70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftar menüm

1 kase tavuk çorba
koca bi bardak ayran
3 biber dolma -çok kaçırdım

ya bide ban pirinç bulgur sık yiyorum zararı olur mu acep

faydası olmayacağı kesın...

azda olsa bulgur ye ama pirinç.....ııhh...

kız ondan okula götürüyodum bı ara bitircem dıye tenefüste wc den çıkamıyodum....haha

canım destek olcaz bırbırımıze...
ben unutkanlıgım ıcın bı kez çörekotu kürü uyguladım.
eşimle beraber yaptık...
onun dışında kür mür uygulamadım...
ama komsum var çayını şeker yerıne cubuk tarcınla karıştırıyo....

anladım canım teşekkürler.. evet tarçının faydasını gördüm ben 1 haftadır bıraktım yeniden başlamak istiyorum aslında .. yeşil çayı da çok öneriyorlar 2sini denemeyi düşünüyorum

bende bağırsak tembelliği olmasın ya.
yada bende kaslarda sorun olmasın sık gittiğim için ....

bu topikte ilk günüm kızlar .. neyi nerede yanlış yapıyorum yada nasıl yapsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim..
iftar menüm:
1 Kase çorba (düğün çorbası)
2 dilim ekmek
2 y.k kıymalı patlıcan yemeği
3 bardak su
(( yoğurt yiyemedim çok doyduğum için sahurda yada ara olarak süt gibi tüketmeye çalışacağım ..))

ara
1 tane bisküvi , 5 tane çubuk kraker
2 bardak çay
oruçluysan eğer
ilk gun için menun güzel ama...

ekmek hakını sahura kullan bence...
onun yerıne yogurt ve salata tüket daha iyi...
ara içinde
bisküvisiz yapabiliyosan...
1 porsıyon meyve,yada 2-3 kuru kayısı senın için daha faydalı olur...
anladım canım teşekkürler.. evet tarçının faydasını gördüm ben 1 haftadır bıraktım yeniden başlamak istiyorum aslında .. yeşil çayı da çok öneriyorlar 2sini denemeyi düşünüyorum
yeşil çay gunde en fazla 3 bardak içmek gerekıyo...
ama gunde 2 bardak içsen güzel olur bence...
ramazandan sonra da 3 e çıkarırsın...
ben dun 2 bardagı zorla içtim...ramazanda fazla içemiyom...

bu arada irem ve nadide hoşgeldiniz...

muhabbete daldık demeyı unuttum...

genelde gelenler hemen kaçıyo da...

çunku kılo vermek sabır,emek ve zaman işi....

kı bunları herkes başaramıyo....

ki bu takımdakıler bunları başarabilen nadide insanlar....

bakalım siz kılo verene kadar durcakmısınız....

yoksa ceeeeee diyip ....

sanıyorum azimli kızlarsınız....

sonuna kadar burdasınız....

İyi akşamlar kısçeler..
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş.. Beraber nice kilolar vermeye =)
Kaptan ve diğer arkadaşlar sorularınıza cevap vermiş zaten.
Bende ekliyim buraya sürekli takılır, menünüzü paylaşır ve her cuma tartılıp bildirim yaparsanız kg verirsiniz.
Zaten bi süreden sonra insan burdaki kızlardan utanıyor da vermek istiyor:9:
Bugün hiç iyi beslenmedim. Dışarı çıktığımdan mıdır nedir kendimi tutamadım.
Dürüst olup menümü yazayım.
Sabah:
2 dilim börek
1 meyva suyu
Öğle: Yok
Akşam (18:00 da)
Tavuklu salata, yanında az makarna üç kaşık kadar.
Sütlaç
Çay
4 litreyi geçmiştir belki su
1 bardak kabuk tarçınlı form çayı,
1 bardak form çayı
Bu haftadan itibaren kendime çeki düzen vereceğim. Bu şekilde kilo veremeyip yerimde sayarım anca...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arrkadaşlarr nasılsınız ben kötü başım agrıyor sabah yedide uyudum sekizde eşim geldi kerem bey uyandı hemen saolsun eşim uyuttu :1::1: sonra kız uyandı tabi oglanıda uyandırdıı saat 10 oldu onları doyurup bende eşimi uyandırdım pazara gittik ne sıcakktı ayy öldüm gelene kadarrreve gelince çoçukları ögle uykusuna uyutup bende uyudun gene 2 saatcik ama hala uykum var yaaa bugun erken yatarım eşim evdeyken pcde kalmama kızarda saolsun kapaarır kendisi :1::1::1:
yediklerime gelelimm ;
1 kase dügün çorbası
4 -5 kaşık tavuklu pilav
2 -3 patatesli çig köfte
5 -6 bardak su
1 tane kemel pasa
ekmek yokkk:52::52::52::52::52:
off yaa yazınca çokk gözüktü halbusem hiç yokkk:1::1::1::1:
az önce elmalı soda içtim yatmadan çilekli activya yerim
geçmişe bakamadım sabah bakarım artık koçiş maca bakıyo biterse gelir pcye
herkese iyi geceler k.i.cici bakınnnn:54::54::54::54::54:

bugünden itibaren sporumu yapmaya karar verdim birazdan başlıyacam yarım saatte olsa bantta orta tempoda yürüyecem
:65::65:olmuyo böyle akşama kadar hareketsiz evden çıkmıyom zaten öyle yatıyom gün boyu

aslında herkesin bi yağ yakma nabzı varmış:94::94::94:-nette hesaplanıyo- ona göre bant hızı ayarlamalı ama ben ona uyacak olsam 7-8 hızda koşmalıyım onuda yapamıyorum

bu arada meyvemi yiyom
kavun ve elma

Son düzenleme:
amanın neyse kılo verırısen bıda o kadar şişmezsın

kız sen işe mı gııdyodun allah senı....biz evdeyız dıye yatmıyoz sne nıye bize uydun.....bide oruçlu inşallah dayanırsın bugun erken yat bari...

gecekuşu.....

isallah birde ben 96 kilo iken iki kere düstüm dizlerim tutmadi okadar kiloyu:9: esim kibarca soruyordun kaldirayimmi seni diye :9:sen nasil kaldiracaksin 96 kiloluk tosunu dimi :37:

uykum gelse yatcamda bu aralar uyku düzenim bozuldu :44: yine is den geldim tansiyon problemim var benim düsüyor arada yattimmi 2-3 saat bugün yine sabahlarim herhalde :9: oldum bende gecekusu :9:

merhaba kizlar :92:
ay ben bugün cok kacirdim herhalde :44:
iftarda: bi tabak corba bol salata 1 tane biber dolmasi bi tane beyaz cikolata ufacik :17: 1 tanede tulumba ama davul gibi sistim :52:
kiz qivi ben 3 günden beri gidemiyom sen benim yerime gitsen tembellesdi benim bagirsaklar :34:

ben bugün 2 hafta önce aldigim bir pantolonumu giydim normalde tam oturuyordun bugün giydim düsüyordun ikiye bi :9: acaba diyorum zayifladimmi ne :9: yoksa cok yikadim bol aldimi:44:

merhaba kizlar :92:
ay ben bugün cok kacirdim herhalde :44:
iftarda: bi tabak corba bol salata 1 tane biber dolmasi bi tane beyaz cikolata ufacik :17: 1 tanede tulumba ama davul gibi sistim :52:
kiz qivi ben 3 günden beri gidemiyom sen benim yerime gitsen tembellesdi benim bagirsaklar :34:

ekmegi unuttum 1 dilim de ekmek yedim :52: isallah yarin az cikarim :44:

selam kızlar :3:

dua edenden Allah razı olsun, Allah bu mubarek gunlede hepsının gönlunde gecenlerı gerceklestırsın inşşşşşşşşşşşşşşşş......

kardesımın sonucları ıyı cıktı, Allah butun hastalara saglık versınnn..........

amiin.. tekrar tekrar geçmiş olsun çok mu çok sevindim..

bir iki resim koyayım son gezmelerden :)) ben 65 im ama sanki 10 kilo fazla görünüyom kızlar makinam iyi değil tabii bide fotojenik deilim :52::52::52:

kollarım fena incelirlerse süper olcekkk:1

normal kiloda görünüyorsun işte ne güzel.. önceki halini bilmiyorum ki eminim incelmişsindir. ama ilk kez görünce kilon normal duruyor işte hem kendine haksızlık etme :81:

ya ben bişey anlamadım tas tamam beyaz un işte dediğin neki,evdeki buğday unu yazıyo dediğim un içinmi söyledin onu,beyaz unmu yani,peki niye buğday unu yazıyo üstünde:26:

