70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söleyım...
dukan krep az içine kaşarda kattım,pastırma,haşl yumurta,domates,salatalık çok az,beyaz peynir,1 lıtreye yakın su,yeşilçay,

evet canıum resmen 4 doldu 5 ten gun aldık ama düğünümüz ekımde oldu ....düğünü baz alırsan ekımde 4 bitcek...
canım dukan dukan dukan.....pişman olmazsın.......

afiyet olsun....
canım ben uyursam sahura kalkamayız aç tutarız orucu...
bıde alıştım böle yatsam da uyuyamıyorum..
sabahta genelde 13 .45 gıbı kalkıyom...

aynenn benim eşimde oturuyor zaten sver gece oturmasını her zaman..
bikaç kere uyudum ama zor kalktım hazırladım neyse imsak uzadıkça uyuruz belki..kalkışın baya geç yani...
ama böylede tam sahur zamanı bana bi uyku geliyo yemek zor yiyorum..özel alışveriş yaptınmı dukan için..ayy oğlun olursa dukan koyy:9:

söleyım...
dukan krep az içine kaşarda kattım,pastırma,haşl yumurta,domates,salatalık çok az,beyaz peynir,1 lıtreye yakın su,yeşilçay,

evet canıum resmen 4 doldu 5 ten gun aldık ama düğünümüz ekımde oldu ....düğünü baz alırsan ekımde 4 bitcek...
canım dukan dukan dukan.....pişman olmazsın.......

afiyet olsun....
canım ben uyursam sahura kalkamayız aç tutarız orucu...
bıde alıştım böle yatsam da uyuyamıyorum..
sabahta genelde 13 .45 gıbı kalkıyom...

affiyet olsun canim:61:

artık oruç değilim..maalesef:2:
sudem ayrıca lafımı geri alıyorum yukarıda boşboğazlık ettiğimi düşündüm sonradan..
çok güzel yaa peki kalıcımı dukan diyeti..ee eşde kilolu olunca beraber daha iyi olmul benim eşim 76 falan ama çokta olsa düşünmezdi herhalde...hiç sevmez o muhabbetleri..
yemeyen yıkılıır..yiyen dikilir..."diye bir söz kullanır bende sinir olurum...
garibim uyuyor beni bekleyerek uyudu neyse sabah okula uğramıycak cumaya kadar uyusun..domateste soydu tahtada doğradı ya yorulmuştur..
bide bu akşam takmış gözüne 3 boyutlu gözlük deneme yapıyodu bi alem yaaa:24:

:60::60::60: yemeyen yikilir... yiyen dikilir.. benimki de ye nolcak can bogazdan gelir diyo :60::60::60:

erkekler nedense daha cabuk ve cok kilo verebiliyorlar istedilermi benim kardesim 6 ay da 30 kilo verdi gerci ben onun yaptigi diyeti yapamadim yapamamda ama sudemcigim sende yavas verdin ama jojo olmaz sende yani geri alma riskin yok :34:yani öyle düsünüyorum
inşallah canım tememnım bu...

artık oruç değilim..maalesef:2:
sudem ayrıca lafımı geri alıyorum yukarıda boşboğazlık ettiğimi düşündüm sonradan..
çok güzel yaa peki kalıcımı dukan diyeti..ee eşde kilolu olunca beraber daha iyi olmul benim eşim 76 falan ama çokta olsa düşünmezdi herhalde...hiç sevmez o muhabbetleri..
yemeyen yıkılıır..yiyen dikilir..."diye bir söz kullanır bende sinir olurum...
garibim uyuyor beni bekleyerek uyudu neyse sabah okula uğramıycak cumaya kadar uyusun..domateste soydu tahtada doğradı ya yorulmuştur..
bide bu akşam takmış gözüne 3 boyutlu gözlük deneme yapıyodu bi alem yaaa:24:

canım estagfirulllah...ne boşbogazlıgı gönlunden gecenı yazmısın....
canım hangı dıyetı yaparsan yap bırakınca eskı yeme düzenıne dönunce kılo alırsın.....
burda amaç yaşam şeklı halıne getırmek...
zaten onca zaman kılo vermeye cabalayııpta verdıkten sonra yıyıp kılo almayı kımse ıstemez...
benım eşim 1.83 felan boyu...ama sağlığı için herşeyden önce kolestrol vs için kılo vermesı şarttı....iyi geldı ona...ıkımizde hiç aç kalmıyoz...artık beraber yeşilçay içmeye bıle başladık dün...
12 senedir dışardan yediği için halıyle dışarının yemekleri yaglı...evlenıncede ben hamarat gelın 2-3 ayda 82 kılo adamı her gun börek,pasta hamurişi yapıp 92 lere çıkardım....o 2-3 ayda aldııg kılolar kalan 4yılda gıtmedıgı gıbı ustune her yıl azar azar eklendı....ve artık o da dur dedı bı yerde mecburen....
çunku ben artık 0.1 tonluk kocacım dıye alay etmeye başladım....oda daha fazla alay etmeme dayanamadı.....

ve şimdi ıkımızde çok mutluyuz.....allahım inş. devamını getırmeyı nasip ederde....sağlıklı bi kıloya ınerız....

ya ramazan çıksın öyle başlayım aslında ben çok uğraşmayım ama vereyim istiyom yaa canımda istemiyo ama kurtulmalıyım yağlarımdan kendim için,bebeğim için..veee eşim için tabiki neden önmrünü bi tulumla geçirsinkiii neden:27:
sana sorudm ama ben o siteleri alt üst edicem zahmet etme şimdi...
bide şuan umrumda değil dünya yanca hormonalr altüst..regl oldum:59: sahurda yaptım ama neyse kahvaltım oldu

ben gideyim kizlar 2 saat sonra is e gitcem :18: iyi geceler :92::92::92:
hadı allah rahatlık versın ....hasta olucan yatta uyu....bız gunduz uyuyoz iş yok güç yok..çoluk çocukta yok...sen bize bakma...
aynenn benim eşimde oturuyor zaten sver gece oturmasını her zaman..
bikaç kere uyudum ama zor kalktım hazırladım neyse imsak uzadıkça uyuruz belki..kalkışın baya geç yani...
ama böylede tam sahur zamanı bana bi uyku geliyo yemek zor yiyorum..özel alışveriş yaptınmı dukan için..ayy oğlun olursa dukan koyy:9:
deli ya....
napıyım elın fransızını...
hem ben hayırlısıyla yıne kızım olsun istiyom...
affiyet olsun canim:61:

saol canım çok pis doydum zaten...

ya ramazan çıksın öyle başlayım aslında ben çok uğraşmayım ama vereyim istiyom yaa canımda istemiyo ama kurtulmalıyım yağlarımdan kendim için,bebeğim için..veee eşim için tabiki neden önmrünü bi tulumla geçirsinkiii neden:27:
sana sorudm ama ben o siteleri alt üst edicem zahmet etme şimdi...
bide şuan umrumda değil dünya yanca hormonalr altüst..regl oldum:59: sahurda yaptım ama neyse kahvaltım oldu

sen tüp mu yaptırdın..?
başlıycan zaman sölerım dıet için neler aldığımı sana yol gösteririm ..
sen kararını ver....
kararlı olmak şart...

hadı allah rahatlık versın ....hasta olucan yatta uyu....bız gunduz uyuyoz iş yok güç yok..çoluk çocukta yok...sen bize bakma...

deli ya....
napıyım elın fransızını...
hem ben hayırlısıyla yıne kızım olsun istiyom...

saol canım çok pis doydum zaten...

fransız haa..
bende hayırlısıyla kzı istiyorum neden bilmiyorum ama mesela iki kkzım olsa süpper belkid eoğlan aramam..ama iki oğlum olsa kızı ararım gibi geliyor..belkide saçmalıyorum işte..
insanın kızkardeşi olması çok güzel..ama ben 2 erkek kardeşimede çok düşkünüm daha yeni geldim yanalırndna çok özledim...
c.tesi son gecemde 3 evli bir bekar aynı odada yattık...kızkardeşimde eşini postaladı ama oğlan krıyı bıraktı geldi bizle yattı...rabbim hayırlısını versin sudem...bebek nezamn düşünüyon bak bizm istiyozda olmuyo :59:ya sennn:44:neyse duygusala bağladım gdimde canım eşimle teselli olayım...:70:

sen tüp mu yaptırdın..?
başlıycan zaman sölerım dıet için neler aldığımı sana yol gösteririm ..
sen kararını ver....
kararlı olmak şart...

