70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz bir gün oruc tutuyoruz iftari bekliyoruz onlar 1 hafta yemek yüzü göremiyorlar allah kimseyi aclikla sinamasin cok üzülüyorum cok :50: ben fitremi gönderdim isallah birazda olsa yardimimiz dokunur :59:

ben normalde yardim yapildimi allah rizasi icin yapar söylemem ama hergün yüzlerce cocuk ölüyor orda belki bizde biraz örnek oluruz isallah

kizlar bugun benim eski calisdigim marketin chefi beni aradi ve ise cagirdi hemde chef yardimcisi olarak ama haftalik 40 saat cagirdi bende hayir demek zorunda kaldim cunku haftalik 40 saat benim icin cok fazla ozaman kizima hic zaman ayiramiyacam bende dedim gelirim ama 25 saat lik gelirim dedim yarin cevap verecek buyuk chefle konusup haber ederim dedi offfff calismak istiyorum ama biryandada kizima hic vakit ayiramiyacam diye uzuluyorum calisan anneler beni biraz motive edin yada nasil oluyo cocuklar icin anneden ayri olmak :50::50::50: ben kizimi :emir_bebek: simdiden özledim :93:

rabbim hakimda hayirlisi neyse onu versin ins

Son düzenleme:
senin saydiklarindan benimki sadece dogum günümü birde evlilik yildönümünü hatirliyo keske benim kocis de benlen diät yapsa o da habire ye gitsin nolcak diyo bu adam beni sisko yapti zaten :52:
anam benımkı töbe ye demez hep yeme der...
dogum yaptım başladı şişko muhabbetıne
anaaaaaam kiz siz ne cok özel gün kutluyomusunuz helal olsun vallahi benim ki bana iki hediye hakki veriyo ya dogum gunum le evlenme yildönümü yada dogum gunumle sevgililer gunu ben gerci hepsinde istiyorum eyer almazsa bir hafta basina kalkiyom ama tabi anlayana:52::52::52:
kız sorunda orda ya zaten gun çok dıyen kolaya kaçıyoz bızde bi kaç taneısnı kutluyoz...
ben artık kolayı buldum...
onun hedıye almasını beklemıyom....
çunku aşırı spor tarzı...
bende hem spor hemde cıngıllı şeyler sevıyom...
neye ıhtıyacım varsa onu aldırıyom....
gidiyom kendım secip aldırıyom..
yoksa o alınca neye yarıyo...
değişim kartı oluyo...
bende begenmıyom...
git bide değişimle ugraş...
bi tek gitarım la okula çiçek göndermişti onalr süpriz oldu....
yoksa netbook um,deri ceketım,altın bilekliğim gidip bizzat kendım begendım...

kımıne saçma gelebılrı ama evlılıkte 4 dolunca özel gunler değişiyo...
arkadaşları var bırbırlerıne aldıkalrı hedıyelerı begenmıyolarmış...
sonrab kendılerı kullanıyomuş..
bizim yöntemı duydular..
çok hoşlarına gitti...
bizde böle yapalım daha mantıklı o zaman dedıler...
hedıyeyı alıp alıp eşin kullanmamasındansa...
insanlar tuhaftır kendılerının begendıgı hedıyeyı alırlar..
karşısındakının zevkınden zıyade...
kendılerı begendıgı ıcın oda begenecek dıye düşünürler...

bende ona aynı şekılde hedıye alcam dogumgunu diyelım götürüyom derımoda ayakkabısı giyip deneyıp begenıyo ben ödüyom
yada telefonu begenıyo alıyoz...

kizlar bugun benim eski calisdigim marketin chefi beni aradi ve ise cagirdi hemde chef yardimcisi olarak ama haftalik 40 saat cagirdi bende hayir demek zorunda kaldim cunku haftalik 40 saat benim icin cok fazla ozaman kizima hic zaman ayiramiyacam bende dedim gelirim ama 25 saat lik gelirim dedim yarin cevap verecek buyuk chefle konusup haber ederim dedi offfff calismak istiyorum ama biryandada kizima hic vakit ayiramiyacam diye uzuluyorum calisan anneler beni biraz motive edin yada nasil oluyo cocuklar icin anneden ayri olmak :50::50::50: ben kizimi :emir_bebek: simdiden özledim :93:

40 saat gercekden cok 20 saat veya 30 saat yine iyi benim anem var o yüzden rahatca 40 saat calisabiliyorum ama yinede stress e giriyorum bazen
isallah gönlünce olur canim

bu topikte ilk günüm kızlar .. neyi nerede yanlış yapıyorum yada nasıl yapsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim..
iftar menüm:
1 Kase çorba (düğün çorbası)
2 dilim ekmek
2 y.k kıymalı patlıcan yemeği
3 bardak su
(( yoğurt yiyemedim çok doyduğum için sahurda yada ara olarak süt gibi tüketmeye çalışacağım ..))

ara
1 tane bisküvi , 5 tane çubuk kraker
2 bardak çay
güzel :46:
iyi akşamlar arrkadaşlarr nasılsınız ben kötü başım agrıyor sabah yedide uyudum sekizde eşim geldi kerem bey uyandı hemen saolsun eşim uyuttu :1::1: sonra kız uyandı tabi oglanıda uyandırdıı saat 10 oldu onları doyurup bende eşimi uyandırdım pazara gittik ne sıcakktı ayy öldüm gelene kadarrreve gelince çoçukları ögle uykusuna uyutup bende uyudun gene 2 saatcik ama hala uykum var yaaa bugun erken yatarım eşim evdeyken pcde kalmama kızarda saolsun kapaarır kendisi :1::1::1:
yediklerime gelelimm ;
1 kase dügün çorbası
4 -5 kaşık tavuklu pilav
2 -3 patatesli çig köfte
5 -6 bardak su
1 tane kemel pasa
ekmek yokkk:52::52::52::52::52:
off yaa yazınca çokk gözüktü halbusem hiç yokkk:1::1::1::1:
az önce elmalı soda içtim yatmadan çilekli activya yerim
geçmişe bakamadım sabah bakarım artık koçiş maca bakıyo biterse gelir pcye
herkese iyi geceler k.i.cici bakınnnn:54::54::54::54::54:
kız bukadar şeyi nerene yedin ,o tatlıyı ne cesaretle attın ağzına:25:bide hepsini akşam yedin diğimi olmamış,pilav var kemalpaşa var:20:bu menü yarısına 0 veriyorum,hemde tartı gününe bi gün kala yapmasaydın yaw:25:
merhaba kizlar :92:
ay ben bugün cok kacirdim herhalde :44:
iftarda: bi tabak corba bol salata 1 tane biber dolmasi bi tane beyaz cikolata ufacik :17: 1 tanede tulumba ama davul gibi sistim :52:
kiz qivi ben 3 günden beri gidemiyom sen benim yerime gitsen tembellesdi benim bagirsaklar :34:
:20::20:hele sana bişey demiyorum,perşembenin öncesi bukadar yemen hiçte doğru olmamış heleki tulumba valla ben korkuyorum onları yemekten nezamandır hayatımda yoklar aman olmasınlar:63:
en ıyısı kocanı dıete başlat...ben öel yaptım...oada zayıflıyo bende....

ayy bende 45 dakıka yatakta o yana bu yana döndum baktım uyuyamıyom en ıyısı kalkıyım dedım....

bu gece gece kuşları erken pes etmiş...

tabı tubayla ezgı ıkı çocuklu olunca felekleri şaştı....

guya bugun uykumu düzene sokacaktım ya....

yine olmadı....
ya ben yürüyüşe çıktıydım özgür ruhumlar 1saat yürüdüm geldim oohh serincene hava ii oldu,hazır dedim evde eşimde yok çaktırmadan eritip geleyim yediklerimi,:10:dedim,işte olmasa hayatta gece gece yollamaz dışarı beni:23:
suzancım gudne 5 porsıyon meyve yersem ben kılo alırım....

anam ben 1 porsıyon sebze yıyom o kadar.....

vitamın ıhtıyacımı ondan giderıyom...

