70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aha da yapdim kahvemi sen nerde kaldin :52::52::52:
ay bu aralar ne istiyor canim su reklamlarda dondurmali tatlilar var ya :9: ama burda yok :14: gecen sene yedim artik sene ye kadar bekliycemmi yaaa :95:

kaldim tek basima kimsecikler kalmadi uykumda kacti napcam ben simdi 1 bucuk saat ya uyanin beni burda tek basima yanliz birakmayin agliycam ama yaaa :43::43::43:

bende kendi kendimle yazisirim artik :9: charm nerelerdesin ya özledin kendini fazla gelmiyon artik baktim gülac in tadina sen yemeyince birsey anlamadim tatlidan:97:

sizlere utanç ve kıvanç tablomu sunacağım....

utanç tablosu.....

30 ekım 2010 da kılo vermek için aranıza katılmışım....77.6 kılo ile..

ama boğazımı tutamayıp ve dengelı beslenmeyı beceremeyıp....

2 ılerı bı gerı usulü bi hafta verıp 2 hafta almışım....vs...

75.6 ya kadar düşüp...

kasım ayında diyetı bırakıp yurt dışına çıkmışım...

halıyle kılo alarak 76.7 ıle sahalara geri dönmüşüm....

aylarca ne yemeyı bırakmışım ne dıyetı....

2 ılerı bı gerı hep sürdü....

hatta kulakları çınlasın green yanı yeşim hep alay ederdı....gram gram verıyon dıye...

mart ayında 72.8 kılo ıle tekrar dıyetı bıraktım çunku ablam ve annem vardı...

73.5 olana kadar kılo aldım....

mayısta adam gıbı her hafta kılo verdım...

ve 17 hazıran günü ılk defa tartıda 70.5 gördüm.....

acaip şımardım yemeye devam ettim.....

bıde ustune tatıle cıkınca.....oldu kılo 72.8.....

bardağı taşıran son damla oldu....ve artık adam gıbı şu işi yapıp kurtulmalıydım....

tatılden döndum ve artıkçok sıkılmıştım bu ıkı ılerı bı gerı durumundan.....

defalarca dietı bırakıp kılo almak çok sıktı beni...

15 temmuz olmuştu....

arkadaşlarımın dukan dıyetıyle kılo verdıklerını gördum....başlamayı düşündüm....

ılk hafta yememe dıkkat ettım....

kıvanç tablosu.....

15-22 temmuz:72.8-72.4: 400 gram gitti....

sonra dukana başladım....

22-29 temmuz:72.4-69.5: 2 kılo 900 gram gitti...

29 temmuz -5 ağustos: 69.5-68.5: 1 kılo gitti...

5-12 ağustos:68.5-67.6: 900 gram gitti...

diyeceğim o ki aylarca boşa kendımı hırpalamışım.....moralımı bozmuşum....adam gıbı ya bı dıyete başlayıp devam edılecek ya da dıye yapılmaycak....

ve inşallah sizlerın da sayesınde bu dıyetı bırakmadan hedefe ulaşırım.....ve her hafta kılo verebılırım...

işin tuhaf tarafı verdiğim 10 kılonun 5 kılo 200 gramı son 28 gunde verilmiştir
.....

Son düzenleme:
sizlere utanç ve kıvanç tablomu sunacağım....

utanç tablosu.....

30 ekım 2010 da kılo vermek için aranıza katılmışım....77.6 kılo ile..

ama boğazımı tutamayıp ve dengelı beslenmeyı beceremeyıp....

2 ılerı bı gerı usulü bi hafta verıp 2 hafta almışım....vs...

75.6 ya kadar düşüp...

kasım ayında diyetı bırakıp yurt dışına çıkmışım...

halıyle kılo alarak 76.7 ıle sahalara geri dönmüşüm....

aylarca ne yemeyı bırakmışım ne dıyetı....

2 ılerı bı gerı hep sürdü....

hatta kulakları çınlasın green yanı yeşim hep alay ederdı....gram gram verıyon dıye...

mart ayında 72.8 kılo ıle tekrar dıyetı bıraktım çunku ablam ve annem vardı...

