geçmişi okummaktan nevrim döndü ben yokken biraz az yazsanız zorluk oluyor..![]()
Charmm
Hoşgeldinnnnn..:82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi okummaktan nevrim döndü ben yokken biraz az yazsanız zorluk oluyor..![]()
selam kızlar....geçmiş olsun dileklerinizi canı gönülden kabul ediyorum canlarım..
cildiyeye gittim enfeksiyonmuş pembeleşip yanmaya başlamıştı zaten dünden beri...merhem verdi,antibiyotik verdi(çoktandır hastada olsam kullanmadım antibiyotiğe karşıyım ama napıcan işte)
temizlik yaparken kıl köklerinde olabliyor dedi,ben cerraha sevkeder diye düşündüm ama olmadı,çünkü çok çeşitleri ve sebepleir oluyormuş,yani çevre bir organda enfeksiyondan dolayı değilmiş,kendi başına bi enfeksiyon....
senacım.. ben özellikle patlatmadım ozaman bukadar acımıyodu ve bi an elim değdi yerde spor yapıyrdum,içi boşaldı ama sertlik vardı...
burada hava kapalı ama yağmıyor çok boğucu zaten canım yanıyor..ağrı koıluma vuruyor hemde kolum ayrı tutmak istiyorum değince ağrıyor,neyse rtabbim beterinden korusun...
belenayım... domatesler akşam serinledi şimdide güneşleniyorlarevde biber azdı hem akşam iyi değildim,yavv bağırsaklarım tıkandı 2gün üstüne çıktım lavaboya,suyumuda meyvemide yiyorum ama oruçta oluyor bana arada:2:
eşime akşam yapalım dedim bakarız dedi bakıcaz...sağolsun geçensene doğramıştı benle 1kasa yani...seçtim kasadan boşalttım yeşilelride dizdim güneşe ohhhhh.....
İçinde mısır püskülü olan form çayı var da ondan arıyorum markette bulabilirsem alıcam.
Teşekkürler kaptan.:86:
kızlar ya ben en son buraya ölçüm yaptıktan sonra bi yazmıştıkya belimizin kalçamızın falan ,ben pek hatırlamıyorum,pcyede kaydetmemişimdemin ideal kiloma baktım ordaki bel çevresine 77 yazdım öyleydi sanırım,şimdi ölçtüm 75 çıktı ve yine test ettim ,bu sefer yağ oranımda ideal diyo 2cm bile ne kaa farkediyomuş demin 77 dediğimde normal diyodu vücut yapıma normal diyodu,şimdi atletik diyo yağ oranımada ideal diyo anlıycanız olmuşum sanırım ben artık
Eki Görüntüle 238528
bir iki resim koyayım son gezmelerden :)) ben 65 im ama sanki 10 kilo fazla görünüyom kızlar makinam iyi değil tabii bide fotojenik deilim
kollarım fena incelirlerse süper olcekkk:1
ne bağırıyon bee:83:
demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı
[
malzemeler:
3yumurta
3su bardağı un
1su bardağı şeker(artık yarım bardak katıyorum şeker kiloya zararlı olduğu için hiç bi fark yok yani çok atıyomuşum bilmeden)
1su bardağı sıvıyağ(bunuda yarıya indirdim süper rahattlıkla yiyorum fazla yağlı olmadığı için,hatta bikeresin 1çay bardağı katmıştım o bile aynı tat olmuştu)
1su bardağı yoğurt
vanilin kabartma tozu
1çorba kaşığı kakao
1su bardağı süt
yapılışı
şekerle yumutayı çırpın(yarım su bardağı ayırın bu karışımdan),şekeri -yağı -yoğurdu-sütü ekleyin çırpın vanilinle k.tozunu una karıştırıp 3bardağı unu yavaş yavaş ekleye ekleye çırpın,,1çor.kaşığı kakaoyuda ekleyin çırpın yağlanmış ve un serpelenmiş fırın tepsisine dökün,piştikten sonra çatalla delikler açarak ayırdığımız karışımı yayarak dökün karışıma süt ekleyebilirsiniz azcık yetmezse,sonra ılımaya bırakın üzerine hazırlamış olduğunuz kakaolu pudingi(yada neli isterseniz)ılıdıktan sonra kekin üzerini kaplayınbuz dolabında soğusun,sonra kare dilimler keserek servis yapın
