70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.slmm hoşgeldin canımmm ne yapalım çizelgeydi sahurdu bu saate kaldım çoçuklar zaten uyancak 7 buçuk 8 de şimdi uyusam uyanamam en iyisi oturayım dedim sende ne var ne yokk

hoşbulduk cnmm nolsun tıkındım tıkındım geldim bende geç uyanimm die geç yatanlardanım yanlız değilsinn uuff şimdiden cuma stresi sardıı yaa ramazanda hiç dikkat edemiyom kendime aç kalcam korkusuyla sena ablayla papaz olcaz

afiyet olsun saol sevindim yalnız olmadıgıma amannnnn olur mu hiç dikkat etmiyommm cıxxx yenmezz bak nasıl dikkat ediyoz biz sende kendini azcık tut sena kaptan kızmasınnnn

cuma değil perşembe stresi sarsın seniii perşembe tartılıyozyaa,tabi oruçluysan geçerli:97:

afiyet olsun saol sevindim yalnız olmadıgıma amannnnn olur mu hiç dikkat etmiyommm cıxxx yenmezz bak nasıl dikkat ediyoz biz sende kendini azcık tut sena kaptan kızmasınnnn

kızmaz yaa hangi birimize yetişsin ki arada kaynarım belki diye umuyorum ufak tefekte değilim ama şaka maka kaptan bana dur de yaaa kıs banaaa kaptann bağırrr acı sözler de yoksa ben durduramıcam kendimii

yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

aaa oruç tutanlar perşembemi:44: bende diom nie kızlar önceden bildirmiş heralde cuma işleri var diee saol tatlım iyi oldu öğrendiğim p.mbe bildiririm bende artık

olur canım unutma perşembe iftardan 5dk önce tartılınıp bildirim yapılacak haaa

Günaydın kızlar..
Kiloşlar nasıl
Bildirime son 1 gün kala
Senacım canım bende bildireyim
Belki boğazımı tutarım kız olmayacak böyle
Her gün artıştayım

günaydın çıtırlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum mönüyü yazim ben sonra geçmişi bi okuyayım

sabah:küçük dilim pide,peynir

ara yok doktordaydım
öğle yok yine doktordaydım
ara:üzüm
akşam:üç kaşık kıymalı bamya,iki kaşık tavuklu mantar,mercimek çorbası
güllaç sonunda bu sene ilk güllacımı yedim aslında tatlıların sahurda yenmesi önerildi ama dün davetliydik evede getiremiyeceğime göre yedim gitti tabi sabah hemen tartuya çıktım oh iyi rahatladım ama insan çok rahatsız oluyor suçluluk duyuyor

Günaydın kızlar.
Bugün dr a gittiğim için oruç tutamadım ve bildirime 1 gün kala bu bünye 2 tane börek yedi.
Börek benim neyime dimi?
Kendime acaip sinir oluyorum. Yedim ve pişmanım.
Kızın bana..
Off offff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…