70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar: bende aynıyım eski kıyafetlerimi çıkarıp artık giyebildiğimi görünce pek bi sevindirik oluyorum :1:
geçenlerde valizlerimden birini çıkardım açtım 5 pantolon 3 elbise 2 eteğim bana cuk diye oturdu giyip giyip eşimin karşısına geçtim hayatım bıktım artık kıyafet almaya karar verdim dedim .gittim aldım harcadım mangırları diyee:1: pantolonları giydiğimde anlamadım ama elbiseleri görünce hatırladı aaa bunlar senin eski elbiselerin :1::1::1::1: demezmii.valla şimdi ne kadar harcadı bu kadın diye düşünüyodum dediii:1::1::1: tırsmışşşşş:1::1::1:

evet seviniyor insan. :10: :62:

günaydınn bebeklerrr :)

yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)

yorumlarınıız bekliyoom hee :)

Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550
kollar gitmiş incecik kalmış,bacaklarda öyle ama sende azcık orta işi bozuyo göbek bölgesi yanii oda eridimi tamamdır,,yalnız etek tarafı gerçekten bol olduğu için daha kilolu göründüğün doğru:97:

hoşbulduk tuqbacım..burdan uzak kalsamda aklım hep sizde..neyseki artık bukadar yoqunluk olmaz..rahatım bundan sonra..adaylıqa gelince canım 2 bebekle zor olmazmı senin için..

olmaz olmaz canım ne olcek ya bütün yükü yüklemicen heralde acı bizee sensiz tadı olmuyo buranın,ama tabi olmadığın zamanlarda idare ederiz çizelgeyi bende yapmayı bilmiyorum,deminden beri uğraşıyorum olmuyo,o tablo görünümünü beceremiyorum yoksa çizelgeyi yaparım nolcak çocuklar hiçmi uyumıcak o ara hallederim merak etme sorun olmaz ,ama önce kazanmam lazım dur başka ne gibi vaadlerde bulunabilirim:97:
günaydın vanlarr herkese gönüllerinizce birgün diliyorum :16::16::16::16:
hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..

fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...
geçmiş olsun :71:,için rahat etmicekse olma ama sağlık bu ya ciddi bişey varsaa:59:
kıloma o kadar guvenım geldıkı daha kılolu gosteren kıyafetler bıle benı sısman gosteremıyo dıyosun demııı:64:.ıns bızde o gunlerı goruruz zaten dıdım bende aslında zayıfsın ama ıste ben o tarz seylerı sevmıyom belkı ondab banada yakısmıyo zaten:50:
hehe söyleyene bak sen çokmu dar şeyler giyiyon sanki:57::1:

ben bayaa inceldim kızlaaar :66: uzun aradan sonra 69 olmak süpeer. tadını tam çıkaramadım durun azcık sevineyim :52::52: gerdüşüm gel bi göbek atalım karşılıklı :87: :87:
neyse bu kadar sevinmek de yeter, diyeceğim o ki; hani tıkandım kaldım veremiyorum veremiyorum diyoruz yaa, işte vazgeçmeyelim yavaşlamayalım aynı azimle devam edelim :114: valla en ümitsiz olanınız bendim belki de.. hem de aranızda acil kilo vermesi gereken de bendim ama tıkanmış kalmıştım. pes etmedim. daha bir hafta önce yakınırken son 1 ayda 1 kilo veremedim diye, 3 günde 1.7 kg verdim. şimdi daha azimliyim. motivasyonum arttı. ha yine yiyorum fırın makarna, süt helvası arada bir çikolata ama olsun o da gerekiyor :9: hadi kızlar sizin içinde birikmiş birikmiş sıkışmış yağlarınızın patlamasını diliyorum. statik enerjiye hayııırrr!!!!!

tebrikler dönüşün muhteşem oldu desene ,hadi h.g sevindim aramızda olmana,rica etsem artık konuyla alakalı mj yazma artık,yeterince gerildi zaten ortalık unut:34:

