70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suanver arkdaşım...
neden üstüste tedavileri gördün?doktormu gerek gördü..zor değilmi psikolojik olarak peş peşe olması?
evet tedavileri unutmamak lazım ama işte bende 2.ye geçemden çok kilo vereyim diyorum ama kaç ayım boş geçti..kilo başa bela hele hamielyken birsürü rahatsızlık çıkıyor,bebeğede anneyede zarar yani,şkerdi tansiyondu derken..bide tüp tedavisinde hareketsiz kalıyorun inş.tutuncada ilkzamanalr sakınırız kesin yat yat nolcek...rabbim mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine kimseye aratmasın,isteynlere evlat sevgisini tattırsın sağlıklı hayırlı şekilde inşaallah...özellikle belenayıma,sudeciğime,sana ve daha nicelerine....:16:

NABER canım?bende 2 gün sonra oruç olayıma 1hafta ara verebilirim heryanım şişti,yaklaştı reglim...
74.2 olmuşun görüşmeyeli..ben misafirdi sonra ankaraydı ailemle dolu dolu geçti,ve psikolojik olarak sanki şişiyordum,oysa kilo almamışım,tartı olmadaığından bildirimde yapamadım ama zaten takılı kaldım diye 74 yapmıyorum çoktandır..
baksana çizelgemde iptal olmuş..tühh ne zorlukla sahip olmuştum:52:üzerinden zaman geçincemi silindi anlamadım haa...ne yani ben burayı terketmemiştimki:14:inş.görürsün güzel rakamlar.....
sağol canım oruç tutmayınca şaştım iyice yemek düzenim kalmadı öle ortalarda bişey yiyip içemeyince ara öğünde şaşıyor neyse orucuma başlayınca rahat ederim sonrada bayramdan sonrası Allah nasip ederse tam gaz devam şu 6lı rakamları bi görsem uzun zamandır hiç 6 lı rakam görmedim tartıda inşallah burda devam ettiğim sürece görücem bakalım sende kurtul artık şu 74ten çok sırnaşıkmış canım oda kov gitsin gelsin 73-72-......69-68-67.....böle devam etsin inşallah

1 gün diyeti bozduğumda hemen kilo alıyorsunuz, diyeti bırakınca yine eski kilonuza geri döneceğinizi düşünüyorsunuz;

Vücudunuz kilo almanızı sağlamak için bu dönemde en ufak kaçamaklarınızda bile hemen yağ olarak depolama eğilimi gösterecektir. Fakat, olmanız gereken kiloya geldiğinizde ve o kiloda 6-7 ay kaldıktan ve metabolizmanız diyet psikolojisinden çıktıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar sonucunda kilo almadığınızı göreceksiniz.
yaniii açlığa devam önce bi kaç ayda istediğin kiloya gelecen sonrada 6-7 ay devam belki sonra:30::30::30::27::27::27:

1 gün diyeti bozduğumda hemen kilo alıyorsunuz, diyeti bırakınca yine eski kilonuza geri döneceğinizi düşünüyorsunuz;

Vücudunuz kilo almanızı sağlamak için bu dönemde en ufak kaçamaklarınızda bile hemen yağ olarak depolama eğilimi gösterecektir. Fakat, olmanız gereken kiloya geldiğinizde ve o kiloda 6-7 ay kaldıktan ve metabolizmanız diyet psikolojisinden çıktıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar sonucunda kilo almadığınızı göreceksiniz.
yaniii açlığa devam önce bi kaç ayda istediğin kiloya gelecen sonrada 6-7 ay devam belki sonra:30::30::30::27::27::27:

