günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı sabahlarr günümüz çok geçsin bugünnnnnn
samatyaya gittim canım...özel deqildi..zaten ameliyat olmayı düşünmüyorum..nefesimde sorun yok..sadece burnum kanadı diye gitmiştim..
özele yazdıklarınla ilgili olarak ben burda senin yazından sonra ters bişey okumadım..log gönderirsen sevinirim..
özel yasak kardeşimm falakaya yatıracam sizi heeee
tabiki canım bildirim yapmak istersen listeye eklerim..bence hamilelik kilo vermeye engel deqil..ve hatta saqlıklı beslenildiqi zaman hem kilo verilir hemde bebek saqlıklı beslenmiş olur..bu bebekten sonrada çalışmayı düşünüyormusun cnm..
çekiçle kırmaları yetmiyor bide detaylarmı varrben ozaman detailarini anlatmayayimiyice vazgecersin ozaman
ben hep senı desteklıyom da sen ....
dınlen canım anlaşılan bütün hafta yoruldun....
burnun konusunda da ablama da dr burnun kemiği eğri amelıyat demiş....nefesı ağızdan alıp veriyosun....burun deliğinin bi tanesını tıkıyo demiş...
ama oda amelıyat düşünmüyo.....32 yaşına kadar böle yaşadım bundan sonrada yaşarım diyo....
karşı komşumun 18 yaşında oglu de yenı burun kemiğini düzelttirdi.....istersen nerde yaptrdı detaylarını sorayım....kontrollere gıdıyo sürekli...
ama onun burnu dışardan bakınca eğri olduğu çok belliydi.....yani içsel bi olay değil......bu arad özel hastaneye gittiysen bıde devlete görun derım.....
eşim özle gıttı burun degıl başka şeyden muayne bıle etmeden bi sürü ıvır zıvır istedıler....devlete gıttı muayene olmadan bunlara gerek yok dedi...muayene sonrası gerekte kalmadı.....
bak sen patlatmazsan ezgiilknur patlatacak ona göre bence kaptırma....
hadı bakem ıkınız yarışın kım kazanacak....
bende dün denedım....valla hazır aldım.....özel bı tatlıcımız var....gecen sene aboneydık her gun.....adam görunce soruyo...tatıle mı gıtıınız görmuyorum sizi diyo......bilmiyo ki ordan geçerken içim cız ediyo....girmemek için ayağımı zor kaydırıyom....allahtan sokagın karşısında .....bide yanında olsa o buram kokuyu çeke çeke....o fıstıklı tatlılara baka baka nasıl geçerim...can dayanmaz ki ama.....dün zaten göxüm hepsine döndü....hepsininde tadını bılıyom ama......yemıycem.....sanırım en masumu güllac.....
bence eve alma kocaman nasıl bitirceksınız bıde denememişsin hiç....artık gunlerce onu bitirmek için yersın....fazladan kalorı.....tanıdık tatlıcın varsa tadına güvendiğin tadımlık al az bişi.....ben mısafır gelmezse asla kıloyla tatlı almam.....isteğimi durdurcak kadar az...sen deöle yap...
hadı ezgı göster kendını
olacak ınşallah...
kız bende sahursuz kalıcam korkusundan gecelerdeyım....
bi tekm farkınız kılolarınız.....tuba çıtır....sen değil....ama olucan....
aynı dertten muzdaribiz
kelebekçinin biride senmıydın?
samatyaya gittim canım...özel deqildi..zaten ameliyat olmayı düşünmüyorum..nefesimde sorun yok..sadece burnum kanadı diye gitmiştim..
özele yazdıklarınla ilgili olarak ben burda senin yazından sonra ters bişey okumadım..log gönderirsen sevinirim..
ne öyle gizli saklı konuşmalarrrrrcanım özeline baksana bi mj attım
teşekkür ederim seherim..yok canım zaten olmayı düşünmüyorum..canımmm sence bu kilolar nasıl geldi bana hıııı tabiki tabak tabak tahin pekmezdennnnnn
fıstıksın fıstıkkkkkkk vuvvvvvvv
canım kilo verdinya o da etkilemiştir.ben lisede hastanelik olurdum çok zayıftım ne zaman ki üniversitede kilo aldım ağrılar azaldı.
canım eline sağlık bennn birinci olmuşummmmmmmmama regl oldum ben deee ve artıda gözüküyorummmm topiğin de regl haftası heeee.
canım bu arada geçmiş olsun.zor diyorlar burun ameliyatı için.başka bişey çıkmadığına sevindimmmm....
öncelikle hoşgeldin.yaramış ayrılık sana güzelimm.hoşgeldin 6 lı rakamlara...
kızzz ben bu gün yaptım gel yiyeeeekkkkkkk.misafirlerim çok sevdiiii.ben de çok sevdimmmm normalde süt çok sevmem ama gülsuyu katıyorum haifi muhteşem oluyoooo
nice 5 yıllara canım...yıldönümüz kutlu mutlu olsun...balayınamı çıkıyosunuz ramazan ramazan qııııayyyy çok sancim var yyaaaaaa ağrı kesici aldımmm biraz hafifledi gidip yatim barii.benim gibi bi eş var mı yaaaa regl olduğum halde eşime sahurhazırlıyommmm kocacımmmmm kıymetimi billll.bu arada kızlar yarın gündüz arkadaşla dışarı çıkıcaz akşama iftara davetliyiz.perşembe yıldönümümüzzzzzzzzz(4. yıl bitttiiiiiii hoşgeldin 5. yıllll)))
yani bi kaç gün yokummmm.arada girer yazarımm görüşürüzzz....
bilqecim senin neyine kızayım fıstık...50li kilolardasın neredeyse göremicez senikızmaz yaa hangi birimize yetişsin ki arada kaynarım belki diye umuyorum ufak tefekte değilim amaşaka maka kaptan bana dur de yaaa kıs banaaa kaptann bağırrr acı sözler de yoksa ben durduramıcam kendimii
Günaydın kızlar..
Kiloşlar nasıl
Bildirime son 1 gün kala
Senacım canım bende bildireyim
Belki boğazımı tutarım kız olmayacak böyle
Her gün artıştayım
tabiki canım bildirim yapmak istersen listeye eklerim..bence hamilelik kilo vermeye engel deqil..ve hatta saqlıklı beslenildiqi zaman hem kilo verilir hemde bebek saqlıklı beslenmiş olur..bu bebekten sonrada çalışmayı düşünüyormusun cnm..