meyve bıle kaçamak benım için....
:19:al bendende okadar,kim demişse halt etmiş o yazılanları küllüyen hatalı:19:
ben hep caylari tatlandiriciyla iciyorum sekersiz icmeye calisdim ilac gibi geliyor hic icemiyorum ozaman :97:
yeşil çay ve bitki çaylarını şekersiz içmek yarar sağlıyo,bunu unutma,hem bende hepsine tatlndırıcı kullanıyodumda,dr'a sordum böyle böyle napiyim kullansam bişey olurmu diye,valla ben onu şeker hastalarına dahi önermiyorum ki sana hiç gerek yok,çok sakıncalı,hatta almanyadan gelen tatl.en zararlısı dedi,bende ogün bıraktım hepsini şekersiz içiyorum,araştırınca yeşil çayıda şekersiz tüketmek lazımmış zaten yoksa nah fayda alırsınız diyo:60:
kızlar yüreğim parça parça.. kanaltürkte kampanya programına rastladım kızılayın.. offf.. afrika.. o çocuklar, hiç de çocuk gibi bakmayan güzel ve anlamlı gözler.. gördüklerine inanamıyor insan bu gerçek mi diyor.. bakmaya dayanamıyordum ama bakmamak görmemek ne yazık ki bir şey değiştirmiyor :25: paramparça oldum.. eğer bu gördüklerim gerçekse, inanın şu dünyada geriye kalan ne varsa yalan dedim.. böyle şeyler söylenmez ama ne zamandır bir aç doyurayım diyordum, kimi bulur nasıl derim karnın aç mı gel doyurayım? ima edeyim? zor. yeri geldi dilenenlere para vermek istemedim elimdeki pideyi ekmeği verdim, para istediler kötü oldum yine de verdim elimdeki pideyi.. hep böyle oluyor.. aldıktan sonra birden ses tonları değişiyor az önceki yalvaran ses gidiyor küfür eder gibi kalın ses geliyor, burkuluyor insan.. şimdilerde asıl aç insanlar orada ya afrikada.. ölüyorlar.. şimdi bizim her yerde aş evleri var ramazan dolayısıyla, iyi kötü doyuyor karınları.. ama afrika aç.. ölüyorlar ya o çocuklar.. canımı çıkartıp veresim geldi.. ne yapsam yetmez.. kendimce yapmaya çalıştım ama nafile.. kaç tanesine? hangisine? ne olur siz de yapın bir şeyler.. yaptıysanız bir kez daha yapın yardım. damlaya damlaya göl olur diyenler biz değil miyiz? 5-10-15-20-- neye vermiyoruz ki? kendimize içine giremeyeceğimiz bir elbise daha aldık, dolabın ücra köşesine koyduk farzedelim.. pazardan döndük bu aldıklarım bu kadar tuttu mu ki acaba para mı düşürdük diyelim.. cüzdanınızı açın bakın.. 5 tl varsa dikkatli bir bakın.. o güzel gözlü çocukların o güzel gözlerinin kapanması ile gülmesi arasındaki o kapkalın çizgi işte o 5tl.. nereye gitmiyor ki? keşke kalabalık yerde çalışsaydım ben yarın cesaret edebildiğim herkesden rica edicem.. 2868e bi boş mesaj atın dicem.. eminim yardım edenler var ama bir tane daha ya.. ister deli desinler ister yüzsüz desinler :19: hatırımı denicem.. siz de deneyin lütfen.. lütfen..
evet haklısın canım bende bukonuda ısrarcıyım kaçgündür,ama inşallah topiği okuyup boş çıkmıyorlardır insanlar tek temennim o,:43:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...deslerimize-mubarek-ayda-yardimci-olalim.html