73.5 olana kadar kılo aldım....

mayısta adam gıbı her hafta kılo verdım...

ve 17 hazıran günü ılk defa tartıda 70.5 gördüm.....

acaip şımardım yemeye devam ettim.....

bıde ustune tatıle cıkınca.....oldu kılo 72.8.....

bardağı taşıran son damla oldu....ve artık adam gıbı şu işi yapıp kurtulmalıydım....

tatılden döndum ve artıkçok sıkılmıştım bu ıkı ılerı bı gerı durumundan.....

defalarca dietı bırakıp kılo almak çok sıktı beni...

15 temmuz olmuştu....

arkadaşlarımın dukan dıyetıyle kılo verdıklerını gördum....başlamayı düşündüm....

ılk hafta yememe dıkkat ettım....

kıvanç tablosu.....

15-22 temmuz:72.8-72.4: 400 gram gitti....

sonra dukana başladım....

22-29 temmuz:72.4-69.5: 2 kılo 900 gram gitti...

29 temmuz -5 ağustos: 69.5-68.5: 1 kılo gitti...

5-12 ağustos:68.5-67.6: 900 gram gitti...

diyeceğim o ki aylarca boşa kendımı hırpalamışım.....moralımı bozmuşum....adam gıbı ya bı dıyete başlayıp devam edılecek ya da dıye yapılmaycak....

ve inşallah sizlerın da sayesınde bu dıyetı bırakmadan hedefe ulaşırım.....

canim birsey kalmamis zaten masallah senin cizelgene bak birde benimkine bak :40::17: ama hedef i cok abartmissim herhalde bidaha ki haftaya sunu 60 falan yapim gözüm korktu:53:

Son düzenleme:
canim birsey kalmamis zaten masallah senin cizelgene bak birde benimkine bak :40::17: ama hedef i cok abartmissim herhalde bidaha ki haftaya sunu 60 falan yapim gözüm korktu:53:
kısa hedefler koyabılrısın aylık yada her 0 lı rama...
mesela ılk başta 70 koy..
sonra 60 koy..
sonra 55...

ben burda dogdum büyüdüm ama türkiye gibi güzel ülke yok bu sene de gelemedim icim gidiyo dogru dürüst yaz havasi da olmadi hep yagmur hep soguk :5:

uyuyamadim bak alisdirdin beni hadi icelim :68:

geldim geldim fire mire yapmak yok :66:
bende sahur hazırlmaya gittiydım..
aha da iyice uykum acildi buraya girince :53: hani bizim kelebegimiz tugba nerde :44:
kelebek 2 çocuklu öel her gece dayanamaz....
künefe ayni ekmek kadayifina benziyo odami kaymakla yeniliyo :17:
canım içi peynırlı
ustude fıstıklı istersen kaymakta konuyo..
55 kılo ol yersın tr gelınce
aha da yapdim kahvemi sen nerde kaldin :52::52::52:
ay bu aralar ne istiyor canim su reklamlarda dondurmali tatlilar var ya :9: ama burda yok :14: gecen sene yedim artik sene ye kadar bekliycemmi yaaa :95:
ben kahve ıçmıyom yeşilçya içelim.
ben 2 bardak içtim ..

kaldim tek basima kimsecikler kalmadi uykumda kacti napcam ben simdi 1 bucuk saat ya uyanin beni burda tek basima yanliz birakmayin agliycam ama yaaa :43::43::43:
ağlama ağlama...

kısa hedefler koyabılrısın aylık yada her 0 lı rama...
mesela ılk başta 70 koy..
sonra 60 koy..
sonra 55...

