70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kendinize gelinbu siz değilsiniz,evde ne yapılıyosa yapılsın hiç bişey yemiyceksiniz,alın önünüze bi kase çorba birazda salata yoğurt oldu bitti sadece bakın bakında gözünüz doysun midenizi çorbayla doldurun ,ötekilerden istesenizde yiyemezsiniz,ha birde yemekten önce 2bardak su için bu sizi azda olsa frenliycek çabuk doymanızı sağlıycakhadi göriyim sizi geleceğin çıtır hatunları siziiiiii

oynamıyorum yaa oynamıyorum yaa annem beni böyle besledikçe veremiyorum ben azıcık ye birşey olmaz.. hee oldu .. birşey olmaz diye diye dam yuvarlağı oldum çıktım yahu olmuyor hiçbirşey üzerime azıcık da mı tadına bakmak yok

Tamamdırrr bendeee bizim yemeklerden yemicemm.
Sadece çorbaa :86:
Salata ve yogurtt...
Çıtır olcem.. Kot alcem, elbise alcem, sevdicek görcek sevincek..
Hayall kurrr diLeekkkkk hayal kur kii yemeeek yemeee. Kendimi telkin edimm ben

o telkinden ben de istiyorum

tadına bakmak olmazmı canım elbetteki serbest ama,ben kendimi tutamam azcık tadına bakarsam çullanırım diyorsanız bence tadınada bakmayın,ama yok ben tutarım diyorsanız hepsinden tadımlık alın

benim anne ile misafire mantı büktük sen ne diyorsun

ben ramazanın ilk günleri davette yedim bir porsiyon ama anca 4 kaşık eder bol yoğurtla napıymm..
sende nezamandır yememişsindir..2yada 3kaşık ye hayatım o kadarda değil..s
hem misafir varmış sofra toplarsın,çay veririsin..onlar gidincede ya yürüyüş yap yada evde oyna biraz...
ben karşıyım kardeşim hiç yememeye....diyeceksiniz o yüzden şişkosun vermiyosun alakasıda yok yani..verdikten sonra yemektense yerekn veriyim kiloları

tabiya öyle telkin çok ii yapıyosun,sevdiğin seni çıtır hemde çıpçıtır görüp bikez daha aşık olcak bi sarılcak sana kemiklerin elinde kalcak okadar çok zayıflamışsınki

tadına bakmak olmazmı canım elbetteki serbest ama,ben kendimi tutamam azcık tadına bakarsam çullanırım diyorsanız bence tadınada bakmayın,ama yok ben tutarım diyorsanız hepsinden tadımlık alın

yaniii.....
ama sendin sanırım bi başladımı fazla yiyenkendini frenlemek önemli zaten...umaırm hepimiz başarırız ya ben şunu diyeyim çok obur değildim oburluk yapmadı beni, bu hale getiremd, düznsiz sağlıksız yada hormonalr yaptı kilomu ama önceden olsa mantıyı 2tabak yerdim ama zamanla insan aza alışıyor annem burdayken yaptı ilk tabağımda tıkandım..artık çok yiyemiyosun hafif olmaya alışıyosun çokda güzel birşey..yazık değilmi midemizi yormayalım tabiki...
sonrada bizden yağalr fışkırmasınn

ya zaten insan hiç yemiycem psikolojisi mahfediyo kiloyada yansıyo bende karşıyım,ama yeni başlayanlar biraz yol katetsin ozaman yemenin keyfine daha çok varıcaklar,mesela ben hiç bişeyi kesmedim herşeyi yedim şanslıyım kiloda verdim,hemde öyle böyle değil çok yedim,yağlı yedim kızartma yedim makarna mantı, o bu şu herşeyi fazla fazla yedim çünkü ben başladımmı önümdeki bitmeden kalkamıyorum alışkanlık bu bende ama yinede güzel kilo verdim,ama şimdilerde azcık dikkat edeyim az yiyeyim spor yapayım diye bi kafaya taktım anam kilo falan vermiyo bünye takıldım kaldım gr larla gidiyo artık,benim meselem bu demekki dikkat edince olmuyo anam eski moduma mı dönsem napsam offf

azıcık bakacağım artık

evde 15 + 15 dk (5 dk ara ) ip atlıyorum sonra 100 sağ yan mekik 100 sol yan mekik 100 de yarım mekik yapıyorum .. baya ter atıyorum bununla .. inşallah gidecek hepsi

tabiya öyle telkin çok ii yapıyosun,sevdiğin seni çıtır hemde çıpçıtır görüp bikez daha aşık olcak bi sarılcak sana kemiklerin elinde kalcak okadar çok zayıflamışsınki

Çok özledim zattiii. Kendisi uzun boylu ve zapzayıf:2:
Onun yanında bildiğin duba kalıyorumm:2:

o telkinden ben de istiyorum

Hayatında istediğin ne varsa onu düşünebilirsin. Güzel kıyafetler, topuklu şık ayakkabılar..
Herkesin kendine göre bi hayali vardır dimi =)
En olmadı sabah kalkarken davul gibi bir göbekle değil düz bir karınla güne uyanırsın =)
Seni görenler önce kilonla yargılamazlarr vs vs vs.

Kızlar ben çıkıyorum ..
hepinize hayırlı iftarlar.. rabbim orucumuzu kabul etsin ..öptüm hepinizi

canım ..
.aynen yaa BEN 4yada 5yıldır olamdığım kadar kilo aldı hel3 senedir 79 ve 75 arasıydım..kafaya takardım deli gibi yürüyüş yaptım aylarca ama takıntım çoktu..her yediğimi kilo yapcak diye düşünürdüm sofrada çenem durmazdı..normalde 57ken bile korkardım kilodan okadar ayni..o sebepten bu sbeepten yok ilaçlardan aldım daha fazla almaıdm ama gram veremedim...1.5 senedir falan ilk verdim geçen sne sınava çalışyodum kafaya takmadım yedikleirmi severek yedim korkmadım çok doğru beyinde bitecek tabii gerçekleştirceksinde düşündüğünü ama ne zaman korkmadım ozaman verdim..şimdi yine o döneme girmek si,ityorum..2aydır yedim korktum gram veremedim..aslında dikkatde ettim ama ya alırsam korkusu ramazan sonunda spora atacam kendimi düşüncesi..zor verdim almamalıyım düşüncesi...bana verdirmiyor..az yemek hiç verdirmiyor zaten oburiks değildimki dahada fazla azaltayım ozaman iyice durur metom...diyetisyen 2yıl önce dedi bana nekadar az yiyorsun ve uzun süre aç kalıyosun...
herşeyden yediğinde gözün kalmadığında daha rahat veriyosun vesselam...neyse allahım bildikleirmi yaşamıma geçirip zayıflamayı nasip et....(iftar duam
zaten koca yok sofrada kurmadım ikindide yedim..ahhh yalnızlık ahh...şimdi benimde eşim olaydı soframda olaydı..herkesin sofrası var eşi va r..benim neden yok anneeeeneyse cumaya olucak inşaallh..rabbi hepimizi eşlerinden ayırmasın sağlık mutluluk içinde yaşayalım çocuklarımızla hepimiz...(hayal ama gerçek olucak çocukalrım)alın bi iftar duası..bu zmanda yapılan kabul olurmuş....AMİNNNNNN...

Merhabaaaa,
Rabbim isteyen herkese versin inşaallah. Kocanız için üzülmeyin böyle ayrılıklar biraz da olsa iyidir bence.
Daha çok özlem girer araya =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…