Son düzenleme:
biz bir gün oruc tutuyoruz iftari bekliyoruz onlar 1 hafta yemek yüzü göremiyorlar allah kimseyi aclikla sinamasin cok üzülüyorum cok :50: ben fitremi gönderdim isallah birazda olsa yardimimiz dokunur :59:
allah kabul etsın canım..iyi etmişsin...
ohh mis gibi içtim bile...
2 tatlandırıcı koyunca daha bı tatlı olmuş...
kizlar daha yeni plates yaptim yarim saat cok iyi geldi bir aydir yapmiyodum nekadar zorlandim anlatamam simdi de yesil cayimi elime alip biraz nette gezineyim :68::68::68:
ohh ben rahatladım senın yerıne ne güzel...
benım topta şiş aylardır benı beklıyo,,,
lastık ,biisklet hepsi....
ben normalde yardim yapildimi allah rizasi icin yapar söylemem ama hergün yüzlerce cocuk ölüyor orda belki bizde biraz örnek oluruz isallah
haklısın canım...bu farklı bı konu...
ınsanlar teşvik oluyo bu şekılde....
hayırda yarışıyo resmen....
ya bı lokantada dunyanın parasını ödüyosun 1 öğunde bile....
hele bıde cix bi yere gittiysen...

hele bı cevap gelsın öyle düşün

kız sorunda orda ya zaten gun çok dıyen kolaya kaçıyoz bızde bi kaç taneısnı kutluyoz...
değişim kartı oluyo...
bende begenmıyom...
yoksa netbook um,deri ceketım,altın bilekliğim gidip bizzat kendım begendım...

bizim yöntemı duydular..
çok hoşlarına gitti...

bende ona aynı şekılde hedıye alcam dogumgunu diyelım götürüyom derımoda ayakkabısı giyip deneyıp begenıyo ben ödüyom

dur bende öyle yapayim benim dogum günüm yaklasiyor iyi fikir ama tutup kolundan ben bunu istiyorum dogum günüme diyeyim hem unutmamis olur hemde hediyemide kendim secmis olurum benimki ne dogum gününde bi ayakkabi aldim beyenmedi sinirlendim gittim geri verdim kendime canta aldim onun yerine :9:

değişim kartı oluyo...
bende begenmıyom...
yoksa netbook um,deri ceketım,altın bilekliğim gidip bizzat kendım begendım.

bizim yöntemı duydular..
çok hoşlarına gitti...

:1::1: ah su biz kadinlar yokmu böyle fikirler hep bizden cikar saten bende mesela dogum gunummu geliyo baslarim bir hafta öncesinden benimde su tarihte dogum gunum var veya su gun hangi gundu felan ondan sonra biseymi görüyom aaaaaaa bak dusunmene gerek yok bunu bana alabilirsin onunda tabi isine geliyo:1::1::1:

hosgeldin canim :92: valla ben su sporu sevemedim gitti

hosbulduk balim :87::87: ben nerdeyse bir senedir yapiyorum canim vallah hergun sabah dokuzda tv8 de baslliyo 45 dakika cok rahatlatiyo cok seviyorum ya:69::69:

valla ben bir çalışan anne çocuğu olarak anlatayım yaşadıklarımı.
sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok
benim gündüzüm hep akşamlardı
çünkü annemi sadece akşamları görebiliyordum
o kadar çok konuşurdum ki annemi görünce,konuşmaktan yorulurdum
şuan bile içim acıdı.annemin işten dönüşünü pencere önünde beklerdim.
köşeyi dönüpte bana el salladığını görmem kurtuluşum olurdu.
gözlerim doldu....canım annem..:14:

sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok

ah canim valla benimde gözlerim doldu ya sen neyaptin böyle benim cücügüm daha bir bucuk yasinda bilmiyom kiyamiyom daha cok kucuk hemen yanimizda babaannesi kaliyo o bakacak offff nebilim iste ya kararsizim hele bi haber gelsin yarin artik ona göre birseyler yapcez :5::5::5:

bu topikte ilk günüm kızlar .. neyi nerede yanlış yapıyorum yada nasıl yapsam daha iyi olur söylerseniz sevinirim..
iftar menüm:
1 Kase çorba (düğün çorbası)
2 dilim ekmek
2 y.k kıymalı patlıcan yemeği
3 bardak su
(( yoğurt yiyemedim çok doyduğum için sahurda yada ara olarak süt gibi tüketmeye çalışacağım ..))