0
| nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |:72::72::72:
1 | shryvz | 80 | 68.4 | 67.2 | 1200 | 12.800 | 63 |:71::71::71:
2 | belenay | 82 | 75.2 | 74.2 | 1100 | 7.800 | 55 |:46::46::46:
3 | PAPATYAM | 75 | 66.4 | 65.4 | 1000 | 9.600 | 60 |:46::46::46:
4 | sudem34 | 77.6 | 69.5 | 68.5 | 1000 | 9.100 | 65 |:46::46::46:
5 | geregi dusunuldu | 79 | 70.8 | 69.8 | 1000 | 9.200 | 58 |:46::46::46:
6 | Charm | 81 | 72.9 | 71.9 | 1000 | 9.100 | 70 |:46::46::46:
7 | Lonelly | 76.7 | 72.8 | 71.9 | 900 | 3.800 | 53 |:46::46::46:
8 | pinktomato | 78 | 71.9 | 71 | 900 | 7000 | 60 |:46::46::46:
9 | mywish89 | 86 | 76 | 75.2 | 800 | 10.800 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
10 | yaren38 | 78.2 | 64.3 | 63.6 | 700 | 14.600 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
11 | arcak81 | 74 | 67.1 | 66.5 | 600 | 7.500 | 62 |:46::46::46:
12 | serpi | 82.5 | 67 | 66.4 | 600 | 16.100 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
13 | qivi | 77.2 | 71 | 70.7 | 300 | 6.500 | 55 |:46::46::46:
14 | barkinim | 71.3 | 64 | 63.8 | 200 | 7.500 | 59 |:46::46::46:
15 | zeyyceyy | 75.5 | 64.2 | 64 | 200 | 11.500 | 57 |:nazar::nazar::nazar:
16 | _bilge_ | 74 | 59 | 58.8 | 200 | 15.200 | 55 |:nazar::nazar::nazar:
17 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28 | 60 |:19::19::19:
18 | triendy21 | 79.8 | 63.5 | 64 | artı500 | 15.800 | 55 |:47::47::47:
19 | lequim | 75 | 61.5 | 62.6 | artı1100 | 12.400 | 56 |:47::47::47:
Birincimiz shryvz arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim :16::16::16:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim :46::46::46:
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum :34::34::34:
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım :65::65::65:
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım :nazar::nazar::nazar:
sibel29 cansuyum83 suaenvar ezgiilknur ve Hulk arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır (ezgicim geöen haftaki kilon belli olmadıqı için listenin altına yazmak zorunda kaldım normalde listedesin canım)..
erginsena arkadaşımız (yani ben):69: kilo veremediqim için 100 mekik cezalıyım :5::5::5:
triendy21 ve lequim arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalıdır :52::52::52:
önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak ümidiyle
kaptan SENAAA:16::16::16::16::16::16::16:

[SUB][/SUB]
sağol canım oruç tutmayınca şaştım iyice yemek düzenim kalmadı öle ortalarda bişey yiyip içemeyince ara öğünde şaşıyor neyse orucuma başlayınca rahat ederim sonrada bayramdan sonrası Allah nasip ederse tam gaz devam şu 6lı rakamları bi görsem uzun zamandır hiç 6 lı rakam görmedim tartıda inşallah burda devam ettiğim sürece görücem bakalım sende kurtul artık şu 74ten çok sırnaşıkmış canım oda kov gitsin gelsin 73-72-......69-68-67.....böle devam etsin inşallah
bencde tam gaz devam..6lı rakamlarıda ben enson 5sene önceydim,yan,i 7lerdeyim:9:hatta biara 80 çıktığım oluyodu ama 81 çıkmamaakiçinmücadele ettim ve kazandım.midem küçüldü ya zaten anaormal yemezdim zayıfken ve geçmişimde..şimdi baya azla doyuyorum beni herkes takdir etti yani dikkat ettiğimden dolayı..ama öyle zayıfladığımı alyanada çok olmadı fazla..5kilo deyincede yaaa diyoalr allahım nasıl bi tipim var benim:52:
5kilo azmı kardeşim:14:olsun ben hafifiledim ya ben nerdeyse 42 olacam ya inş...44 belden basenden bol geliyor ama ank.etek aldım napıyım hem istediğim gibydi hemde inidrimdeydi...zayıflayımda üztümden düşsünler inşaallah....kızkardeşim çok kilo almış acaip olmuş onun sayesinden ben gözükmedim o öncelikli gündem konusuydu canım oda ablamda güzel zayıflamış deyip duruyordu millte:60:yan, beni bırakında ona bakın...takdir edinnnn:27:

selam millet.
dün akşam iftara davetlidik sultanahmetteydik gez dolay ye iç ne ben söliim ne siz görün desem yeridir :69::69: 3 saat gezdim ama yedimde yanii dikkat etmedim pek :69:
bu sabah normal diet yemeğimi yedim kahvaltıda .
yorgunum ev işi yapıp kızı dışarı çıkarıcam biraz sonra gelip ütümü yapıcam akşama iftara davetliyiz yine

sahur menüm

çay
2 dilim kepek ek
beyaz peynir
domates salatalık

kilo veren hanımlar güzel kilomuzu verdik istediğimiz kişloya ulaştık yada baya yaklaştık

