başına vermesin. en basitinden mesela 10 kişi bir kıza tecavüz etsin. kız hamile kalsın o ........lerin, kimden bile olduğunu bilmediği o çocuğu istemeden doğursun öyle mi sudem? ona her baktığında o pisliği yaşasın? ya da camii avlusuna bırakır olur biter değil mi??? yazdıklarımı anlarsın anlamazsın sana kalmış. ama yazdıklarımı hele ki böyle hassas bir konudaki yazdıklarımı fikirlerimi saptıramasın. haddini bil.
daha iyi anlaşılabilmek için bir şeyi eklemek istedim; ben böcekleri bile öldüremediğim için, sivri sinekleri öldürmektense beni ısırmalarına boyun eğdiğim için bazen şakayla dalga geçerler benimle. sense kalkmış neler diyorsun....
:26::26::26::26: hımmm tamam canımmm bundan sonra suya agırlık vercem ekmegi yemicem akşamları ama gece mecbur yerimezgi çok ekmek yıyosun.....suyu bol iç ekmegı azalt....
kolay gelsinn tatlımmmmmben gideyımde şu evimi bi temizleyim.....
yediklerin ne güzel az yiyosunn kolay gelsin sanaKızlar merhaba nasılsınızz geçmişi okuyamadım zamanım yok çok akşama misafirmiz var ev kalabalık dün de aynı şekildeydi yanlarında gelemiyorum şimdide bir görüneyim diye geldim.
Sahurda:
domates,salatalık,bir dilim ekmek ve yumurta yedim 2 lt suçatlamak üzereydim yaa mahvoldum çok içmişim
Dün iftarda:
1 kase çorba, bol salata ve bir dilim güllaç yedim yemek az yedim güllaç var diye sonrada 40 dk yürüdümHadi gelebil,irsem akşam yoksa yarın görüşürüz fıstıklar.
süper olur ....
canım ya sana hayranım....
hayata bakışın,duruşun,sabrın.....maş.. dıyorum....
görüşmek isterdım gerçekten....
sslm canım nasılsın ne zamandır görüşemedik nasıl gidiyo hayat bakalımmben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.
bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?