günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum yine sahur sohbetleri almış başını gitmiş geçmişi bi okuyayım ben mönüyüde yazimde öle gideyim
sahureynir,az pide,domates,biber,yumurta,bir litre su
iftar.:bir kaşık bulgur pilavı,tavuk yakında gıdaklamaya başlıcamüç bardak ayran,bir bardak şalgam suyu,1,5 litre su
callen yapamıyorum ona canım sıkılıyor akşam yemekten sonra şişiyorum su içmekten yapamıyorum sahurdan sonrada olmuyor sanırım ramazan sonuna kadar yapamıcam
bu sahurdada sadece güllaç yedim akşam yemekten sonra yiyemiyorum bende sahura bıraktım güllacıda yiyince canım başka bişey istemedi 1,5 litrede su içtim akşama Allah kerim
günaydın günaydın günaydın size en güzel günler sizin olsundün hep kk daydım ama hiç sze yazamadım tüylerle ilgili bir foruma takıldım kaldım o kadar saatlerce okudum ama hala bişi anlayamadım ya sanırım bende sorun var
Günaydın kızlarr :92:
Bir cumartesi daha herkesler evinde tatil yaparken biz akşama kadar bağlandık yine işyerine
Biraz geçmişi okuyayım ne olmuş ne bitmiş
olur mu ben sizi hiç kıldan tüyden sebeplere değişirmiyim siz benm vazgeçilmezimsinizGünaydınn cutty,
Sen bizi bi kıl tüye tercih mi ettin hııı?? söyle bakalımmmmmm
he okuyor üflüyor beninazar konusunda çok sıkıntılıyım aslında çocukluğumdan beri ruhen ve bedenen etkileri çok oluyor çocukken günlerce konuşmamışım en sonunda bikaç gün sonra canım babacım yasin okurken birden baba demişim dünyalar babamın olmuş tabi baba ben acıktım demişim zaten başka ne diyecektimki
ben ekmek konusunda mimli sayılırım ama şey var bende kuru ekmek yerim yemekle değil.bi fırınımız olsa ramiz usta gibi kolumun altında bi somon ekmek eksik olmaz boyna tırtıklar yerim
günaydın günaydın günaydın size en güzel günler sizin olsundün hep kk daydım ama hiç sze yazamadım tüylerle ilgili bir foruma takıldım kaldım o kadar saatlerce okudum ama hala bişi anlayamadım ya sanırım bende sorun var
maşallah süphanallah çok güzel görünüyorsunuz önceki hallerinizi bilmem ama sanırım büyük bir değişim geçirmişsiniz harika darısı başımıza
bana pek zıbırtmışsın gibi gelmedi zati kaçamak günüydü ona say afiyet olsun canımSelam kızlaar...
Ben bugün iftarda zıbırttım baya...
menümü yazayım anlarsınız;
Sahur: 2 dil ekmek, peynir, 3 dil salam. biraz üzüm, 1 lt su.
İftar: 2 dil pide, 2 kaşık kuru fasulye, 1 kaşık fırında patlıcan, biraz çevirme tavuk, salata, yarım bard. kola.
vee 2 tane tulumba tatlısı....
Limonlu yeşilçay içerim, birde belki kahve.
2 lt su...
dediğim gibi geçen haftaki -1.7 beni idare etti kızlar pazara göre +0.4 olmama rağmen perşembeye göre +dayım
bildirimim:
başlangıç: 77.2 kg
hedef: 55 kg
geçen hafta: 70.7 kg
bu hafta: 69.4 kg
giden: 1300 gr
kalan: ~14000 gr
görürsün canım görürsün sabır azim bide bu topik iş tamamdır bende ah şu 80nin altına inebilsem bi 78i görsem diyordum şimdiki derdim 6lı rakamlar az kaldı oda olacak birlikten kuvvet doğar hep beraber vericez bu kilolarıKısçeler yaa Aralık ayına kadar 5 rakamını görür müyüm acep? :2::2:
Moralim bozuk hala 7gillerdeyimm
Doğum günümde bari 69.9 olsammm
afiyet olsun kız geleceğin koca göbeklisi ye ama fdazla yeme doğum sonrası buraya gelcen ya yine bu sefer 90 la başlamış görmiyelim seni emi hadi bakim ucundan azcık
Ay o pideler
Utanıyorum artık ya
Çok yiyorum
ben acıların çocuğu emrahtım bi kerem bi zamanlar şimdi zengin oldum herhal herşeyi yer oldum akşam ne yedim tahmin et dur ben söyliyeyim tavuuuuuuk senin için sürpriz oldu dimi ama bu sefer ben pişirdimsenacım maaşallahın var haaa..
