sibel29 boyun kaç canım? benim gibi var mıdır diye merak ettim de
ay cok sevindim ya sonunda hihih ben wien baden de kaliyom canim sen nerdensin ?
ya benıjm o rezilliğe şahit olmam lazım....onu tek gönderirsem hatırlayıp hatırlayıp gülemem....canım da kelebek yemek için evdekı etlerı tüketmek lazım...ona sıra gelmedı....dukan dietı yapıyoz ya on da et ağırlıklı dolaptakıları tuketmeden almak istemıyom....taze taze alıyım istiyom...bide eti sade tüketmekten sıkıldım etli sebze yemekleri yapıyom.....ramazan dolayısıyla diete detam teşekkül uyamıyorum da.....bulamadim gitti su kelebegikocam gitcek bakim haftasonu almaya sen napdin kocayi yolladinmi kelebek icin cok merak ediyorum ona ne diyecekler
ben bidaha sormam zaten o günü yetti bana adam tuhaf tuhaf bakinca
ahh canim nerde ben avusturyada kaliyorum burda öyle turkiyedeki gibi hersokakta iki tane pastane tatlicida yok artik turk marketlerinden alip hazir paketler varya dr.oetker ulkerden felan onlari yapiyorum baktim bugun gullac varmi diye bulamadim bende sakizli muhallebi aldim onuda ilk defa denicem acaba cokmu kalorili kötümü yapmissim ama topikte iki haftadir bir gullac aldi basini gidiyo merak ettim bu nasil bir tatlidir ki bu kadar meshur olmus diye
ayyyy o kadar çizelge yaptım yapıştırıyorum istemiyo yavvv
neymişte önerilen formattaa degilmiş nasıl olcak ki şimdi buu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ya benıjm o rezilliğe şahit olmam lazım....onu tek gönderirsem hatırlayıp hatırlayıp gülemem....canım da kelebek yemek için evdekı etlerı tüketmek lazım...ona sıra gelmedı....dukan dietı yapıyoz ya on da et ağırlıklı dolaptakıları tuketmeden almak istemıyom....taze taze alıyım istiyom...bide eti sade tüketmekten sıkıldım etli sebze yemekleri yapıyom.....ramazan dolayısıyla diete detam teşekkül uyamıyorum da.....
bu topık varya kılo vercemiz yere aldırcak bize....
bende zaten burda okuuyp merak edip aldım canım.....hafif bi tatlı.....diette olunca altınbaşak bisküvi bile tatlı geldiği için damak tadımda değişmiş olabilir....
hadi bakalim bitirin etleridegelsin kelebekler
ay bende 1.59 bak senden kısaymışım gördün mü:76: ama eminim kiloların benimki kadar iğrenç görünmüyodur.ben resmen oturan boğa oldum.boynum yok artık mesela direk omuzdan sonra kafa başlıyo ooffff
ya kızım sen istanbuldaymışsın ,ne korkuyon kelebek elbetteki bulursun,valla sibelin avusturyada olduğunu bilmiyodum ben tabikide bilmez oranın kasapları allahım sabır verya boşuna günahımı aldınız gıcıklar,ben türkiyede bulunan bi tavuk çeşidi söyledim ne arar teee avusturyada kelebek sabır ver ,ben diyorum niye yok dedilerki jeton tımbırlak düştü şimdiya benıjm o rezilliğe şahit olmam lazım....onu tek gönderirsem hatırlayıp hatırlayıp gülemem....canım da kelebek yemek için evdekı etlerı tüketmek lazım...ona sıra gelmedı....dukan dietı yapıyoz ya on da et ağırlıklı dolaptakıları tuketmeden almak istemıyom....taze taze alıyım istiyom...bide eti sade tüketmekten sıkıldım etli sebze yemekleri yapıyom.....ramazan dolayısıyla diete detam teşekkül uyamıyorum da.....
bende zaten burda okuuyp merak edip aldım canım.....hafif bi tatlı.....diette olunca altınbaşak bisküvi bile tatlı geldiği için damak tadımda değişmiş olabilir....
hadi gözun aydın bu sefer oldu....
kız hedeflerımız aynıymış....bakalım kım daha önce hedefe ulaşacak.....
ya benıjm o rezilliğe şahit olmam lazım....onu tek gönderirsem hatırlayıp hatırlayıp gülemem....canım da kelebek yemek için evdekı etlerı tüketmek lazım...ona sıra gelmedı....dukan dietı yapıyoz ya on da et ağırlıklı dolaptakıları tuketmeden almak istemıyom....taze taze alıyım istiyom...bide eti sade tüketmekten sıkıldım etli sebze yemekleri yapıyom.....ramazan dolayısıyla diete detam teşekkül uyamıyorum da.....
bende viyanadan canim 16. viyana
artık kelebek tuba tarifini verir ....
bende derisini çıkarıp fırınlarım....ya da tostta yahut barbekü de yaparım
ya kızım sen istanbuldaymışsın ,ne korkuyon kelebek elbetteki bulursun,valla sibelin avusturyada olduğunu bilmiyodum ben tabikide bilmez oranın kasapları allahım sabır verya boşuna günahımı aldınız gıcıklar,ben türkiyede bulunan bi tavuk çeşidi söyledim ne arar teee avusturyada kelebek sabır ver ,ben diyorum niye yok dedilerki jeton tımbırlak düştü şimdi
olduda niye soldan çarklı görünüyo
bide hedefler aynıda kim ulaşcek bakalım haaa çok komikaha böyle oldum görünce
ay agzini hayra ac kiz ne kilo almasi vercez vercez ins aman iste tatli olup da guzel olmayan sey varmi ya
öylemi kac yasindasin ismin sibel mi facebook ta varmisin evlimisin calisiyomusun ne cok soru sordum ya
artık kelebek tuba tarifini verir ....
bende derisini çıkarıp fırınlarım....ya da tostta yahut barbekü de yaparım
kız varya sen benı çok güldürüyon ya....ya kızım sen istanbuldaymışsın ,ne korkuyon kelebek elbetteki bulursun,valla sibelin avusturyada olduğunu bilmiyodum ben tabikide bilmez oranın kasapları allahım sabır verya boşuna günahımı aldınız gıcıklar,ben türkiyede bulunan bi tavuk çeşidi söyledim ne arar teee avusturyada kelebek sabır ver ,ben diyorum niye yok dedilerki jeton tımbırlak düştü şimdi
olduda niye soldan çarklı görünüyo
bide hedefler aynıda kim ulaşcek bakalım haaa çok komikaha böyle oldum görünce
kız profiline baksana.....ay agzini hayra ac kiz ne kilo almasi vercez vercez ins aman iste tatli olup da guzel olmayan sey varmi ya
öylemi kac yasindasin ismin sibel mi facebook ta varmisin evlimisin calisiyomusun ne cok soru sordum ya
bi bulalim da su kelebegi olmazsa gidip kendim yakalayacam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?