:60::60::60::60::60: çok güldürdün beni şu saatte triendy ya :60::60::60: buğday unu yazacak tabi ne yazsaydı yani üstünde 'beyaz un' mu yazsaydı :60::60::60::60::60:

ne bağırıyon bee:83:
demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:59::84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm:62:
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı:23:
Eki Görüntüle 238696

ben pek güzel yaparım yani kendimim diye demiyorum ama öğrenciyken fırınım yok diye çok yapardım. tadan herkes de bayılırdı dua ederlerdi :56: bazen süt-soda koyardım katlar arasına falan.. hoş yine fırınım yok ama börek yapmıyorum artık:1: bi de ben böyle bir börek olduğunu da bilmiyordum :9: fırınsız nasıl börek yaparım dedim, krep çok yapardım o geldi aklıma, bi de yufkadan gözleme yapardım. düşündüm ya tavada gözlemenin biraz kalınını yaparsam börek olur dedim :28: tavada ters düz yaparım al sana börek dedim :9: meğer boşa kafa patlatmışım :9: ben de ben buldum sanıyordum meğer varmış sonra öğrendim :122:

meraba öncelikle sonunda buldum bu topiği ... beni ergin sena arkadaşımız yönlendirdi öncelikle ona bir kez daha teşekkür ediyorum ..:52:
öncelikle ben kendimi biraz anlatayım neler yaptığıma dair.. 1.5 sene önce 72 kilo 1.58 boy ile başladım diyetisyene 9 kilo verdim ama yaklaşık 4 ayda filan ilk ay 5 kilo verdim daha sonraki aylar dağınık bi verme oldu aldım verdim sabitllendi vs .. bu 1.5 sene sonra bunu bıraktığımda 9 kiloyu 1.5 sene süre zarfında geri aldım ve bunu tamamen aldığımda kafama dank etti. yani kendimi nötrledim. oysa ki verdiğimde çok mutluydum daha verecek 6 kilom olmasına rağmen ..
bu sene de bunu vermek için önce lahana diyeti yaptım 4 kilo verdim tam anlamıyla yapmadım çok aç kalıyordum çünkü.. tabi en oldu geri alındı o kilo. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım sonuç yine hüsran.. karbonhidrat diyeti de yaptım ama yarıda bıraktım onu da. bedenim de şaşırdı ben de. çok sinirlerim bozuldu .. hatta dolabıma bile küstüm hiçbirşeyi giymek istemediğim oldu .. gecen günlerde vitrinlerden kendi yansımama baktım camlarda .. ve kendimden neredeyse nefret ettim .. ben de aranıza geldim .. ne nedir nasıl bi diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum .. şuan 70-72 arasında oynuyor kilom ..biraz sarsıntıya uyradım bu hafta diyet yapmama rağmen pek fark etmemiş.. ve ben kendimi daha çok yiyerek buluyorum şuan BKI 27 ama böyle giderse bu 30 a dayanacak ..
aranıza beni de alır mısınız :43:

şu kıyafetler, vitrinde kendini görünce nefret edecek olmak vs.. az yaşamadım :25: inşallah atlatacağız bunları.. hadi atlatmaya başlayalım hadi :8: bu arada hoşgeldin :3:

daha yeniyim ben:40: aranızada girerrimm listeyedee (:::38:

wowww ne güzel ee gel gir işte hoşgeldin :3:

mrb şekerler ne yaptıysam zayıflıyamadım 22 yaşındayım 1,76 boyum var 70 kiloyum işim muasebe :(sürekli oturmak zorundayım :( lise sonda 55 kiloydum 65 olmak istiyorum yediklerime ne kadar dikkat etsemde olmuyo :( spor yapmaya zamanımda yok :( ne yapıcam bennn:25::25::25:

hoşgeldin :3: boy kilo oranın ne güzel. zaten vereceğin 5 kilo, biraz daha düzenli yersen, özellikle şekerli gıdaları mümkün olduğunca azaltırsan çabuk halledersin :34:

açıkcası önce hangi diyet ile başlayacağımı bilmiyorum .. başlangıç olarak başladıktan sonra devamı gelir sanırım .. dukan önerdiler ama ramazanda bunu uygulayamam diye başlamadım ..

