avatarıma bıyıklı ahlımı koydum ama bu bıle yakıstı beeee![]()
![]()
kocamın zevkı yok, ben olsam boyle kalsın aşkım bıyıkların cok yakısmıs derdımmmm
![]()
pelin susss allaşkına sussss

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kocamın zevkı yok, ben olsam boyle kalsın aşkım bıyıkların cok yakısmıs derdımmmm
![]()
![]()
![]()
bıyıklı ben bıraz sonra avatarımda sızlerleeee![]()
![]()
charmcımmm, ne kadar ınce dusunmussuno zmn send e ızımle paylas profılınde album olustur, gercekten benım boyle dekorasyonlara bakarken ıcım acılıyooo, kk da kılodan sonra en cok baktıgım tpıkler valla ev ve hala ceyız topıklerı
![]()
bı gun kendı evım olursa, aklımda bısıler olsun ıstıyorummmmvalla ayrı bı topıkte deıl ama albumde bıle paylasırsan sevınırım
bı de baska bı kıyafetle koysana kendı fotonu bakalım elbıseyle goz mu yanıltmısın yoksa bız mı haklı cıkcazzz
![]()
![]()
belin cok ınceymıs bak dedıkelrımız dogru sadece ınc egörünmüyon yani incesin benım belım dun ölçtü ablam 80 cıktı:84::84:nası belmıs yaa oncedende bana hep eblın ınce derlerdı nası oldu anlamadım ınceltemıyorum 84 tu anca bu kadar oldu kıloma göre cok kalın benım belım yaa:84:
Ya kızlar maşallah yaaa tam zaman buluyorum bir azimle geliyorum geçmişi okumaya gücüm yetmiyor valla ya sonrada doğal olarak muhabbete giremiyorum geçmişi bilmediğim için bu işe çözüm bulmam lazım hemmennnn:44:
Allahım sevinçten uçacağım.....
kızlar sonunda adım maviyle yazılıyo....
ayy bekarlığımdaki kilolarıma döndüm....
öğrenciyken ki kıloma.....
Allahımsana şükürler olsun.....
aylardır veremediğim kilolar pıtır pıtır gidiyo.....
kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....
aylardır benım kahrımı çektiğiniz için.....
acaip mutluyum....
sevıncımı hemen sizle paylaşmak istedim...
gardrobumdakı kıyafetlerım bol gelıyo düşüyo artık belımden....
dar gelenelr deya tam oluyo yada hafıf bol......
baş:77.6
gecen h:68.5
bu ha:67.6
giden:900 gram
toplam gıden 10 kılo....
ilk hedefım 68 di artık 68 den kurtuldum ....
yenı hedef 65...
darısı bütün kılo vermeyenlerın başına olsun inş...
inş. kılo vermem durmaz tekrar veremeye devam edebılirim....
kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...![]()
arkadaşlar az önce bu mesajımı bır alıntıda okurken dıkkatımı cektı..
yanlıs anlasılma olmasın dıye duzelteyım dedım... '' sizden iyi moral kaynağı olmaz '' derken iyi anlamda yazdım :)
yani sizden iyisi yok manasında.. belli olmaz yanlıs anlasılmalar olabılır.. nankörlük gibi olmasın...![]()
Ya kızlar maşallah yaaa tam zaman buluyorum bir azimle geliyorum geçmişi okumaya gücüm yetmiyor valla ya sonrada doğal olarak muhabbete giremiyorum geçmişi bilmediğim için bu işe çözüm bulmam lazım hemmennnn:44:
bırak çözümü yaa gel sen biz de bazen bilmiyoruz ne konuştuğumuzubaksana yıkılmışız dökülmüşüz mesela
dert etme gel lodoslama dal sen de nolur ki
![]()
Tamam canım çekineyim koyarım aslında kıyafet sıkıntısı yasıyorum bu ara.. cunku ya dar gelıyorlar ya bol..
o elbıseyıde yenı almıstım hemen gıydım cektım...
canım sen bel ölçünü nerden alıyorsun gibek deliği üstü hizasından mı yoksa belin en kıvrımlı ınce olan kısmındanmı..
