70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bebeği sevcek ya ' Anne sana ciciler mi almış ' dedi. Suratım kıpkırmızı oldu.
Kilomdan dolayı bunu dedi. Sonra teyzesiyim deyince pardon falan dedi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
Yaşlı bi kadın gelip Allah bağışlasın çok tatlı annesi misiniz dedi.
Ablam ve eniştem de duydu tabi. Öyle bir rezillik ki. Off offf
Benim kesin kilo vermem lazım. :59::59::59::84::84:

tatlımmm:19:bence hiç canını sıkmana degecek bişe deıl ;bunu sana sormalarının amacı kilon olamaz sadece bi yakınlık kurmak benceee:34:

aslında pers cuma fılan rahatlıycak demıslerdı ama rahatlamadıartık yarına Allahkerim..
benım yrn zaten gecıcı olarak son gunum olcak topıkte, nıhayet tatıl sırası bıze de geldı :66:
hatta arın bıldırımde bıle bulunmayabılırım, kendımı şiş hıssedıyorum, tartıda artı gorunce motıvasyonum kayboluyo, eger yarın sabah aynaya baktıgımda kendımı şiş gorursem tartılmayı dusunmuyorum :26: haftaya da burda olmayacagım, ıkı haftam bıldırımsız gectıkten sorna ınşşş fazla +lar olmadan gerı donebılırımmmmm :34:

canım ya ılla kıloyla alakalı bısı deıl ki, bızım aramızda da ne zmn bı bebk olsa, en ip gıbı olanımız o sıra onla ılgılense de annesıınız dıye soruyo etraftakıler, ne var ki bunda, demekkı annelık yakısıo sana ne guzel bışı :34:

bu aksamdan valızlerı hazırlamamız lazım yarın gece yola cıkcaz, aslında yenı bı valız almak ıstıyorum ama taksıtlı nerden alabılırım kiiii :26:
bu arada ben kk da onlıne gozukuyorum ama fonda dizi izliyorummmmm, habeırnız olsun yanı sonra pelin niye yazmıyosun fılan demeyın, bolum aralarında gelıp okuyorumm :1: patornun olmadıgı zmnları ıyı degerlendırmek lazım :1: :1: :1:
hmm bende oyleyım hep acık ama her zaman bakamıyom ekrana.demek tatıel gııdyonuz son ana kadar da demıyo bak bak:63::63:soyluyodun da yaklastı fılan dıye hıc tarıh vermıyodun neyse güle güle git gel canım dinlen eglen ohh :66::66:bende bayramdan sonra 2 hafta yokum ınsallah:52:
Ben kiloma takıntılı olduğum içinde böyle hissetmiş olabilirim.
Bilmiyorum ama moralim çok bozuldu.
Ankara da nerde var bilmiyorum ama Ykm veya Boyner de vardır güzel valizler.
Yada migros gibi büyük magazalarda da oluyor.

Çok bozuluyorum böyle dediklerinde kilom olduğu için dediklerini düşünüyorum hemen.
Allah'tan teyze kısmına gelmedik daha :9:

bak senden beter durumda olanlarda varmıs sen kılo verınce yasını göstercen sımdı göstermesen bıle kı mutlka bellıdı rkucuk oldugun.ama ben kıloda versem acı gercekler var:60::60:

[
tatlımmm:19:bence hiç canını sıkmana degecek bişe deıl ;bunu sana sormalarının amacı kilon olamaz sadece bi yakınlık kurmak benceee:34:

Dediğim gibi kilo takıntım olduğu için direkt o yönde algıladım.
Ger-düşün dediği gibi belki de fazla anaç duruyorum. Bilemedim.:77:

bak senden beter durumda olanlarda varmıs sen kılo verınce yasını göstercen sımdı göstermesen bıle kı mutlka bellıdı rkucuk oldugun.ama ben kıloda versem acı gercekler var:60::60:

Öğleden sonra açıldın sen. Kimse yokken uzanmak iyi geldi sanırım.
Sesin çıkmıyordu sabah. :76:

çok duydum ama bi fikrim yok 3 mili 46 dk onu biliyorum .. dün birkaç yere baktım indiremedim bile :50:
46 dk kolbastı oynasak 1 haftada eririz valla :66:

:60::60::60: çok doğru hahahah kolbastı fena hareket ettiriyor kalori yaktırır :60: bi de can havliyle yapıcam diye yorulduğunu da anlamıyorsun o an :60::60: ama çok abarttılar cıfkını çıkarttılar affedersin alakalı alakasız her yerde önmüze çıkarttılar tadı kalmadı.. ama mezdeke onun kadar hareketli olmasa da bir klasik ve modası geçmedi bak 46 dk mezdeke yapalım, mezdeke kızlarının üçüne de ayrı ayrı taş çıkartırız :60::60:

aslında pers cuma fılan rahatlıycak demıslerdı ama rahatlamadıartık yarına Allahkerim..
benım yrn zaten gecıcı olarak son gunum olcak topıkte, nıhayet tatıl sırası bıze de geldı :66:
hatta arın bıldırımde bıle bulunmayabılırım, kendımı şiş hıssedıyorum, tartıda artı gorunce motıvasyonum kayboluyo, eger yarın sabah aynaya baktıgımda kendımı şiş gorursem tartılmayı dusunmuyorum :26: haftaya da burda olmayacagım, ıkı haftam bıldırımsız gectıkten sorna ınşşş fazla +lar olmadan gerı donebılırımmmmm :34:
canım ya ılla kıloyla alakalı bısı deıl ki, bızım aramızda da ne zmn bı bebk olsa, en ip gıbı olanımız o sıra onla ılgılense de annesıınız dıye soruyo etraftakıler, ne var ki bunda, demekkı annelık yakısıo sana ne guzel bışı :34:
bu aksamdan valızlerı hazırlamamız lazım yarın gece yola cıkcaz, aslında yenı bı valız almak ıstıyorum ama taksıtlı nerden alabılırım kiiii :26:
bu arada ben kk da onlıne gozukuyorum ama fonda dizi izliyorummmmm, habeırnız olsun yanı sonra pelin niye yazmıyosun fılan demeyın, bolum aralarında gelıp okuyorumm :1: patronun olmadıgı zmnları ıyı degerlendırmek lazım :1: :1: :1:

yaa banane yaaaa tatile çıkmasan olmaz mıııı :109:

ahahah çok güzel yazmışsın sonunda da lafını söylemişsin çok güldüm :9::1::60:
Evet benim kesinlikle bi çok kg vermem gerekiyor.
Yarın öbür gün sevgilimle gezerken de yegeni alırız belki yanımıza öyle derler.
Sonra rezillik diz boyu..

söylemeden edemicem mywish hani sen genelde kilo değil de haklı olarak kısaca kg yazıyorsun ya ben okurken :1: onu içimden hep kilogıram diye uzun uzun okuyorum :60: tuhaf oluyor :60: mesela; Evet benim kesinlikle bi çok kilogıram vermem gerekiyor gibi :60::60:

[

Dediğim gibi kilo takıntım olduğu için direkt o yönde algıladım.
Ger-düşün dediği gibi belki de fazla anaç duruyorum. Bilemedim.:77:

Öğleden sonra açıldın sen. Kimse yokken uzanmak iyi geldi sanırım.
Sesin çıkmıyordu sabah. :76:

evet uzanmak ıyı geldı sanırım bırde bugun dıger gunelre gore daha dıncım uykumu aldım sanırım gece sabah iş vardı bırde şimdi amirimde gitti ohh:66::66:

ahahah çok güzel yazmışsın sonunda da lafını söylemişsin çok güldüm :9::1::60:
Evet benim kesinlikle bi çok kg vermem gerekiyor.
Yarın öbür gün sevgilimle gezerken de yegeni alırız belki yanımıza öyle derler.
Sonra rezillik diz boyu..

hala rezıllık dıyo yaa :1: nesı rezıllık bunun hıc anlamadım ben :26: eşimin yegenı var onu alıp dolasırken parka fılan gıttıgımızde ya da alısverıs merkezlerınde sureklı bırılerı yanımıza gelıp "cok tatlı cocugunuz masallah" dıyo, ben cocugu cagırdıgım da "hadı anne cagırıyo " fılan dıyolar, ben burda rezıl olcak bı durum goremıyorum aksıne mest oluyorummmm valla :emir_bebek:

garıp olan ben mıyım acabaaa :1: :1: hıc kıloyla ılgılı baglantı kurmak bıle aklımdan gecmedı,ben uzakta oldugumda da eşimi babası zannedıyolar, oysakı ıkımız yanyana haftasonları fılan gayet unıverıstelı gencler gıbıyız, altımıza kaprılerımızı gecırıp cıkıyoruz, yaşımı soyledıgımde hep sasırıyolar, meslekte kac yılım gerıde kaldı hala stajyermısın dıye soruyolar, taksıye bınıp adlıyeye gıdecegımı soyledıgımde taksıcıler hayırdır bı sorun mu var dıyoalr, avukat oldugumu soyleyınce sasıryolar :1: :1:

ne guzel işte boye bı benzetme yaparlarsa, senle sevgılını bırbırne yakıstırıyolar yanınıza da bı bebek konduruyolar yanı boyle guzel bı cerceve oluyosunuz gıbı algılan bunu :21: eger ılla yok dıyosan, sen sevgılınde dısarı cıkarken yegenı bıze gonder beraber gezerızbız onlaa, kım bızı aılesı zannederse de zannetsın, benım de esımın de cok hosuna gıdıyo bu durum :21:

:60::60::60: çok doğru hahahah kolbastı fena hareket ettiriyor kalori yaktırır :60: bi de can havliyle yapıcam diye yorulduğunu da anlamıyorsun o an :60::60: ama çok abarttılar cıfkını çıkarttılar affedersin alakalı alakasız her yerde önmüze çıkarttılar tadı kalmadı.. ama mezdeke onun kadar hareketli olmasa da bir klasik ve modası geçmedi bak 46 dk mezdeke yapalım, mezdeke kızlarının üçüne de ayrı ayrı taş çıkartırız :60::60:

yaa banane yaaaa tatile çıkmasan olmaz mıııı :109:

söylemeden edemicem mywish hani sen genelde kilo değil de haklı olarak kısaca kg yazıyorsun ya ben okurken :1: onu içimden hep kilogıram diye uzun uzun okuyorum :60: tuhaf oluyor :60: mesela; Evet benim kesinlikle bi çok kilogıram vermem gerekiyor gibi :60::60:

:50: evet evet her yerde herkes çılgınlar gibi kolbastı yapıyor .. çok fena ya ben yapamıyorum ama :66: mezdeke o kadar yormaz da o da çok yoruyor.. hergün yapmaya çalışacağım nasıl olsa amaç kalori yakmak iyi yada kötü oynamak dert değil :66:
şuan karar verdim . bi çarşıya inip geleceğim sonra iftar .. iftardan sonra mezdekeee :66:

ya benim kucağımdan bebek eksik olmaz ama şimdiye kadar hiç anası danası sanmadılar yaa:84: ama allah için yakıştırıyorlar kucağıma :69: benden iyi anne olurmuş öyle duydum hep :69: e ben de öyle hissediyorum :69: zamanı gelince bakıcaz artık :49: eee bana yakışanı yapmalıyım :9:

:50: evet evet her yerde herkes çılgınlar gibi kolbastı yapıyor .. çok fena ya ben yapamıyorum ama :66: mezdeke o kadar yormaz da o da çok yoruyor.. hergün yapmaya çalışacağım nasıl olsa amaç kalori yakmak iyi yada kötü oynamak dert değil :66:
şuan karar verdim . bi çarşıya inip geleceğim sonra iftar .. iftardan sonra mezdekeee :66:

bak serdar ortaç şarkıları da çok oynak :1: onları da dene :112: hem dans ederken kafa dağılıyor ya iyi olur. belki kalbinde ki şu leke izi de akıp gider :112: oh ooooohhh sefan olur :66::66::66::66:

tugba, gecen aksam markete gırdıgımızde et reyonunun onunde durdum, eşim ne alcaksın dedı, kelebege bakıyorum dedım, onu burda bulmazsın, nerden ogrendın sen kelebegı dedı :1: kk dan dedım, ankarada bulmam zor, bende ılk askerdeyken yemıstım dedı, guneyde askerlık yaptı da kendısı orda her yerde vardı ben de orda ogrendım dedı :26: ben de ılk defa kk da duydum var mı dıye mrk ettım dedım :1: kelebek maceramızdan boylece sona erdı :1:

aslında bı kac kasaba ve markete de bakıcam eger bulamazsam sen arrtık o kdr bahsettın topıge bı kelebek zıyatfetı cekersın dımı :1: :1:

ahahha tamam bundan sonra kilo yazcam :1: 2 harfin tasarrufu mu olur hem.
Günde kaç kere basıyorum ben bu tuşlaraa. Hey heyttt.