charm arkdaşım sende belenay gibi az yiyendin değilmi takılırdık size..bence listen gayet iyi
,oruçsun ve sen bunları hakettin yani...
ayşebahar ..ya yan apartmanın altına fırın açılsa napardın..her akşam mis kokular geliyor..ben baktım 2gün yiyorum eşim bu akşamda almış gelmiş..dedim sen banadüşmanmısın...diyoki"yaşasın kötülük"..ama birparça yedim...
zaten reglden dolayı fazla kanamadan iftar zamnı başım döndü,halsizdim sonra eşim teravihe giderken bi üşüme geldi cam kapı kapalı bi uyumuşum sancıyla 1.5 saat..
bi uyandım ahvasızlıktan terlemişim:)))
canım sende ye hamielsin ama huyunu biliyosan artık daha bilinçlisin sonra uğraşmak var..dikkat ederisn yaa bidaha 90 olmak istemezsin sen...akıllısınnn
sanada günaydın bende akşam iftara kadar çalışmacaGünaydıınn kısçeeleerrr.
Geçmişe bakıp geldim. Her zaman ki gibi sabahın köründe gene burdayım.
1 e kadar çalışmacaa.. Hepimize güzel bir gün olsun....
akşama kadar susuzluktan anam ağladı kız napim üç bardak ayran içilirmi ya bide üstüne şalgam suyu evde sulu ne varsa götürdüm ne sususzlukmuş beeee buarada bu hafta verdim ama haftaya ne olcek bakalım callen de yok aman + olmasında -lerde grama bile razıyımGünaydııınn Belenaayy,
O kadar sıvı tüketirsen şişmen normal tabi
Callen yapamıyorum falan diyosun ama rekoru sen kırdın bu hafta
cnm geçmiş olsungünaydın bağyanlarönce kendimi tanıtayım; ağustosun ortasında gözünü burnunu
akıtacak kadar nezle olmayı başarabilen o ender insan işte benim :2:
ilahi gıriin çok güldüm hoşsun ya
kıl tüy konusunda tirendiye sor bak kendisinin engin bilgileri var bu konudaciddiyim
olur mu ben sizi hiç kıldan tüyden sebeplere değişirmiyim siz benm vazgeçilmezimsinizşu dolunay ve tüy konusu kafamı karman curman etti ya ne derece doğrudur ne derece yalandır anlayamadım henüz
arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
cnm geçmiş olsun
o zaman bugün sorayım ona bari özel mesajla
Canım hamilelik zamanında boğazıma gerçekten hakim olamıyorum
Tescilledim bunu
Ben çok beğendim
İkiniz de birbirinizden muhteşemsiniz...
Sena sen harikasın
Hatta Muazzez'den zayıfsın söyleyeyim
Muazzez'in koca totoşu var
Sende o yok
Muazzez totoşunu erit totoşunu....
Ay söyleyenen bak
AYni bana
Yarın öbür gün en büyük totoş bende olacak
Çıtır kıza laf ediyorum
tuqba gerçekten çok yemişsin..bazen bende çok kaçırıyorum ama sen hepsini iftarda biranda yemişsin..hala aklım almıyor nasıl bukadar çok şey yedinah ah gel bide bana sor naptımtava böreğini şükür bugün yaptım ilk defada,,,, kardeşim bukadarmı güzel olur ya bi börek,4te 2.5unu yemişim eşimde kalanını yuh yine doymadım spagetti yedim ketçaplı kalkarken baktım doymamışım pideden azcık koparttımda salatanın suyuna bandım hüplettim artı 7tanede kızarmış bütün biber yemişim:84::84:kesin beni kızlar ölüyom midem hala bomboş sanki hiç ağırlık hissetmiyorum ,sanki daha yemek yeni yiycem gibi rahat çok rahat,undan istifade edip biraz daha yerim diye korkuyorum,ben gidipte eşime çay kendimede yeşil çay getirem azcık hazmedem yediklerimi
eline sağlık güzel yapmış yemişin olur öyle kaçamaklar ama benimki kaçamak değil direk alışkanlık oldukilo vermekte istemiyorum bu ara aldığım düğünlük elbise çok bollaşmasın diye yerimde sayayım yeter ama böyle yeme sistemiyle almasamda psikolojik olarak rahat hissetmiyorum kendimi yoksa gün içinde genel yaşantıma göre daha hareketliyim.saolsun annem taksit taksit isteklerde bulunur bekler oturayım ondan sonra iş buyurur tekrar otururum yenisini söyler haliyle spor olmuş oluyor günde en az 2-3 kere tüm evi siliyorum iftara hazırlık yapıyorum vs.durumu dengeliyorum ama dedimya çok yedim psikolojisi insanı kötü hissediriyor :18::18:
Kısçeler yaa Aralık ayına kadar 5 rakamını görür müyüm acep? :2::2:
Moralim bozuk hala 7gillerdeyimm
Doğum günümde bari 69.9 olsammm
senacım maaşallahın var haaa..