şimdi nasıl besleniyorsunuz bu kilolar nasıl muhafaza olacak ömür boyu diyet mi yapacaz
en çok bu kısmını düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz

bu olayı bende düşünüyorum.sporu bırakmıyacağım o kesin hergün yürümeye devam
ekmek konusunda dikkat edeceğim
su konusunda ki ben pek fazla su içen biri değilim günde 1 lt ancak içerdim diet zamanı 3 lt ye tamamlıyorum gayret ediyorum en azından şimdilik
ama hedef kiloma ulaşınca 2 lt den aşağı inmemeye çalışıcam
akşam 7 den sonra yine yememeye çalışıp herşeyden kararınca yicem ama aşırıya kaçmadan olay bundan ibarettir sanırım
e bide yeşilçaya devam ederim sanırım bünye 1 fincana alıştı artık tansiyon problemim olmuyo içtikten sonra

gittim cnm da hiç bişi yapmadı şu şu var dedi ne yapmam lazım dedim geçermi dedim geçmez dedi ilaçta vermedi yüzme ve fizik tedaviyle ağrılarında azalma olur dedi hiç bişi yapmadı dikkat edicekmişim iyide nereye kadar ya iş yapmıcakmıyım ben hiç :57:
geçmiş olsun cnm.bende aynı sorunu yaşayanlardanım migren de var fibromiyalji oluşmuş bende bu nedenle migren ilaçlarıyla beraber antidepresan ilaçta kullanıyorum kilo da verinde ağrılar %50 azaldı benim sabahları kaskatı kalkıyordum .daha doğrusu kalkmaya çalışıyordum ama daha iyiyim çok şükür 4-5 yadır rahatladım biraz diyebilirim.fizik tedavi 3 defa girdim ama inan geçici oldu hep bende işe yaramadı .dr a sordum son kontrolümde bu migren ve fibromiyalji ne zaman geçer ben bıktım yıllardır bu derdi çekmekten diye son 3 senedir de boyun başlayınca stres yaptım baya yanii cevap şuuu:59::53: menapoza girince geçerr:53::53::53::59:

kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...

adam ıkı saat yagını ayıklıyo....

bide kelebek kelebek dıye tuturursam....

en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....

:1::1::1::1::1: süper sinn yolla yollaaa:1:

offf yaa sorma valla bendede durum aynıı yemek yerken vss aklıma geliyor bişii yiyemiyorum akşam aklıma geliyo uyuyamıyorum.yaptık kendimizce yardımı ama ulaşır inşallah yerine .zavallı insanlar yaa.bide benim küçük kız hep tabağı yarım bırakır ona bile artık tahammül edemiyorum zorla yedirmeye çalışıyorum hep o görüntüler aklıma geliyor

Geçen gün aldığımda üzerime tam oturan pantolonumu denedim bol geliyordu. :52:

Bu gece de normal t-shirt lerimi denedim. Acayip fark var. :52: Önceki giyişlerime göre bol geliyor hepsi. :62:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar: bende aynıyım eski kıyafetlerimi çıkarıp artık giyebildiğimi görünce pek bi sevindirik oluyorum :1:
geçenlerde valizlerimden birini çıkardım açtım 5 pantolon 3 elbise 2 eteğim bana cuk diye oturdu giyip giyip eşimin karşısına geçtim hayatım bıktım artık kıyafet almaya karar verdim dedim .gittim aldım harcadım mangırları diyee:1: pantolonları giydiğimde anlamadım ama elbiseleri görünce hatırladı aaa bunlar senin eski elbiselerin :1::1::1::1: demezmii.valla şimdi ne kadar harcadı bu kadın diye düşünüyodum dediii:1::1::1: tırsmışşşşş:1::1::1:

hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedım:21::21::21: tam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur:61:

közlenmiş biberi bende seviyorum evde bulundururum hep ailecek eviyoruz .hersene 5-10 kavonoz kendim yaparım bu senede yapıcam ay yoğurtlu sarımsaklı bide sos üzerine ohhh:1::1::1:

günaydınn bebeklerrr :)

yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)

yorumlarınıız bekliyoom hee :)

Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46: fıstıksın fıstıkkk bende istiyom böle yaa 60 kg ye ineyim bende o zaman resim koyucam .bide ben resimlerde hep 90 kg gibi görünüyom yaa neden ölee fotojenik deilim hiççç :1::1::1: dün akşam baya resim çektik arkadaşlarla sultan ahmette sanırım giydiklerimdende farkediyo tabii sanki 65 değilde 85 kiloyum :1::1::1:

yaa qivi ne diyosun sen yaa bukadar çabuk pes mi edeceksin ,

ne var bunda herkezin fikir ayrılıkları olabilir çok normal

hemen kızıp üzülüp gitmenmi lazım nekadar kötü bi düşünce,

aklından çıkar kimse seni burdan kovmadı herşeyi unutun

ve yolunuza devam edin geçende ikiniz tartışmıştınız düzeldi tam derken ,

yine ya yapmayın çirkinleştirmeyin topiği,hem biliyomusun canım kendimden pay biçiyim

zamanında lequım'le az dalaşmadık tartışmadık burda kızlar bilir ne kadar kötüydü aramız

ama ne oldu şimdi hiç bi derdimiz kalmadı birbirimizle gayette iiyiz,herşey insanın kendi içinde yapma
:20:

gidicek olsam bende giderdim ama saçma sapan konular yüzünden canımı sıkmaya değmezmiş şimdi gülerek hatırlıyorum
o zamanları:1:

elimize ne geçti haa diye
:19:,sende öyle düşün ve bidaha polimik yaratıcak meselere karışma

herkez fikrini sunmakta özgür,cevap vermektete özgürüz ama fazlası can yakıyo ,en iisi susmak

hadii kendine gel
:38: vee,sıfırdan başla geçmişi unut seni seviyoruz bunu unutma:70::62:

Canım gerçekten mesajını okuyamadım...
Şimdi yatırdım ancak çocukları
Ve bir duş alayım demiştim..
Aslında o duşu almasaydım
Sanırım okuyabilecektim mesajını

Yine de hayırlısı diyorum gülüm..
Yazmak istersen gerekirse özelden yaz
Ama yaz lütfen...

Öncelikle şunu söylemek isterim canım
Biz bu topikte kilodan başka inan herşeyi konuşur olduk
Aile olduk farkına varmadan belki..
Gönüllerimizi açtık, imkan olsa evlerimizi açardık..

Seni geç tanıdım ama yüreği güzel bir arkadaşsın
Anlaşmazlıklar biz insanlar için...
İnan bir gün boyunca öyle insanlarla karşılaşıyorum ki...
Sabrediyorum ama..
Mükafatı var diye düşün...
Her sabrın karşılığı var
Her iyi düşüncenin..

Ah keşke diyorum şimdi bak
Keşke hamile olduğumu demese miydim?
Ben dedim de, o sebep mi, bir tartışmaya vesile oldum bilmeden?
Bana nasıl bir vicdan azabı yükledin farkında mısın?

Sudem olgun bir kız
Sende öyle...
Bu anlaşmazlık bir gün küllenecek eminim..
Sudan sebeplermiş deyip gülümseyeceğiz...

Biliyor musun ilk barkınım ve erginsena tartıştığında
Peynir yumurta konusundaydı sanırım
Onların aylar sonra canciğer kuzu sarması olup
Tatile giderken birbirlerine uğrayacaklarını söyleselerdi
Asla inanmazdım...

Onlar zamanla gönüllerini açtılar
Kırgınlıklar bizim için...
Ama zaman geçiyor...
Bu topiği bırakmayı düşünmeni anlıyorum
Sinirlisin şimdi kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun belkide

Lütfen sakin kafayla biraz düşün...
Sana iyi gelecek...
Sonra...
Biz burdayız....
Hala bıraktığın yerde....