evet uzanmak ıyı geldı sanırım bırde bugun dıger gunelre gore daha dıncım uykumu aldım sanırım gece sabah iş vardı bırde şimdi amirimde gitti ohh:66::66:

vay beee ger-düş le sen paşasınız öyle mii..
ben de burda berduşum ( çok acıklı oldu :D ) milletin programında türlü türlü hata çıkıyor bakıyorsun insnların ne dedikleri anlaşılmıyor.
Çoğu bilgisayardan ve programdan anlamadığı için ekstra kasıcı.
Diceksiniz ki anlamak zorunda değil ona bende katılıyorum ama en aızndan bu açıklarını çirkefleşerek kapatmaya çalışmasalar.
Sonra kendi laflarıyla çok güzel salak yerine koyuyorum onları ama bir kere sinirlerim bozuluyor işte :1:

hala rezıllık dıyo yaa :1: nesı rezıllık bunun hıc anlamadım ben :26: eşimin yegenı var onu alıp dolasırken parka fılan gıttıgımızde ya da alısverıs merkezlerınde sureklı bırılerı yanımıza gelıp "cok tatlı cocugunuz masallah" dıyo, ben cocugu cagırdıgım da "hadı anne cagırıyo " fılan dıyolar, ben burda rezıl olcak bı durum goremıyorum aksıne mest oluyorummmm valla :emir_bebek:

garıp olan ben mıyım acabaaa :1: :1: hıc kıloyla ılgılı baglantı kurmak bıle aklımdan gecmedı,ben uzakta oldugumda da eşimi babası zannedıyolar, oysakı ıkımız yanyana haftasonları fılan gayet unıverıstelı gencler gıbıyız, altımıza kaprılerımızı gecırıp cıkıyoruz, yaşımı soyledıgımde hep sasırıyolar, meslekte kac yılım gerıde kaldı hala stajyermısın dıye soruyolar, taksıye bınıp adlıyeye gıdecegımı soyledıgımde taksıcıler hayırdır bı sorun mu var dıyoalr, avukat oldugumu soyleyınce sasıryolar :1: :1:

ne guzel işte boye bı benzetme yaparlarsa, senle sevgılını bırbırne yakıstırıyolar yanınıza da bı bebek konduruyolar yanı boyle guzel bı cerceve oluyosunuz gıbı algılan bunu :21: eger ılla yok dıyosan, sen sevgılınde dısarı cıkarken yegenı bıze gonder beraber gezerızbız onlaa, kım bızı aılesı zannederse de zannetsın, benım de esımın de cok hosuna gıdıyo bu durum :21:

Yok sen normalsin anormal olan benim. Bilinçaltıma o kadar işlediği için bu kilo mevzusu rahtsız oluyorum herşeyde.
Sadece yeğen olayı değil. Misal benim kız arkadaşlarım çok zayıftır. Onlarla kıyafet alışverişine çıkamam kendim için.
Onlar zevkimi begendiği için çıkarız ama sadece onlara alırız. Diğer türlü bi iki kere çıktım. O da mı olmadı falan filan konuşması geçti.
Kötü niyetle söylenmiş laflar değil tabi ama insanın yarası olunca çok gocunuyor.:43:

ya benim kucağımdan bebek eksik olmaz ama şimdiye kadar hiç anası danası sanmadılar yaa:84: ama allah için yakıştırıyorlar kucağıma :69: benden iyi anne olurmuş öyle duydum hep :69: e ben de öyle hissediyorum :69: zamanı gelince bakıcaz artık :49: eee bana yakışanı yapmalıyım :9:

Sen bi beyaz kuğu olda ondan sonra bebiş için dua edicem :1: Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eğlenceli bi tipsin çocuklarınla arkadaş gibi eğlenir durursun artık.:9:

iremerek sen kolbastıyla zayıflama falan dedin ya senelerin jetonu düştü sayende :60: öğrenciyken yan komşunun kızı vardı lise çağlarında, biraz bunalım biraz melankoli falan, arabesk falan dinlerdi bağrına bağrına eşlik ederdi kızcağız :9: iyi tatlı bir kızdı ama kiloluydu.. sonra kız bi başladı güm güm kolbastı yapmaya, zank zank yankı yapıyordu o hoplayıp zıpladıkça :60: üstte de dedesi ninesi kalıyordu, bazen onlarda oynuyordu tepemizde :9: arkadaşlarla dayanamayıp gülerdik hatta sabahın köründe bismillah diye fırladığımızı bilirim :60: meğer şimdi anladım sabah akşam o azim nedendi.. çok sağol :9:

ahahha tamam bundan sonra kilo yazcam :1: 2 harfin tasarrufu mu olur hem.
Günde kaç kere basıyorum ben bu tuşlaraa. Hey heyttt.