bence ramazanda zaten diyet uygulayamazsın ha nedir, dikkat edersin. bak arkadaşlarımız yazıyor iftar- sahur ve arada yediklerini. sen de yazarsın hem ne yediğinin farkında olursun hem de yorumları dikkate alabilirsin :34: bak sonrası için de sana şöyle güzel bir başlangıç diyeti öneriyorum;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../448250-saglikli-kalici-zayiflama-diyeti.html

bende 75 kiloydum haziranın 26sında Düzenli sporla az ymeek yemeyle 3 kilo verdim anca.. guatrım varda hormonlarım az çalışıyo.. diyetisyene gittim ama uygulıyamadım diyeti her gün her gün brokoli olmuyor :14: bu gün 5 günde 5 kilo diyetinin 2. günü bitmek üzere. :52: dün bi kaçırdım diyeti. :( iki tane çikolata keyfi yedim sabah ve akşam olmak üzere:59: napsam bıraksam mı diyeti ki?

sakın bırakma!! olur mu hiç? kaçamak diyip geçeceksin, başka yerden kısacaksın, sık yapmamaya çalışacaksın. ama kendini çok kasmayacaksın ve diyetinden vazgeçmeyeceksin :20: ben de senin gibi en ufak taşırma yapayım geçti bitti artık tamam bu diyet işe yaramaz derdim bırakırdım ama hiç bir diyet kolay kolay kaçamaksız olmuyor ne yazık ki ve o zaman sonuç, başlanıp bırakılmış diyetler yığını bırakıyor arkanda :106: hadi hadi pes etmek yok ne diyorduk; yıkılmağcaazzzz yıkılmağcazzzz :9:

İyi akşamlar kısçeler..
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş.. Beraber nice kilolar vermeye =)
Kaptan ve diğer arkadaşlar sorularınıza cevap vermiş zaten.
Bende ekliyim buraya sürekli takılır, menünüzü paylaşır ve her cuma tartılıp bildirim yaparsanız kg verirsiniz.
Zaten bi süreden sonra insan burdaki kızlardan utanıyor da vermek istiyor:9:
Bugün hiç iyi beslenmedim. Dışarı çıktığımdan mıdır nedir kendimi tutamadım.
Dürüst olup menümü yazayım.
Sabah:
2 dilim börek
1 meyva suyu
Öğle: Yok
Akşam (18:00 da)
Tavuklu salata, yanında az makarna üç kaşık kadar.
Sütlaç
Çay
4 litreyi geçmiştir belki su
1 bardak kabuk tarçınlı form çayı,
1 bardak form çayı
Bu haftadan itibaren kendime çeki düzen vereceğim. Bu şekilde kilo veremeyip yerimde sayarım anca...

gün dışarıda geçince düzen bozuluyor tabi olur bu kadar ister istemez. akşam ne güzelmiş işte de öğle yok ara yok o kötü olmuş.. sanırım kahvaltıyı geç yaptın :26: aman dikkat et kilo alma da düzene girince illaki verirsin :112:

lequu ben senin son fotoları gördüm çok beğendim tütütü maşallah dedim azmini de takdir ettim ama yorum yapmadım :1: kilo verdikten sonra bacakların kolların güzel ince duruyor ya, içim rahatlıyor çünkü ben kilo verdikçe sanki sıkı olmayacakmışım her yerim sarkık sarkık olacakmış gibi geliyor ama senin ilk fotolarınla son fotoları karşılaştırınca hiç de deforme olmadığını net görüyorum :102: elbisen belinin inceliğini kapatmış beli bombeli olduğu için ama hiç dert değil bence kasma ince gösterecek kıyafetler giymek için çünkü artık ince görünmek gibi derdin yok zaten incesin. salla istediğini giy valla. bugün beli bol giyersin sevdiğin bir elbiseyi giymenin tadına varırsın, yarın streç giyersin inceliğinin tadına varırsın :51: her türlü tadını çıkar kuzum ya süper valla :128:

okudugum bir kac seyi paylasmak istedim:

gece yemek yemeyle sahur yemeğini karıştırmayın ...
Gece yarısı yediklerinizi sindirmeniz iyice zorlaşır. Hele bir de yedikleriniz abur cubursa. , yatmadan önce bir şeyler atıştırmak istiyorsanız meyve veya bir kase yoğurt yemenizi ya da bir bardak süt içmenizi öneriyorum

sahur yemeğini uyuyup uyandıktan sonra yerseniz kahvaltı yemeği yerine geçer ....yok hayır uyumadan gece yerseniz kilo yerine gecer benden söylemesi ...sadece kilo mu peki ? hayır kan şekeri dengesi bozulur .tansiyon ve kollestrol yükselin vb...
Von: Sağlikli Yaşam Danişmani

RAMAZANDA TATLIYA DİKKAT....
Oruç tutulurken uzun açlık süreci sonrası kan şekeri düşüyor. İftarla birlikte hızlı yenilen yemekle kan şekeri aniden yükselip hemen arkasından hızla yine düşüyor. Bunun sonucunda vücudun tatlı isteğinde artış yaşanıyor. Tatlı isteği ortaya çıkıyor...yemeyin isteğinizi bastırın gerekirse birtane hurma yiyin tatlı olarak

Şifa kaynağı hurmayı sofranızdan eksik etmeyin ..!
İFTARDA ORUCU HURMAYLA AÇMAK TESADÜF DEĞİLDİR ..!