evet nisanın başında negatifi aldım kendimi spora ve buraya attım..tüpten öncede 1ya gitmiştim ama tüp zamanı kilo almadım..dondurulmuş embryolaırmız bzi bekliyor ankarada 15 gün kaldım dedim gitsem alsam onalrıda hamile kalsam hayal kurudm durdum,buz bebeklerimiz adına...
2.yi deniycem nezamn bilmiyom.
doktorum ordan istanbula transfer oldu,diğerini istemiyoruz..
bebişler orda napıcam bilmiyom..
2.tüpten önce histereskopi mutlaka olucam nerde ne zamn b,ilmiyom...
ilk 2sene düşüklerdi,kimyasl aşılamydı hamilelşk oldu,artık 4 yıldır zorlaştı kalamıyorum nolduysa...
kan pıhtılaşamsı şuanki tek teşhisimde..kalırsam doğuma kadar iğne...
off sudem niye burdasın bak kafanı şişirdim yok ya atlattım çoğunu 5.ayda anca tüpten sonra...

oo sudem çıkmış artık dayanamdı uyku bşi yandan biyandan benimn dertli çenem:)))
sabah kalkanlarada pek içaçıcı olmuycak ama..kusura bakmayın...
işe gidip pcyi açanlar pelin,arcak,belenay v.s.....
biz uyuyoruzzz sudem ve bennnn:21

fransız haa..
bende hayırlısıyla kzı istiyorum neden bilmiyorum ama mesela iki kkzım olsa süpper belkid eoğlan aramam..ama iki oğlum olsa kızı ararım gibi geliyor..belkide saçmalıyorum işte..
insanın kızkardeşi olması çok güzel..ama ben 2 erkek kardeşimede çok düşkünüm daha yeni geldim yanalırndna çok özledim...
c.tesi son gecemde 3 evli bir bekar aynı odada yattık...kızkardeşimde eşini postaladı ama oğlan krıyı bıraktı geldi bizle yattı...rabbim hayırlısını versin sudem...bebek nezamn düşünüyon bak bizm istiyozda olmuyo :59:ya sennn:44:neyse duygusala bağladım gdimde canım eşimle teselli olayım...:70:
bakalım canım hayırlısı...
önce bi kılo vereyım...sonra inşallah...
evet nisanın başında negatifi aldım kendimi spora ve buraya attım..tüpten öncede 1ya gitmiştim ama tüp zamanı kilo almadım..dondurulmuş embryolaırmız bzi bekliyor ankarada 15 gün kaldım dedim gitsem alsam onalrıda hamile kalsam hayal kurudm durdum,buz bebeklerimiz adına...
2.yi deniycem nezamn bilmiyom.
doktorum ordan istanbula transfer oldu,diğerini istemiyoruz..
bebişler orda napıcam bilmiyom..
2.tüpten önce histereskopi mutlaka olucam nerde ne zamn b,ilmiyom...
ilk 2sene düşüklerdi,kimyasl aşılamydı hamilelşk oldu,artık 4 yıldır zorlaştı kalamıyorum nolduysa...
kan pıhtılaşamsı şuanki tek teşhisimde..kalırsam doğuma kadar iğne...
off sudem niye burdasın bak kafanı şişirdim yok ya atlattım çoğunu 5.ayda anca tüpten sonra...