tatlım olurmu hiç ööle şeyy yaa tabiki fikir ayrılığı olacak inan kimse mesaj silindi diye keyiflenmedi.lütfen tatlıya bağlayın meseleyi ve hep beraber olalım.inan sdem de sen de bu topiğin tatlılarısınız.sizsiz olmaz.bak senayla muazzezi örnek vericektim ayşebahar örnek vermiş.şimdi araları çok iyi.tabiki fikirlerimiz belirticez ve aynı fikirde olmayanlar olacak.ama bu kavgaya dönüşmemeli.biz ayrılığını kabul etmiyoruz ve sudemle barışmanızı istiyoruz veee birbirinizi anlamanızı ya daaaa saygı göstermenizi...sudemcimmmm ve qivicimmm hadiiiii :48: :48:

qivi gitmek konusunda sana katılmıyorum ama kapatmışsın bile.
Herkes aynı fikirde olacak diye bir kural yok. Burası sanal ortam her türden insan var fikir ayrılıkları olması da gayet normal. Niye bu kadar takıldın anlayamadım. :26: Derdini açıklarsın baktın farklı düşünüyorsun ben böyle düşünüyorum der geçersin. Gitmene çok üzüldüm açıkcası. Bu kadar narin yapılı biri olduğunu bilmiyordum.
Hayatımızda hep fikir ayrılıkları yaşayacağız en ufak birşeyde her zaman benden bu kadar deyip çekip gidemezsin.
Kalbinin iyiliği yazdıklarından da belli oluyordu. Umarım hayatında başarmak istediklerini başarırsın.
Her konuya takılıp üzülme bu hayat o kadar ciddiye alınacak kadar uzun değil.
Gül - Geç formül bu sanırım.
Geri dönmen diLeĞiMLe..!

canım neden gıdyorsun kı fıkırlerınız uyusmuyorsa bırbırnızı görmezden gelrısınız olur bıter ben dıger aradaslar gıbı baırısnda demıycem cunku baya bı yazdınız bırbırınıze haklı haksız onu da yazmıycam cunku ufak bı seyden baska konulara daldınız demekkı ıcınızde bsıeyelr bırıktırmıssınız yanı benım gordugum kadarıyla ılerde belkı kendılıgınden cözersiniz sorunu. ama gıtme canım sana alıstık sevıyoruz yanı:61:

hepinize teşekkür ederim gözümden kaçan arkadaşlar varsa kusurabakmasın.. ger-düş ve mywish sizlere de ayrıca teşekkür ederim..
ben de sizleri sevdiğimi ve alıştığımı dile getirmiştim :29:

teşekkür ederim de bir yanlış anlşılma var hala :9: asla konuya girmeden kendimle ilgili bir şeyi açığa kavuşturmaya geldim. ben binlerce kere dile getirdim fikir tartışmalarına açığım diye ve öyleyim. haksızlığaysa bir yere kadar gelebilirim. işte gidiş sebebim odur. arada bir baktım topiğe. eski havasını göremedim gerçekten. ya da bana ekisi gibi gelmedi bilmem. sanırım böyle hisseden sadece ben olmamışım o da açıkça belli. neyse işte okudum arada ve arkamda yanlış anlaşılma bırakmak ve sizlere hazsızlık etmek istemedim. teşekkür ederim kısmen istenmek sevilmek çağırılmak da güzel şey. ama anlaşılamamak kötü. ben 7 sene koca bir anadolu lisesinde okudum ve o yedi sene boyunca her sene bizim sınıflarımız değişirdi. her sınıftan herkes arkadaşındı. ve o kalabalıktaki herkes farklı fikirlerdeydi.. üniversitede 4 yıl benimle çok faklı fikirlerdeki insanlarla yurtta kaldım. sonra eve çıktım, hiç benimle aynı görüşlere sahip olmayan 4 bloklu büyük bir sitede 2 yıl yaşadım ve komşularımla çok iyiydim. öğrenciliğim boyunca ve sonrasında çok ve farklı farklı bir sürü işlerde çalıştım kimi part time kimi full time.. bir sürü insanla muhattabtım. şimdi de bir öğrenci-çalışan apartında kalıyorum. her akşam iş dönüşü lobide benden farklı fikirlere sahip kızlarla yerine göre gülüşüp, yerine göre tartışıp muhabbet ediyorum. hatta şu sıralar en çok görüştüğüm arkadaşlardan birisi arap kökenli bir fransız kız, diğeri alman bir kız. diller dinler tipler fikirler hepimiz ayrı ayrıyız ama çok iyi anlaşıyoruz :112: beni pek tanımadığınızı anladığım için bunlardan bahsedeyim dedim.