Son düzenleme:
bi dakka bi dakkaaaaaaa, bırılerı bı ortadan kayboldu -1.700e mi geldim dedi neeeeeeeeeeeeeee :62::62:

allahımmmmmmmmm hemen naptın çabukkk anlaaaaaatttt, sen bı yandan anlat bı yandan gobekte atarız halayda cekerızzz :64::64::64:

eveeeeeet hahahahah :62::62::62::62:

:118:valla şekerim özel bir şey yapmadım :87: :87: o üç gün içinde bir gün spora gittim :66: :66: son zamanlar biraz da ramazandan dolayı, :87: :87:biraz da kafa yoğunluğundan, :32::32: fazla bir şey yiyesim gelmiyor :64::64: hatta sormuştun bana :66: neden bildirimi perşembe yaptın diye demiştim iş çıkışı tartıldım, işte orada detaylı tartılmıştım :64::64: cuma spora gittim :8: :8: cumartesi kafam bulanıktı biraz durgunlaşmıştım, pek fazla yememiştim gün boyu, yarım pide 1 kaşık tereyağ yiyip (keramet pide-teryağında değil tabii ki :9:) duş aldım 7de uyudum :64: ertesi sabah gözümü açtım, gerinirken bakıyorum yahu incecik bileklerim falan yani öncekine göre :1: didim ben bi yüzümü yıkayım en iyisi :9: doğrulurken farkettim bacaklarım incecik geldi :66::66: alllaaahhh :52: beni hep fazla tartan küstüğüm tartıyla ateşkes yaptım bir seferlik çıkayım dedim o bile eksi :52: yok didim ben perşembe günü tartıldığım yere bi gideyim bakalım gerçekten birkaç gün içinde bir fark var mı :32::32: sırf bunun için çıktım gittim. bi de ben hep akşam tartıldığım için bu sefer hazır sabah tartılıyorken bişey yemeden içmeden bindim dolmuşa düştüm yollara :9: allahım allahım yağdan 1.7 kg vermişim perşembe akşamına göre.. 0.5 kg kas yapmışım bi de :15: yaaaa işte böle :52: ben de daha bir dikkat ediyorum artık fazla kaçamak yapmıyorum :34: senin için çok sevinmiştim bak darısı başımaymış hiç sanmıyordum :62::62::62: oh iyi oynadık haaa :9:

herkese damdan düşer gibi merhaba..yazılanları okumadım sadece başlığa baktım ve girdim..Başaranınız varmı?? 3 Yıl öncesine kadar 56 kilo olan ben şuanda 75 kiloyum..Çaresizim..Gitmiyorlar gitmiyorlar........gitmiyorlar..başaran varmı? bana gaz verebilecek olan varmı?

eveeeeeet hahahahah :62::62::62::62:

:118:valla şekerim özel bir şey yapmadım :87: :87: o üç gün içinde bir gün spora gittim :66: :66: son zamanlar biraz da ramazandan dolayı, :87: :87:biraz da kafa yoğunluğundan, :32::32: fazla bir şey yiyesim gelmiyor :64::64: hatta sormuştun bana :66: neden bildirimi perşembe yaptın diye demiştim iş çıkışı tartıldım, işte orada detaylı tartılmıştım :64::64: cuma spora gittim :8: :8: cumartesi kafam bulanıktı biraz durgunlaşmıştım, pek fazla yememiştim gün boyu, yarım pide 1 kaşık tereyağ yiyip (keramet pide-teryağında değil tabii ki :9:) duş aldım 7de uyudum :64: ertesi sabah gözümü açtım, gerinirken bakıyorum yahu incecik bileklerim falan yani öncekine göre :1: didim ben bi yüzümü yıkayım en iyisi :9: doğrulurken farkettim bacaklarım incecik geldi :66::66: alllaaahhh :52: beni hep fazla tartan küstüğüm tartıyla ateşkes yaptım bir seferlik çıkayım dedim o bile eksi :52: yok didim ben perşembe günü tartıldığım yere bi gideyim bakalım gerçekten birkaç gün içinde bir fark var mı :32::32: sırf bunun için çıktım gittim. bi de ben hep akşam tartıldığım için bu sefer hazır sabah tartılıyorken bişey yemeden içmeden bindim dolmuşa düştüm yollara :9: allahım allahım yağdan 1.7 kg vermişim perşembe akşamına göre.. 0.5 kg kas yapmışım bi de :15: yaaaa işte böle :52: ben de daha bir dikkat ediyorum artık fazla kaçamak yapmıyorum :34: senin için çok sevinmiştim bak darısı başımaymış hiç sanmıyordum :62::62::62: oh iyi oynadık haaa :9:

valla süper olmuşşşşşşşşş :62:

ben kendımden hıc umutlu degılım bu hafta, yıne bademcıklerım şişti, boğazım kot, agzımın tadı yok, ılkokul cocukları gıbıyım valla, ılkokulda da boyle sıserdı bademcıklerım yas 30a yaklasıyo durum hala aynı :63:

agzımın tadı olmayınca canım sureklı bısıelr yemek ıstıyo, yedıgım bıseyınde tadına varamıyorum daha dogrusu tadını alamıyorum ki, ozmnda bısı yememıs gıbı oluyorum, mıdem doluyo ama tat alamadıgımdan sureklı bısıelr yıyesım gelıyooo, ozellıkle boyle baharatlı fılan baskın tatlı seyler yemek ıstıyorummm :26:hakım olmaya calısıyorum kendıme ama artık ne kadar hakım olabılırsemmmmm :26:

tatil oncesı de hastalanmak ıstemıyorum yaaaa, ben ki balayında bıle antıbıyotık ıcmıs ınsanımmmmmmmmm :1: :1:

herkese damdan düşer gibi merhaba..yazılanları okumadım sadece başlığa baktım ve girdim..Başaranınız varmı?? 3 Yıl öncesine kadar 56 kilo olan ben şuanda 75 kiloyum..Çaresizim..Gitmiyorlar gitmiyorlar........gitmiyorlar..başaran varmı? bana gaz verebilecek olan varmı?

:42::42::42::42::42::42:

tebrikler dönüşün muhteşem oldu desene ,hadi h.g sevindim aramızda olmana,rica etsem artık konuyla alakalı mj yazma artık,yeterince gerildi zaten ortalık unut:34:

aaaayy allhim bayılazayiimm kuzum ne konusu yahu ben yokken bile konu açık kaldı ben tık demiyorum hala beni uyarıyorsunuz aşkolsun kırıyorsun beni. pes yani. hoşbulduk şekerim :121:

qivi hosgeldın canım senı görmek ne güzel bıdaha gitme ok:34:

ok :114: seni görmek de çok güzel. aslında küçük bir yanlış anlaşılmayı düzeltecektim sadece ama hoş karşılanmak çok güzel. topiğin tozunu yuttuk bi kere :9: kopamıyor insan kolay kolay. teşekkür ederim :70:

69 muuuuuuuuuuuuuuuu :52::52::52:
Bi ara üzüntüden veriyorum ben yazmştın bi benim öyle bünyem yok herhalde.
Üzüldükçe yerim yerim şişerimmm :9: Mutlu olunca da yerimmm :9:
Ama sizz böylee kilocuklar verirseniz yemem işte :63:
Şaka bi yana gelmenee çok sevindim. Dün topikte patlıcaktım sıkıntıdan
sen yoktun ger-düş yoktu charm yok hmm sonra lequ yoktu yoktu da yoktu işte..
Benim için eski haline döndü bak şimdi çok seviindimm.
Beyaz kuğu olcan sen bak görrr :9::9:

eveeet 69 :52: ben eskiden üzülünce iştahım kesilirdi sinirlenince de iştahım açılırdı gerekli gereksiz yerdim. zaman sonra artık sinirlensem de üzülsem de iştahım açılıyordu sinirden de üzüntüden de yani her türlü yiyordum :9: ama geçen canım sıkkındı ve aklıma hiç yemek gelmedi canım bişi yemek istemedi. ha yemeye çalıştım o ayrı. yani ben böyleyim diye kestirip atmayalım aslında kendimizi. bünye zamanla değişebiliyor demek ki..
hem ben beyaz kuğuu olcam değil miii :123: hayırlısıyla inşallah inşallaah :124:

başardıııııııııııkkk:62:biz bunun için burdayız zamanında aldık gazı verdik kiloyu şimdide veremeyenleri gazlıyoruz hoşgeldin:71:
:42::42::42::42::42::42:

aaaayy allhim bayılazayiimm kuzum ne konusu yahu ben yokken bile konu açık kaldı ben tık demiyorum hala beni uyarıyorsunuz aşkolsun kırıyorsun beni. pes yani. hoşbulduk şekerim :121:

ok :114: seni görmek de çok güzel. aslında küçük bir yanlış anlaşılmayı düzeltecektim sadece ama hoş karşılanmak çok güzel. topiğin tozunu yuttuk bi kere :9: kopamıyor insan kolay kolay. teşekkür ederim :70:

eveeet 69 :52: ben eskiden üzülünce iştahım kesilirdi sinirlenince de iştahım açılırdı gerekli gereksiz yerdim. zaman sonra artık sinirlensem de üzülsem de iştahım açılıyordu sinirden de üzüntüden de yani her türlü yiyordum :9: ama geçen canım sıkkındı ve aklıma hiç yemek gelmedi canım bişi yemek istemedi. ha yemeye çalıştım o ayrı. yani ben böyleyim diye kestirip atmayalım aslında kendimizi. bünye zamanla değişebiliyor demek ki..
hem ben beyaz kuğuu olcam değil miii :123: hayırlısıyla inşallah inşallaah :124:[/B]
kız kırılma hemen,ben bidaha uyarı almasın topik diye dedim,yoksa huyunu biliyorum illaki en son lafı sen söyliyceksin,:70::60::60:

ben verririm ben veririm sen gel :66: hoşgeldin :3:

valla süper olmuşşşşşşşşş :62:

ben kendımden hıc umutlu degılım bu hafta, yıne bademcıklerım şişti, boğazım kot, agzımın tadı yok, ılkokul cocukları gıbıyım valla, ılkokulda da boyle sıserdı bademcıklerım yas 30a yaklasıyo durum hala aynı :63:

agzımın tadı olmayınca canım sureklı bısıelr yemek ıstıyo, yedıgım bıseyınde tadına varamıyorum daha dogrusu tadını alamıyorum ki, ozmnda bısı yememıs gıbı oluyorum, mıdem doluyo ama tat alamadıgımdan sureklı bısıelr yıyesım gelıyooo, ozellıkle boyle baharatlı fılan baskın tatlı seyler yemek ıstıyorummm :26:hakım olmaya calısıyorum kendıme ama artık ne kadar hakım olabılırsemmmmm :26:

tatil oncesı de hastalanmak ıstemıyorum yaaaa, ben ki balayında bıle antıbıyotık ıcmıs ınsanımmmmmmmmm :1: :1:

off ömrüm antibiyotiklerle geçti :106: çocukluğumdan beri ağzımda aft çıkardı. hep antibiyotik ve vitamin verirlerdi. sonra 6 sene kadar falan önce kronik faranjitim başladı. sadece antibiyotikle geçiyor ve her ay atak yapıyordu :50: artık eskisi kadar sık tekrarlamıyor. antibiyotikten uzak durmaya çalışıyorum. sırf maruz kalmayayım diye faranjit olmaktan koruyorum kendimi. çünkü düşünüyorum o antibiyotikler yan etkili oluyor bir hücreyi yenilerken diğerini bozabiliyor ve şimdiye kadar çok aldım daha fazla almamak için sen de kendini koru sağlığına dikkat et olur mu :106:

eee vericez dedik ya sen gel hele :9:

selam kızlar.....