ben 15 tatılde yenı yaptırdın sandım...
canım bence sen şu an kendını ve kafanı kılo vermeye odakla ...
çunku ne kadar azkıloda hamıle olursan senın için o kadar iyi...
bak ayşebaharı 90 kılodan 58 e ındı... 3 aylık hamıle ve 59 larda....
90 ı vermeyıp bı de emzırırken yıyıp yıyıp kılo alsaydı şimdi nasıl bı hamılelık gecirirdi...maş..çok takdır edıyorum onu....
stres yapma artık önce kilonu ver...
çocuklu hayatta öyle kolay bi hayat değil kısmettte varsa elbet bi gun olacak...
çocuksuz hayattan şikayet edene kadar tadını çıkar....
değiştiremediğin şeylere uyum sağla...
çunku senın elınd edğil...dua et bekle....

sahur programında dıneldım dün kız evlat daha hayırlıymış...
ben oğlan çocuklarını fazla sevemıyom...
kendımın olsa muhakkak severım ama...
ne bılım her çocugu sevemıyom...
ya öncelıkle sağlıklı ve hayrırlı bı evlat olsun...
sonrası da bakalım...gönul ısterkı 1 oglan 1 kız olsun...
sena gibi maşş..ne guzle 1 kız 1 oğlan...

kelebek geçmişe uçtu....

geçmişten çık kelebek çık....

hoşgeldin kelebek.....

Valla öyle yapıyorum ben de artık canım ya napıyım yetişemiyorum başka türlü cidden yıkılmışsınız kaçırıyorum hep sohbet bittikten sonra geliyorum ben:50:

Ay ben de de bir bıyık bir kaşş anammm utanıyorum kuaförden bu kız napıyo diyo kesin kendine ya çok kıllıyım regliyim gidip aldıramadım da heyecanla bitmesini bekliyorum ki kendimi bakım alacam regl bni dağıttığı için:37:
canım bak bii,sen ve herkeze diyorum kaştır bıyıktır epilasyondur yaptıracaksanız ,verilen tarihler var ozamana denk getirp yaparsanız epilasyonunuzu,çok ince ve geç uzuyorlar tarafımdan 3aydır deneniyo ve işe yarıyo mükemmel sonuç aldım deneyin bence ne kaybedersinizki,,ilk tarih 19 ağustos reglden sonra gelmesi lazım bu tarihin,eğer regl olmadım yada şuan reglim diyenlerde 28 ağustosta alsınlar tüycazlarını,inanın pişman olmıycaksınız:64:
oo sudem çıkmış artık dayanamdı uyku bşi yandan biyandan benimn dertli çenem:)))
sabah kalkanlarada pek içaçıcı olmuycak ama..kusura bakmayın...
işe gidip pcyi açanlar pelin,arcak,belenay v.s.....
biz uyuyoruzzz sudem ve bennnn:21
ee ben daha yastığa başımı bile koymadım nezaman uyanıpta görcektim acaba bu yazıyı:43:
aha da iyice uykum acildi buraya girince :53: hani bizim kelebegimiz tugba nerde :44:
:3::3::3::3::3::3::3::3:
sizlere utanç ve kıvanç tablomu sunacağım....

utanç tablosu.....

30 ekım 2010 da kılo vermek için aranıza katılmışım....77.6 kılo ile..

ama boğazımı tutamayıp ve dengelı beslenmeyı beceremeyıp....

2 ılerı bı gerı usulü bi hafta verıp 2 hafta almışım....vs...

75.6 ya kadar düşüp...

kasım ayında diyetı bırakıp yurt dışına çıkmışım...

halıyle kılo alarak 76.7 ıle sahalara geri dönmüşüm....

aylarca ne yemeyı bırakmışım ne dıyetı....

2 ılerı bı gerı hep sürdü....

hatta kulakları çınlasın green yanı yeşim hep alay ederdı....gram gram verıyon dıye...

mart ayında 72.8 kılo ıle tekrar dıyetı bıraktım çunku ablam ve annem vardı...

73.5 olana kadar kılo aldım....

mayısta adam gıbı her hafta kılo verdım...

ve 17 hazıran günü ılk defa tartıda 70.5 gördüm.....

acaip şımardım yemeye devam ettim.....

bıde ustune tatıle cıkınca.....oldu kılo 72.8.....

bardağı taşıran son damla oldu....ve artık adam gıbı şu işi yapıp kurtulmalıydım....

tatılden döndum ve artıkçok sıkılmıştım bu ıkı ılerı bı gerı durumundan.....

defalarca dietı bırakıp kılo almak çok sıktı beni...

