70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla sena kaptan beğenmemiş ama ben patates kızartması harıc begendım ben boyle yesem kılo veırırım bndan cok yıyom ben cunku
doyma hissim de yok yiyorum yiyorum sonradan kendi kendime kiziyorum ay agliyasim geliyo sinirden bu kadar zayif oldugum icin
hersey batiyo gözüme pysgologim bozuluyo annemi tersledim cocuga kizdim off napcam ben
bende senın gıbıyım canım yaa
valla bende bilmiyorum hayatim bu aralar takmiyorum ben benimkini arkadaslariylan geziyo fitnesse gidecem diyo en son nezaman 3ümüz bir yerlere gittik bilmiyorum hatirlamiyorum benciler nolacak
bizde hep 3 ümüz gıdıyoz nerye gıtceksek bend eondan sıkılıyom arkadaslarım olsun onlarla vakıt gecıreyım ıstıyom ama olmuyoo
hosgeldın canım düzenin oturana kadar zor tabı beklıyoruz senı
hassas yüreklin kız kım canım sen bu kadar sey yaptın kısa 2 kısısınız nası tüketcenız ayol masallah dıyım sana ıyı ugrasıyon
kızlar gerdüş nerelerde, qivi, mywish ? nerde onlarr bilen var mı ??
mywish izinde çanakkalede pelin yogun bu aralar qivi de ben gedıgımden berı yok tasınmıs demıslerdı bu kadar bılıyom
arzuuuu sesin çıkmıyo quuuuu yoqunmusun tatlım ...

aaa kaptan benı sormus dıye gecmısı bıraktım hemen atladım valla yogun deılımde ıs yerınde kendı cınslerımle sorunlar yasıyodum amırıme ılettım takma kafana ben gene uyarırım onları dedı sen cok ınc edüşünüyorsun üzmeye değmez dedi rahataldım valla evet kendımı cok sıkıyorum degmeyen ınsanlar ıcın ama huyum degısemıyorum hep ıcıme atıyorum bu sefer evde esıme cocuguma yansıyor ne kadar takmamayı beceremesemde rahataldım en azından ıyı oldu valla boyle ıste.bırde aksı gıbı evde buzdolabım bozuldu ıcını bosaltmamız lazım alttakıler cok sorun deılde buzluktakıler oarya buraya tasıycam ıs yerındekıne getrıdım bıarz koydum 3 gün hıc çalışmıycak buzdolabı 10 gunde buzluk bos kalcakmıs eger duzelmezse bı parca degıscekmıs ama once bunu yapcaz boyle %50 düzelıyomus bakalım halılar yıkanmıstı onlar gelmıs ev sılıncek haftasonu serılecek ama cts bı arkadasa bebek görmeye gıtcez ısler gene 1 güne kalcak oyle ıste bende durumlar

ben yemek yemekten mutlu olan biri olmadımki hiç neden yemek yediğimi bilsem şuurumu kaybettiğim bi an önüme gelen herşeyi yiyorum ve bundan hiçbir zaman mutluluk duymuyorum regli bitene kadar toparlanıp kendime yeni bir sistem bulmam şart oldu.eskiye nazaran kaçamak yaptığım dönemler azalmaya başladı.eskiden 1 gün kaçamak yaptımmı o en az 3 gün sürerdi.şimdi 1 günle sınırlı kalıyor neyseki ama sık aralıklarla olmaya başladı bu ara bu yüzden mutsuzum

Birde sürekli kuru gıdalar tüketmek kabızlık yapıyo canım :97: benim çok bir bilgim olmamakla birlikte aynı dertten muzdaribiz

O zaman doğru yoldayımm emmeye devam

bu sorunuma çare bulmam lazım karnım doymadıkca wc çıkamıyorum benn:84:

ımm tamam cevizimde fındığımda var ikisinide denerim
zaten işin içinde ceviz yada fındık varsa tadının mükemmel olması kaçınılmaz
süper enerji verir

Alsın tabi şifa niyetine yii

yirim yirimm belkide buqün çıkıp kendim alırım
anneanneme qidebiliriz annelme
anacım bi qelsin de bakalım

benim yemek yemek kadar zevk aldğım şey varmıdır bilmiorum
eşimde bende yemek yemekten feci zevk alıyoruz
bide sevdiğimiz yemekleri yerken ballandıra ballandıra yorum yaparız
o yüzden ikimizde tosuncuk olduk
eşim 80 kilo ama hiçte öle durmuyor kalıplı olduğu için kilosu qörünmüo
ama aramızda nerdeyse 10 kilo var yanyana qeldiğimizde
aynı kiloya sahipmişiz qibi duruyorz qibi qelio bna:26:
ah ah ben şu 6 ları qörim patates kızartıcam kendime
5 leri qörsem naparım sen düşün

