kızlar ben kaçıyorum markete gitcem az işim var alıcaklarım var 1saate geklirim hadin k.i.b fazlada çene yapmayın geçmişle uğraştırmayın gelince beni
selam millett..
dün ve bugun neler yedim neler içim dışım birbirine karıştı..
yarın acilen temiz bir sayfa çekmem lazım.. açlık da güzel birşeymiş bir yere kadar..
valla midenin böyle şişkin karışmış çöp torbası gibi olması hali yokmu insanı rahatsız edıyor ağzında bir kötü tat..
yarın bi aç kalayımda rahatlayayım.. hatta iftarda sadece çorba ve salata yesem anca bünyem kendine gelir heralde...
İnsan alışınca az yemeyi midenin boş olmasını özlüyorr dimi.
Sen yoksun bu aralar bizden uzak kaldın özlüyoruz ama
Bu arada iftardan sonra Türk kahvesi içtim sefamm olsun.
Birazdan form çayım ve bol suyumla buradayım.:82:
Sahurda da 1 bardak sıcak sütle accık Türk kahvesi karıştırıp içmek istiyorum.
Bide olmazsa olmazım yeşilçayımm[/COLOR][/B]
canım afiyet olsunda bişey diycem bakbii,yemekte su içme sakın yemekten bi yarım saat sonra iç en azından vücuda çok zararı var ben çok korkarım yalnızca tıkandığım zamanlar dışında içmem eşimede çok kızıyorum ama içiyo delidinleyip dinlememek size kalmış tabi kızlar benden demesi,
İnsan alışınca az yemeyi midenin boş olmasını özlüyorr dimi.
Sen yoksun bu aralar bizden uzak kaldın özlüyoruz ama
Bu arada iftardan sonra Türk kahvesi içtim sefamm olsun.
Birazdan form çayım ve bol suyumla buradayım.:82:
Sahurda da 1 bardak sıcak sütle accık Türk kahvesi karıştırıp içmek istiyorum.
Bide olmazsa olmazım yeşilçayımm[/COLOR][/B]
yedinmi sarmayiyedinmi
evet aynen öyle az yemenın ve açlığın hafifliğii gibisi yok...
benim yeşilçay içecek yerim bile kalmadı...
iç iç sefan olsun... valla hafta sonları pek bakamıyorum canım herifle ilgileniyorum
hafta içi ful mesai...
Evet yedim ama ana yemekten ve pilavdan ayrıca şerbetli tatlılardan yemedimm.
küçük küçük en fazla 8 tane yemişimdir.
1 kase çorba dediğime bakma yarım kaseydi.
Ekmek-pide yok.
Kola yookk.
Sofrada irademle başbaşaydım yediğim onca sarma gördüğüm ve yemediğim yemeklerden sonra çok masum geliyor.
evet aynen öyle az yemenın ve açlığın hafifliğii gibisi yok...
benim yeşilçay içecek yerim bile kalmadı...
iç iç sefan olsun... valla hafta sonları pek bakamıyorum canım herifle ilgileniyorum
hafta içi ful mesai...
Merhaba arkadaşlar.Nasıl gidiyor? Ben yine geldimKorkuyorum artık kovulucam diye
Merhaba arkadaşlar.Nasıl gidiyor? Ben yine geldimKorkuyorum artık kovulucam diye
yeşilçayımı hazırlıyorum şimdi ben de kızlar 2.bardağım bugün birde form çayı içtim suyum daha 1 litre oldu
biliyonmu dün saat 7 de yattimartik aliskanlik olcek diye korkuyom :18:
ben şuan içiyorum allahtan fazla kaçıracak halimde yoktu isteğimdetadımlık yedim bu akşam sanki.hiç açlık hissetmiyom .ilacımıda içtim midem hafifledi şükürler olsun.çayımı içip yatmayı planlıyom yorgunum nedense bugün pek bişii yapmadığım halde .ama psikolojik olarak yoruldum o ayrı sanırım ondan böleyim.
form çayımı içecektim bide ama zaman yok artı yarın oruç tutamayacağım zaten içerim artık
niye kovuluyosun ki yawww ben bişiimi kaçırdım kii neyse hoşgeldin diyeyim bana güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?