Merhabaaaa,
Rabbim isteyen herkese versin inşaallah. Kocanız için üzülmeyin böyle ayrılıklar biraz da olsa iyidir bence.
Daha çok özlem girer araya =)
nasıl hoşuna gitti değilmi....seni seniiiAyyy ayyyy ayyyy amiiinnnnn amiinnn.. Ne güzel dualar ediyosun sen öyleee.
Hayırlısıysa bi yuvamız olsunn inş.. :))
Aminn :)
nasıl hoşuna gitti değilmi....seni seniiiAyyy ayyyy ayyyy amiiinnnnn amiinnn.. Ne güzel dualar ediyosun sen öyleee.
Hayırlısıysa bi yuvamız olsunn inş.. :))
Aminn :)
aminnn canım...kocamla arada ayrılıyoruz böyel alışkınım aslında ya o istanbula fuara gider,ya ben ailemin yanına..zaten eve geleli daha 1hafta oldu aielmden 15 gün ayrıydık..evet iyi oluyor bazen ayrılıkta iştee
Allah kavuştursun canım. Üzülmee böylee :\
baktım canım hatta çay tvyi zorda buldum sonunu izleidm yeğenine maaşallah..çok severim sema gösterisini..2 büyük vardı hangiis abin bilemedim...selam kızlar şuan çay tv de abim ve yeğenim sema gösterisi yapıyorlar bakarsınız .
işte iftar menümmmm
bir kepçe mantar çorbası
4 köfte yanında kızarmış biber
2yemek kaşığı mantı
yarımdan bardaktan daha az limonetto
çok yedim çoook şiştimmmm
su çok içtiysen onu şişirmiştir canım...afiyet olsun bende saat 16 gibi yedim,karnıyarık,domates ve 2dilim ekmek...
yeşil+mate+funda çayım..yanında günkurusu kayısılarım
akşamda acıktım..müsli yedim ama karamelli mısır gevreği görümcem bırakmış ben almadım nebileyim şekerli gibi çokta var napıcam bilmiyom..
biraz öncede
maden suyu
badem ve kayısı...
hah işte bi örnek daha,valla bence kafada bitiyo iş,ben bugünden itibaren ogünlerime geri dönüyorum hadi artık kilolar gitmezsede gitmesin umrumda değil gidersede güle güle kalırsada lüle lüle benden bukadar ne zamandır yeter artık az ye kilo verme napalım bundan sonrasını gözlemlicem bakalım eskisi gibi işe yarıycakmı,bakmışın haftaya 4kilo almışım gelen 4 kilo diye bildirim yapıyorum
canım ..
.aynen yaa BEN 4yada 5yıldır olamdığım kadar kilo aldı hel3 senedir 79 ve 75 arasıydım..kafaya takardım deli gibi yürüyüş yaptım aylarca ama takıntım çoktu..her yediğimi kilo yapcak diye düşünürdüm sofrada çenem durmazdı..normalde 57ken bile korkardım kilodan okadar ayni..o sebepten bu sbeepten yok ilaçlardan aldım daha fazla almaıdm ama gram veremedim...1.5 senedir falan ilk verdim geçen sne sınava çalışyodum kafaya takmadım yedikleirmi severek yedim korkmadım çok doğru beyinde bitecek tabii gerçekleştirceksinde düşündüğünü ama ne zaman korkmadım ozaman verdim..şimdi yine o döneme girmek si,ityorum..2aydır yedim korktum gram veremedim..aslında dikkatde ettim ama ya alırsam korkusu ramazan sonunda spora atacam kendimi düşüncesi..zor verdim almamalıyım düşüncesi...bana verdirmiyor..az yemek hiç verdirmiyor zaten oburiks değildimki dahada fazla azaltayım ozaman iyice durur metom...diyetisyen 2yıl önce dedi bana nekadar az yiyorsun ve uzun süre aç kalıyosun...
herşeyden yediğinde gözün kalmadığında daha rahat veriyosun vesselam...neyse allahım bildikleirmi yaşamıma geçirip zayıflamayı nasip et....(iftar duam
zaten koca yok sofrada kurmadım ikindide yedim..ahhh yalnızlık ahh...şimdi benimde eşim olaydı soframda olaydı..herkesin sofrası var eşi va r..benim neden yok anneeeeneyse cumaya olucak inşaallh..rabbi hepimizi eşlerinden ayırmasın sağlık mutluluk içinde yaşayalım çocuklarımızla hepimiz...(hayal ama gerçek olucak çocukalrım)alın bi iftar duası..bu zmanda yapılan kabul olurmuş....AMİNNNNNN...