şimdi gelelim fasülyenin faydalarına; ben bayaa inceldim kızlaaar :66: uzun aradan sonra 69 olmak süpeer. tadını tam çıkaramadım durun azcık sevineyim :52::52: gerdüşüm gel bi göbek atalım karşılıklı :87: :87:
neyse bu kadar sevinmek de yeter, diyeceğim o ki; hani tıkandım kaldım veremiyorum veremiyorum diyoruz yaa, işte vazgeçmeyelim yavaşlamayalım aynı azimle devam edelim :114: valla en ümitsiz olanınız bendim belki de.. hem de aranızda acil kilo vermesi gereken de bendim ama tıkanmış kalmıştım. pes etmedim. daha bir hafta önce yakınırken son 1 ayda 1 kilo veremedim diye, 3 günde 1.7 kg verdim. şimdi daha azimliyim. motivasyonum arttı. ha yine yiyorum fırın makarna, süt helvası arada bir çikolata ama olsun o da gerekiyor :9: hadi kızlar sizin içinde birikmiş birikmiş sıkışmış yağlarınızın patlamasını diliyorum. statik enerjiye hayııırrr!!!!!

kızlar 6-7 ay öncesine kadar çok rahat bi regl dönemi geçiriyodum ne ağrım olurdu ne sızım anlamazdım bile oldgumuu şimdilerde migren ağrısı-mide bulantısı -ağrı baş dönmesi bune ya delircem bi kadın doguma gitsem mi niye böle oldum dün gece bi baş dönmesi tam düşüyodum eşim son anda tuttu tansiyon 9-5 ayran çtim tuzlu biraz kendime geldim şuan gene size yazıyorum ama başım fır fır dönüyo düştü muhtemelen ayaga kalkmaya korkuyorum düşcem diyee ne hormonmuş bunlar yaaa

geçmiş olsun cnm acil şifalarrr

aynen yaaa zaten koruma için devam etmek lazım biraz daha öle değilmii:37:

hadi ordan güzelsinn
giy bide öğle çek bakalım makine iyi çekiyomuu:60::60:

böle zamanlarda cnm eşofman takılıyorum yoksa deli olurum şiş göbekle
:52: :52:

közlenmiş biber yicek topik yakında :60:

tamam öğret cnm sen bana elimden geldiğince yardım ederim:34: :34: :34: :34:

topiğin regl dönemi geldi hormonların kıskandı tabiş tabi hemen send eoldunn :60: :60: :60:
adaylar arasındaki seçimden sen galip gelirsen heme öqretirim cnm :82: bak tuqba ne güzel vaadlerde bulunuyor sende aday olarak daha üst seviyede vaadlerde bulunmalısınki seni seçelim :51: hade bakemmm salla sallayabildiqince :60::60::60::60::60::60::60:
gecmıs olsun ve hosgeldın kaptan baska caresı yokmuymus amelıyat harıcı yanı kanamayı engellıycek sonucta onceden kanamıyodu demı bı anda egrılık olusmadı ya.amelıyat zor gercekten benım esımde dah buyuk sınıtılar var ama sırf korkudan olmuyo kendıne dıkkat et canım:69:
arzucum bilmiyorum cnm sadece ameliyat olman lazım dedi..ama ben hiç düşünmüyorum..çok çok rahatsızlık vermedikçe bu şekilde devam cnm..
geçmiş olsun Rabbim şifa versin

liste neredeeeeeee:62:

:62:
çok teşekkür ederim cnm...
listeyi yaptım bu hafta ilk bildirimin olduqu için listenin altındasın..önümüzdeki hafta bildirim yaparsan listedesin cnm..

anam ben evlenince oldum bu nası iş
:26::26: bi çaresini bulursa anlatcam sizede :60: :60: :60:

cnm çok rahatsız etmiyosa olma istersen aynı sorun bende de var tırsıyorum zor bi ameliyatmış kanamasına razı oluyorum :53: :53: :53:

gidicem cnm bi ara belki tahlil falan yaptırır ama normal dicek of ulen offf :63: :63: :63:
yok cnm çok rahatsız etmiyor...bi tanıdıqında burnu ameliyattan sonra yamuk kaldı..asla göze alamam..
Hoşgelldinnnnnnnnn çok özlettinnn kendiniiiiiiiiiiiiiii. =)

Çok geçmiş olsun Sena abla..

