- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
hayırlısı olsun elbet kapanan bukadar kapı ardından bir kapı açılacakki ardına kadar üzülmegünaydın arkadaşlar...herkese hayırlı hafta sonları dilerim...
bugün beni cv bıraktıqım yerden aramadılar..elendim yanii..bu saate kadar alacakları kişiyi aramışlardır..çok üzgünüm..yine olmadı...

paspas olyını sormuşsun hemen cevaplayayım

herzaman zayıflarsın bebeğim önemli olan evladın zaten okul zamanı ayrı kalıyosunuz şu uzun tatili iyi değerlendirip birbirinize faydalı olmanın tam zamanı.hayırlı mutlu haberlerde geri dönmeni bekleyeceğizslm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....
senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.
hoşçakalınn

her türk erkeğinin sonu bu nedense.ama iplerini koyverme kavga ediyor olmanız kötü ama sakin bir anınızda duygu ve düşüncelerini tekrar ona aktarmalısın.yoksa evlilik sadece alışkanlık olur işe gider eve gelir olur biter.birbirinize evladınıza vakit ayırmanız birinci vazifeniz.morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam varesimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye
ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo
ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi
![]()