ara
1 tane bisküvi , 5 tane çubuk kraker
2 bardak çay
iyi akşamlar arrkadaşlarr nasılsınız ben kötü başım agrıyor sabah yedide uyudum sekizde eşim geldi kerem bey uyandı hemen saolsun eşim uyuttu :1::1: sonra kız uyandı tabi oglanıda uyandırdıı saat 10 oldu onları doyurup bende eşimi uyandırdım pazara gittik ne sıcakktı ayy öldüm gelene kadarrreve gelince çoçukları ögle uykusuna uyutup bende uyudun gene 2 saatcik ama hala uykum var yaaa bugun erken yatarım eşim evdeyken pcde kalmama kızarda saolsun kapaarır kendisi :1::1::1:
yediklerime gelelimm ;
1 kase dügün çorbası
4 -5 kaşık tavuklu pilav
2 -3 patatesli çig köfte
5 -6 bardak su
1 tane kemel pasa
ekmek yokkk:52::52::52::52::52:
off yaa yazınca çokk gözüktü halbusem hiç yokkk:1::1::1::1:
az önce elmalı soda içtim yatmadan çilekli activya yerim
geçmişe bakamadım sabah bakarım artık koçiş maca bakıyo biterse gelir pcye
herkese iyi geceler k.i.cici bakınnnn:54::54::54::54::54:
kız bukadar şeyi nerene yedin ,o tatlıyı ne cesaretle attın ağzına:25:bide hepsini akşam yedin diğimi olmamış,pilav var kemalpaşa var:20:bu menü yarısına 0 veriyorum,hemde tartı gününe bi gün kala yapmasaydın yaw:25:
merhaba kizlar :92:
ay ben bugün cok kacirdim herhalde :44:
iftarda: bi tabak corba bol salata 1 tane biber dolmasi bi tane beyaz cikolata ufacik :17: 1 tanede tulumba ama davul gibi sistim :52:
kiz qivi ben 3 günden beri gidemiyom sen benim yerime gitsen tembellesdi benim bagirsaklar :34:
:20::20:hele sana bişey demiyorum,perşembenin öncesi bukadar yemen hiçte doğru olmamış heleki tulumba valla ben korkuyorum onları yemekten nezamandır hayatımda yoklar aman olmasınlar:63:
en ıyısı kocanı dıete başlat...ben öel yaptım...oada zayıflıyo bende....

ayy bende 45 dakıka yatakta o yana bu yana döndum baktım uyuyamıyom en ıyısı kalkıyım dedım....

bu gece gece kuşları erken pes etmiş...

tabı tubayla ezgı ıkı çocuklu olunca felekleri şaştı....

guya bugun uykumu düzene sokacaktım ya....

yine olmadı....
ya ben yürüyüşe çıktıydım özgür ruhumlar 1saat yürüdüm geldim oohh serincene hava ii oldu,hazır dedim evde eşimde yok çaktırmadan eritip geleyim yediklerimi,:10:dedim,işte olmasa hayatta gece gece yollamaz dışarı beni:23:
suzancım gudne 5 porsıyon meyve yersem ben kılo alırım....

anam ben 1 porsıyon sebze yıyom o kadar.....

vitamın ıhtıyacımı ondan giderıyom...