çok saqol tatlım:34:

canımsın ben de seni özledim. çok tatlı bişisin sen yaa :) yazdım anacığım yazdım da ben yazınca azcık yazmıyorum ki tam yazıyorum kahretsin napayım :9:

bi dakka bi dakkaaaaaaa, bırılerı bı ortadan kayboldu -1.700e mi geldim dedi neeeeeeeeeeeeeee :62::62:

allahımmmmmmmmm hemen naptın çabukkk anlaaaaaatttt, sen bı yandan anlat bı yandan gobekte atarız halayda cekerızzz :64::64::64:

0
| nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |:72::72::72:
1 | shryvz | 80 | 68.4 | 67.2 | 1200 | 12.800 | 63 |:71::71::71:
2 | belenay | 82 | 75.2 | 74.2 | 1100 | 7.800 | 55 |:46::46::46:
3 | PAPATYAM | 75 | 66.4 | 65.4 | 1000 | 9.600 | 60 |:46::46::46:
4 | sudem34 | 77.6 | 69.5 | 68.5 | 1000 | 9.100 | 65 |:46::46::46:
5 | geregi dusunuldu | 79 | 70.8 | 69.8 | 1000 | 9.200 | 58 |:46::46::46:
6 | Charm | 81 | 72.9 | 71.9 | 1000 | 9.100 | 70 |:46::46::46:
7 | Lonelly | 76.7 | 72.8 | 71.9 | 900 | 3.800 | 53 |:46::46::46:
8 | pinktomato | 78 | 71.9 | 71 | 900 | 7000 | 60 |:46::46::46:
9 | mywish89 | 86 | 76 | 75.2 | 800 | 10.800 | 65 |:nazar::nazar::nazar:
10 | yaren38 | 78.2 | 64.3 | 63.6 | 700 | 14.600 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
11 | arcak81 | 74 | 67.1 | 66.5 | 600 | 7.500 | 62 |:46::46::46:
12 | serpi | 82.5 | 67 | 66.4 | 600 | 16.100 | 60 |:nazar::nazar::nazar:
13 | qivi | 77.2 | 71 | 70.7 | 300 | 6.500 | 55 |:46::46::46:
14 | barkinim | 71.3 | 64 | 63.8 | 200 | 7.500 | 59 |:46::46::46:
15 | zeyyceyy | 75.5 | 64.2 | 64 | 200 | 11.500 | 57 |:nazar::nazar::nazar:
16 | _bilge_ | 74 | 59 | 58.8 | 200 | 15.200 | 55 |:nazar::nazar::nazar:
17 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28 | 60 |:19::19::19:
18 | triendy21 | 79.8 | 63.5 | 64 | artı500 | 15.800 | 55 |:47::47::47:
19 | lequim | 75 | 61.5 | 62.6 | artı1100 | 12.400 | 56 |:47::47::47:
Birincimiz shryvz arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim :16::16::16:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim :46::46::46:
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum :34::34::34:
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım :65::65::65:
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım :nazar::nazar::nazar:
sibel29 cansuyum83 suaenvar ezgiilknur ve Hulk arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır (ezgicim geöen haftaki kilon belli olmadıqı için listenin altına yazmak zorunda kaldım normalde listedesin canım)..
erginsena arkadaşımız (yani ben):69: kilo veremediqim için 100 mekik cezalıyım :5::5::5:
triendy21 ve lequim arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalıdır :52::52::52:
önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak ümidiyle
kaptan SENAAA:16::16::16::16::16::16::16:

eline sağlık cnm:42: :42:

hepinize teşekkür ederim gözümden kaçan arkadaşlar varsa kusurabakmasın.. ger-düş ve mywish sizlere de ayrıca teşekkür ederim..

