70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabaa tarçınlı süt iç diyolar böyle durumlarda canım ben içemiyorum ama söylim dedim ben olsam bol çikolatalı bir dilim pasta yerdim ama sen yeme verdiğin çabaları düşünn

ofisteyım ya onu yapma ımkanım yok, ben dırek cubuk tarcın kaynatmaya baslıyım barıcay gıbı sıcak suyun ıcıne koyuluyo belkı o dızgınler benı :26:

kızlar iş görüşmesine gittim anlaşamadık...hem ücret konusunda hemde çalışma günleri konusunda...cumartesi pazarda fulltime çalışılacakmış izin pazartesiymiş...700tl de aylık veriyorlarmış...yok anacım ne bu böyle bunlar beni delirtmeye çalışıyorlarrr:84::84::84:

Son düzenleme:

ne hos sagol tatlim bana hassas yürekli dedigin icin yattim kalktim isyerinde buldum kendimi
sen naptin mülakat nasil gecti :26: aksam sohbet ederiz belki :97:

günaydınnnn
bu sabah canımecem kuymak çekti yapıcam ve yiyecem üzgünüm
kuymak ne hayatim :26:

Sağol canımm çok eğlendik gerçekten 2 saat boyunca hopla zıpla bacaklarım ağrımış bide şarkı söylemekten boğazım
oh ne güzel ben genc kizken ne dinlerdim serdar ortaci hele birde bilsemki de aglardim ah ah

Canım simitten ne olacak kı... ekmek yıyecegıne sımıt ınle kahvaltını yap.. yıne yumurtanı peynırını cayını neyse ıste ye..
Ben başladıgım ılk 2 ayda 10 kg verdım... bakma son 2 aydır yerlerde surunuyorum :).. sımıtten de hıc kacınmadım.. bazı gunler ekmek yerıne sımıt le kahvaltımı yaptım.. oglen ve aksam ogunlerınde ekmek yemedım..

Süpersin canım... artık çalışmaya da basladın iş stresi yeter yemeği unutmaya hıc olmazsa atıstırmayı unutturmaya...
hayırlı olsun bu arada işinde umarım işlerini kolayladıktan sonra rayına oturur hersey.. çıtır çalışan anne oolucaksın demek.. darısı bana dua et... [/QUOTE]
hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedim

geri toparlandim herhalde aksam ne yedigimi yazacam seninde yorumunu bekliyorum biyerde yanlisim varsa uyar olurmu canim :26:
napcaktinki süpürkeyi kafasina mi gecirecekdin iyiki uyanmissin

kızlar gerdüş nerelerde, qivi, mywish ? nerde onlarr bilen var mı ??
ger-düs simdi geldi canim qivi gelmiyor artik bizi unuttu herhalde cokmu yogun ama bi cee bile demiyor dilekcigim de anneannesi gile gitti canakkaleye nezaman dönecek belli deyil

kızlar dar giyinmek kabızlıqa yol açıyormuş doktor söyledi biraz önce tvde
ondan mi gidemiyom acaba ama dar herzaman giymiyom zaten pötlüyo heryerden

geldimi de hersey üst üste geliyor dimi insan sonra dayanamayip patliyo isallah herseyin hayirlisi
ne güzel geziyorsunuz ailecek :97:benim gezecek arkadasim da yok sayirlir esimlen evleneli arkadaslarimi da ihmal ettim kalmadi fazla 2-3 tane var onlarda ev is cocuk ugrasiyorlar iste

ön muhasebe düşünürken özel bir dershaneden aşçılık teklifi geldi..12de görüşmeye gidicem...
hayirlisi olsun canim

hayatim yeni ortamami alisamadi cocuk :26: arkadaslari deyisti veya gicik oldugu birimi var ben 9 yasinda okula gitmekden korkardim ögretmen azarliyo diye karnim ariyordun aglardim sonra annem doktora götürdü gastrit yapmissim psygolocik demislerdin okulu deyistirdiler annemgil benim

demek ki bi bende yokmus istah patlamalari

hoşgeldın canım arada oluyo öyle hamılelık durumu fılan yok deıl mı :26:bende genelde tuzlu seylerı severım tatlıyla pek aram yoktur ama gecen bende de oldu ara öğün diye ıncır yıyeyım dedım o kadar tatlı geldı kı peş peşe yedım 3 tane bır de arkasına metro yedım serbetlı tatlı pek aramam bu ara künefe ıstıyo canım bende sasırdım kendıme tatlının bırde soyle kötü bi tarafı var yedıkce ıstahı dah da fazla acıyo durduramıyosun kenıdnı en ıyısı fazla bulasmamak sen yaparsın belkıd ebu zamana kadar yemedıgın ıcın vücut ıstemıstır olamaz mı yakında gecıcektır ıstegın bence

hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedim

geri toparlandim herhalde aksam ne yedigimi yazacam seninde yorumunu bekliyorum biyerde yanlisim varsa uyar olurmu canim :26:

ger-düs simdi geldi canim qivi gelmiyor artik bizi unuttu herhalde cokmu yogun ama bi cee bile demiyor dilekcigim de anneannesi gile gitti canakkaleye nezaman dönecek belli deyil

geldimi de hersey üst üste geliyor dimi insan sonra dayanamayip patliyo isallah herseyin hayirlisi
ne güzel geziyorsunuz ailecek :97:benim gezecek arkadasim da yok sayirlir esimlen evleneli arkadaslarimi da ihmal ettim kalmadi fazla 2-3 tane var onlarda ev is cocuk ugrasiyorlar iste

hayirlisi olsun canim

hayatim yeni ortamami alisamadi cocuk :26: arkadaslari deyisti veya gicik oldugu birimi var ben 9 yasinda okula gitmekden korkardim ögretmen azarliyo diye karnim ariyordun aglardim sonra annem doktora götürdü gastrit yapmissim psygolocik demislerdin okulu deyistirdiler annemgil benim

demek ki bi bende yokmus istah patlamalari [/QUOTE]

yaz bakalım suzancım aklımızın erdiqi kadar yorumlarız...

ger..düş.. hoşgeldin seni soranlar vardı geçmişi oku istersen cnm..

Son düzenleme:

cok stressliymis e nezaman eve gidcen ordami yatip kalkacan delimi bunlar

yaz bakalım suzancım aklımızın erdiqi kadar yorumlarız...

ger..düş.. hoşgeldin seni soranlar vardı geçmişi oku istersen cnm..
[/QUOTE]

yazim
sabah: activia incirli icine 2 kasik special k kattim yarim da muz
ara: bitane cilekli yogurt
öglen: 2 haslanmis yumurta domates,salatalik 2 dilim kasar peynir 2 dilim salam

simdilik bu kadar :26:

ofisteyım ya onu yapma ımkanım yok, ben dırek cubuk tarcın kaynatmaya baslıyım barıcay gıbı sıcak suyun ıcıne koyuluyo belkı o dızgınler benı :26:

Bak onu bilmiyorum ama inşallah işe yarar canım

Olduu başka bişe istiyolarmıymışşş

oh ne güzel ben genc kizken ne dinlerdim serdar ortaci hele birde bilsemki de aglardim ah ah

Onu söylemedi sanırsam ama çok güzeldi yaa arkadaşta sabahtan beri çok güzeldi , çok güzeldi diye sayıklıyo

Selam canlar nasılsınız bakalımmm

evdeki tartımız bozuldu servise verdik cumartesi alabilicez şuanki kilomu bilemiyorum baya ara vermiştim diyete umarımm bu 1 hafta aldıklarımı veırırm de cok cıkmam

çok çok iradeli olmam lazım şuan 72 kiloyum desem şurda vereceğim 15 kilocuk cok değil dimi sabretmem gerekn yaklasık 5 ay hadi kızlar destek verin baaannaaa

hatta gazaa getirinnn

canım yemek işiydi galıba bu, oyle işlerde genelde haftasonu değil haftaıcı bı gun ızın kullandırılıyo, o da genelde boyle pztsı fılan oluyo :26:
senın aklıdna zaten boyle bıyemek işi yoktu diye bılıyorum oyuzden boswer, ıstedıgın bı iş olur ınşallah, hayırlı neyse o olsun

valla bugun arkadasla konustum o da hemen sordu var mı hamılelık fılan dıye, anam hamıle olunca boyle olacaksam ben yuvarlanarak gıderım adlıyeye artık

aay valla yedıkce yıyesım gelıyo, dur durrak bılmıyorum, mesela daha yemek yıeylı ne kdr zaman gectı ama yememıs gıbı acıktım :26: nıye boyle oldu yaaaaaaaa bıde tavuk ızgara yedım yanı, sorna uzıerne bıtkı cayı ıctım ama içerde baklava var şeytan dürtüyoooo

ger..düş.. hoşgeldin seni soranlar vardı geçmişi oku istersen cnm..[/B][/COLOR]

charm sormuş galiba benii, saol kaptanım uyardıgın ıcın

Hoşbuldukkk Arzuu abllaaa
Te az önce geldim hemen nete girdim.
İyiyim ben Arzu ablacım sen nasılsın??