Sen bi beyaz kuğu olda ondan sonra bebiş için dua edicem :1: Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eğlenceli bi tipsin çocuklarınla arkadaş gibi eğlenir durursun artık.:9:

aaayyşşşş çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim çok sevindim :16::16: yani zamanı gelsin hele, inşallah :109:

mywish sadece ger-düş arcak mı sanıyorsun ben de paşayım ki ne paşa :9: benim patron yurtdışında :66: yoksa nerdee bu kadar online olayım :1: hem de bugün dönecekti ama uçakta yer bulamamış :9: :62:

Selam kızlaar...
Bugün anca bu saatte kendime geldim yolculukta uyumamıştım dünde gündüz hiç uyumadım akşamına iftara misafir aldım
anca bugüne bırakmışım yorgunluğu demek...

4 gündür wc sorunu yasıyordum ilaç aldım eczaneden bugun biraz faydası oldu.. artık yani yemiş yemiş şey yapmamış derler ya öyle olucam yani..
İftardan önce kilom kaç çıkıcak merak ediyorum bu kadar wc problemiyle..
Bu haftam çok güzel dengeli geçti aslında çok çok minik tadımlık 1-2 sey dısında.. umarım güzel bir rakam görürüm..

ve
qivi, sudem, ezgiilknur, sibel, papatyam, ebruyeter arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve amin diyorum saolun hepiniz...
gözümden kaçırdığım olduysa kusura bakmayın...

iremerek sen kolbastıyla zayıflama falan dedin ya senelerin jetonu düştü sayende :60: öğrenciyken yan komşunun kızı vardı lise çağlarında, biraz bunalım biraz melankoli falan, arabesk falan dinlerdi bağrına bağrına eşlik ederdi kızcağız :9: iyi tatlı bir kızdı ama kiloluydu.. sonra kız bi başladı güm güm kolbastı yapmaya, zank zank yankı yapıyordu o hoplayıp zıpladıkça :60: üstte de dedesi ninesi kalıyordu, bazen onlarda oynuyordu tepemizde :9: arkadaşlarla dayanamayıp gülerdik hatta sabahın köründe bismillah diye fırladığımızı bilirim :60: meğer şimdi anladım sabah akşam o azim nedendi.. çok sağol :9:

iyi tatlı bir kızdı ama kiloluydu.. bu cümle çok tanıdık ve sinir bozucu geldi.:45::9:
çok güldüm yazdıklarına hayal edince baya baya kahkaha atıcaktım tuttum kendimi. deli muamelesi yemiyim bide ofiste :9:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

saat 14.30dan beridir geçmişi okuyorum offf:47:

kızlar herşeyimizi paylaşır olduk ama bana dua edin...
tee ankaraya gitmeden 20 gün önc ekoltukaltımda ağrı oldu..küçük sertlik oluştu,büyüdü..yanlışlıkla elim değdi, patladı bende içini iyice boşalttım bi gece vakti,irin kan karışık çıktı..sonunda bıraktım yani indi ama hala sertlik vardı...
2gündür yeniden şişti v edün geceden beri çok ağrı yapıyor kolumu hareket ettiremiyom nerdeyse...
netden baktım kıl dönmesi,lenf bezi,iltihap v.s.. olabilirmiş..eşim görünce korktu ya misket büyüklüğünde ama canımıda yakıyor..
sabah beni doktora götürecek bakalım ne çıkacak,insan korkuyor yaa...
annem patlattım diye kızdı allah korusun kanser olur bişey olur dedi..yanlışlıkla oldu ama...baştan böyle olsaydı ağrım giderdim herhalde...
biyandan adet zamanım göğüslerimde çok ağrıyor..neyse canlarım...dua edin sabah uyanırsak gideriz..
çok geçmiş olsun canım,gerçi sonlara doğru bakınca gitmişsin dr'a sevindim kötü bişi çıkmadığına:70:
günaydınnn kızlarr,

bildiğiniz gibi bu hafta yeni işimdeyimm, 2 gündür bölgelere gidiyoruzzz çalışma yapıyoruzzz, bölgelerdeki internet bağlantısı siteye girmeme izin veriyo ama forumlarda ve özelde paylaşım yapamıyorum..smdi gmdeym de girip hemen biyazeem dedim, yarım saate tekrar bölgeye geçicem..