meyve bıle kaçamak benım için....
ben hep caylari tatlandiriciyla iciyorum sekersiz icmeye calisdim ilac gibi geliyor hic icemiyorum ozaman :97:
yeşil çay ve bitki çaylarını şekersiz içmek yarar sağlıyo,bunu unutma,hem bende hepsine tatlndırıcı kullanıyodumda,dr'a sordum böyle böyle napiyim kullansam bişey olurmu diye,valla ben onu şeker hastalarına dahi önermiyorum ki sana hiç gerek yok,çok sakıncalı,hatta almanyadan gelen tatl.en zararlısı dedi,bende ogün bıraktım hepsini şekersiz içiyorum,araştırınca yeşil çayıda şekersiz tüketmek lazımmış zaten yoksa nah fayda alırsınız diyo:60:
kızlar yüreğim parça parça.. kanaltürkte kampanya programına rastladım kızılayın.. offf.. afrika.. o çocuklar, hiç de çocuk gibi bakmayan güzel ve anlamlı gözler.. gördüklerine inanamıyor insan bu gerçek mi diyor.. bakmaya dayanamıyordum ama bakmamak görmemek ne yazık ki bir şey değiştirmiyor :25: paramparça oldum.. eğer bu gördüklerim gerçekse, inanın şu dünyada geriye kalan ne varsa yalan dedim.. böyle şeyler söylenmez ama ne zamandır bir aç doyurayım diyordum, kimi bulur nasıl derim karnın aç mı gel doyurayım? ima edeyim? zor. yeri geldi dilenenlere para vermek istemedim elimdeki pideyi ekmeği verdim, para istediler kötü oldum yine de verdim elimdeki pideyi.. hep böyle oluyor.. aldıktan sonra birden ses tonları değişiyor az önceki yalvaran ses gidiyor küfür eder gibi kalın ses geliyor, burkuluyor insan.. şimdilerde asıl aç insanlar orada ya afrikada.. ölüyorlar.. şimdi bizim her yerde aş evleri var ramazan dolayısıyla, iyi kötü doyuyor karınları.. ama afrika aç.. ölüyorlar ya o çocuklar.. canımı çıkartıp veresim geldi.. ne yapsam yetmez.. kendimce yapmaya çalıştım ama nafile.. kaç tanesine? hangisine? ne olur siz de yapın bir şeyler.. yaptıysanız bir kez daha yapın yardım. damlaya damlaya göl olur diyenler biz değil miyiz? 5-10-15-20-- neye vermiyoruz ki? kendimize içine giremeyeceğimiz bir elbise daha aldık, dolabın ücra köşesine koyduk farzedelim.. pazardan döndük bu aldıklarım bu kadar tuttu mu ki acaba para mı düşürdük diyelim.. cüzdanınızı açın bakın.. 5 tl varsa dikkatli bir bakın.. o güzel gözlü çocukların o güzel gözlerinin kapanması ile gülmesi arasındaki o kapkalın çizgi işte o 5tl.. nereye gitmiyor ki? keşke kalabalık yerde çalışsaydım ben yarın cesaret edebildiğim herkesden rica edicem.. 2868e bi boş mesaj atın dicem.. eminim yardım edenler var ama bir tane daha ya.. ister deli desinler ister yüzsüz desinler :19: hatırımı denicem.. siz de deneyin lütfen.. lütfen..
evet haklısın canım bende bukonuda ısrarcıyım kaçgündür,ama inşallah topiği okuyup boş çıkmıyorlardır insanlar tek temennim o,:43:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...deslerimize-mubarek-ayda-yardimci-olalim.html

evet haklısın canım bende bukonuda ısrarcıyım kaçgündür,ama inşallah opiği okuyup boş çıkmıyorlardır insanlar tek temennim o,:43:

:17: ama ben tartildim bugün 74 cikti sevincden yedim onlari sevincden :9:
benimkide gece yollamaz disariya sanki ne varsa gerci biri hött dese bi kosarim ki kimse yakalayamaz :18:
ama napim ben simdi seker icme tatlandirici icme sekersizde icemiyorum yaa :43:

ah canim valla benimde gözlerim doldu ya sen neyaptin böyle benim cücügüm daha bir bucuk yasinda bilmiyom kiyamiyom daha cok kucuk hemen yanimizda babaannesi kaliyo o bakacak offff nebilim iste ya kararsizim hele bi haber gelsin yarin artik ona göre birseyler yapcez :5::5::5:

bende çalışıyorum ve bu sebepten dolayı kesinlikle çocuk düşünmüyorum.çocuğum olmasını delice istememe rağmen...
ay keşke çok paramız olsa da çalışmak zorunda kalmasak:50:

sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok

canim benim yaa :14::14: gece gece aglatiyorsunuz beni ask olsun zaten sulu gözlü birisiyim ben :50:

sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok

benimde gözlerimi doldurdun yaa,çok yazık olmuş sanada,şuan anlıyorum yeğenlerimin heleki ufak kız daha 4yaşında anneci bide ,ama hayat şartları nedeniyle ablam çalışmak zorundaydı tabi ve çocuklara yıllardır annem bakıyo,çok acıı bişey çocuklar için baba yok ,anne desen akşamdan akşama eve geliyo ozamanda bazen uyumuş oluyolar kıyamazdım ben yaa,ama zor tabi başka çaren olmayınca:43:

kız çoculara kım baktı sen yürüyüşteyken delüüüü...