bu arada kac gundur aklımda hep unutuyorummm, şimdi kendısı burda yok CHARM süpersin
sen dıyosun ki uzıermdekı elbısenın bedenı xl, ama bızımkı de goz yanı goruyoruz, o ılk koydugun reısmlerle dıgerlerı arasında çok fark var gercekten de, onemlı olan uzıerne yakısanı bulmusun gıymısın, herkeste cok begendı, valla ben tebrık edıyorum.. bu arada ben de gorundugu kadarıyla fotografın arka planını cok begendımmmmcok iç açıcı bı dekarasyıon gıbı gozukuyo
![]()
valla bı gun dıger topıklerde ev resımlerı paylasılanlar var ya onlarda ya da yıne ozel albumunde ev dekarasyonunu bızle paylasırsan cok sevınırım, bayılıyorum boyle mekanlaraa![]()
Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bebeği sevcek ya ' Anne sana ciciler mi almış ' dedi. Suratım kıpkırmızı oldu.
Kilomdan dolayı bunu dedi. Sonra teyzesiyim deyince pardon falan dedi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
Yaşlı bi kadın gelip Allah bağışlasın çok tatlı annesi misiniz dedi.
Ablam ve eniştem de duydu tabi. Öyle bir rezillik ki. Off offf
Benim kesin kilo vermem lazım.:84::84:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, hem buradaki hemde profildeki yorumlarınız için..
Güzel bakan gözleriniz saolsun.. yoksa dediğim gibi daha 12 kilo var önümde..
sizin baktıgınız o resımdekı elbısenın bedeni xl yani manken gibi filan değilim işin gerçekçi tarafı o.. :)
ama yinede çok saolun sizden iyi moral kaynağı olmaz..
dediğin iyi oldu canım mısır püskülünün faydası çokmuş tadında içilmeyecek birşey yoksa ben onu bir aktardan alıp içecem inşallah..
bence doğru değil fazla.. çünkü benım suankı belım 75 cm e bana ideal kilon 59 diyo ama ideal bel de yine 75 yazıyor nasıl olcak o...
harikasın canım devam devammm bence sen zorla valla zorlayabıldıgın kadar cunku bılıyorsun zayıflama ısı bıtınce ınsan kendını bıraz salıyo sonra ılk 3-4 kılo hemen gelıverıyor bıraz payı olsun.. koruma payı...
Ben yaptım tava böreği sık sık ama hazır yufkadan..
güzel oluyor pratik tadıda güzel çıtır çıtır....
Kız sen delirdin mi benim gibi insana bu resim gösterilirmi...
içim canlandı bi anda anam dedim tam benlik... artık başka bır zaman ıcın tarıfı not alırım nedek...
Canım... teşekkür ederim gerçekten hepiniz beni mutlu ettiniz...
dekorasyon konusunda beyaz düşkünlüğüm var resim çekilirken halı yoktu yerde.. yanı yıkamak ıcın kaldırmıstım yerde beyaz halı var aslında..
resim koyma konusunda biraz kararsızım aslında... kk da o topiğe bakmıstım bır ara... güzel evler var..
ama koymak ne kadar dogru bılmıyorum yanı olan var olmayan var derler ya.. yanlıs olmasın benım evim harıka cok zengın filan manasında demiyorum değil zaten ama ne bilim can kalır ya..
belkide fazla ince düşündüm..
