70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sibelcim yani suzan cım profiline baktım canım...

oğluşuna maşş..kız hangi ara büyüttün kocaman maş...kaç yaşında?...

allah bağışlasın canım...anneye babaya saygılı bi evlat olsun inş...

seherim kuzucum 1. liğini tebrık eder devamını dilerim.....

4 yasinda sagol canim tam firlama babasina cekmis .... isallah

maşllah demekki yarın iftara sendeyiz yuppiiiii
kutlu olsun canım 5.yılı mutlu huzurlu sıcak yuvanızda geçirmenizi temenni eder ellerinizden öperimne biliyim yaa bu laflardan sonra bu geliyo sonuna lafın bide şey var geçirmenizi temenni eder gereğini arz ederim falan
bende geldim geri gecekkutuslari :92:

ii yapmışın

anaaa alıntılara cevap yazan benim kelebek tuğbaa ay unuttum burda kalmışım ,gidiyorum kendimeay şok oldum biranda kusura bakma ezgicim yaa

ahanda geldim yukardaki cvblar bana aittir lütfen cvbları adıma gönderin

hehehhehheheh çok ama çokk kaldınn cvplar ezgiilknura aittir bikeremmm

kız sen hala yatmadın mı?

ben bulaşıkları yerleştırdım....önce temizleri sonra kırlileri....sonra mutfagı toparladım....

çizelgen yandan çarklı olmamış sonunda....hadi bakem....kız sen ne zamn 92 olduydun.....

yokk canımm yatmadım burdayım nöbetçi ilan ettim kendimi
aferimm sana maerifetlinin hali başka tabi de bende yaptım kız onları
saoll canımm tubamm saolsunn ilk gecen sene dogumdan sonra ilk kk zamanları

kizlar ne yediniz bakim
menemen yaptim ekmeksiz yedim catal la söyle pideyi bandirmak vardin ama neyse
1 tane de güllac biraz da karpuz

yokk canımm yatmadım burdayım nöbetçi ilan ettim kendimi
aferimm sana maerifetlinin hali başka tabi de bende yaptım kız onları
saoll canımm tubamm saolsunn ilk gecen sene dogumdan sonra ilk kk zamanları

kız doğumdan sonra bende varımdır 80-82 haha...anam doğum ne tuhaf bişi demi ya.....ayy 84.5 la dogum yaptıydım inşallah yakın zamanda 65 göreceğim nerden baskan 20 kılo amanın....

ama hamışken az kılo aldıydım...10 kılo felan....şu an hamişlikten daha daha önceki kılolarımdayım....evlenırken bı 64 u görduydum....

ama dukan amca dıyokı her dogumda +2 kılo normal...ben onu + 1 yaptım etti sana 65.....

neyse kızlar ben kaçar....

bana doyum olmaz ama neyse....bir sonrakı gece muhabbetinde görüşmek üzere....

Son düzenleme:

bende 96 kilo ile seseryan oldum yuvarlana yuvarlana gittim ameliyathaneye
iyi geceler canim :92:

kizlar ne yediniz bakim
menemen yaptim ekmeksiz yedim catal la söyle pideyi bandirmak vardin ama neyse
1 tane de güllac biraz da karpuz
afiyet olsun canımm ben her zaman ki gibi domates peynir ekmek üçlüsünü yedim gece gece bu kadar
ayyyy canımm bana dogum kilosu heç deme yaaa ilk doguma 58 kaldım 84le doguma gittimm:26::26::26::26::26:
tabi hemen veremedim en aşagı 70 falan düştüm sonra hızlı kilo aldım ve 78le ikinciye hamile kaldımm ve doguma gidiş 92
o gün bugun vermeyle ugraşıyom 76 düşmüştüm ama sonuç geri 87 offffffffffffffffffffffffff

sanada affiyet olsun canim artik cizelgeni yaptin yavas yavas inecez sen merak etme

:92:bende kactim 3 saatlik uykuyla gitcem yine is e üff ya su haftasonu gelse artik :84:
tamam canım iyi uykular sana :79:
:79:
sanada affiyet olsun canim artik cizelgeni yaptin yavas yavas inecez sen merak etme
saol canımm evet çok şükür saolsun tubam yaptı ellerine saglık inşş canımmm hedefe gelecegim günü oltayla çekiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…