70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aay gelmesın ger-düş ben hıc hazır deılım daha, elim ayagıma karısır zaten onca tedbıre ragmen gelırse adına da "azim " koyarımmmm

aay gelmesın ger-düş ben hıc hazır deılım daha, elim ayagıma karısır zaten onca tedbıre ragmen gelırse adına da "azim " koyarımmmm

ayesebaharın durumuna benzer sonra alımallah o koysun duruma uygun bi isim

bende en son kontrole gıttıgımde doktorum şaka yaptı aaa bebiş var dıye ultrasonda bakmıstı da rahmıme 3 aylık ıgen kullanıyodum ya bend eo zaman senın gıbı demıstım yanı olursa mucıze olur dıye

Kız olursa da 'Azimeee' koyarsınız artık
Sen gene de bi bi test yaptır belkide herkese olan sıradan isteklerdir bazen bünye şaşırıyorr.

aaa erkek olursa azim kız olursa mucıze koyalım ozaman

bende beyeniyorum sarkilarini kesin güzeldin :97:

dilekcimmmm hayatimmm yazamadim isyerinde dik dik bakiyorlar özledim kiz seni yaa gezdin dolasdin ohh sefan olsun canim benim fistigimm

acıktım ben gene akşam krizim geldi bugün geç bile kaldı evde yemek yok daha mücver yapacam ohoooo

ben eve gıdınce hazırlıycam, dun aksamdan bısıler hasladım fılan eve gıdınce yemek halıne dönüştürülecek :26:

ay bak hatırlayınca yoruldummm, ay cok yoruluyorum ben bu haftaaaa

zeynepcimm naptin hayatim berat nasil oldu :26: ya cocuga üzülüyorum niye agliyo ki acaba canini sIkan birsey mi var okulda

bende beyeniyorum sarkilarini kesin güzeldin :97:

dilekcimmmm hayatimmm yazamadim isyerinde dik dik bakiyorlar özledim kiz seni yaa gezdin dolasdin ohh sefan olsun canim benim fistigimm

Sende onlara dik dik bakk Nollcekkk huysuzz bayanlarrr
Gezdim tozdumm kilo aldım geldim şeker..
Eee sen neler yaptın?
Etli pilvlar? dondurmalar? pizzalar ne alemde??

selam kızlarrr.
canım pek bişey istemedi bugün saçma bi menü oldu.

sabah
2 erik
bir küçük salkım beyaz üzüm
(kahvaltı yapak istemedim)

ara 4 badem
yarım paket form çubuk

öğlen
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşıl bulgur pilavı
1 bardak yeşil çay

akşam
yarım kase nesfit, süt.
2.5 litre su 3 olur yatana kadar

kötü bi menü oldu sanırım
:18:

Son düzenleme:
selaamlarr
bende bugün şunları yedim
kahvaltı:13.00 :)))
bi kase special k (yarım yağlı sütle)
bi ısırık tavuk

öğle30
ızgara levrek
salata(bi tatlı kaşığı zeytinyağı ile)

akşam:19.15
bi porsiyon zeytinyağlı fasülye
2 bardak ayran

geç yatıp geç kalkan biriyim o yüzden saatlerim biraz değişik :)
bugün kendimden memnunum.akşamı yarım saat önce yesem daha iyi olurdu ama telefona daldım :)yemeğinde dibi tuttu zaten

yoo gayet güzel

bak bu menünü beğendim
yoo gayet güzel

kahvaltı etmedim ya ondan dedim canım neyseki sonradan çozutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…