70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabaaaa,
Rabbim isteyen herkese versin inşaallah. Kocanız için üzülmeyin böyle ayrılıklar biraz da olsa iyidir bence.
Daha çok özlem girer araya =)

aminnn canım...kocamla arada ayrılıyoruz böyel alışkınım aslında ya o istanbula fuara gider,ya ben ailemin yanına..zaten eve geleli daha 1hafta oldu aielmden 15 gün ayrıydık..evet iyi oluyor bazen ayrılıkta iştee

Ayyy ayyyy ayyyy amiiinnnnn amiinnn.. Ne güzel dualar ediyosun sen öyleee.
Hayırlısıysa bi yuvamız olsunn inş.. :))
Aminn :)
nasıl hoşuna gitti değilmi....seni seniiirabbim sevenleri ayırmasın hayırlı yuvalar kursunlar...
iftar zamanları çok dua ediyorum zaten ee bu akşamda koca yok sofrada kurmayınca buradayımmm

Ayyy ayyyy ayyyy amiiinnnnn amiinnn.. Ne güzel dualar ediyosun sen öyleee.
Hayırlısıysa bi yuvamız olsunn inş.. :))
Aminn :)
nasıl hoşuna gitti değilmi....seni seniiirabbim sevenleri ayırmasın hayırlı yuvalar kursunlar...
iftar zamanları çok dua ediyorum zaten ee bu akşamda koca yok sofrada kurmayınca buradayımmm

Allah kavuştursun canım. Üzülmee böylee :\

aminnnn canımm..yok alıştım eskiden daha zordu burda çok çevrem yokken yinede aile olmayınca yalnızsın yanii. şimdi annemelr yakın olsaydı bırak aynı ili 2saatlik yolada razıyım giderdim hem şimdi misafir var nefis mamalar yapmış..
işte yapamdım eşim gitti te öğleden sonra uydum uyandım az üzüntüm geçmiş...
ilk saatlerim zor geçiyor bide gece olunca zor geçiyorr...balkon yıkadım çamaşır astım..şimdide makina boşaltcam mutfak toplayım..
yarında temzilik yapıcam inş..

işte iftar menümmmm
bir kepçe mantar çorbası
4 köfte yanında kızarmış biber
2yemek kaşığı mantı
yarımdan bardaktan daha az limonetto
çok yedim çoook şiştimmmm

işte iftar menümmmm
bir kepçe mantar çorbası
2yemek kaşığı mantı

su çok içtiysen onu şişirmiştir canım...afiyet olsun bende saat 16 gibi yedim,karnıyarık,domates ve 2dilim ekmek...
yeşil+mate+funda çayım..yanında günkurusu kayısılarım

akşamda acıktım..müsli yedim ama karamelli mısır gevreği görümcem bırakmış ben almadım nebileyim şekerli gibi çokta var napıcam bilmiyom..
biraz öncede
maden suyu
badem ve kayısı...

bir bardak su içtim canım mantı fazla geldi ama ne zmandır yemediğim için aZ yemek istedim şiştim şimdi kiraz saplı form plus çayını içiyorum

hah işte bi örnek daha,valla bence kafada bitiyo iş,ben bugünden itibaren ogünlerime geri dönüyorum hadi artık kilolar gitmezsede gitmesin umrumda değil gidersede güle güle kalırsada lüle lüle benden bukadar ne zamandır yeter artık az ye kilo verme napalım bundan sonrasını gözlemlicem bakalım eskisi gibi işe yarıycakmı,bakmışın haftaya 4kilo almışım gelen 4 kilo diye bildirim yapıyorumneyse bu yola baş koydum varsa yapan hodri meydan

dualarınıda allahım kabul etsin sağolasın amiiiinnnnnnnn,kız ne üzülüyon benimde iftarda kocam evde olmuyoo bu hafta paşaya döndü vardiyesi,saat 15te gitti 1de gelcek,