öyle yapim ama egriniyom simdi tekrar cizelge düzenlemeye artik haftaya kilocuklarim gittimi yaparim :9:

bende sahur hazırlmaya gittiydım..

kelebek 2 çocuklu öel her gece dayanamaz....

he yazik ben bile isyerinde zor aciyom gözümü :53: :9:

canım içi peynırlı
ustude fıstıklı istersen kaymakta konuyo..
55 kılo ol yersın tr gelınce
ben kahve ıçmıyom yeşilçya içelim.
ben 2 bardak içtim ..

ben seni beklerken icdim kahve sonra geri geldim ictim bitane daha sen icmedin :68: banane ben de icmiyom senlen yesil cay :19:

ağlama ağlama...

tamam gecti :70:

Son düzenleme:
sahur: 1 dilim siyah kizarilmis ekmek üstüne köslenmis biber :9: ay cok kalorienlidir ama sadece bir tane yedim
5 tane yesil üzüm birtane de activiya

sahuru çoktan hallettim...

güzel haberlerini okudum canım...valla bi ara aynı veremeyen gruptaydık ama sen hızlandın darısı bana..
bekarken ki kilon iyiki benim gibi 57-60 arası değil insan daha az olunca imkansız geliyor o kiloya ulaşması ama sende baya yol katettin...tabi ahhh lisedeyken 55...
sahi sana 4 yıl falanmıydı evliliğinin??
giremedim zaten tartılmayıda unutmuşum..bi ara gündüz tartıldım çok çıktım canım sıkıldı dedim akşama çok değişmez sonrada unuttum...
iftardı,namazdı derken eve geldik..eşim sağolsun domateslerimi halletti çoğunu o yaptı,domatesler hem zor soyuldu hemde bıçakalrımız kör hep...bende kaynattım eşimede ağızlarını kapattırdım kolum çok ağrıdı,zaten her sene erkek kuvveti diye ona kapattırırım...kahramanım yaaa:38:
yoğundum giremedim,girmeyede yüzüm yok artık:2:
galiba bende erken mezun olucam...tam gayretim yok bari kalabalık etmeyeyim öğrendiklerimi tam uygulasam olucakta..
sıkıldım yaaa:31:

mutfağı topla..
duş al..kuru ıslatılmı yufkadan tava böreği yap..
sofra hazırla..artık uyku akıyo gözümden..
5 taze kayısı
2dilimbörek yedim..
domates,salatalık
2hurma
bikaç tane badem..
çay..ve bol su.....açtım ama 3.dilimi yemedim kaldıda haa eşimde bitiremedi midem yanar diye hemde şişkoyum diye...
kızlarrr çıkında uyuyun yaa..sudeee eşin sensiz uyuyo hergece aaa bebek bebek diyoruz...:9:
neyse canım hedefine varda bebişide rabbim versin inş.sana...

ay kaç saattir ne kadar sürede kılo verdım onu hesaplıyom ve sonuç....

diyetı bırakmalarım dahıl başladığım günden dukana kadar süre....

30 ekim-24 temmuz:77.6-72.5:5 kilo 100 gram.....güne vurursak 267 gün ne diyet yaptım ,ne dıyetı bıraktım,ne de adam gibi kilo verdim...

aya vurursak 8 ay 3 hafta....durum vahim....aylarca sadece 5 kılo 100 gram...boşuna çabalamışım....

şimdi gelelim dukana....25 temmuz sabahı başladım ve o gunku kılom 72.5 idi...

25temmuz-11 ağustos:72.5-67.6:4 kılo 900 gram.....gun hesabı 17 günde 4 kılo 900 gram vermişim...

ve bu süreçte benı yalnız bırakmayıp benle bırlıkte dıyet yapan eşime teşekkür ediyorum....

o da 26 temmuzda başladı....96.3 kılo ıle şu anda 90.1 kılo....o da 16 günde 6 kilo 200 gram verdi...maşallah benden hızlı veriyo....

bende wc sorunu olduğu için ona göre daha geç kılo veriyorum bıde kaçamak yapıyorum....

ay kaç saattir ne kadar sürede kılo verdım onu hesaplıyom ve sonuç....

diyetı bırakmalarım dahıl başladığım günden dukana kadar süre....

30 ekim-24 temmuz:77.6-72.5:5 kilo 100 gram.....güne vurursak 267 gün ne diyet yaptım ,ne dıyetı bıraktım,ne de adam gibi kilo verdim...

aya vurursak 8 ay 3 hafta....durum vahim....aylarca sadece 5 kılo 100 gram...boşuna çabalamışım....

şimdi gelelim dukana....25 temmuz sabahı başladım ve o gunku kılom 72.5 idi...

