- 17 Mart 2010
- 26.612
- 68.231
- 1.123
iftar menüm
1 kase tavuk çorba
koca bi bardak ayran
3 biber dolma -çok kaçırdım
ya bide ban pirinç bulgur sık yiyorum zararı olur mu acep
faydası olmayacağı kesın...
azda olsa bulgur ye ama pirinç.....ııhh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftar menüm
1 kase tavuk çorba
koca bi bardak ayran
3 biber dolma -çok kaçırdım
ya bide ban pirinç bulgur sık yiyorum zararı olur mu acep
kız ondan okula götürüyodum bı ara bitircem dıye tenefüste wc den çıkamıyodum....haha
canım destek olcaz bırbırımıze...
ben unutkanlıgım ıcın bı kez çörekotu kürü uyguladım.
eşimle beraber yaptık...
onun dışında kür mür uygulamadım...
ama komsum var çayını şeker yerıne cubuk tarcınla karıştırıyo....
yada bende kaslarda sorun olmasın sık gittiğim için ....bende bağırsak tembelliği olmasın ya.
oruçluysan eğerbu topikte ilk günüm kızlar .. neyi nerede yanlış yapıyorum yada nasıl yapsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim..
iftar menüm:
1 Kase çorba (düğün çorbası)
2 dilim ekmek
2 y.k kıymalı patlıcan yemeği
3 bardak su
(( yoğurt yiyemedim çok doyduğum için sahurda yada ara olarak süt gibi tüketmeye çalışacağım ..))
ara
1 tane bisküvi , 5 tane çubuk kraker
2 bardak çay
yeşil çay gunde en fazla 3 bardak içmek gerekıyo...anladım canım teşekkürler.. evet tarçının faydasını gördüm ben 1 haftadır bıraktım yeniden başlamak istiyorum aslında .. yeşil çayı da çok öneriyorlar 2sini denemeyi düşünüyorum
faydası olmayacağı kesın...
azda olsa bulgur ye ama pirinç.....ııhh...
bende seni cok merak ettim basiniz sagolsun, allah mekanini cennet etsin ..nur icinde yatsin
amanın neyse kılo verırısen bıda o kadar şişmezsın
kız sen işe mı gııdyodun allah senı....biz evdeyız dıye yatmıyoz sne nıye bize uydun.....bide oruçlu inşallah dayanırsın bugun erken yat bari...
gecekuşu.....
merhaba kizlar :92:
ay ben bugün cok kacirdim herhalde :44:
iftarda: bi tabak corba bol salata 1 tane biber dolmasi bi tane beyaz cikolata ufacik1 tanede tulumba ama davul gibi sistim
kiz qivi ben 3 günden beri gidemiyom sen benim yerime gitsen tembellesdi benim bagirsaklar![]()
dua edenden Allah razı olsun, Allah bu mubarek gunlede hepsının gönlunde gecenlerı gerceklestırsın inşşşşşşşşşşşşşşşş......
kardesımın sonucları ıyı cıktı, Allah butun hastalara saglık versınnn..........
bir iki resim koyayım son gezmelerden :)) ben 65 im ama sanki 10 kilo fazla görünüyom kızlar makinam iyi değil tabii bide fotojenik deilim
kollarım fena incelirlerse süper olcekkk:1
ya ben bişey anlamadım tas tamam beyaz un işte dediğin neki,evdeki buğday unu yazıyo dediğim un içinmi söyledin onu,beyaz unmu yani,peki niye buğday unu yazıyo üstünde:26:
ne bağırıyon bee:83:
demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı
Eki Görüntüle 238696
meraba öncelikle sonunda buldum bu topiği ... beni ergin sena arkadaşımız yönlendirdi öncelikle ona bir kez daha teşekkür ediyorum ..