• Bedeni ve zihni gençleştiriyor.
• Vücudun ihtiyarlamasına engel oluyor.
• Kansere karşı koruyor.
• Damar sertliği ve kolestrole karşı koruyucu, şişmanlama tehlikesine yol açmıyor.
• Böbrek iltihabına ve kumlarına iyi geliyor.
• Saf hurma cildi besliyor, hamilelik ve güneş lekelerini yok ediyor, vücuttaki yara ve iltihaplara hurma, hakiki zeytinyağı ile krem kıvamına getirilip sürüldüğünde fayda sağlıyor.
• Şeker oranını ayarlayan tek meyvedir.
• İçerdiği demir sayesinde, Anemi hastalığını kaldırdığı tıbben ispatlanmıştır.
• Hurma çekirdeğinden öğütülmüş bir fincan kahve zihin açıcı, dinlendirici, asabilik-sinir bozukluğu ve üzerindeki strese iyi geliyor. Sinir vitamini diye adlandırılan B6, stresli ve gergin yaşantısı olanlara sabah, öğle ve akşam saatlerinde üçer adet hurma yemesi son zamanlarda tıp adamlarınca tavsiye edilmekte.
• B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendiriyor.

BALIK YİYEMİYORSANIZ CEVİZ YİYİN....
BALIK YİYEMİYORSANIZ CEVİZ YİYİN ...BALIKTA BULUNAN FOLİK ASİT CEVİZ VE FINDIKTATA BULUNUR...

GÜNDE TOPLAM 5 PORSİYON MEYVE VE SEBZE YİYİN...
Kansere karşı en koruyucu sebze ve meyveler; havuç, soğan, sarımsak, brokoli, yeşil yapraklılar, domates, narenciye ve baklagiller .......
DENGESİZ BESLENME SONUCUNDA ;
Vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarı da yenilenir. Ortalama 100 günde (beyin ve sinir hücreleri hariç) bütün vücudumuz yenilenir.Düzensiz kötü beslenme yenileme sistemini aksatır. Cildiniz canlılığını, tazeliğini kaybeder ve en önemlisi hastalıklara açık olursunuz. Yorgunluk, çabuk yorulma, baş ağrısı olabilir. Düşünce ve hafıza sistemi bulanıklaşır.Bu nedenlerden dolayı düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli ve yemek için yaşamamalı sadece yaşamak için yemeli görüşünü benimsemeliyiz.
DİKKAT...!!!!!! ŞEKERDEN UZAK DURUN....
Aşırı şekerli gıdalardan kaçınmalı ve hatta çay, kahve gibi içecekler şekersiz içilmeli veya şeker miktarı azaltılmalıdır

gerçi ekmek yemiyorum iftarda ama çok da inceleyemiyorum malum iki kişiyiz evde ona ayrı bana ayrı yemekler kalıyo

sonra günlerceeeeeee ye:56::56::56: bi de bi yere gidince offffffffffff:52::52::52: ekmek yemiyorum ama pilavlar sayesinde yemiş kadar oluyom:30::30::30:
en ıyısı kocanı dıete başlat...ben öel yaptım...oada zayıflıyo bende....

isallah birde ben 96 kilo iken iki kere düstüm dizlerim tutmadi okadar kiloyu:9: esim kibarca soruyordun kaldirayimmi seni diye :9:sen nasil kaldiracaksin 96 kiloluk tosunu dimi :37:

uykum gelse yatcamda bu aralar uyku düzenim bozuldu :44: yine is den geldim tansiyon problemim var benim düsüyor arada yattimmi 2-3 saat bugün yine sabahlarim herhalde :9: oldum bende gecekusu :9:
ayy bende 45 dakıka yatakta o yana bu yana döndum baktım uyuyamıyom en ıyısı kalkıyım dedım....

bu gece gece kuşları erken pes etmiş...

tabı tubayla ezgı ıkı çocuklu olunca felekleri şaştı....

guya bugun uykumu düzene sokacaktım ya....

yine olmadı....

Back
X