25temmuz-11 ağustos:72.5-67.6:4 kılo 900 gram.....gun hesabı 17 günde 4 kılo 900 gram vermişim...

ve bu süreçte benı yalnız bırakmayıp benle bırlıkte dıyet yapan eşime teşekkür ediyorum....

o da 26 temmuzda başladı....96.3 kılo ıle şu anda 90.1 kılo....o da 16 günde 6 kilo 200 gram verdi...maşallah benden hızlı veriyo....

bende wc sorunu olduğu için ona göre daha geç kılo veriyorum bıde kaçamak yapıyorum....

erkekler nedense daha cabuk ve cok kilo verebiliyorlar istedilermi benim kardesim 6 ay da 30 kilo verdi gerci ben onun yaptigi diyeti yapamadim yapamamda ama sudemcigim sende yavas verdin ama jojo olmaz sende yani geri alma riskin yok :34:yani öyle düsünüyorum

ne yedin bakim ne yedin :56::56:
söleyım...
dukan krep az içine kaşarda kattım,pastırma,haşl yumurta,domates,salatalık çok az,beyaz peynir,1 lıtreye yakın su,yeşilçay,

güzel haberlerini okudum canım...valla bi ara aynı veremeyen gruptaydık ama sen hızlandın darısı bana..
bekarken ki kilon iyiki benim gibi 57-60 arası değil insan daha az olunca imkansız geliyor o kiloya ulaşması ama sende baya yol katettin...tabi ahhh lisedeyken 55...
sahi sana 4 yıl falanmıydı evliliğinin??
giremedim zaten tartılmayıda unutmuşum..bi ara gündüz tartıldım çok çıktım canım sıkıldı dedim akşama çok değişmez sonrada unuttum...
iftardı,namazdı derken eve geldik..eşim sağolsun domateslerimi halletti çoğunu o yaptı,domatesler hem zor soyuldu hemde bıçakalrımız kör hep...bende kaynattım eşimede ağızlarını kapattırdım kolum çok ağrıdı,zaten her sene erkek kuvveti diye ona kapattırırım...kahramanım yaaa:38:
yoğundum giremedim,girmeyede yüzüm yok artık:2:
galiba bende erken mezun olucam...tam gayretim yok bari kalabalık etmeyeyim öğrendiklerimi tam uygulasam olucakta..
sıkıldım yaaa:31:
evet canıum resmen 4 doldu 5 ten gun aldık ama düğünümüz ekımde oldu ....düğünü baz alırsan ekımde 4 bitcek...
canım dukan dukan dukan.....pişman olmazsın.......

mutfağı topla..
duş al..kuru ıslatılmı yufkadan tava böreği yap..
sofra hazırla..artık uyku akıyo gözümden..
5 taze kayısı
2dilimbörek yedim..
domates,salatalık
2hurma
bikaç tane badem..
çay..ve bol su.....açtım ama 3.dilimi yemedim kaldıda haa eşimde bitiremedi midem yanar diye hemde şişkoyum diye...
kızlarrr çıkında uyuyun yaa..sudeee eşin sensiz uyuyo hergece aaa bebek bebek diyoruz...:9:
neyse canım hedefine varda bebişide rabbim versin inş.sana...
afiyet olsun....
canım ben uyursam sahura kalkamayız aç tutarız orucu...
bıde alıştım böle yatsam da uyuyamıyorum..
sabahta genelde 13 .45 gıbı kalkıyom...

artık oruç değilim..maalesef:2:
sudem ayrıca lafımı geri alıyorum yukarıda boşboğazlık ettiğimi düşündüm sonradan..
çok güzel yaa peki kalıcımı dukan diyeti..ee eşde kilolu olunca beraber daha iyi olmul benim eşim 76 falan ama çokta olsa düşünmezdi herhalde...hiç sevmez o muhabbetleri..
yemeyen yıkılıır..yiyen dikilir..."diye bir söz kullanır bende sinir olurum...
garibim uyuyor beni bekleyerek uyudu neyse sabah okula uğramıycak cumaya kadar uyusun..domateste soydu tahtada doğradı ya yorulmuştur..
bide bu akşam takmış gözüne 3 boyutlu gözlük deneme yapıyodu bi alem yaaa:24:

Back
X