70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnsan alışınca az yemeyi midenin boş olmasını özlüyorr dimi.
Sen yoksun bu aralar bizden uzak kaldın özlüyoruz ama

Bu arada iftardan sonra Türk kahvesi içtim sefamm olsun.

Birazdan form çayım ve bol suyumla buradayım.:82:

Sahurda da 1 bardak sıcak sütle accık Türk kahvesi karıştırıp içmek istiyorum.
Bide olmazsa olmazım yeşilçayımm

yedinmi sarmayi yedinmi

cnm ben normalde yemekten önce 1 bardak içerim sonrasında yemek bitiminde içerim ama oruçluyken yemek aklıma gelmiyo sadece su malum ve ilk mideme inen şey 2 bardak su oluyor sonra çorba .ben su içen biri değilim aslına ama diete başladığımdan beri alıştırdım kendmide içiyom normalde 1 lt yi geçmezdi içtiğim su miktarı şimdi 2 lt den aşağı içmez oldum evde her yerden su şişesi çıkıyo

evet aynen öyle az yemenın ve açlığın hafifliğii gibisi yok...
benim yeşilçay içecek yerim bile kalmadı...

iç iç sefan olsun... valla hafta sonları pek bakamıyorum canım herifle ilgileniyorum
hafta içi ful mesai...

yedinmi sarmayi yedinmi

Evet yedim ama ana yemekten ve pilavdan ayrıca şerbetli tatlılardan yemedimm.
küçük küçük en fazla 8 tane yemişimdir.
1 kase çorba dediğime bakma yarım kaseydi.
Ekmek-pide yok.
Kola yookk.
Sofrada irademle başbaşaydım yediğim onca sarma gördüğüm ve yemediğim yemeklerden sonra çok masum geliyor.

Tabii haftaiiçi ne de olsa bizimlesin...
Bu haftasonu herkesin bi arada olması sofralar kurulması çok güzeldeeee muhabbetle birlikte yenilen şeyleri farkedemiyo insan.
Senin menülerini begeniyorum ben sen h.içi toparlarsın hemen.

yeşilçayımı hazırlıyorum şimdi ben de kızlar 2.bardağım bugün birde form çayı içtim suyum daha 1 litre oldu

bende lahana sarmasina hic dayanamam ben bugün biraz kacirdim pisi beni mahfetti

ben şuan içiyorum allahtan fazla kaçıracak halimde yoktu isteğimde tadımlık yedim bu akşam sanki.hiç açlık hissetmiyom .ilacımıda içtim midem hafifledi şükürler olsun.çayımı içip yatmayı planlıyom yorgunum nedense bugün pek bişii yapmadığım halde .ama psikolojik olarak yoruldum o ayrı sanırım ondan böleyim.
form çayımı içecektim bide ama zaman yok artı yarın oruç tutamayacağım zaten içerim artık

Son düzenleme:
yeşilçayımı hazırlıyorum şimdi ben de kızlar 2.bardağım bugün birde form çayı içtim suyum daha 1 litre oldu

Canım her tür bitki meyve çayını seviyorum fakat şu yeşil çay beni çok rahatsız ediyor.Sanki ağır geliyor gibi,yani midem bulanıyor hafif,bir de başıma ağrı giriyor.Neden acaba?Bende mi problem var yoksa yeşilçay yapısı gereği tahmin ettiğim kadar ağır bir içecek mi anlayamadım:26:

hayatim ne zaman gelecekdin senin sonuclar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…