işte iftar menümmmm
bir kepçe mantar çorbası
2yemek kaşığı mantı
bence menün gayet güzel tatlım,fazla bişey yokki sıkma canını yatana kadar suyu bol iç,bide çayları unutmaaaa
şu dediğin çaydan kullandım canım çokta güzel bi tadı var

afiyet olsun sende ben gibisin haa yalnız olunca yemek yapmıyon haa,bende akşam kahvaltılık bişiler yedim işte
6d.kızarmış k. ekmek
2domates
bi kase yoğurt
okaa
bide şimdi yeşil çayımı içiyorum

trendy burda kuaförün ismi her geçişte seni anıyorum...
ya tamam üzülmüyom eşim yok diyee herkes kızıyoosanki oturdum ağlıyom saatlerdir..
ohh mutfağımı topladım elde bulaşıklar tenecereler vardı yıkadım..dünden yemek kaldı onu yedim diye yapmadım ama bi ara yalnızken hep olur makarna istedi canım ama yemiycem dedim yapmadım,buzluktaki annem mantısıda beni dürttü ama hayır dedimmhem reglim hem şişim ödem atıcı şeyle ryemeliyim....

şişince fazla yedim gibi geldi heralde canım. ben pek beğenmedim tadını zorla içtim şimdi bir bardağı birazdan yine içerim bu sefer yeşilçay mı içsem tekrar aynısınımı içsem acaba:44:

aman haa almayalımda ya yiyelim ama takmayalım yani...
sen biarada böyle dediydin galiba sankiizayıflamışmıydınki ozaman..
maaşallah 6 dilim ekmek bi oturuşta bacım daha neyini artırcannnsen iştahlısın ya
yandığım ney şöyle iştahlı olaydımda şişko olaydım gam yemezdim o zaman...
kaynanam aradı eşimi soruyo araba kullanıyo diye aramamış dedim adanada iftardaymışlar..sen ne yedin dedi bende ikindide yedim deyince "kilo verdinmi" sorudunu yöneltti,,pek ona bu konuda yüz vermem amaben ramazan da alırım nfalan dedi bende ben aynıyım veririm inş.dedim....kendisi zayıf çıtır kaynana boyuda çok kısa..ama yer hemide nasıl..:18:
bana diyoki yalnız napıcan gidenlerin eşlerinin yanına git dedim ben rahatım...diyemedim"BENİM K.KDA BİRSÜRÜ KANKAM DOSTUM VAR BEN YALNIZ DEĞİLİM"diyemedim anlamzdıdaİYİKİ VARSINIZ..topik ıssız ama..yarın şenlenir...
benim uzun yazıalırmı okumaktan geçmişede lanet etmezlerse

şişince fazla yedim gibi geldi heralde canım. ben pek beğenmedim tadını zorla içtim şimdi bir bardağı birazdan yine içerim bu sefer yeşilçay mı içsem tekrar aynısınımı içsem acaba:44:

değiştir canım şimdide yeşil çay iç,ben devamlı değişim yapıyordum ama şuan elimde sadece a-c-e vitaminli poratakal aromalı yeşil çay kaldı onu onuda bitiremde toptan aldırem eşimebende yeşil çayın tadına kıyasla söyledim ii diye yoksa hepsi birbirinden beter ,ben burnumu tıkayıp iki dikişte içiyorum ilaç niyetine faydası olduğunubilmesem içmem hayatta

ay bi alemsin valla sen dün benimkide dedi biyigi keseyimmi diye yoo dedim kalsin sevmem aslinda ama napim ben sevmezem baskasida bakmaz

simsek cakti elektrik mi gitti , tüh olsun not da yeter

adamin biyiklarina bakcam diye zayifliycan kiz sen cok güldürdün beni valla

eline saglik canim

selam kızlar....

ben hala sersem gibiyim az önce uyandım hala uykum var....

artik benlen kahve de icmiyon :84:

Offf yanında kolayla dolu dolu 2 tabak yicennnn offf üstüne sos

ay hani citir olcektik :84:

citir olcez citir

..yazık değilmi midemizi yormayalım tabiki...
sonrada bizden yağalr fışkırmasınn

aman yaglarimiz fiskirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…