bıde bu zarralı tatalandırıcın adı ne yaz bakıyım yoksa benımkı mı....
dur bende öyle yapayim benim dogum günüm yaklasiyor iyi fikir ama tutup kolundan ben bunu istiyorum dogum günüme diyeyim hem unutmamis olur hemde hediyemide kendim secmis olurum benimki ne dogum gününde bi ayakkabi aldim beyenmedi sinirlendim gittim geri verdim kendime canta aldim onun yerine :9:
al bı örnek daha....
ben ona bi dünya tişört aldım .....
noldu hepsını değiştirdik....
boşuna amelelıgını yaptım....
avm de dolaşıp yorulana kadar yanımda taşıdım bıde eve getırdım...
begenır dıye düşünürken.....
o yüzden hiç gerek yok...
gecen onun özel bı gunuydu...
pantolon almaya göturdum..
oruç oruç yoruldu bıde begenmedı...
bıde kılo verıyo zaten...
şimdi bı denkgeldıgımızde alıcam hedıyesını hele o bi begensin...

:1::1: ah su biz kadinlar yokmu böyle fikirler hep bizden cikar saten bende mesela dogum gunummu geliyo baslarim bir hafta öncesinden benimde su tarihte dogum gunum var veya su gun hangi gundu felan ondan sonra biseymi görüyom aaaaaaa bak dusunmene gerek yok bunu bana alabilirsin onunda tabi isine geliyo:1::1::1:

hosbulduk balim :87::87: ben nerdeyse bir senedir yapiyorum canim vallah hergun sabah dokuzda tv8 de baslliyo 45 dakika cok rahatlatiyo cok seviyorum ya:69::69:
sende yapıyomun zaten...
dökülün dökülün..
arkadaşıma kocası kartını verıyodu...
arkadaş alışveriş manyagı...
adam git istedıgın hedıyeyı al dıyodu..
oda gıdıp çanta almış....
ya eşler zevklıyse süprız daha guzel...
daha anlamlı kesınlıkle hedıye o zaman hedıye oluyo...
ama zevkler uymuyosa zorlamaya gerek yok...
ıkı tarafta yoruluyo gereksız yere...
kaç kere değiştik biribirmize aldıgımız hedıyeyı ben ne anladım o zaman hedıyeden...

sevinirsin anne yok
üzülürsün anne yok
düşer ağlarsın anne yok
üşürsün anne yok
hastalanırsın anne yok
ayy canım ya çok duygusal anlatmışsın...
arkadaşımda senın gıbıydı...
eve gelınce kapıyı açan birinin olmasını çok isterdım dıyo....
anahtarla açmaktan çok sıkılıyodum dıyo...

bu arada kaç yaşındaydın...
yanı hangı dönemde bunalrı yaşadın..
mesela ben öyle bı duurmda olsam...
en fazla 2yıl ücretsiz izin alabılırım....
yanı 2 yaştan sonra çocuk yıne yalnız....

:17: ama ben tartildim bugün 74 cikti sevincden yedim onlari sevincden :9:
benimkide gece yollamaz disariya sanki ne varsa gerci biri hött dese bi kosarim ki kimse yakalayamaz :18:
ama napim ben simdi seker icme tatlandirici icme sekersizde icemiyorum yaa :43:

haklısın canımda kaçamak hakkını yarın tartıdan sonra kullansaydın daha ii olmazmıydı,ya şimdi 1haftadır verdiğin 1 kiloyu geri aldıysan öyle düşün,tartıdan sonraki güne bırak sevinç hakkını daha mutlu olursun:34:

Son düzenleme:
annemsiz büyüdüm sayılır.arada ananem gelirdi bana bakmaya.bazen babamın annemin yeğenleri.zaten 2.5yaşında kreşe başlamışım tam gün orda olurdum.2 yıl da ana sınıfında geçti.annem ben orta 3teyken emekli oldu.
ama en ihtiyacımın olduğu yıllar geçti neye yarar..
:85:

Back
X