Selaammm kısçelerrrr

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek naptın ne yedın ne içtin hemen anlatttt

bu arada charma da burdan cvp yazayım; canım buralardayım ben hergun gırmeye calısıyorum ama dlı tatıl artık bıttıgı ıcın ısler o kdr yogunkı ofıste olmayınca nete de gıremeıyorum gelıncede burda onlıne oluyorum ama bı taraftan yetıscek dılekceler oldugundan ara ara bakabılıyorum, senle epey zmndır hıc onlıne karsılasamadık sanırım, gunduzlerı ben burdayken sen pek olmuyosun :26:

hayirlisi olsun canim

demek ki bi bende yokmus istah patlamalari [/QUOTE]
canım benımde oyle kalan arkadaslar dedıgın gıbı coluklu cocuklu herkes kendı hayat kosturmacasında bırde ben secerım baya herkesle arkadaslık kuramıyorum yanı laf olsun dıye yapamıyorum ya hep ya hıc durumu var bende

Hoşbuldukkk Arzuu abllaaa
Te az önce geldim hemen nete girdim.
İyiyim ben Arzu ablacım sen nasılsın??

Selaammm kısçelerrrr

saol canım bende ıyıyım ıste kosturmaya devam bı suru iş var yan ı genel olarak dıyorum evde ozellıkle ama guzel gectı mı ıznın bakım

kızlar ben kac defa sayfa yenılıyom bazen taa sonra görüyom yazılanları dıyom bunu nıye gormedım sızde de oluyo mu oyle once bısey yazılmamıs gıbı gorunuyo sonra bı bakıyom msj dolmus nerden cıkıyo anlamıyom saklanıyonuz mu ne

Bazen bende de oluyo öyle :97: Bide bu saatlerde kimse yazmıyo nedense sürekli F5 yapıyorum ama

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek naptın ne yedın ne içtin hemen anlatttt

Hoşbuldukkk ger-düşümmmm
Yediklerimi de yaptıklarımı anlatayım size
Güzel geçti bu tatilde uzun zamandır görmüyordum akrabaları iyi oldu.
Bu sayede Eceabat'taki abidelere tekrar gittim.
Gelibolu da miss gibi balık yedim,
Eceabatta mis gibi eceabat köftesi yedim
Sonra gelsin tatlılar gitsin tuzlular
Dün akşam da ızgara balık ziyafeti çektik süperdi.:111:
Yollarda da yedim şimdi Green okursa dicek gene ağzı boş durmamış :111:
Bu kadar yedim bide kabızlık sorunu yaşadım her wc e girememe gibi bi sıkıntm var bide:86:
Neyse işte bugünde gelmeden yolda falan yemiştim demin tartıldım 73.9 çıktım:82:
Yedim içtim yanıma kâr kaldı.
Tekrar burdayım kilo verme süresi gene uzayacak ama her zaman dediğimiz gibi sağlık olsun:118:

saol canım bende ıyıyım ıste kosturmaya devam bı suru iş var yan ı genel olarak dıyorum evde ozellıkle ama guzel gectı mı ıznın bakım

Güzeldi ama gene de insanın kendi evi gibisi yokkk:100:
Akraba ziyaretleri yukarıda da belirttiğim gibi yeme içme sadece
Sizi özledimm bideeeee:119:

hosgeldin fistik kiz

oooh oh ıyı gelmıstır bunyeye boswer, bend ehamıle kadın gıbı aserıyorum yaaa, gozumun onunde yas pastalar ucuyo kı ben regl harıcı tatlı ıstemem ama regl olmam da mumkun değil daha eylülün 12sinde olmuşum :26: bende ki ne ben anlamadım :26:

az once gıtıtm ıcerde sarı leblebı vardı ondan yedım şimdide galıba soda içicem :26:

bu mevsım degısıklıgı benı depresyonamı sokuyo neeee ne gusel işten cıkıyodum gezıyodum hala hava aydınlık oluyodu şimdi işten cıkıyorum dolmuşların orda hava kararıyoooooo sinir oluyorummmmm

bizde seni özledik canımmohh ne guzel her zaman mı bulcan ıyı etmıssın yemekle afıyet olsun o skeılde yemenın zevkı ayrı oluyor cunku

hosgeldin fistik kiz
Ooooo Suzancımm hoşbuldukkk nasılsın bakalım??

Anaaaaa Küçük gerdüş gelmesinnn test neyim yaptırdın mı??
Büyük ablam da 2 aylık falan hamile onunda canı sürekli bişiler yemek istiyordu hamile oldugunu ortaya çıktı
Kısmet zaten çok seviyordunuzz bebişlerii ayy yirimm minik ger-düş gelseeee

bizde seni özledik canımmohh ne guzel her zaman mı bulcan ıyı etmıssın yemekle afıyet olsun o skeılde yemenın zevkı ayrı oluyor cunku

Saol ablacımm herkes işinde gücünde gene
İşi hiç özlemedim müdürümü dee
1.5 kg da ödemdir dimi dikkat edersem veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…