teşekkür ederim de bir yanlış anlşılma var hala :9: asla konuya girmeden kendimle ilgili bir şeyi açığa kavuşturmaya geldim. ben binlerce kere dile getirdim fikir tartışmalarına açığım diye ve öyleyim. haksızlığaysa bir yere kadar gelebilirim. işte gidiş sebebim odur. arada bir baktım topiğe. eski havasını göremedim gerçekten. ya da bana ekisi gibi gelmedi bilmem. sanırım böyle hisseden sadece ben olmamışım o da açıkça belli. neyse işte okudum arada ve arkamda yanlış anlaşılma bırakmak ve sizlere hazsızlık etmek istemedim. teşekkür ederim kısmen istenmek sevilmek çağırılmak da güzel şey. ama anlaşılamamak kötü. ben 7 sene koca bir anadolu lisesinde okudum ve o yedi sene boyunca her sene bizim sınıflarımız değişirdi. her sınıftan herkes arkadaşındı. ve o kalabalıktaki herkes farklı fikirlerdeydi.. üniversitede 4 yıl benimle çok faklı fikirlerdeki insanlarla yurtta kaldım. sonra eve çıktım, hiç benimle aynı görüşlere sahip olmayan 4 bloklu büyük bir sitede 2 yıl yaşadım ve komşularımla çok iyiydim. öğrenciliğim boyunca ve sonrasında çok ve farklı farklı bir sürü işlerde çalıştım kimi part time kimi full time.. bir sürü insanla muhattabtım. şimdi de bir öğrenci-çalışan apartında kalıyorum. her akşam iş dönüşü lobide benden farklı fikirlere sahip kızlarla yerine göre gülüşüp, yerine göre tartışıp muhabbet ediyorum. hatta şu sıralar en çok görüştüğüm arkadaşlardan birisi arap kökenli bir fransız kız, diğeri alman bir kız. diller dinler tipler fikirler hepimiz ayrı ayrıyız ama çok iyi anlaşıyoruz :112: beni pek tanımadığınızı anladığım için bunlardan bahsedeyim dedim.

şimdi gelelim fasülyenin faydalarına; ben bayaa inceldim kızlaaar :66: uzun aradan sonra 69 olmak süpeer. tadını tam çıkaramadım durun azcık sevineyim :52::52: gerdüşüm gel bi göbek atalım karşılıklı :87: :87:
neyse bu kadar sevinmek de yeter, diyeceğim o ki; hani tıkandım kaldım veremiyorum veremiyorum diyoruz yaa, işte vazgeçmeyelim yavaşlamayalım aynı azimle devam edelim :114: valla en ümitsiz olanınız bendim belki de.. hem de aranızda acil kilo vermesi gereken de bendim ama tıkanmış kalmıştım. pes etmedim. daha bir hafta önce yakınırken son 1 ayda 1 kilo veremedim diye, 3 günde 1.7 kg verdim. şimdi daha azimliyim. motivasyonum arttı. ha yine yiyorum fırın makarna, süt helvası arada bir çikolata ama olsun o da gerekiyor :9: hadi kızlar sizin içinde birikmiş birikmiş sıkışmış yağlarınızın patlamasını diliyorum. statik enerjiye hayııırrr!!!!!

:46: :46: :46:

geçmiş olsun cnm acil şifalarrr

tşk ederim cnm:42:

adaylar arasındaki seçimden sen galip gelirsen heme öqretirim cnm :82: bak tuqba ne güzel vaadlerde bulunuyor sende aday olarak daha üst seviyede vaadlerde bulunmalısınki seni seçelim :51: hade bakemmm salla sallayabildiqince :60::60::60::60::60::60::60:

arzucum bilmiyorum cnm sadece ameliyat olman lazım dedi..ama ben hiç düşünmüyorum..çok çok rahatsızlık vermedikçe bu şekilde devam cnm..

çok teşekkür ederim cnm...
listeyi yaptım bu hafta ilk bildirimin olduqu için listenin altındasın..önümüzdeki hafta bildirim yaparsan listedesin cnm..

yok cnm çok rahatsız etmiyor...bi tanıdıqında burnu ameliyattan sonra yamuk kaldı..asla göze alamam..

çok saqol tatlım:34:

anam hemen kk da miting düzenliyorum:60: :60: :60:

yirim senin finduk burnunu:16: :1:

69 muuuuuuuuuuuuuuuu :52::52::52:
Bi ara üzüntüden veriyorum ben yazmştın bi benim öyle bünyem yok herhalde.
Üzüldükçe yerim yerim şişerimmm :9: Mutlu olunca da yerimmm :9:
Ama sizz böylee kilocuklar verirseniz yemem işte :63:
Şaka bi yana gelmenee çok sevindim. Dün topikte patlıcaktım sıkıntıdan
sen yoktun ger-düş yoktu charm yok hmm sonra lequ yoktu yoktu da yoktu işte..
Benim için eski haline döndü bak şimdi çok seviindimm.
Beyaz kuğu olcan sen bak görrr :9::9:

Back
X