okula gittim berat yine ağlamaya başladı karnım ağrıyo diye ne yapıcam hiç bilmiyorum. öğretmeni de çok iyi olur böyle başalrda dedi ama dedim o anasınıfına da gitti alışık okula olsun dedi geçen sene sınıfta herkes ağlıyordu berat anne sen git beni almaya gelirsin demişti bu sene ne oldu hiç anlamıyorum kafam allak bullak oldu. böyle bir sorun yaşayan oldu mu aramızda ban yardım edebilir mi

okurken bile yoruldum arzu...Alalh kolaylık versin..qeçen gğn bnmkide bozuldu fan taktılar...ama pişman oldum keşke yenisini lasaydım...

günaydın arkadaşlar
kilo verdimm mutluyum.
günaydın cnm çookkkkkkk tebriklerr

görüşmeye yarım saatim kaldı ben hala burdayım öqleden sonra arkadaşım gelecekmiş bana...yoqunluk başladı..sena kaçarrrrrr

sağol canımm

Arcak saol canım goremedım ıkı gundur gırdıgımde.. merak ettim..
rıca ederım canım denk gelmedınız demekkı sende az gırıyorsun eskıye gore sankı
ön muhasebe düşünürken özel bir dershaneden aşçılık teklifi geldi..12de görüşmeye gidicem...
hayırlısı olsun bakalım kaptanım
günaydın arkadaşlar
kilo verdimm mutluyum.

valla oyle ıste kaptan demek sende de oldu ee napcaz bı bozdolabı az para deıl esım keısnlıkle almaz bı süpürgeye bıle laf soyluyo sen süpüremıyon ondan dıye

bilmem mi kaptancım kıymetini hastaneye gitmişken bi uğrayayım dedim o kadar zaten beratın öğretmeni aradı onu getir dedi o masus yapıyo dedi şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz

canım hala karnı ağrıyosa göbeği düşmüş olabilir çocuklar hoplayıp zıplıyolar göbeği düşüyo
benim oğlumda yaşadım dr kaç kere götürdüm artık korkmaya başlamıştım aklıma geldi sırtüstü yatırııp ayaklarını karnına doğru toplattır
kasıklarından göbek deliğine doğrubastırıp yukarı çektir bir tülbentle kasıklarının üstünden bağla ayakları toplu yarım saat yatsın bi şeyi kalmaz
göbüş düşünce mideside bulanıyo
tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim ama öyle bişi değil dikkat çekmek onun amacı okulda sıkılıyo zora geliyo ondan de gece de ağlıyo karnım diye kafayı yicem

ön muhasebe düşünürken özel bir dershaneden aşçılık teklifi geldi..12de görüşmeye gidicem...

Hayırlısı olsun kaptan :89:

günaydın arkadaşlar
kilo verdimm mutluyum.

Ne güzelll :86:

Benim çocuğum yok ama sende beratla okula gitsen bende yanında kalıcam annecim filan desen :97: belki ağrısı geçer :97: tabi psikolojikse

Yemeğimi yedim geldim :97: ama kimsecikler kalmamış :97:

merhaba herkeslere:92:

sabah adliye korıdorlaırnda koşuşturup ofıse geldım tavuk ızgara yedım yanına ayranımı ıctım, şimdi dılekcelerimi yazmak ıcın kollarımı sıvıycam

adli tatil ne guzeldı buraya takılıp gun boyu muhabbet fılan :26: amaşimdiiş zamanı, bı de benım son bı kac gundur bı sorunum var gunduz hersey normal gıderken aksamları iştah patlaması yasıyorum, haftasonu herkes o kdr laf soledıkı kılomlaılgılı nazar mı degdı noldu

benım tatlıyla aram pek yoktur mesela anca regl donemınde canım ıster, canım tatlı cektıgınde derım benım reglım yaklasmıs dıye, ama su anda regl gıbı bı durum olmamasına ragmen canım bı tatlı ıstıyooo, ooof yanı gozumde yaş pastalar dönüo,nıe boyle oldu anlamadım, normalde boyle patlamalar yasamam yanı, canım bısı ıstesede hep tuzlu seyler ısterdı :26: dun aksam en son bıtmış bı sarella kavanozunun dıbını kasıkla sıyırmaya calısıyodum walla:26:

kendine gel dıye uyarıyorum hep kendı kendımı :26:

Merhabaa tarçınlı süt iç diyolar böyle durumlarda canım ben içemiyorum ama söylim dedim ben olsam bol çikolatalı bir dilim pasta yerdim ama sen yeme verdiğin çabaları düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…