sonunda güzellik uykumdan uyandım....:16::16:

senacım liste için eline sağlık canım....:71:

papatya,charm ,pelin ve benim ismimizin mavıyle yazılmasına çok az kalmış.....
:65:
inşallah bu cuma maviyle yazılır.....:nazar:

pelin hoşgeldin canım dün duruşman mı vardı?.....canın mı sıkkın dı göremedik seni?...

ceren canım çok hoş olmuşsun saç rengin eskıye oranla daha mı koyu oldu fotografta mı öyle duruyo....

kdr cım kılo almamana sevindim canım....

regl sancısı çeken topık kızları hepinize geçmiş olsun.....:71:

barkınım seçim vaatlarını beklıyoz....oylamaya etkısı çok olucak.....:72:

selaaammmmm arkadaşlar:66::66:nasılsınız geçmişi okuyordum yaklaşık bir saattir.:68:

qivi hoşgeldin inan çok üzülmüştüm gittiğine mutlu oldum seni tekrar görünce:46::46: bir daha gitme olur mu:45::45:

erginsena kaptan hemşehrim bende bildirim yapmıştım yine yokum listede:26::26: özelden yapamıyorum bildirimi msj sayım dolmadığı için neyse bu hafta avantaj olur inşallah iyi bir kilo ile listede yer alırım.:65::65:

sabahtan beri işlerim yoğundu şirkette henüz fırsatım oldu:6::6:
hepinizi kocaman öpüyorum:54::54:

hem ben beyaz kuğuu olcam değil miii :123: hayırlısıyla inşallah inşallaah :124:

Evt ellerimizle zayıflatıp gelin etcezz senii. :9: Ayakkabının altına ismimi yazarsın artık. :21:

Son düzenleme:
teşekkür ederim..her tür gaza açık bir yapıyla selamlıyorum hepinizi..benim sıkıntım kallavi..zira hem sigarayı bırakmaya çalışmak hem 20 kilo vermek hem kasmamak hem hem hem...herşeyi istiyorummmm...:27: bu arada mesaiyi de burada forum okuyarak yemeğe başladım.Oda bilgi işlem tarafından ayrıca gaz yapacak sanırım iş hayatımda o ayrı :68:

teşekkür ederim..her tür gaza açık bir yapıyla selamlıyorum hepinizi..benim sıkıntım kallavi..zira hem sigarayı bırakmaya çalışmak hem 20 kilo vermek hem kasmamak hem hem hem...herşeyi istiyorummmm...:27: bu arada mesaiyi de burada forum okuyarak yemeğe başladım.Oda bilgi işlem tarafından ayrıca gaz yapacak sanırım iş hayatımda o ayrı :68:

Hoşgeldinnnn tinkiminkiii :9:
Buraya takılırsan ve sürekli menü + kg bildirimini yaparsan yavaş yavaş verirsin :)
Bilgi işlem demişsin bende bilgi işlemdeyim valla ne söyliyim milletin ekranına bakmak ve kontrol etmek bazen komik oluyor.
Uyarmazlarr ama herhalde bizde serbest :9:

off ömrüm antibiyotiklerle geçti :106: çocukluğumdan beri ağzımda aft çıkardı. hep antibiyotik ve vitamin verirlerdi. sonra 6 sene kadar falan önce kronik faranjitim başladı. sadece antibiyotikle geçiyor ve her ay atak yapıyordu :50: artık eskisi kadar sık tekrarlamıyor. antibiyotikten uzak durmaya çalışıyorum. sırf maruz kalmayayım diye faranjit olmaktan koruyorum kendimi. çünkü düşünüyorum o antibiyotikler yan etkili oluyor bir hücreyi yenilerken diğerini bozabiliyor ve şimdiye kadar çok aldım daha fazla almamak için sen de kendini koru sağlığına dikkat et olur mu :106:

aynen benımde artık kronıklesmıs bı franjıt, sırtım terlesın soyle bı ruzgara maruz kalmıyım ya da corapsız gezmıyımmm hemen baslar, bıktım artık, hele yaz gunu hıc cekılmıyoooo :52: cogu zaman coprapla yatarım annem lohusa kadın gıbısın der :1: :1:

c.tesi aksamı yemege gıtmıstık acık havada, orda hafıften bı ruzgar estı, ben tabı hemen uzıerme bısıler aldım, ama ertesı sabah bogazımdaki tuhaflık dıkkatımı cekmıstı, pazar gunu de guneslık, tul yıkayıp utuledım, canım cıktı ter içınde kaldım, o da tuz bıber oldu ve bogazı yıne fena ettıkkk :26: valla ılkokul cocukalrının bıle benden az bogaz&bademcık problemlerı oluyodur :26:

Hoşgeldinnnn tinkiminkiii :9:
Buraya takılırsan ve sürekli menü + kg bildirimini yaparsan yavaş yavaş verirsin :)
Bilgi işlem demişsin bende bilgi işlemdeyim valla ne söyliyim milletin ekranına bakmak ve kontrol etmek bazen komik oluyor.
Uyarmazlarr ama herhalde bizde serbest :9:

uyarmamaları daha fena yahu ..1 saattir gebelik estetik diyet miyet aranıyorum..özgüven sorunum olduğunu düşüncekler yemin ederim :) oysa yapcak işim yok :) işim bitti ama mesai saati beklemek zorundayız işte..Sistem hatası :44:

selam kızlar.....

sonunda güzellik uykumdan uyandım....:16::16:

senacım liste için eline sağlık canım....:71:

papatya,charm ,pelin ve benim ismimizin mavıyle yazılmasına çok az kalmış.....
:65:
inşallah bu cuma maviyle yazılır.....:nazar:

pelin hoşgeldin canım dün duruşman mı vardı?.....canın mı sıkkın dı göremedik seni?...

ceren canım çok hoş olmuşsun saç rengin eskıye oranla daha mı koyu oldu fotografta mı öyle duruyo....

kdr cım kılo almamana sevindim canım....

regl sancısı çeken topık kızları hepinize geçmiş olsun.....:71:

barkınım seçim vaatlarını beklıyoz....oylamaya etkısı çok olucak.....:72:
hehehe benimde adımın kırmızıyla yazılmasına az kaldı keşke bi haftada gitsede şöyle 59kiloyla karşınıza çıksam ama nerdeeeeeeee enine boyuna yumruklamanız lazım beni :60:
bu arada beni seçerseniz,market alışverişlerinideeee
ben görücem hemde kendi paramla ,
artı sizi sağlıksız şeyler almaktan kurtardığım gibiiii
birçok yeni sağlıklı yiyeceklerle tanıştıracağım
beni seçin:kkk: mutluuu oluuun
:32:

hehehe benimde adımın kırmızıyla yazılmasına az kaldı keşke bi haftada gitsede şöyle 59kiloyla karşınıza çıksam ama nerdeeeeeeee enine boyuna yumruklamanız lazım beni :60:
bu arada beni seçerseniz,market alışverişlerinideeee
ben görücem hemde kendi paramla ,
artı sizi sağlıksız şeyler almaktan kurtardığım gibiiii
birçok yeni sağlıklı yiyeceklerle tanıştıracağım
beni seçin:kkk: mutluuu oluuun
:32:

kız ayşebaharın dediği gibi bizi yakında 70-79 topiğini maaşa da bağlarsın.....

Back
X