70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy o kadar çizelge yaptım yapıştırıyorum istemiyo yavvv
neymişte önerilen formattaa degilmiş nasıl olcak ki şimdi buu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

olmuş mu ki

Son düzenleme:
bulamadim gitti su kelebegi kocam gitcek bakim haftasonu almaya sen napdin kocayi yolladinmi kelebek icin cok merak ediyorum ona ne diyecekler
ben bidaha sormam zaten o günü yetti bana adam tuhaf tuhaf bakinca
ya benıjm o rezilliğe şahit olmam lazım....onu tek gönderirsem hatırlayıp hatırlayıp gülemem....canım da kelebek yemek için evdekı etlerı tüketmek lazım...ona sıra gelmedı....dukan dietı yapıyoz ya on da et ağırlıklı dolaptakıları tuketmeden almak istemıyom....taze taze alıyım istiyom...bide eti sade tüketmekten sıkıldım etli sebze yemekleri yapıyom.....ramazan dolayısıyla diete detam teşekkül uyamıyorum da.....

bu topık varya kılo vercemiz yere aldırcak bize....

bende zaten burda okuuyp merak edip aldım canım.....hafif bi tatlı.....diette olunca altınbaşak bisküvi bile tatlı geldiği için damak tadımda değişmiş olabilir....

ay bende 1.59 bak senden kısaymışım gördün mü:76: ama eminim kiloların benimki kadar iğrenç görünmüyodur.ben resmen oturan boğa oldum.boynum yok artık mesela direk omuzdan sonra kafa başlıyo ooffff

hadi bakalim bitirin etleride gelsin kelebekler

neymişte önerilen formattaa degilmiş nasıl olcak ki şimdi buu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

olmuş mu ki

canımm baksana bii benim dediğim gibi en son çıkan hazırlamış olduğun çizelge varya hani resim işte o oluşunca oresme sağ tıklatıp resme bak diyceksin sonrada tepedeki yeri kopyalayıp yapıştırcan tam resme ii bak bi gösterdiklerimi dikkatlice oku ve incele nasıl diye ,şimdi olmuyomu acep dedim denedim oldu sen yanlış bişeyler yaptın sanırım bida dene

olmuş mu ki

hadi gözun aydın bu sefer oldu....

kız hedeflerımız aynıymış....bakalım kım daha önce hedefe ulaşacak.....

ay bende 1.59 bak senden kısaymışım gördün mü:76: ama eminim kiloların benimki kadar iğrenç görünmüyodur.ben resmen oturan boğa oldum.boynum yok artık mesela direk omuzdan sonra kafa başlıyo ooffff

1 santim benim de yavas yavas ikinci cenem cikmaya basliyordun ki kk yi buldum
sana öyle geliyordur ben buraya takildigimdan beri yemek yemege korkmaya basladim önceden sinirlendimmi stress e girdimmi dolap otomatik aciliyordun beni gördümü bi baktim kizlar yaziyo 2 sarma yedim 1 kasik pilav dedim hop sen simdi 1 tabak sarma yedim diye yazamasin basladim bende 2-3 sarma yemeye tam doymuyordum ama vucut 2-3 gün sonra az yemeye alisdi tikaniyo

ya kızım sen istanbuldaymışsın ,ne korkuyon kelebek elbetteki bulursun,valla sibelin avusturyada olduğunu bilmiyodum ben tabikide bilmez oranın kasapları allahım sabır verya boşuna günahımı aldınız gıcıklar,ben türkiyede bulunan bi tavuk çeşidi söyledim ne arar teee avusturyada kelebek sabır ver ,ben diyorum niye yok dedilerki jeton tımbırlak düştü şimdi
hadi gözun aydın bu sefer oldu....

kız hedeflerımız aynıymış....bakalım kım daha önce hedefe ulaşacak.....

olduda niye soldan çarklı görünüyo

bide hedefler aynıda kim ulaşcek bakalım haaa çok komikaha böyle oldum görünce

ay agzini hayra ac kiz ne kilo almasi vercez vercez ins aman iste tatli olup da guzel olmayan sey varmi ya

bende viyanadan canim 16. viyana

öylemi kac yasindasin ismin sibel mi facebook ta varmisin evlimisin calisiyomusun ne cok soru sordum ya

kasap kasapligini bilsin demekki burdaki sahte kasap bi kelebegi bile bilmiyorsa

çizelge hazır ama yapıştıramıyorummmm yaaaa resme bak çıkmıyo kiiii canımmm kaldım böyle kal geldi bana:26::26::26::26::26::26::26:

ay agzini hayra ac kiz ne kilo almasi vercez vercez ins aman iste tatli olup da guzel olmayan sey varmi ya

öylemi kac yasindasin ismin sibel mi facebook ta varmisin evlimisin calisiyomusun ne cok soru sordum ya

29 yasindayim yok adim sibel deyil öylesine koymusdum nerden bileyim kalici olacagimi adim suzan artik facebook a fazla takilamiyorum ama var facebook adresim evliyim calisiyorum hadi simdi sen ayni sorulari cevapla sanki flört ediyormussuz gibi oldu

artık kelebek tuba tarifini verir ....

bende derisini çıkarıp fırınlarım....ya da tostta yahut barbekü de yaparım

uğraşıpta derisini çıkarmana gerek yok zaten sinir eder seni,neyse sen onu bütünce fırn tepsisine koy kaç tane istiyosan,üzerlerine verilen sostan serpele tuzda ekele sosun içinde tuz yokneyse fırına ver çıktığında tepsi yağ doluyo üstünden üstünden al tavukları kağıt havlunun üstüne çıkar süzülsünler,sonra yerken derilerini çıkarır kocana verirsin çıtır çıtır yer,arada benimkine veririm yutar hemen,ama ben kelebeği derisiz yiyince bişey anlamıyorum,sosu gidiyo çünkü sos lezzet katıyo çok ,oyüzden deriyle hüpletiyorum ben

kız varya sen benı çok güldürüyon ya....

yandan çarklı hahaha....

kız te paristen alaca biliyo....senın kelebeği......inş en kısa zamanda bende tavukçuya uğrar bi sorarım kelebeği.....o zaman görüşeceğiz....

kız profiline baksana.....
bi bulalim da su kelebegi olmazsa gidip kendim yakalayacam artik

ayy...kız canımı tavuk çektirtcenız şimdi ya....ama benım canım mantar istiyo ya......bugun yıne kalmamış markette sinir oldum....

ben en iyisi bunu sık kullanılanlara kaydedeyim her yazacagımda kopyalar yapıştırırımmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…