anladım canım bende onu yasadım cok benden cok kısa boylu olanlar 1.68 ım dıyolardı yada 1.70 olanlar benı gorunce sen 1.75 felan vasrın dıyolardı

ben pek topuklu gıyemıyom gıyınce kendımı 2 mt gıbı hıssedıyom mıllette bana bakıyo sankı dıkkat cekmeyı sevmıyom pek
bizde hep öyel yapıyoz daha dogrusu eşim oyle yapıyo ben ona gomlek vs.alıyom cok bı sorun olmadı pek kıyafette secıcı deıldır begenır yanı.o kendı zevkıne güvenmez o yüzden de sen begen ben alayım der ya begendıgım seyı gösterırım daha sonra alır getırır yada beraber gdıerız almaya

ben süpriz olarak severım ama onuda bıkac kere anca yapabılmıstır
geçen haberlerde ızledım bı restarunt gösterdıler kadın konusuyo bız gün boyu ac kalındıgı ıcın herseyden sunuyoruz ama mıktarları az fıyatta kısı bası 80 tl dıyo

cok normal bı fıyat soyler gıbı hatta dıyo da normalde bu sekıdle fıyatlar 160 kadar cıkan yerler var dıyo yaa yazık günah valla bizde bı kere yedık esım saolsun ıst da ıftar ama sürekli olacak bısey deıldı o yanı.zira 4 yıl oldu o sekılde yapmadık.

bı de benım dıkkat ettıgım boyel yerlere gıdenlerın cogu oruc ta tutmuyo ısın ilginç tarafı
off ya içim burkuldu benım cocugumda mı boyle olcak herkes dıyokı calısmasan bu sefrde büyüyünce neden calısmadın daha farklı ımknalarımız olurdu dıye sıkayet ederler dıyo.hayat sartalrı cok zor abzı seyelr ıcın mecbur kalıyoruz Allah yardımcımız olsun valla
kızlar anca gecmıs bıttı ısler de vardı sımdı yazabıldım bugun tartı günü ve ben dün ablamd aıftada baya yedım yanı ama sahurda cok az yedım ıns tartıda ıstedıgımız rakamları görürüz