70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmmm arkadaşlarrr nasılsınz bakalımmm ben çok şükür iyiyim iftarımı yaptım çoçukları uyuttum geldim önce menümü veryim bakamm
şöyle ;
bir kase ezogelin çorbası
1 dilim peynirli börek
1 tane patatesli çig köfte
birazda sıcacıkk pide:30::30::30:
4 -5 bardak su tabikine
1 soda içerim elmelıısndan
yatmadanda çilekli activya yedimmi tamamdırr
ben geçmişe bi bakayımmmmm:10::10::10::10::10::10:

dün bende aldim cilekli activya bayadir yememisdim sen hergün yazinca gittim aldim sahur da bende yerim artik :9: faydasini görürüz belki :9::9:

:27:ben 79 kg ile hamile kaldım şimdi 78im ama 100 kg olacam die ödüüüüüüüüüümmmmmm kopuyo:60::27:

mantikli olmasina mantiklida canim ben pidenin tadini unuttum :14::14:

eminim yediğin birçok şeyin yerine bir parça pide yiyebilirsin.. oralarda var mı? bir öğünde ekmek yerine yeilebilecek pide miktarı; hani boğumları var ya üzerinde kare kare bölümler, işte onlardan iki tanecik tüketebilirsin demişti bir kere diyetisyen. ama o bunları derken ben duman tüten sıcacık tazecik pidenin üzerinde eriyen tereyağını düşünüyordum :60:

eminim yediğin birçok şeyin yerine bir parça pide yiyebilirsin.. oralarda var mı? bir öğünde ekmek yerine yeilebilecek pide miktarı; hani boğumları var ya üzerinde kare kare bölümler, işte onlardan iki tanecik tüketebilirsin demişti bir kere diyetisyen. ama o bunları derken ben duman tüten sıcacık tazecik pidenin üzerinde eriyen tereyağını düşünüyordum :60:

burda öyle fazla cesit yok cok sükür ama bu aralar ramazan pideleri aldi basini gidiyor kocaman kocaman :9: ben gecen sene ankara dayken bi ekmekciye gidik teyzemin kiziyla off o ne o kadar cesit varki hangisini yiyecegini bilmiyorsun hepsi birbirinden güzel gözüküyo :17: 4-5 simit aldik 2 sini ben götürdüm zaten simitin tadi bile baska türkiyemde :43:

güzel :46:

kız bukadar şeyi nerene yedin ,o tatlıyı ne cesaretle attın ağzına:25:bide hepsini akşam yedin diğimi olmamış,pilav var kemalpaşa var:20:bu menü yarısına 0 veriyorum,hemde tartı gününe bi gün kala yapmasaydın yaw:25:

:20::20:hele sana bişey demiyorum,perşembenin öncesi bukadar yemen hiçte doğru olmamış heleki tulumba valla ben korkuyorum onları yemekten nezamandır hayatımda yoklar aman olmasınlar:63:

ya ben yürüyüşe çıktıydım özgür ruhumlar 1saat yürüdüm geldim oohh serincene hava ii oldu,hazır dedim evde eşimde yok çaktırmadan eritip geleyim yediklerimi,:10:dedim,işte olmasa hayatta gece gece yollamaz dışarı beni:23:

:19:al bendende okadar,kim demişse halt etmiş o yazılanları küllüyen hatalı:19:

yeşil çay ve bitki çaylarını şekersiz içmek yarar sağlıyo,bunu unutma,hem bende hepsine tatlndırıcı kullanıyodumda,dr'a sordum böyle böyle napiyim kullansam bişey olurmu diye,valla ben onu şeker hastalarına dahi önermiyorum ki sana hiç gerek yok,çok sakıncalı,hatta almanyadan gelen tatl.en zararlısı dedi,bende ogün bıraktım hepsini şekersiz içiyorum,araştırınca yeşil çayıda şekersiz tüketmek lazımmış zaten yoksa nah fayda alırsınız diyo:60:

evet haklısın canım bende bukonuda ısrarcıyım kaçgündür,ama inşallah topiği okuyup boş çıkmıyorlardır insanlar tek temennim o,:43:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...deslerimize-mubarek-ayda-yardimci-olalim.html
sormaaa yaaa yedigim için acısı çıkıyooo:30::30::30::30:
:30::30::30:

sudemmmmmm nasısın canımmmm sesin çıkmıyorrrrrr:54::54:

başlangıç:79
geçen hafta:73
bu hafta:72
hedef:65
giden 7
bu haft:1
artık haftada 1 kg verebiliyom yavaşladı

iftar bir kase tavuk çorba

3 biber dolma

2 bardak ayran

sporumuda yaptım çok değil ama bantta 25 dk falan yavaş yürüdüm

ara kavun soda

oyy kızlar....

