70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar...herkese hayırlı hafta sonları dilerim...
bugün beni cv bıraktıqım yerden aramadılar..elendim yanii..bu saate kadar alacakları kişiyi aramışlardır..çok üzgünüm..yine olmadı...
hayırlısı olsun elbet kapanan bukadar kapı ardından bir kapı açılacakki ardına kadar üzülme :69:
paspas olyını sormuşsun hemen cevaplayayım :10: annem evde yanlızken rahat hareket edebilmesi için halılar serili değil sürekli kapı pencere açık giren çıkan çok olduğundan mecbur sürekli silmek gerekiyor.bugün az sildim mesela 2 kere sadece :50:

slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.

sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....

senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.

hoşçakalınn
herzaman zayıflarsın bebeğim önemli olan evladın zaten okul zamanı ayrı kalıyosunuz şu uzun tatili iyi değerlendirip birbirinize faydalı olmanın tam zamanı.hayırlı mutlu haberlerde geri dönmeni bekleyeceğiz :69:

morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam var :14: esimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye :14: ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo :43:ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi :14::14::14:
her türk erkeğinin sonu bu nedense.ama iplerini koyverme kavga ediyor olmanız kötü ama sakin bir anınızda duygu ve düşüncelerini tekrar ona aktarmalısın.yoksa evlilik sadece alışkanlık olur işe gider eve gelir olur biter.birbirinize evladınıza vakit ayırmanız birinci vazifeniz.

KIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .:43::43::43: iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .:43::43::43:

İnş. veririrmmm sizden destek alıyorummm zateeennn.:82:

Yok imkansız benim dogum günüme kadar 6 rakamını görmem hayal işte :2:
28 Agustos dogum günüm. Başak burcuyum :)

bende doğum günümde 60 olayım diyom en az yanii inşallah olucam bakalım belki daha da az olabiliri ramazan sonrası tam gaz vericem diete spora çnki hedefimi bile değiştirip 55 yapabilirim bu gazla hele bi 60 rakamını göreyim tartıda da gerisini de getiricem inşallah:1: hepimizin hedefleri gerçekleşir inşallah .

hayırlısı olsun elbet kapanan bukadar kapı ardından bir kapı açılacakki ardına kadar üzülme :69:
paspas olyını sormuşsun hemen cevaplayayım :10: annem evde yanlızken rahat hareket edebilmesi için halılar serili değil sürekli kapı pencere açık giren çıkan çok olduğundan mecbur sürekli silmek gerekiyor.bugün az sildim mesela 2 kere sadece :50:

herzaman zayıflarsın bebeğim önemli olan evladın zaten okul zamanı ayrı kalıyosunuz şu uzun tatili iyi değerlendirip birbirinize faydalı olmanın tam zamanı.hayırlı mutlu haberlerde geri dönmeni bekleyeceğiz :69:

her türk erkeğinin sonu bu nedense.ama iplerini koyverme kavga ediyor olmanız kötü ama sakin bir anınızda duygu ve düşüncelerini tekrar ona aktarmalısın.yoksa evlilik sadece alışkanlık olur işe gider eve gelir olur biter.birbirinize evladınıza vakit ayırmanız birinci vazifeniz.

bende istemiyorum böyle olsun :14: bizim cicim aylari cokdaan bitti 10 sene sonra oldu aliskanlik herhalde :59:

morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam var :14: esimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye :14: ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo :43:ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi :14::14::14:

kızmakta haklısın cnm ama bazı erkekler böle düşünceli olmuyo işte sen yine iyilikle davran hani derlerya erkekler doğru da söylesen haklı da olsan dırdır yapıyon diye.yanlış anlama dırdır yapıyon demiyom ama gerçeklerle karşılaşınca hemen dırdıra bağlıyolarya kendilerince hep alttan al sen dişi kuş yaparmışya yuvayı başka çare yok işte evliliğin dümeni kadında hep sen dümeni bırakırsan karaya çıkıyor o misal.sen çocuğunu al git dışarıya duygusal yaklaş kendince eşine beraber olsaydık şöle olurdu gibi ara ara laf söle sadece keşke sende olsaydın gibi başlangıçlarla olaylar anlat vss aklıma bunlar geliyo şimdilik ama kavgaya vardırma olayı.inşallah aklı başına gelirde ailesine daha çok zaman ayırır eşin.

sende gez dolaş keyfine bak en azından öle göster .. :)) ama kendine ayrı bir dünya kur demiyorum fakat herkesin bir nefes alma alanı olmalı seninde olsun .