bence menün gayet güzel tatlım,fazla bişey yokki sıkma canını yatana kadar suyu bol iç,bide çayları unutmaaaaişte iftar menümmmm
bir kepçe mantar çorbası
4 köfte yanında kızarmış biber
2yemek kaşığı mantı
yarımdan bardaktan daha az limonetto
çok yedim çoook şiştimmmm
su çok içtiysen onu şişirmiştir canım...afiyet olsun bende saat 16 gibi yedim,karnıyarık,domates ve 2dilim ekmek...
yeşil+mate+funda çayım..yanında günkurusu kayısılarım
akşamda acıktım..müsli yedim ama karamelli mısır gevreği görümcem bırakmış ben almadım nebileyim şekerli gibi çokta var napıcam bilmiyom..
biraz öncede
maden suyu
badem ve kayısı...
hah işte bi örnek daha,valla bence kafada bitiyo iş,ben bugünden itibaren ogünlerime geri dönüyorum hadi artık kilolar gitmezsede gitmesin umrumda değil gidersede güle güle kalırsada lüle lüle benden bukadar ne zamandır yeter artık az ye kilo verme napalım bundan sonrasını gözlemlicem bakalım eskisi gibi işe yarıycakmı,bakmışın haftaya 4kilo almışım gelen 4 kilo diye bildirim yapıyorumneyse bu yola baş koydum varsa yapan hodri meydan
dualarınıda allahım kabul etsin sağolasın amiiiinnnnnnnn,kız ne üzülüyon benimde iftarda kocam evde olmuyoo bu hafta paşaya döndü vardiyesi,saat 15te gitti 1de gelcek,
bence menün gayet güzel tatlım,fazla bişey yokki sıkma canını yatana kadar suyu bol iç,bide çayları unutmaaaa
şu dediğin çaydan kullandım canım çokta güzel bi tadı var
afiyet olsun sende ben gibisin haa yalnız olunca yemek yapmıyon haa,bende akşam kahvaltılık bişiler yedim işte
6d.kızarmış k. ekmek
2domates
bi kase yoğurt
okaa
bide şimdi yeşil çayımı içiyorum
hah işte bi örnek daha,valla bence kafada bitiyo iş,ben bugünden itibaren ogünlerime geri dönüyorum hadi artık kilolar gitmezsede gitmesin umrumda değil gidersede güle güle kalırsada lüle lüle benden bukadar ne zamandır yeter artık az ye kilo verme napalım bundan sonrasını gözlemlicem bakalım eskisi gibi işe yarıycakmı,bakmışın haftaya 4kilo almışım gelen 4 kilo diye bildirim yapıyorumneyse bu yola baş koydum varsa yapan hodri meydan
dualarınıda allahım kabul etsin sağolasın amiiiinnnnnnnn,kız ne üzülüyon benimde iftarda kocam evde olmuyoo bu hafta paşaya döndü vardiyesi,saat 15te gitti 1de gelcek,
bence menün gayet güzel tatlım,fazla bişey yokki sıkma canını yatana kadar suyu bol iç,bide çayları unutmaaaa
şu dediğin çaydan kullandım canım çokta güzel bi tadı var
afiyet olsun sende ben gibisin haa yalnız olunca yemek yapmıyon haa,bende akşam kahvaltılık bişiler yedim işte
6d.kızarmış k. ekmek
2domates
bi kase yoğurt
okaa
bide şimdi yeşil çayımı içiyorum
Menümü yazıyım bendeeç
1 kase mercimek çorbası,
Biraz sarma,
1 kase yogurt,
1 dilim sütlü irmik,
Az salataa
şişince fazla yedim gibi geldi heralde canım. ben pek beğenmedim tadını zorla içtim şimdi bir bardağı birazdan yine içerim bu sefer yeşilçay mı içsem tekrar aynısınımı içsem acaba:44:
günaydınnnn..bizim cesur kaptanımız iş başında..millet sahurda gece konuşmuş valla..çoğunuda okumadım ama anladığım...çıtır olucez motivesi,halay ve tava böreğiiii
diyeceksiniz sende girmezdin eşimi saat 10 itibariyle uğurladım uykumu kalır bende artık...
senacım ne listesi yaa anlamadım heee...perşembeninn
eşim gitti evim ve ben kaldık başbaşa..burda sahurdan önce bir yağmur yağdı tam 2saat şimşekelr çaktı..sahuruda romantik yemek yedik canımla...
mumışığında...
kıymalı yumurta..
2 tane içli börek akşam komşu vermiş...
peynir,zeytin,reçel..