Hayır canım bence kesınlıkle kıloyla alakalı değil.. eğer candan anaç yaklasıyorsan yegenıne ondan annesi sanmıslardır..
ben kuzenım ve oğlumla markete gıttıgımde kuzenım benımle aynı yasta ve benden daha zayıf olmasına ragmen oğlumla o ilgilenırken ben bırseyler alıyordum market sahıbı onu annesı sanmıs benı teyzesı sanmıs..
bır daha oğlumla yalnız gıdınce bana teyzesı dedı.. bende yok ben annesıyım dedım oburu teyzesı dedim.. gayet normal bunlar kıloyla alakası olsaydı benım annesı oldugumu anlardı o zaman adam..![]()
iyi tatlı bir kızdı ama kiloluydu.. bu cümle çok tanıdık ve sinir bozucu geldi.
çok güldüm yazdıklarına hayal edince baya baya kahkaha atıcaktım tuttum kendimi. deli muamelesi yemiyim bide ofiste
![]()
neyse ki müstakil evimizdeğilse ileride böyle hatırlanmak istemezdim ben de
sonuç ne verdi mi acaba kilo![]()
kızlar ya bugun sabah evden makyaj yapamdan cktım, cunku aklımda once kuafore gıdıp kas& bıyık aldırmak vardı, makyaj malzemelerımı de cantama attım, kuaforden cıkıp ofıste yaparım dıyee.. sonra sabah kuaforun onune gelınce cnaım hıc gırmek ıstemedı, ofıse geldım boyle makyajda yapmadım pala bıyık ve kaş olarak oturuyorum bugun![]()
az once eşim ugradı bızım ofıse direk hanı sen kuafore gıdecektın sabah dedı![]()
bu kdr goze carptıgına gore benım bıyıklar burmalık olmuş herheldeee
çıkışta barı gıdeyımmmmmmm
![]()
kızlar ya bugun sabah evden makyaj yapamdan cktım, cunku aklımda once kuafore gıdıp kas& bıyık aldırmak vardı, makyaj malzemelerımı de cantama attım, kuaforden cıkıp ofıste yaparım dıyee.. sonra sabah kuaforun onune gelınce cnaım hıc gırmek ıstemedı, ofıse geldım boyle makyajda yapmadım pala bıyık ve kaş olarak oturuyorum bugun![]()
az once eşim ugradı bızım ofıse direk hanı sen kuafore gıdecektın sabah dedı![]()
bu kdr goze carptıgına gore benım bıyıklar burmalık olmuş herheldeee
çıkışta barı gıdeyımmmmmmm
![]()
arkadaşlar az önce bu mesajımı bır alıntıda okurken dıkkatımı cektı..
yanlıs anlasılma olmasın dıye duzelteyım dedım... '' sizden iyi moral kaynağı olmaz '' derken iyi anlamda yazdım :)
yani sizden iyisi yok manasında.. belli olmaz yanlıs anlasılmalar olabılır.. nankörlük gibi olmasın...![]()
Allahım sevinçten uçacağım.....
kızlar sonunda adım maviyle yazılıyo....
ayy bekarlığımdaki kilolarıma döndüm....
öğrenciyken ki kıloma.....
Allahımsana şükürler olsun.....
aylardır veremediğim kilolar pıtır pıtır gidiyo.....
kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....
aylardır benım kahrımı çektiğiniz için.....
acaip mutluyum....
sevıncımı hemen sizle paylaşmak istedim...
gardrobumdakı kıyafetlerım bol gelıyo düşüyo artık belımden....
dar gelenelr deya tam oluyo yada hafıf bol......
baş:77.6
gecen h:68.5
bu ha:67.6
giden:900 gram
toplam gıden 10 kılo....
ilk hedefım 68 di artık 68 den kurtuldum ....
yenı hedef 65...
darısı bütün kılo vermeyenlerın başına olsun inş...
inş. kılo vermem durmaz tekrar veremeye devam edebılirim....
kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...![]()
Siz bana bugün deli damgası yedirceksiniz.
qivi söyle ordan ' pala remzi'yi![]()
bıyıklı ben bıraz sonra avatarımda sızlerleeee![]()
![]()