valla sena kaptan beğenmemiş ama ben patates kızartması harıc begendım ben boyle yesem kılo veırırım bndan cok yıyom ben cunkuKızlar merhaba nasılsınız :)
Bildirimi erginsena canım sana mı yapıyoruz :82:
Menümü paylasmak istiyorum izninizle
SABah: 07.00
2 dilim ekmek
1 zeytinyaglı omlet
yarım salatalık
yarım domates
5 tane zeytin
2 kk peynir
ARA: 09.30
6 tane cubuk kraker
Sa 10.00
1 Kupa Yeşilçay
ÖĞLE:12.30
1 dilim ekmek
1 kase şehriye çorbası
8 yemek kaşığı barbunya
2 kaşık yoğurt
Sa 13.20
1 kupa Yeşilçay
ARA: 16.15
2 tane erik ve küçük bir salkım kara üzüm
AKŞAM: 19.30
Yağsız haşlanmış 2 but tavuk
4 tane patates kızartması
2 bardak ayran
Marul salatası ( az zyağlı, az tuzlu, limonlu ve elma sirkeli)
19.50 gibi 1 şişe soda
ve bolcaa suu
Nasıl kızlar çok mu olmuş:44:
yorumlarınızı bekliorum
bende senın gıbıyım canım yaadoyma hissim de yokyiyorum yiyorum sonradan kendi kendime kiziyorum ay agliyasim geliyo sinirden bu kadar zayif oldugum icin
hersey batiyo gözümepysgologim bozuluyo annemi tersledim cocuga kizdim off napcam ben
bizde hep 3 ümüz gıdıyoz nerye gıtceksek bend eondan sıkılıyom arkadaslarım olsun onlarla vakıt gecıreyım ıstıyom ama olmuyoovalla bende bilmiyorum hayatim bu aralar takmiyorum ben benimkiniarkadaslariylan geziyo fitnesse gidecem diyo en son nezaman 3ümüz bir yerlere gittik bilmiyorum hatirlamiyorum benciler nolacak
hosgeldın canım düzenin oturana kadar zor tabı beklıyoruz senıselam kızlar ben geldimm..
işe başladım ya çok yoğunum sormayın öle bi iş yerine düştümki sormayın gitsin normal işim yapıcam derken bide ne göreyim benden önce çalışan muhasebeci 5 aydır ne beyanname vermiş ne geçici vergi beyannamesi yapmış ne bankaları işlemiş faturalarında son 2 ayını yarım yamalak işlemiş bilgisayara hepten yandım yanii düzeltmeleri yapmaktan normal günlük işlerime fırsat bulamıyom sabah bi başlıyom akşam oluyo anlamıyom valla.işyerimde internet var odamda ayrı rahatım düzene gireyim kk ya girerim öğlen saatlerinde çay saatlerinde yavaştan yavaştan katılırım size ama 10-15 gün pak sanmıyorum fırsatım olmaz çünki pek.eve gelincede ertesi güne yemek hazırla çocuklarla ilgilen yemek ye derken geç oluyo tv bile seyretmiyom 2 gündür anlıcağınız alışamadım henüz hem çalışan hem ev kadını olmaya .:)) eskiden çok düzenliydim bu konuda ama alışınca yine eskisi gibi sistemli olurum .şimdilik zrolanıyorum az biraz ama iyi sayılırım .tabii dün işe başlayacakken grip olmam dışındabenim küçük kızda aynı benm gibi ikimiz birden grip olduk sromayın gitsin ilaç ıhlamur vs içiyom bütün gün.
yediklerimide yazayım girmişken :))
sabah erken kalktığım için henüz kahvaltı olayına başlayamadım cnm istemiyo ancak hazırlanıyorum :)) sabahtan bir açma yedim bir çay içtim işyerinde saat 8:30 da
bu arada yemek olayımız iyi restoranda 5 çeşit yemek oluyo seçiyoruz hergün tavuk yada köfte oluyo sulu yemek vss bugün tavuk yedim ayran içtim öğlende
arada kahve çay içtim 2-3 defa ama şekersiz tabii
akşam eve gelince 3 kaşık kabak yemeği yedim 1 dilim ekmek eşliğinde 2 kaşık pilav
2-3 kaşık ta salata yedim içim almadı fazlasını zaten
neyse ben kaçtım yatıcam görüşürüz..
hassas yüreklin kız kımhassas yüreklim yatıyosun galiba...
pufff yoruldumbu kış akşam 8den 10a kadar evde yoktum geldim 2saattir mutfaktayım közlenen biberleri temizledim poşetleidm attım buzluğaa..mutfağı temizledim...
derkenn sizle konuşamadım...
zaten menüde yazmıycam banane yorum yapmıyor 20 kilo üstü verenler
aslında yazmak iiy oluyor kendimde görmüş oluyorum az çok farkediyorum yanlışımı ama ama kaptan ve kaptan gibilerden duymak iyi oluyor tabiki...
neyse inş.eskisi gibi olur bu topikk
ya bana kızgınla ryerimde saydığımdan yada bilmiyommm :26:
neyse namazım duruyor ,duşta alıp yatsammıki...
sabah arkdaş kahvaltıya çağırdı kurs arkdaşalrı buluşcaz temiz olurummm
iyi geceler kızlar hem eşim yok hemde sizler yoksunuzzz...
belenayım yok ikizler vardı oda yok...sudem kayboldu...çok kişi vardı çokk
mywish izinde çanakkalede pelin yogun bu aralar qivi de ben gedıgımden berı yok tasınmıs demıslerdı bu kadar bılıyomkızlar gerdüş nerelerde, qivi, mywish ? nerde onlarr bilen var mı ??
arzuuuu sesin çıkmıyo quuuuu yoqunmusun tatlım ...
aaa kaptan benı sormus dıye gecmısı bıraktım hemen atladım valla yogun deılımde ıs yerınde kendı cınslerımle sorunlar yasıyodum amırıme ılettım takma kafana ben gene uyarırım onları dedı sen cok ınc edüşünüyorsun üzmeye değmez dedi rahataldım valla