çayyy eşiliğinde bide şimşekler eşilğinde...
mum ışığında tek gördüğüm eşimin bıyıkları adam geçen yazda denemişti..çok komik oluyor yaa
dün tıraş olmuş geldi saçlar kısalmış sakal gitmiş ee tatilden dolayı uzatmıştı bi baktım bıyık duruyor..
aaa dedim önce sonrada dursun dursun seni olgun göstermiş mersinde iyi olur bensiz dedim..
biara baktım kesicek yokk senn beğenmedin diyo...yok kesme dedim çok yakışmış.
.yolda giderken kesmez inşallahta
benim genç kocama bakanda olmaz..dönüşte bakıcaz bıyık varmıhepsi faso fiso allah şaşırtmasın...
sibelcim...çantaya mektup yazardım hemde edebi bir mektup uzuncada gece zaman olmadı şimşek çaktı elektrikler gitti..ama aklımda ne koysam fikri..neys ebaktım eşim kalkımış üstünü giymiş..odadayken küçk not kağıdına karaladım bişeyler..yok arkdaşları açmaz..zaten müstehcen bişide yazmadım yani...
tişörtlerinin arasına koydum sadece onalrı aldığında odada not yere düşebilirr
tuğbacım..öneri buydu..eşim daha gitmedmişti gece neyse..kocacı gitti siz uyuyun .kalkınca teselli mesajalrımıda yazarsınız hemen canlarımm
yok yaaa bir ben birde tanımadığım 5 üye var.Kod:
.kardeşim çıkıyorum ben..deli gibi konuş kendi kendine aaa...bidaha geldiğimde birileri olsun yaaa.
.karnımı doyurayım gece eşimin bıyıklaırna bakmaktan bide gece yemeyim diye yemedim...bayyyyy.
Birincimiz belenay arakadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | belenay | 82 | 74.2 | 72.4 | 1800 | 9.600 | 55 |
2 | cansuyum | 79.1 | 78 | 76.7 | 1.300 | 2.400 | 68 |
3 | qivi | 77.2 | 70.7 | 69.4 | 1.300 | 7.800 | 55 |
4 | sibel29 | 76.3 | 75.9 | 74.7 | 1.200 | 1.600 | 55 |
5 | Lonelly | 75.7 | 71.9 | 70.7 | 1.200 | 5000 | 53 |
6 | suaenvar | 79 | 73 | 72 | 1000 | 7000 | 65 |
7 | Charm | 81 | 71.9 | 71 | 900 | 10000 | 70 |
8 | sudem34 | 77.6 | 68.5 | 67.6 | 900 | 10000 | 65 |
9 | ezgiilknur | 92 | 86.5 | 85.7 | 800 | 6.200 | 65 |
10 | yaren38 | 78.2 | 63.6 | 62.8 | 800 | 15.400 | 60 |
11 | mywish89 | 86 | 75.2 | 74.5 | 700 | 11.500 | 65 |
12 | arcak81 | 74 | 66.5 | 65.8 | 700 | 8.200 | 62 |
13 | lequim | 75 | 62.6 | 61.9 | 700 | 13.100 | 56 |
14 | triendy21 | 79.8 | 64 | 63.3 | 700 | 16.5 | 62 |
15 | _bilge_ | 74 | 58.7 | 58.2 | 500 | 15.800 | 55 |
16 | zeyyceyy | 75.5 | 64 | 63.5 | 500 | 12000 | 57 |
17 | barkinim | 71.3 | 63.8 | 63.4 | 400 | 7.900 | 59 |
18 | serpi | 82.5 | 66.4 | 66.2 | 200 | 16.300 | 60 |
19 | PAPATYAM | 75 | 65.4 | 65.7 | artı300 | 9000 | 60 |
20 | aysebahar | 90 | 58.5 | 59.5 | artı1000 | 30.500 | ? |
21 | erginsena | 90 | 62 | 64.3 | artı2.300 | 25.700 | 60 |
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
PAPATYAM ve erginsena arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 159 mekik cezalıdır
aysebahar sen torpillisin canım
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAA
selam kızlar....
ben hala sersem gibiyim az önce uyandım hala uykum var....
Offf yanında kolayla dolu dolu 2 tabak yicennnn offf üstüne sos
Tamamdırrr bendeee bizim yemeklerden yemicemm.
Sadece çorbaa :86:
Salata ve yogurtt...
Çıtır olcem.. Kot alcem, elbise alcem, sevdicek görcek sevincek..
Hayall kurrr diLeekkkkk hayal kur kii yemeeek yemeee. Kendimi telkin edimm ben
..yazık değilmi midemizi yormayalım tabiki...
sonrada bizden yağalr fışkırmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?