selam cıpcıtırrr bayanlarrrr beni hatırlayanınız var mı bılemıyorum
uzuuunnnn bi zamandan berı yoktumm evimin esylarını topladım paketledım lojman beklıyorum işte eşim asker oldugu için.. netide kapatmıstık halıyle sımdı annemlerdeyım cancazımmmm memleketımdeyım ,eskısehırımdeyımmmm

suan 68 kıloya dustum 13gunde!! kaynanamla gorumcem bana özel diyet hazırlamıslarda bende kıramadım hadi uygulayım dedım ,sonra kımın k.validesi vede gorumcesi benımkısı gibi dusunceli olabılırkı deelmii... ama bu diyeti kımseye tavsiye etmıyorum sonucu agır hasarlar dahası ölümle sonuclanabılır cesaretı olan katılsın ama yınede tercih kişilerindir..
neyse dıyetın adı 3ü1 arada.. tek basına benı haklıyamayackları kanaatine varan gorumcem cıbanbaşısı, kaynanam ve kayınbabamıda bu özel dıyete davet ederek topyekun saldırmak istediler bana,dahası saldırdılarda ama benım ne cengaver bi yigit oldugumu unutmuslar yada tahmın edemediler hepsınin hakkından geldım alimallah ama tabıkı zihinsel acıdan gazi oluverdım bide büyük kusatmadan kalemi sıgınagımı kaptırmadım dusurmedim onların eline vermedim ASLA.bu nedenlede gitgide zayıfladım farkında olmadan yemeden içmeden kesildim,sinirmden adet olamıyorum sımdı olurum elbet yaaa acelesi yok

baktılar benım kalemi verecem yok antlasmaya vardılar cunkuuu onlar için çok önemli olan bi toprak parcası olan eşim benım tarafımı tutarak onlara resti cektı daha karımla ugrasmayın dıyerek..
antlasma sartlarını yazıyorum simdi dikkat;
3ü1arada nın sartları;
*gelin dediğin bütün sokulan lafları yutacak,yutmak zorunda buna mecbur aile huzuru için ,suratı sallayıp gezmeyecek
*en önemli toprak parcasını uzerıne kıskırttım için asla affetmeyecekler beni -salaklar kendılerini bi haklı gorduklerı için guya ben kıskısrtmısım-
*beklentilerini karsılamadıgım için onların beklentilerini karsılamak zorundayım dahası onlar gül deyınce sırıtıcam 32dısımı gostererek agla deyınce yırtına yırtına aglıcaamm-kuklaları olmalarımı beklıyorlar-
*eger böyle dedım dedık davranırsam yakında dıs kapının mandalı olucakmısım sonracıma benı bosatmak için ellerınden gelenı yapacaklarmıs
*eger kaynanamla kayınpederıme bişey yapacak olursam karsımda aslanlar gibi gorumcem dıkılecekmıs,,,gorumceme bişey yapacak olursam sırtlanlar gibide k.pederim karsımda dıkılecekmıs,,yanı ayagımı denk almam gerekıyormus...
*en önemli toprak parcasının yani eşimin yakasında dusecekmısım onun bi ailesi varmıs hayatı benden ibaret değilmiş..
*eşimi parmagımda oynatmayı hemen kesecekmısım ki eşim etrafımda pervane olup durmayacakmıss...
*bidaha boyle bi kavga olursa susup sınecekmısım cevap vermek yerıne ee nede olsa gelının gereklılıgı buymus ,gelın dedin vur enseyı al lokmayı demekmiş..
kasvetli cengaverının sartları :
* ben eşimin beklentilerini karsılıyorsam gerisi benım için teferruattır
*karakterımı eşim benım böyle kabul etti sizde kabul etmek zorundasınız,buna mecbursunuz kımse için değiştiremem kendımı
*ben kımseyı kıskırtmadım bnı kendınızle bir tutmayın eşimin herzamanki halleri bana karsı ilgi alakası niye gozlerınıze battı anlamadım
*ayagımı filan denk alamam ben sizinle değil oğlunuzla evlnedım
*gorumce belası ben senın gibi gorucu usulu değil aşk evlılıgı yaptım artık bızım evlılıklerımızı kıyaslayıp durma cırpındıkca batıyorsun
*gorumceme;senın kocan senı ezip ezdırıosa ben napimmm haa napimmm ,sana ilgi alakası yokya ben napimmm... senın gibi kocamla 3aydan berı ayrı yataklardan yatmıyorum ben ,bana sureklı anlasamıyorsunuz bebegı 4-5yıl erteleyın dıcenee sen kendı evlılıgıne bak dedım vee 2.kusatma savasınıda ben baslatmıs oldummm...
ikinciye eşim direk mudahale etti ama iş işten gectı ben kriz gecırdım ve hastanelık oldum.. neyse bu gerızekalı gorumcem kurban bayramında benım evıme gelmeyı dusunuooo kapıdan gerı dondurcemı bile bile gelecek kafaya koymsu bikere.. o inatsa ben daha inadım
bölee işte diyetımın giriş-gelişme ve sonuc asamaları...