15 temmuz olmuştu....

arkadaşlarımın dukan dıyetıyle kılo verdıklerını gördum....başlamayı düşündüm....

ılk hafta yememe dıkkat ettım....

kıvanç tablosu.....

15-22 temmuz:72.8-72.4: 400 gram gitti....

sonra dukana başladım....

22-29 temmuz:72.4-69.5: 2 kılo 900 gram gitti...

29 temmuz -5 ağustos: 69.5-68.5: 1 kılo gitti...

5-12 ağustos:68.5-67.6: 900 gram gitti...

diyeceğim o ki aylarca boşa kendımı hırpalamışım.....moralımı bozmuşum....adam gıbı ya bı dıyete başlayıp devam edılecek ya da dıye yapılmaycak....

ve inşallah sizlerın da sayesınde bu dıyetı bırakmadan hedefe ulaşırım.....ve her hafta kılo verebılırım...

işin tuhaf tarafı verdiğim 10 kılonun 5 kılo 200 gramı son 28 gunde verilmiştir
.....
ne len bu oku oku bitmedi gözlerim acıdı maşallah pekte karışıkmış bigel bigit:53::60:
canim birsey kalmamis zaten masallah senin cizelgene bak birde benimkine bak :40::17: ama hedef i cok abartmissim herhalde bidaha ki haftaya sunu 60 falan yapim gözüm korktu:53:
bencede yap,benimde ilk hedefim 65ti onu devirdim 62ye düşürdüm yavaş yavaş hedef ilerletiyorum,gözüm korkmasın diyee:37:
kısa hedefler koyabılrısın aylık yada her 0 lı rama...
mesela ılk başta 70 koy..
sonra 60 koy..
sonra 55...

bende sahur hazırlmaya gittiydım..

kelebek 2 çocuklu öel her gece dayanamaz....

canım içi peynırlı
ustude fıstıklı istersen kaymakta konuyo..
55 kılo ol yersın tr gelınce
ben kahve ıçmıyom yeşilçya içelim.
ben 2 bardak içtim ..

ağlama ağlama...
ben mi dayanmıyom sorma yaw,neler yaptım anlatsam sayfalar yetmez,,okumadan geçersin,evde toplanmadık yer temizlenmedik yer,dürülmedik elbise,toplanmadık oyuncak,yıkanmadık bulaşık,ütülenmedik gömlek pantolon(eşimin tabi:63::1:),mutfakta silinmedik biyer kalmadı:52::52:ve bukadar işe rağmen oğlum busaate kadar bekledi beni ve saat 5.30da benim buraya oturmamla uykuya daldı yatağında,kız desen saat 1den beri uyuyo maşallah,şimdi bide uyanırsa bukafayla napcam bilmem :50:ama uykum yoktu iş yaptımya nezamandır bukadar işi bir arada yapmamıştım hevese geldim,eşim sabah beni tehdit ettide artı birazcıkta şantaj:19: mecbur yaptım sabah gelince napcak bakalım ,her şeyimi yaptım :62:
hiç uykum yok....

sabah oldu millete kalkacak oldu...

bende yatacak oldum:5:

Günaydın şirinelerimmm
Saat 05.55de uyanıp, 6.30da servise binip, 8de mesaiye başlayan bir garibanım benn

Dün gece yattıgımda saat 2ye geliyoduu, kızlar gecesi yaptık, üniversiteden arkidişlerimi çağırdım, toplandık tüm kızlar, evlenen arkidişim de vardı, böle bigüzell yemekler mezeler atıştırmalıklar fln, valla az bi kaçamağım oldu, yani cok yimedim ama yediğim seylerin niteliği ve yeme saatim biraz ucuktu

İi geldi walla, baya bi sohbet, dedikodu yaptık.. konularımız genelde erkekler üzerineydi tabikii :D evlenen arkadaşımızı sıkıştırdık biraz, ilk gece felann fena konulara girdikkk :D sonra konular değişti, yok çeyizine kim ne aldı, nası bi dğün istiyoruz fln :D bi fark ettik ki konuştugmuz konular bile değişir olmuş, 1-2 seneye evde kalıyozzz moduna da gireriz heraldee :D