Son düzenleme:
KIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .:43::43::43: iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .:43::43::43:
Allah rahmet eylesin insan diyecek bir söz bulamıyor.bir yandan görememenin pişmanlığı bir yandan o son halinin içler acısı olmasını düşünürsen sağlıklı olarak anımsıyor olman herzaman daha iyidir.çünkü unutamıyosun helede çok yakınınsa gençse konduramıyosun nasıl olur neden o nasıl böyle oldu vs diye için içni kemirir.oda böyle düşünmüşki son halini sizinle paylaşmak istememiş.ölüm dayanılması zor bir ayrılık olsada hepimizin sırasını beklediği bir olay.Rabbim ani ölümler yaşatmasın kimseye inşallah :43:

canim benim ya allah rahmet eylesin basin sagolsun gercekten de öyle iyi insanlar malesef cabuk aramizdan gidiyorlar cok üzüldüm:59:

Kızlar gittim temizlik yaptım, çamaşırları yıkadım, mutfağı halletim dilim dışarı çıktı duş aldım soğuk soğukta anca biraz rahatladım..
Birde benden mübarek sel gibi ter boşalır o yüzden vucüt çok susuz kalıyor oruçken iş yapınca.. dilim damağım kurudu valla... :27:

Sizler ne ettiniz pek kimse yok galiba.. bugün sıcaklar biraz olsa döndü..
valala dedim oruç olmasaydım şu havuza atlardım... cof diye... ama üşümek daha güzel ya ben seviyorum üşüyüpte üstüne birşey alıp ısınmayı..
en sevdiğim mevsimler iki bahardır.. ne soğuk ne sıcak ılık bir hava.. bazen yağmur.. bir kahve camın önünde... miss.. hatta evinde birde şömine olucak çıtır çıtır yanan odun sesleri... :68:
ah ah... :1:

ohh içimi anlattın bacım yaa.
kolay gelsin dicem ama bitirmişsin işleri bende bugün baya planlar yaptım mutfak dolaplarını boşalttım düzenledim buzdolabını sildim çamaşır topla as ütü derken kötü bir haber aldım herşey bitti işte .telefon trafiği vss moral düştü başıma ağrı girdi bıraktım herşeyi.dua ettim accık vefat eden için.işte.inşallah yerine ulaşır dualarım.rabbim mekanını cennet eylesin.çektiklerinin kefareti lsun inşallah. öle bakınıyım dedim kk ya şimdi accık başım iyice ya kafam dağılsın dedim accık

Son düzenleme:
benim cok arkadasim vardin bekarken evlenince cogunlan koptu baglanti ben arkadaslarimdan uzaklastim ev is es cocuk diye vakit ayiramadim stress den kosusturmakdan ama erkekler öyle deyil benimki 17 sinde ki arkadaslariylan halen takilip geziyo simdi en fazla 1-2 samimi arkadasim var onlarda ev is kendine göre dertleri var ama senin dedigin gibi yapacam charm artik evde kapanmiycam :20:

aynen öle yap cnm eşinde düzelecektir erkekler çocuk gibi işte üzerine düşünce şımarıyolar sen hayatına bak al evladını gez yada arada çocuğu bırak yakınlarına tek başın aarkadaşlarına git görüşemediklerinle görüş irtibat sağla eşinde seni evde nasılsa bekliyo gözüyle görmesin.:7:

Allah rahmet eylesin insan diyecek bir söz bulamıyor.bir yandan görememenin pişmanlığı bir yandan o son halinin içler acısı olmasını düşünürsen sağlıklı olarak anımsıyor olman herzaman daha iyidir.çünkü unutamıyosun helede çok yakınınsa gençse konduramıyosun nasıl olur neden o nasıl böyle oldu vs diye için içni kemirir.oda böyle düşünmüşki son halini sizinle paylaşmak istememiş.ölüm dayanılması zor bir ayrılık olsada hepimizin sırasını beklediği bir olay.Rabbim ani ölümler yaşatmasın kimseye inşallah :43:

saolun kızlar ALLAH RAZI OLSUN akşam akşam sizide üzdüm sanırım ama haykırasım geliyor birde nedense ilk duyduğumda gözlerimden yaşlar boşaldı ama sonra nedense sanki gözyaşım akmıyo yaşlar içime içime akıyo kızlarımda etkileniyo diye kdndimi tuttum sanırım ama çözülemedim sanırım sonra kasıldım.nefes alamıyorum sanki kafam dağılsın diye girdim ama yine yazdım sizle paylaşmak istedim işte.saolun varolun.

