a.slmm hoşgeldin canımmm ne yapalım çizelgeydi sahurdu bu saate kaldım çoçuklar zaten uyancak 7 buçuk 8 de şimdi uyusam uyanamam en iyisi oturayım dedim sende ne var ne yokkselammm gece kuşları sahuru anca kapattım geldimmmnapıyosunuz ne var ne yok
a.slmm hoşgeldin canımmm ne yapalım çizelgeydi sahurdu bu saate kaldım çoçuklar zaten uyancak 7 buçuk 8 de şimdi uyusam uyanamam en iyisi oturayım dedim sende ne var ne yokk
afiyet olsun saol sevindim yalnız olmadıgıma amannnnn olur mu hiç dikkat etmiyommm cıxxx yenmezz bak nasıl dikkat ediyoz biz sende kendini azcık tut sena kaptan kızmasınnnnhoşbulduk cnmm nolsun tıkındım tıkındım geldimbende geç uyanimm die geç yatanlardanım yanlız değilsinn uuff şimdiden cuma stresi sardıı yaa ramazanda hiç dikkat edemiyom kendime aç kalcam korkusuyla sena ablayla papaz olcaz
hoşbulduk cnmm nolsun tıkındım tıkındım geldimbende geç uyanimm die geç yatanlardanım yanlız değilsinn uuff şimdiden cuma stresi sardıı yaa ramazanda hiç dikkat edemiyom kendime aç kalcam korkusuyla sena ablayla papaz olcaz
afiyet olsun saol sevindim yalnız olmadıgıma amannnnn olur mu hiç dikkat etmiyommm cıxxx yenmezz bak nasıl dikkat ediyoz biz sende kendini azcık tut sena kaptan kızmasınnnn
cuma değil perşembe stresi sarsın seniii perşembe tartılıyozyaa,tabi oruçluysan geçerli:97:
görüşürüz cnmmm sanadaa byeeeee :79::79::79::79:görüşürz cnm hayırlı sabahlar
hahhahhahahahahahhaahhhahaoffffffffffffffffffffffffffffff
cuma değil perşembe stresi sarsın seniii perşembe tartılıyozyaa,tabi oruçluysan geçerli:97:
aaa oruç tutanlar perşembemi:44: bende diom nie kızlar önceden bildirmiş heralde cuma işleri var dieesaol tatlım iyi oldu öğrendiğim p.mbe bildiririm bende artık
saolll tatlımmm bu arada çokk tşkler çizelge içinnnnn ama bende kaçıyommmmilknur sana ii nöbetler ben kaçtıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?