charm arkdaşım sende belenay gibi az yiyendin değilmi takılırdık size..bence listen gayet iyi
,oruçsun ve sen bunları hakettin yani...
ayşebahar ..ya yan apartmanın altına fırın açılsa napardın..her akşam mis kokular geliyor..ben baktım 2gün yiyorum eşim bu akşamda almış gelmiş..dedim sen banadüşmanmısın...diyoki"yaşasın kötülük"..ama birparça yedim...
zaten reglden dolayı fazla kanamadan iftar zamnı başım döndü,halsizdim sonra eşim teravihe giderken bi üşüme geldi cam kapı kapalı bi uyumuşum sancıyla 1.5 saat..
bi uyandım ahvasızlıktan terlemişim:)))
canım sende ye hamielsin ama huyunu biliyosan artık daha bilinçlisin sonra uğraşmak var..dikkat ederisn yaa bidaha 90 olmak istemezsin sen...akıllısınnn
Merhaba ben de 70 kiloyum . 4 ay önce doğum yaptım . emziriyorum. Kilolardan ötürü bel fıtığı var. doktorum bunları ver fıtık rahatsız etmez dedi . ama nasıl zayıflanacağını hiç bilmiyorum .. yaşadığım yerde diyetisyen de yokk. canımhep tatlı şeyler yemek istiyor.. hem de durmadan . nasıl edeyim?
arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
maşallah süphanallah çok güzel görünüyorsunuz önceki hallerinizi bilmem ama sanırım büyük bir değişim geçirmişsiniz harika darısı başımıza
bana pek zıbırtmışsın gibi gelmedi zati kaçamak günüydü ona say afiyet olsun canım
kız şişkoyum veremiyom derken götürmüşsün kiloları maşallah
görürsün canım görürsün sabır azim bide bu topik iş tamamdır bende ah şu 80nin altına inebilsem bi 78i görsem diyordum şimdiki derdim 6lı rakamlar az kaldı oda olacak birlikten kuvvet doğar hep beraber vericez bu kiloları
afiyet olsun kız geleceğin koca göbeklisi ye ama fdazla yeme doğum sonrası buraya gelcen ya yine bu sefer 90 la başlamış görmiyelim seni emi hadi bakim ucundan azcık
ben acıların çocuğu emrahtım bi kerem bi zamanlar şimdi zengin oldum herhal herşeyi yer oldum akşam ne yedim tahmin et dur ben söyliyeyim tavuuuuuuk senin için sürpriz oldu dimi ama bu sefer ben pişirdimsanada geçmiş olsun gelmeyesice kırmızıların yinemi geldi sancı için adçayı iç canım çok iyi geliyor
sanada günaydın bende akşam iftara kadar çalışmaca
akşama kadar susuzluktan anam ağladı kız napim üç bardak ayran içilirmi ya bide üstüne şalgam suyu evde sulu ne varsa götürdüm ne sususzlukmuş beeee buarada bu hafta verdim ama haftaya ne olcek bakalım callen de yok aman + olmasında -lerde grama bile razıyım
günaydın arkadaşlar...herkese hayırlı hafta sonları dilerim...
bugün beni cv bıraktıqım yerden aramadılar..elendim yanii..bu saate kadar alacakları kişiyi aramışlardır..çok üzgünüm..yine olmadı...
Ay o pideler
Utanıyorum artık ya
Çok yiyorum
beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?