öncelikle ben kendimi biraz anlatayım neler yaptığıma dair.. 1.5 sene önce 72 kilo 1.58 boy ile başladım diyetisyene 9 kilo verdim ama yaklaşık 4 ayda filan ilk ay 5 kilo verdim daha sonraki aylar dağınık bi verme oldu aldım verdim sabitllendi vs .. bu 1.5 sene sonra bunu bıraktığımda 9 kiloyu 1.5 sene süre zarfında geri aldım ve bunu tamamen aldığımda kafama dank etti. yani kendimi nötrledim. oysa ki verdiğimde çok mutluydum daha verecek 6 kilom olmasına rağmen ..
bu sene de bunu vermek için önce lahana diyeti yaptım 4 kilo verdim tam anlamıyla yapmadım çok aç kalıyordum çünkü.. tabi en oldu geri alındı o kilo. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım sonuç yine hüsran.. karbonhidrat diyeti de yaptım ama yarıda bıraktım onu da. bedenim de şaşırdı ben de. çok sinirlerim bozuldu .. hatta dolabıma bile küstüm hiçbirşeyi giymek istemediğim oldu .. gecen günlerde vitrinlerden kendi yansımama baktım camlarda .. ve kendimden neredeyse nefret ettim .. ben de aranıza geldim .. ne nedir nasıl bi diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum .. şuan 70-72 arasında oynuyor kilom ..biraz sarsıntıya uyradım bu hafta diyet yapmama rağmen pek fark etmemiş.. ve ben kendimi daha çok yiyerek buluyorum şuan BKI 27 ama böyle giderse bu 30 a dayanacak ..
aranıza beni de alır mısınız![]()
daha yeniyim benaranızada girerrimm listeyedee
:
![]()
mrb şekerler ne yaptıysam zayıflıyamadım 22 yaşındayım 1,76 boyum var 70 kiloyum işim muasebesürekli oturmak zorundayım
lise sonda 55 kiloydum 65 olmak istiyorum yediklerime ne kadar dikkat etsemde olmuyo
spor yapmaya zamanımda yok
ne yapıcam bennn
![]()
açıkcası önce hangi diyet ile başlayacağımı bilmiyorum .. başlangıç olarak başladıktan sonra devamı gelir sanırım .. dukan önerdiler ama ramazanda bunu uygulayamam diye başlamadım ..
bende 75 kiloydum haziranın 26sında Düzenli sporla az ymeek yemeyle 3 kilo verdim anca.. guatrım varda hormonlarım az çalışıyo.. diyetisyene gittim ama uygulıyamadım diyeti her gün her gün brokoli olmuyorbu gün 5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü bitmek üzere.
dün bi kaçırdım diyeti.
iki tane çikolata keyfi yedim sabah ve akşam olmak üzere
napsam bıraksam mı diyeti ki?
İyi akşamlar kısçeler..
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş.. Beraber nice kilolar vermeye =)
Kaptan ve diğer arkadaşlar sorularınıza cevap vermiş zaten.
Bende ekliyim buraya sürekli takılır, menünüzü paylaşır ve her cuma tartılıp bildirim yaparsanız kg verirsiniz.
Zaten bi süreden sonra insan burdaki kızlardan utanıyor da vermek istiyor
Bugün hiç iyi beslenmedim. Dışarı çıktığımdan mıdır nedir kendimi tutamadım.
Dürüst olup menümü yazayım.
Sabah:
2 dilim börek
1 meyva suyu
Öğle: Yok
Akşam (18:00 da)
Tavuklu salata, yanında az makarna üç kaşık kadar.
Sütlaç
Çay
4 litreyi geçmiştir belki su
1 bardak kabuk tarçınlı form çayı,
1 bardak form çayı
Bu haftadan itibaren kendime çeki düzen vereceğim. Bu şekilde kilo veremeyip yerimde sayarım anca...
en ıyısı kocanı dıete başlat...ben öel yaptım...oada zayıflıyo bende....gerçi ekmek yemiyorum iftarda ama çok da inceleyemiyorum malum iki kişiyiz evde ona ayrı bana ayrı yemekler kalıyo
sonra günlerceeeeeee yebi de bi yere gidince offffffffffff
ekmek yemiyorum ama pilavlar sayesinde yemiş kadar oluyom
![]()
ayy bende 45 dakıka yatakta o yana bu yana döndum baktım uyuyamıyom en ıyısı kalkıyım dedım....isallah birde ben 96 kilo iken iki kere düstüm dizlerim tutmadi okadar kiloyuesim kibarca soruyordun kaldirayimmi seni diye
sen nasil kaldiracaksin 96 kiloluk tosunu dimi
uykum gelse yatcamda bu aralar uyku düzenim bozuldu :44: yine is den geldim tansiyon problemim var benim düsüyor arada yattimmi 2-3 saat bugün yine sabahlarim herhaldeoldum bende gecekusu
![]()