yeşilçayımı içiyom anca paklar beni....

yemekten geldık.....

ama varya kılo verdım dıye kaçamak yaptım.....

hemde nasıl kaçamak duyarsanız beni furursunuz.....

o yüzden bugun menu vermeyım sevinçle .....

tadını unuttuğum pidenin ve künefenın tadına baktım......ayy tataları hala aynı ya.....

doyamadım....ama devamını getırmedım.....bı kaşık kunefe yedım ama aklım künefede kaldı.....baka baka doydum.....

geçmişe daha dalamadım....

öglen 14.30 da felan kalktım....

kuafördu hazırlıktı derken .....giremedım.....

ösledim kıssssssssssssssssss
kırmışsın şeytanın bacağını....
kıs bi kaşıkta benim için yeee
künefeeeeeeee

anladım canım bende onu yasadım cok benden cok kısa boylu olanlar 1.68 ım dıyolardı yada 1.70 olanlar benı gorunce sen 1.75 felan vasrın dıyolardı:1:ben pek topuklu gıyemıyom gıyınce kendımı 2 mt gıbı hıssedıyom mıllette bana bakıyo sankı dıkkat cekmeyı sevmıyom pek:1:

bizde hep öyel yapıyoz daha dogrusu eşim oyle yapıyo ben ona gomlek vs.alıyom cok bı sorun olmadı pek kıyafette secıcı deıldır begenır yanı.o kendı zevkıne güvenmez o yüzden de sen begen ben alayım der ya begendıgım seyı gösterırım daha sonra alır getırır yada beraber gdıerız almaya :1:ben süpriz olarak severım ama onuda bıkac kere anca yapabılmıstır

geçen haberlerde ızledım bı restarunt gösterdıler kadın konusuyo bız gün boyu ac kalındıgı ıcın herseyden sunuyoruz ama mıktarları az fıyatta kısı bası 80 tl dıyo:53: cok normal bı fıyat soyler gıbı hatta dıyo da normalde bu sekıdle fıyatlar 160 kadar cıkan yerler var dıyo yaa yazık günah valla bizde bı kere yedık esım saolsun ıst da ıftar ama sürekli olacak bısey deıldı o yanı.zira 4 yıl oldu o sekılde yapmadık.:1:bı de benım dıkkat ettıgım boyel yerlere gıdenlerın cogu oruc ta tutmuyo ısın ilginç tarafı:9:

off ya içim burkuldu benım cocugumda mı boyle olcak herkes dıyokı calısmasan bu sefrde büyüyünce neden calısmadın daha farklı ımknalarımız olurdu dıye sıkayet ederler dıyo.hayat sartalrı cok zor abzı seyelr ıcın mecbur kalıyoruz Allah yardımcımız olsun valla

kızlar anca gecmıs bıttı ısler de vardı sımdı yazabıldım bugun tartı günü ve ben dün ablamd aıftada baya yedım yanı ama sahurda cok az yedım ıns tartıda ıstedıgımız rakamları görürüz:34:
canım topuklu daha akdınsı gösterıyo ya arda gıymek lazım..
bende bu sene başladım gıymeye...
artık yaşlanıyoz...

saat 14.30dan beridir geçmişi okuyorum offf:47:

çok geçmiş olsun canım,gerçi sonlara doğru bakınca gitmişsin dr'a sevindim kötü bişi çıkmadığına:70:

darısı başıma canım yaa,valla 64ten pazar günü61.9a bende inmişim havalara uçuyodum,ama 2gün sonra ne göreyim 64.5 olmuşum,dün gece sağolsun regl başlamaış,anladım fazlalık neden kapımı çaldı,hayırlısı haftaya bende hafiflerim en bolundan artık,,:64:

canın sıkılıyosa,bizim yaptıklarımızı yapıp kurtulacaksın:34: hoşgeldin:71:

aaa ne garip bişey,1hafta vardı daha benimde işte ama şükür gece oldumda oruçluyken yakalanmadım:16:

aynen burdada karabulutlar kol geziyo,yağmur inmedi ama heran patlıycak gibi çok serinledik valla,üşücem nerdeyse:87:

ya şu tulumbayı niye yersiniz anlamam:19:,zaten bide yarısını demişsin,hiç yemesen olmazmıydı,boşuna vücuduna zararlı küçükte olsa bişey,:19:bende arada öyle yanlışlara geliyorum,mesela top kek yerken oğlum azcık ısır diye uzatıyo nolcakki diye ısırıyorum çiğnerken ya bunun vücuduma ne faydası olcak anca zarar,diye düşünce giriyo gidip tükürüyorum ,imkansız yutamam,küçücük topkekte bi dolu kalori bilmem nesi yüksek değermi bi anlık ihtirasımıza tasvip etmiyorum dikkat edin tuzaklara düşmeyin,onun yerine tatlı isteğinizi bastıracak birsürü yararlı şey var:51:

hoşgeldin canım:71:

:3::3::3::3::3:hey burdada aynı durum olcak gibi üşümeye şuan itibariyle başlamış bulunuyorum hayırlı olsun bana:82:

evet hepimiz bi takımız hatta hepimiz büyük bi aileyiz burda hoşgeldin ailemize sende:71:buyur buyur ayakta kalma otur şöyle bi köşeye:42:ee çay alırmısın yeşil çayımız var buyur içelim:7:

amaannn taktığın şeye bak canımyaa,alakası bile yoktur,bende küçükken yani evli değilken diyim,ablamın oğluna ben bakardım sürekli çalıştığı için herkez benim zannederdi,ama benim çok hoşuma giderdi:1:boşver desinler nolcak bidaha seni görceklermi sanki:9:

istediğiniz kelebek olsun canım hay hay bi sor bakalımda sen bulamazsan ,ve sena abla kızmazsa bol bol kelebek ziyafeti çektireyim size :16:

:3:buarada geçen bende annemle geziyoduk benim 2 sıpa ve ablamın 2 sıpası etti 4 çocukablam işte çocuklar annemde neyse gidiyoruz bi tanıdık teyzeyle annem konuşmaya başladılar kısacık hemen tam giderken annem kadına ''bak benim kızın çocukları hep bunlar şuna bak falan dedi anam bi oldum ,annee ne diyon sen yaa dedim sonra giderken kadın bi bana bi çocuklara baka baka gitti,'' kadın sonra demiştir bu kızın 4 tane çocuğu var haa :53:maşallah daha kendisi küçücük ne ara yaptıda büyüttü bunları diye,ele güne anlatır artık:60:çocuklarda ablamın oğlan 8 kız 4,benim oğlan 2,kız 1 yaşında düşündümde bunların hepsi benim olsa diye sokakta yürürken anam uğraşması hatta çevrenin dik dik bakması dahada güç yaw allah ayşebahara sabır versin:53:
kız yıne guldürdün beni...
Sudemmm çokkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm... :62::62::62::62:
Bravoooo :46::46: Tekrar tebrik ediyorum.
Afiyet olsun...
saol canım darısı sana inşş..
Tamam canım çekineyim koyarım aslında kıyafet sıkıntısı yasıyorum bu ara.. cunku ya dar gelıyorlar ya bol..
o elbıseyıde yenı almıstım hemen gıydım cektım... :1:

ev konusunda ise seni kırmam canım profile koyarım yakın zamanda... :)

canım sen bel ölçünü nerden alıyorsun gibek deliği üstü hizasından mı yoksa belin en kıvrımlı ınce olan kısmındanmı..
ben ıkısının olculerını ayrı ayrı alıp not edıyorum.. ama benım 75 dedıgım ınce bel olan kısım.. zaten kıyafet olculerı vs ordan alınır bel olarak göbek del. hizası sağlık açısından dikkate alınan kısım...

sorma canım ya.. okumak boynunun borcu valla bende gelınce 20 sayfa okudum o sersem halımle.. ama okumasanda gormuyosun çoğu şeyi...

tebrikleerr... :46::46:
hadi gözün aydın ....
bende ilk hedefim 70 e gelince ikinci hedefim 60 a doğru yol alıcam inşallahh... :10:
darısı başımıza canımm... :13:
ayy kuzum darısı hepinize.....
çok güzel bı duyguymuş ucacam sevıncten....
bı kanatlarım eksık...
Selam canlar
Umarım hepinizi keyfi yerindedir
Benim müdür canımı sıktı sabah ama
Öneemli değil takmıyorum garibi:37:

Bildirim:

Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta: bilemiyorum 58.5 olsun mu?
Bu hafta : 59.5 kg
Gelen: 1000 gr
Toplam giden: 30.500 kg
Hedef: Askıda...:49::49::49::49:
Her hamileliğimde olduğu gibi 25 in altı kurtarmayacak beni galiba
Her hafta 1 kilo alırsam yine 30 kiloyla bitireceğim....:75::75::75::75::83:
bı tanem öyle deme almazsın 30 kılo hem tatlıyı aşırı yemezsın...
sonra hamılelik şekeri felan...
ne guzel 58de hamılesın...
en fazla 70 de doguma gıdersın...
6 ayda 10 kılo ıyı bence sen tatlıyı yıne yede az ye...
Sonunda korkumu yendim ve tartıldımmm..

başlangıç :86 kg
geçen hafta :75.2
bu hafta : 74.5
Giden : 700 gr :nazar::66::52:
toplamda giden :11.5 kg
hedef :65 kg

Bu hafta çok yemiştim süpriz oldu benim için çok sevindimmmm.
hadi gözun aydın....
bende bu hafta kılo veremıycem alacam dıye korktum ama...
oruç dalayısıyla verılıyo canım benım..
Bende tartildim :66:

Baslangic kilom: 76.30
Gecen hafta : 75.90
Bugün: 74.70
Hedef: 55
giden: 1 kilo 200 gramm :52::52::21::21::62::62::66::66:
çok güzel canım kocaman alkışşş....maşşallah dıyeyım...

ooooo sudem hanım tebriklerrr:46::46::46: ben bu topiqe geldiqimde ben 75ken sen 70lerdeydin..karınca hızıylada olsa kırdın şeytanın bacaqını:52::52::52:

canım iştahında artmamı oldu 1 kilo aldın..bütün doqumlarında 30 kilomu alıyorsun..ben her iki doqumumdada 6 kiloyla doqum yaptım..bana 30 kilo çok fazla geliyor..çokmu yiyosun yoksa bünyemi yapıyor bu kiloyu:26:
canımcım ben 70 lere mayıs gıbı ındım sonra tatıl derken 72.5 oldum...
3 haftada da 67.6 oldum....
sana detaylı bı çizelge hazırlıycam....

Sudem bende tebrik ederim seni kuzu....

Senacım...
Çok tatlı yiyorum...
Her hamileliğimde böyle
Kız erkek fark etmiyor ama
Tatlı delisi olup çıkıyorum...

Her üçünde de 30 kg aldım yaklaşık
Üzülüyorum aslında
Yaşımda az değil yani..
Sonra veremeyecğim metabolizma meselesinden dolayı
Allah korusun da

6 kg mu aldın
Canım ya rüya gibi
Ebru şallı mısın mübarek sen
Süpersin kaptan...

Ay çok yaşa emi sen
Bunu kaptanma yazdığının farkında mısın :1::1::1::1:
Kız sabah 2 tost yedim yazmış..
Bilmem ki az mı
Bana kalsa 1 yerdim mesela...
Bence gayet sıkı sabahta
canım hiç merak etme sen dogurana kadar haftalık bize kılo bildirimi yapıcan...
dr una sor haftada ne kadar kılo almana müsade edıyo...
biz de aşmamana destek çıkacaz...

sudemcigim benden de tebrikler :46::46: canim kahvemi yaptim seni bekliyorum karsilikli icecez diye :9::9:

saol tatlım

burda öyle fazla cesit yok cok sükür ama bu aralar ramazan pideleri aldi basini gidiyor kocaman kocaman :9: ben gecen sene ankara dayken bi ekmekciye gidik teyzemin kiziyla off o ne o kadar cesit varki hangisini yiyecegini bilmiyorsun hepsi birbirinden güzel gözüküyo :17: 4-5 simit aldik 2 sini ben götürdüm zaten simitin tadi bile baska türkiyemde :43:

henüz hiç yurt dışına çıkmadım ama dediğin gibi olduğuna eminim :114:

sudemcigim benden de tebrikler :46::46: canim kahvemi yaptim seni bekliyorum karsilikli icecez diye :9::9:
ee kahve yapıcedık sen uyumaya gıtttin.....
bende yarin yapacam kutlamami büyük bir külah dondurma alacam artik haftaya kadar eritirim isallah kizlar dondurma yiyelim diyo affiyet olsun güzelim :34:
saol canım...künefeye baka kaldım ya.....
sormaaa yaaa yedigim için acısı çıkıyooo:30::30::30::30:
:30::30::30:

sudemmmmmm nasısın canımmmm sesin çıkmıyorrrrrr:54::54:
geçmiş çok biirkmiş anca çıktım içinden...
başlangıç:79
geçen hafta:73
bu hafta:72
hedef:65
giden 7
bu haft:1
artık haftada 1 kg verebiliyom yavaşladı

iftar bir kase tavuk çorba

3 biber dolma

2 bardak ayran

sporumuda yaptım çok değil ama bantta 25 dk falan yavaş yürüdüm

ara kavun soda
tebrıkelr canım guzle kılo evrmısın.
ösledim kıssssssssssssssssss
kırmışsın şeytanın bacağını....
kıs bi kaşıkta benim için yeee
künefeeeeeeee
ayy canım yıyemedım kı baktım baktım bı da baktım...
neyse 65 oluyum yerım ...
bıde o zaman kutlama yapıcam
gecekuslari ben bugün sahuru beklemiycem yatayim biraz sahur a kadar iyi geceler :92:
yat bakalım kahve ıçmeden yat sen...

kdr cim çok geçmiş olsun ablamda da cıktı da aldırmadı sanırım....

hafızam kötu ya hatırlamıyom anlattı da...kötü bişey olmamasına sevindim....

irem erek canım kendıne uygun dıetı bul onu yap....

burda herkes farklı dıyetler uyguluyo ve hepsi dekılo verıyo...

ben dr dıyet lıstesıne uyamıyom sıkıyo benı oyle şartlar....benım yapıma ters...yok kibrıt kutusu peynır,yok köfte buyuklugunde et,bılmeme ne....

ben neyı canım sıterse ya azcık yerım....yada zararlı guruptansa hiç yemem....

senacım sabret güzelım ya çok istıyosun bi işin olsun...rabbım hakkında hayırlıysa versın....

gece kuşları mesaiye başlamış....

yalnız suzan fire vermiş....bakalım kımler dayanacak....belkı bende fire verırım bellı mı olur....

henüz hiç yurt dışına çıkmadım ama dediğin gibi olduğuna eminim :114:

ben burda dogdum büyüdüm ama türkiye gibi güzel ülke yok bu sene de gelemedim icim gidiyo dogru dürüst yaz havasi da olmadi hep yagmur hep soguk :5:

ee kahve yapıcedık sen uyumaya gıtttin.....

saol canım...künefeye baka kaldım ya.....

bak yine buldum birsey künefe hic yemedim dur bi googleden bakim nasil birsey :9:siz beni sisko yapacaksiniz :18:

geçmiş çok biirkmiş anca çıktım içinden...

tebrıkelr canım guzle kılo evrmısın.

ayy canım yıyemedım kı baktım baktım bı da baktım...
neyse 65 oluyum yerım ...
bıde o zaman kutlama yapıcam

yat bakalım kahve ıçmeden yat sen...

uyuyamadim bak alisdirdin beni hadi icelim :68:

kdr cim çok geçmiş olsun ablamda da cıktı da aldırmadı sanırım....

hafızam kötu ya hatırlamıyom anlattı da...kötü bişey olmamasına sevindim....

irem erek canım kendıne uygun dıetı bul onu yap....

burda herkes farklı dıyetler uyguluyo ve hepsi dekılo verıyo...

ben dr dıyet lıstesıne uyamıyom sıkıyo benı oyle şartlar....benım yapıma ters...yok kibrıt kutusu peynır,yok köfte buyuklugunde et,bılmeme ne....

ben neyı canım sıterse ya azcık yerım....yada zararlı guruptansa hiç yemem....

senacım sabret güzelım ya çok istıyosun bi işin olsun...rabbım hakkında hayırlıysa versın....

gece kuşları mesaiye başlamış....

yalnız suzan fire vermiş....bakalım kımler dayanacak....belkı bende fire verırım bellı mı olur....

geldim geldim fire mire yapmak yok :66:

Back
X