Velhasıl kelam, bayadır böyle kızlarla toplanamamıştık, ben baya bi deşarj oldum bi ii geldi, hepsi karşıda oturuyo, birbirlerine yakınlar görüşüyolar sık sık ama ben uzaktaymm onlardan ve anca ayda yılda bir buluşabiliyorum arkadşlarımla, cok mutlu uyudum walla :D

Nese cok uzattım, geleym bildirimime

Cok şükür o pis ödemlerimi attım, asıl kiloma yaklaştım bu hafta..

Başlangıç: 75 kg
Geçen hafta : 62.6 kg
Bu hafta : 61.9 kg
Giden : 700 gr
Toplamda giden : 13100 gr
Hedef : 56

Son düzenleme:
günaydıııınnn:16:

kilo bildirip geçmişe gideyim ben
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:65.8 :21::52::53:(sonunda 65 i degördüm ya gam yemem artık ama ınanamıyorum gercek oldugunda sankı ramazan bıtınce elımden gıtcek gıbı:1:)
giden:700 gr
top.giden:8200
hedef:62

Canım sen de benim yaptığım hataya düşüyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu liste çoook düşük kalorili, ilk kez diyet yapıyorsan evet bunla kilo verirsin kısa sürede ama en fazla 1 yıl sonra şimdikinin üstüne 2-3 kilo da ekleyerek geri alırsın. Sabah çok zayıf akşama doğru daha güçlü bi liste olmuş ama tam tersi olması lazım.

pardon cnm sen bnm çizelgeme bakmadan yorum yapmışsın sanırım..yeni başlayan birine benziyormuyum...ayruca akşam yarım kase çorbayla 3 çatal makarnayamı çok diyosun...bidaha düşün bence...
Sudem bende tebrik ederim seni kuzu....

Senacım...
Çok tatlı yiyorum...
Her hamileliğimde böyle
Kız erkek fark etmiyor ama
Tatlı delisi olup çıkıyorum...

Her üçünde de 30 kg aldım yaklaşık
Üzülüyorum aslında
Yaşımda az değil yani..
Sonra veremeyecğim metabolizma meselesinden dolayı
Allah korusun da

6 kg mu aldın
Canım ya rüya gibi
Ebru şallı mısın mübarek sen
Süpersin kaptan...

Ay çok yaşa emi sen
Bunu kaptanma yazdığının farkında mısın :1::1::1::1:
Kız sabah 2 tost yedim yazmış..
Bilmem ki az mı
Bana kalsa 1 yerdim mesela...
Bence gayet sıkı sabahta
canım tarçınlı süt içmeyi denesen..birde doqanın tarçınlı karanfil çayı var tatlı isteqini sıfırlıyor..bebeqede zararı yok çünkü içinde sadece tarçın ve karanfil var...frenle kendini lütfen okadar kilo alma..çıtır bir hamilelik geçir..millet imrensin sana..
kdr cim çok geçmiş olsun ablamda da cıktı da aldırmadı sanırım....

hafızam kötu ya hatırlamıyom anlattı da...kötü bişey olmamasına sevindim....

irem erek canım kendıne uygun dıetı bul onu yap....

burda herkes farklı dıyetler uyguluyo ve hepsi dekılo verıyo...

ben dr dıyet lıstesıne uyamıyom sıkıyo benı oyle şartlar....benım yapıma ters...yok kibrıt kutusu peynır,yok köfte buyuklugunde et,bılmeme ne....

ben neyı canım sıterse ya azcık yerım....yada zararlı guruptansa hiç yemem....

senacım sabret güzelım ya çok istıyosun bi işin olsun...rabbım hakkında hayırlıysa versın....

gece kuşları mesaiye başlamış....

yalnız suzan fire vermiş....bakalım kımler dayanacak....belkı bende fire verırım bellı mı olur....

inşallah sudemcim teşekkür ederim iyi dileklerin için...

Back
X