ben ıkısının olculerını ayrı ayrı alıp not edıyorum.. ama benım 75 dedıgım ınce bel olan kısım.. zaten kıyafet olculerı vs ordan alınır bel olarak göbek del. hizası sağlık açısından dikkate alınan kısım...
sorma canım ya.. okumak boynunun borcu valla bende gelınce 20 sayfa okudum o sersem halımle.. ama okumasanda gormuyosun çoğu şeyi...
tebrikleerr...
hadi gözün aydın ....
bende ilk hedefim 70 e gelince ikinci hedefim 60 a doğru yol alıcam inşallahh...
darısı başımıza canımm... :13:
resim süper kocan kıymetini bilmiyor bence de pala pelin
![]()
ayy peliiin naptın sen ığrenc olmussungercekten cok acayıp bı görüntü olmus hem kadın hem erkek gibi
![]()
bodoslama olmasın o
ahahhaha
kzılar ben bıyıklı avatarımı deıstırıp cıkıyorum, ılk hedefımız kuafor marş maaaarşşşş![]()
yanlış anlaşılacak bir şey yok merak etme benim hiç kötü bir şey gelmedi aklıma :112: hoş geldin demiş miydim charm? dediysem bi daha diyim hoşgeldin
bırak çözümü yaa gel sen biz de bazen bilmiyoruz ne konuştuğumuzubaksana yıkılmışız dökülmüşüz mesela
dert etme gel lodoslama dal sen de nolur ki
![]()
yok canım en ınce yerı malesef kalın olan yerden olcmeye cesaret bıle edemem yanii![]()
ilahi yaa arcak alemsin hhahaha sanki şu ifadeyle söylüyormuşsun gibi geldi ;
ahahahha
hoşbulduk canım saol...
belli olmaz yanlıs anlayan da olur ıkıncı okuyusumda ben dedım bıde böyle anladılarsa aman diye.. :)
canım çocuk var galiba dimi senin 1 miydi 2 miydi... sezeryan mı normal mi..
bunlarda etkiliyor insanın hangi kiloda nasıl duracağını..
yanı doğum yapmadan önceki kilonla doğum yaptıktan sonra aynı kiloda olsan da ölçülerin farklı olabiliyor ne yazıkki bel karın bölgesinde özellikle..
ben de bakayım 60 a gelince kaç olucak ölçülerim.. daha önceden 60 larda 55 lerde filan hep ölçülerim yazılı duruyor karşılaştırırım artık...![]()
canım ciddi bişey olmadıqına çok sevindim..tekrar geçmiş olsun...
iremerek
canım arkadaşlarla bakıyorumda hemen kaynaşmışsın..bu beni çok mutlu etti cnm...
offffffffffffffffffffffffff
bugün bi iş görüşmesine gittim..cv tutuşturdular yine elime...cv doldurup eve dönmek ne sinir bozucuu...
dönüştede özel bir hastaneye cv bıraktım...artık bekle dur...
iremerek, sana ozelden leslıe ıle ılgılı lınk gonderdm, gecen gun arkadaslara gondermıstım sık kullananlara kaydetmıstım, umarım işine yarar![]()
ahahahah sen gülüyorum diyince ben de gülüyorum böyle göbeğimi hoplata hoplatayazdıklarım hayal edilmez şekerim yaşanır
![]()
bir daha görmedim ki :101: eriyip bitti herhalde![]()
masallah ben zaten hıc 55-60larda olamdım sudemın dedıgı gıbı 65 -70 arsı gezdım genelde hatta bı ara bekarken ıtıraf edeyım 85 e cıktım sonra nası olduysa 62.5 a kadar düştüm cok şükürki ondan sonra zatenbende fobı oldu sısmanlık.bundan mı bılmıyorum cok kılolu kapatmadım dogums onrasını evet oglum var 15 aylık normal dogurdum.haklısın evlenmeden oncekı sonrakı ve dogum sonrası cok degıstı vucudum genısledım sankı.kılom su anda hamıle kaldıgım kılodan 4 kg eksık ama görüntü olarak eskıden 70 te nasılsam oyle gıbıyım ılgınc yanı.ama bana dıyosunda sende dogum yapmıssınya benım huyum bu kusura bakma ılla karsıalstrıcam kendımı yanı ebgenmıycem ya
![]()