sibelcim..anlatıcamda bu akşam başım çok ağrıyor regl sancım başıam vurdu galiba..sancım azaldı ama..
bide yarın eşim yola çıkıcak,çanta hazırladım..eşim gitsin tam moda giricem..bu akşam son akşamımız cumaya kadar o yüzden uzun giremiyorum bu gece...anlıyacağın bu erkekler bizi üzsede seviyorummm ulennn :48:veee ayrılık hüznü çöktü bana.....:58:neyse sizle muhabbet ede ede cuma günüde gelir.....

aynen öle yap cnm eşinde düzelecektir erkekler çocuk gibi işte üzerine düşünce şımarıyolar sen hayatına bak al evladını gez yada arada çocuğu bırak yakınlarına tek başın aarkadaşlarına git görüşemediklerinle görüş irtibat sağla eşinde seni evde nasılsa bekliyo gözüyle görmesin.:7:

ben cok ugrasdim ama o arkadaslarindan hic vazgecmedi zaman a birakiyorum artik belki oturakli olur bende cikdim bugün gittim iftar dan sonra disariya dolasdim o daha da gelmedi artik sabah a dogru mu gelir gece mi gelir bilmiyorum

benim esimin annesi de o 14 yasindayken akciger kanserinden vefat etmis allah kimseye öyle aci yasatmasin allah kalanlara sabir versin

amin cnm aminnn ANNESİZLİK ZORR ÇOK ZORDUR EMİNİİMM.ben yaşamadım ama yaşayan birkaç arkadaşım var onları anlayabiliyorum az çok.bizim rahmetlininde 2 çocuğu vardı Allah sabır versin.şimdi gidene değil onlara üzülmeye başladım.maddi olarak imkanları yerinde allahtan bide kötü olsaydı dahada vahim olurdu durum çok şükürki anne tarafıda baba tarafıda gayet durumları iyi kişiler.bari ordan yorulmayacak çocuklar sahipsizde kalmayacaklar.ama yurtdışında yaşadıkları için dede annane vss olmayacak nasıl olacak durum bilemiyorum yengem kızımın emaneti diye sarılıp bırakmam onları diye ağlıyormuş.şimdilerde dayımda öle enişte çocukları nasıl götürecek bilemiyorum valla

Son düzenleme:
bende istemiyorum böyle olsun :14: bizim cicim aylari cokdaan bitti 10 sene sonra oldu aliskanlik herhalde :59:
insanlar bir ilişkiyi yorumlarken hep kendi ilişkisiyle yorumluyor sanıyorki her ilişki her eş aynı.benim evliliğim bir istisna eşim bensiz hiçbir şey yapmaz.kılıbık herlade diceksiniz ama öyle değil evlenmeden öncede evcimendi şimdide öyle dışarda yapacakları belli şeylerdir ve bunların içerisinde benim var olmamı engelleyecek bir unsur olmadığı için benim seçimime bağlı olarak benle yada bensiz planlar yapar.dediğim gibi bizim ilişkimiz bi istisna 9 yıl bitmek üzere bizimde bu son zamanlarda baya ilişkimiz aşkın doruklarında maşallah :nazar::52::52::52:
bunun dışında mesela şuan ailemin yanındayım 2 abim ve dayımla aynı apartmanda oturuyoruz.abilerim iş dolayısıyla eve geç gelirler ailecek raman geçirecek vakitleri oldukça az yıllardır böyle olduğu için artık alışkanlık haline gelmiş.iş olmasa dahi dışardalar belli vakite kadar.dayım desen benim kocişimide ayartıyo alıp gidiyor :84::84::84::84: evden oldukça kopuk işi 9-10 gibi bitiyor ama eve gelişi 12- 1 den önce olmuyor.arkadaşlarıyla kahvede orda burda.yengem iyi eve alıyor ben olsam bikaç zamandan sonra kapı dışarı ederdim.eşimin dayımla çıkmasına bile bazen kızıyorum hazır ramazan eve gelmişsiniz sonrasında işiniz yok oturun evinizde ailenizle hadi oda olmadı hazır evdesin dinlen dimi :47: ah ah her evde başka başka olaylar.:53::53:

saolun kızlar ALLAH RAZI OLSUN akşam akşam sizide üzdüm sanırım ama haykırasım geliyor birde nedense ilk duyduğumda gözlerimden yaşlar boşaldı ama sonra nedense sanki gözyaşım akmıyo yaşlar içime içime akıyo kızlarımda etkileniyo diye kdndimi tuttum sanırım ama çözülemedim sanırım sonra kasıldım.nefes alamıyorum sanki kafam dağılsın diye girdim ama yine yazdım sizle paylaşmak istedim işte.saolun varolun.

hayatim insan dertlesecek birilerini ariyo konusunca rahatliyo ben mesela annemlen cok sey paylasirim ama öyle onu da sIkacak seyler anlatmam kadin zaten kalp rahatsizi icine at at nereye kadar

ben cok ugrasdim ama o arkadaslarindan hic vazgecmedi zaman a birakiyorum artik belki oturakli olur bende cikdim bugün gittim iftar dan sonra disariya dolasdim o daha da gelmedi artik sabah a dogru mu gelir gece mi gelir bilmiyorum

sen kendine ilgi alanı yarat cnm.arkadaş edin görüş dolaş bir süre tabiri caizsse ipleme onun gezmelerini. sanki daha rahat ediyormuşcasına davran ama ipin ucunuda kaçırma onun çıkmasını frsat biliyormuşcasına davran gitmediği zaman aa gitmneyecekmisin de sinir olsun:1: çok keyifli ol arkadaşlarınla gezmelerinden bahset fırsat buldukça birde beraber olabileceğiniz ve onun hayır diyemeyeceği planlar yap birlikte olabilmek adına.ailesel yada arkadaşlar ile görüşmeler davet edilme vss hani otarz şeylere hayır diyemezler en azından ailecek beraber olursunuz arada da olsa izin gününüz bari boşa gitmesin yaww.

ALLAH aılah etsin ne diyeyim bu erkeklerin hepsi neden böle kladınları üzecek şeyleri sanki inadına yaparlar ki yaww kaldıki çocuklarda etkileniyo .

Son düzenleme:
insanlar bir ilişkiyi yorumlarken hep kendi ilişkisiyle yorumluyor sanıyorki her ilişki her eş aynı.benim evliliğim bir istisna eşim bensiz hiçbir şey yapmaz.kılıbık herlade diceksiniz ama öyle değil evlenmeden öncede evcimendi şimdide öyle dışarda yapacakları belli şeylerdir ve bunların içerisinde benim var olmamı engelleyecek bir unsur olmadığı için benim seçimime bağlı olarak benle yada bensiz planlar yapar.dediğim gibi bizim ilişkimiz bi istisna 9 yıl bitmek üzere bizimde bu son zamanlarda baya ilişkimiz aşkın doruklarında maşallah :nazar::52::52::52:
bunun dışında mesela şuan ailemin yanındayım 2 abim ve dayımla aynı apartmanda oturuyoruz.abilerim iş dolayısıyla eve geç gelirler ailecek raman geçirecek vakitleri oldukça az yıllardır böyle olduğu için artık alışkanlık haline gelmiş.iş olmasa dahi dışardalar belli vakite kadar.dayım desen benim kocişimide ayartıyo alıp gidiyor :84::84::84::84: evden oldukça kopuk işi 9-10 gibi bitiyor ama eve gelişi 12- 1 den önce olmuyor.arkadaşlarıyla kahvede orda burda.yengem iyi eve alıyor ben olsam bikaç zamandan sonra kapı dışarı ederdim.eşimin dayımla çıkmasına bile bazen kızıyorum hazır ramazan eve gelmişsiniz sonrasında işiniz yok oturun evinizde ailenizle hadi oda olmadı hazır evdesin dinlen dimi :47: ah ah her evde başka başka olaylar.:53::53:

ben de bikac kere kapiya kilit koydum giremesin diye bir ay önce falan eve almadim gittiyin yerde yat ozaman diye 3-4 gün ayri kaldik duydum arkadasinda aglamis dayanamadim geri cagirdim ama düzelme yok ayni tas ayni hamam :52:

Back
X