peloşummmm aklımdasn 2 gündür, okudum ama yazamadım sana kusura bkma, hemen yaziiim, ilk 3-4 gün 15 faktörlü niveanın günes kremini kullandım, süt beyazı olmama ragmen hiç kızarmadan yandım, hafif kkızardm aslnda ama hani o çewrilmiş tavuk gibi can acısı olayını yaşamadm :)
sonraki günler de bronza dönmek için johnsbaby bebe yağıyla güneşlendim, ama hassas oldugu için üst bacaklarıma ve omuz başlarıma son gün bile niveanın güneş kreminden sürdümm :D

hiç soyulma fln olmadı vücudumda, ama tatilden geldikten 2 hafta sonra yüzüm fenaaa soyulduu :D hemen bi yüz kesesiyle hallettm işimi :)

ayyy bomba gibiyim diyodumm ya kısçeler, tartıda bi ara 63,4ü bilem gördüüüm :S ama şu an reglin en sewdiğim dönemi olan ödem atma kısmısndaymm :) bu sabah 61,9 cktımm allahıma sükürler olsn ki :D
darısı başıma canım yaa,valla 64ten pazar günü61.9a bende inmişim havalara uçuyodum,ama 2gün sonra ne göreyim 64.5 olmuşum,dün gece sağolsun regl başlamaış,anladım fazlalık neden kapımı çaldı,hayırlısı haftaya bende hafiflerim en bolundan artık,,:64:

ben de tam 70 kıloyum ve bu konu artık canımı sıkıyorrr:19:
canın sıkılıyosa,bizim yaptıklarımızı yapıp kurtulacaksın:34: hoşgeldin:71:
canım doktor bana 3 litreden fazlasını içme dedi..

kıss bende bu ay 1 hafta erken oldum...mübarek aydan dolayımı acaba...

[/B][/COLOR]
aaa ne garip bişey,1hafta vardı daha benimde işte ama şükür gece oldumda oruçluyken yakalanmadım:16:
yaqmurlu ve serin güzel bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrr:16::16::16:
Rabbim oruç tutanlara yine harika bir güzellik yaptı ve serin havayla birlikte bu güzel yaqmuru gönderdi..şükürler olsun...serinledik nefes aldık...özlemişim böyle havaları..

kılzar bu arada kılavuz mektupp Pj_Muguet yok ortalarda...aslı35 senide aşada görüyorum canım hiç yazmadan gidiveriyosun..bi selamlık hatırımız yokmu kardeşim :63:
aynen burdada karabulutlar kol geziyo,yağmur inmedi ama heran patlıycak gibi çok serinledik valla,üşücem nerdeyse:87:

önerin için teşekkür ederim . aslında ben diyetisyene gittim onun diyetini uygulamak ile uygulamamak arasında kalıyorum şimdi herşeyden dolu dolu çünkü 1600 kal. verdi iftarda+sahurda toplam 6 dilim ekmek var ne yapacağım açıkcası bilmiyorum ..

teşekkür ederim .. inşallah başaracağız.. evimde net olduğu sürece girmeye çalışıyorum ama sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki okumak için baya sarfettim :66:

hoşbulduk .. teşekkür ederim ayrıca .. benim de başlanıp yarım kalan çok diyetim var öyle olunca hiçbirinden bir sonuç alamıyor insan :50:

günaydınlaaar herkeze...
nasılsınız kılar .. alışmaya başlıyorum ben de buraya :69:
ayrıca sahur menüm ( pek dengeli olmadı bugün ama olacak zamanla inşallah daha protein ağırlıklı ) :
1 tane gözleme
1 bardak süt
1 tane tulumbanın yarısı
1 bardak yeşil çay
ya şu tulumbayı niye yersiniz anlamam:19:,zaten bide yarısını demişsin,hiç yemesen olmazmıydı,boşuna vücuduna zararlı küçükte olsa bişey,:19:bende arada öyle yanlışlara geliyorum,mesela top kek yerken oğlum azcık ısır diye uzatıyo nolcakki diye ısırıyorum çiğnerken ya bunun vücuduma ne faydası olcak anca zarar,diye düşünce giriyo gidip tükürüyorum ,imkansız yutamam,küçücük topkekte bi dolu kalori bilmem nesi yüksek değermi bi anlık ihtirasımıza tasvip etmiyorum dikkat edin tuzaklara düşmeyin,onun yerine tatlı isteğinizi bastıracak birsürü yararlı şey var:51:
Bende 10 gün öncesinde 75 kg.idim.bu sabah 73 kg.indim.Karatay diyeti yapıyorum.
hoşgeldin canım:71:
:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşüdüm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi be :9: küvete düşmüş dalin civcivine döndüm :9:
:3::3::3::3::3:hey burdada aynı durum olcak gibi üşümeye şuan itibariyle başlamış bulunuyorum hayırlı olsun bana:82:
merhaba kızlar... tüm sayfaları okuyamadım... hepiniz bir takım mısınız? bende zayıflamaya karar verdim... ramazanda başladım 72 kg.... 5 eylüle kadar 4-5 kg vermeyi düşünüyorum... hergün 25 mekik... leslie.yle yapıyorum.... bana da yardımcı olabilir misiniz...
evet hepimiz bi takımız hatta hepimiz büyük bi aileyiz burda hoşgeldin ailemize sende:71:buyur buyur ayakta kalma otur şöyle bi köşeye:42:ee çay alırmısın yeşil çayımız var buyur içelim:7:
Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bebeği sevcek ya ' Anne sana ciciler mi almış ' dedi. Suratım kıpkırmızı oldu.
Kilomdan dolayı bunu dedi. Sonra teyzesiyim deyince pardon falan dedi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
Yaşlı bi kadın gelip Allah bağışlasın çok tatlı annesi misiniz dedi.
Ablam ve eniştem de duydu tabi. Öyle bir rezillik ki. Off offf
Benim kesin kilo vermem lazım. :59::59::59::84::84:
amaannn taktığın şeye bak canımyaa,alakası bile yoktur,bende küçükken yani evli değilken diyim,ablamın oğluna ben bakardım sürekli çalıştığı için herkez benim zannederdi,ama benim çok hoşuma giderdi:1:boşver desinler nolcak bidaha seni görceklermi sanki:9:
tugba, gecen aksam markete gırdıgımızde et reyonunun onunde durdum, eşim ne alcaksın dedı, kelebege bakıyorum dedım, onu burda bulmazsın, nerden ogrendın sen kelebegı dedı :1: kk dan dedım, ankarada bulmam zor, bende ılk askerdeyken yemıstım dedı, guneyde askerlık yaptı da kendısı orda her yerde vardı ben de orda ogrendım dedı :26: ben de ılk defa kk da duydum var mı dıye mrk ettım dedım :1: kelebek maceramızdan boylece sona erdı :1:

aslında bı kac kasaba ve markete de bakıcam eger bulamazsam sen arrtık o kdr bahsettın topıge bı kelebek zıyatfetı cekersın dımı :1: :1:

istediğiniz kelebek olsun canım hay hay bi sor bakalımda sen bulamazsan ,ve sena abla kızmazsa bol bol kelebek ziyafeti çektireyim size :16:

:3:buarada geçen bende annemle geziyoduk benim 2 sıpa ve ablamın 2 sıpası etti 4 çocukablam işte çocuklar annemde neyse gidiyoruz bi tanıdık teyzeyle annem konuşmaya başladılar kısacık hemen tam giderken annem kadına ''bak benim kızın çocukları hep bunlar şuna bak falan dedi anam bi oldum ,annee ne diyon sen yaa dedim sonra giderken kadın bi bana bi çocuklara baka baka gitti,'' kadın sonra demiştir bu kızın 4 tane çocuğu var haa :53:maşallah daha kendisi küçücük ne ara yaptıda büyüttü bunları diye,ele güne anlatır artık:60:çocuklarda ablamın oğlan 8 kız 4,benim oğlan 2,kız 1 yaşında düşündümde bunların hepsi benim olsa diye sokakta yürürken anam uğraşması hatta çevrenin dik dik bakması dahada güç yaw allah ayşebahara sabır versin:53:

neyse ki müstakil evimiz :1: değilse ileride böyle hatırlanmak istemezdim ben de :1:
sonuç ne verdi mi acaba kilo :66:

Back
X