- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Merhabaatarçınlı süt iç diyolar böyle durumlarda canım ben içemiyorum ama söylim dedim ben olsam bol çikolatalı bir dilim pasta yerdim ama sen yeme verdiğin çabaları düşünn
hassas yüreklim yatıyosun galiba...
pufff yoruldumbu kış akşam 8den 10a kadar evde yoktum geldim 2saattir mutfaktayım közlenen biberleri temizledim poşetleidm attım buzluğaa..mutfağı temizledim...
derkenn sizle konuşamadım...
zaten menüde yazmıycam banane yorum yapmıyor 20 kilo üstü verenler
aslında yazmak iiy oluyor kendimde görmüş oluyorum az çok farkediyorum yanlışımı ama ama kaptan ve kaptan gibilerden duymak iyi oluyor tabiki...
neyse inş.eskisi gibi olur bu topikk
ya bana kızgınla ryerimde saydığımdan yada bilmiyommm :26:
neyse namazım duruyor ,duşta alıp yatsammıki...
sabah arkdaş kahvaltıya çağırdı kurs arkdaşalrı buluşcaz temiz olurummm
iyi geceler kızlar hem eşim yok hemde sizler yoksunuzzz...
belenayım yok ikizler vardı oda yok...sudem kayboldu...çok kişi vardı çokk
kuymak ne hayatim :26:günaydınnnn
bu sabah canımecem kuymak çekti yapıcam ve yiyecem üzgünüm
oh ne güzelSağol canımm çok eğlendik gerçekten2 saat boyunca hopla zıpla bacaklarım ağrımış bide şarkı söylemekten boğazım
Günayddıınn milleett...
Bende yumurta ve peynirimden vazgecmem... zaten kıs gelıyor domates salatalık ta yalan olucak.. zeytınde bınde bır yerım e ne yıyecez kahvaltıda onlarda olmasa...
Proteinden korkmuyorum ben... daha ıyı kas yapısını guclendırır onlarda yag yakar.. haftada ıkı gun 1 yumurta olayına kesınlıkle karsıyım kım ne derse desın...
evet yarin bidaha basdan basliyormus gibi yeni bir baslangic yapacam isallah...
canım menün hiç olmamış...bu menüyle kilo veremiceqin qibi kilo alırsın...kahvaltın çok güzel...arada çubuk kraker yemişsinsabah ekmek hakkını kullandıktan sonra tekrar unlu qıda kullanamazsın...bakliyat ve pilav makarna vs..de yiyemezsin...bunlardan birini bile yiyeceksen sabah ekmek yemiceksin ki sen sabah ekmek hakkını kullandıqın halde çubuk kraker, öqlen tekrar ekmek şehriye çorbası(makarnagillerden sayılıyor) ve yüksek karbonhidrat yüklü barbunya yemişsinn yetmemiş akşamda patates kızartması yemişsin sadece tavuk ve ayran yetipte artardı..asla bu listeyle kilo veremezsin...ben bu listenin yarısını haftada 1 kaçamak olarak kullanırım...ve öqünlerinde çok fazla çeşit var...öqlen çorba+yemek+salata akşamsa tek çeşit yemek yanında en fazla salata yada yoqurt ürünlerinden biri olmalı...çok kilo verenlerin menülerini çok yakından takip et cnm...püf noktaları bu menülerde gizli..
canım etle sebzeyi karıştırabilirsin hiçbir mahsuru yok..karbonhidratla proteini karıştırma...1 yılda 27 kilo verdiyesen bu işin mantıqını çözmüş olman gerekir...her zaman söylüyorum öqlen şu şekilde beslenelim örnek vereyim herkes anlasın mesela;
çorba
sebze yada et yemeqi yada ızqara(tekini tercih edin)
salata yada yoqurt/ayran...
bukadar arkadaşlar başka bişey yemeyin...
ara öqün yapın yine tek çeşit
1 bardak süt olabilir
1 meyve olabilir
1 kase yoqurt olabilir
bitkaç tane fındık/ceviz yada badem olabilir...vs...
akşam
çorba+salata (yada yoqurt)
çorba yemek istemeyenler sebzeli yemek yiyebilirler...
alternatfi olarak ben bazen 2 kaşık special k ile 1 bardak sütü karıştırıp onu yiyorum..çokta güzel tok tutuyor kilo vermenizede yardımcı oluyor..haftada 2-3 defa bu ürünü tüketmenizi öneririm...
mutlaka 3 litre su içilmelidir...içemezseniz boşa kürek sallamış olursunuz...eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır...bu son derece önemli bir ayrıntıdır..
ilk önce beyninde bu işi bitirmen gerekiyor..sonrasında kimse seni yolundan döndüremez...çıtır olamk hayel deqil bunu kendimde gördüm...herkesi şaşırttım parmak ısırttım...bir olmazı gerçekleştirdim...sende yapabilirsin...şimdiye kadar yedikte neoldu şişman ve çirkin olduk..kilolarımızdan dolayı insanların gözünden düştük...kendine zaman ayır ve zaman tanı..senden daha deqerli kimse yok..lütfen bu saatten sonra birazda kendin için bişeyler yap...giydiqin ayakkabının modeli bile deqişecek kilo verince..lütfen topla kendini..
deryacım inan menünde dedqiin kadar bir abartı yok..hem öqlen hem akşam pilav ve makarna yemişsin oranlarıda çok az...bunların dışında zaten çok normal bir menü...kendini yıpratacak kadar abartılı bir listen yok hayatım...sen başka bişeye kızmışsın sinirinide menünden çıkarıyorsun bence...bunu kendine yapma cnm
canım eşinle ilgili yazdıklarını şimdi okudum...teşhisim doqruymuş..hepimizin başında var bitanem...birbirimizi en iyi biz anlarız...biliyosun geçici bir dönem..atlatana kadar zaman geçiyor...takılma bunlara nolur cnm hastasın zaten..bak yine tansiyonun yükselecek...ay başında her yöne tarifesine geçiyorum ozaman ararım seni şuan turkcell içiyim şebeke dışını arayamıyorum...ozaman daha iyi olur tatlım..lütfen üzme kendini..akşama kadar hep seni düşünüyorum böyle durumlarda...hep üzgün sanıyorum seni..içim eriyor
canım hiç takma böyle insanları...hepimizin başına buna benzer şeyelr gelmiştir kilo verirken...hiç polemiqe girme cnm...onlara en iyi cevabı kilo vererek vereceksin..ben 90 kiloyken kimse bnm bırak zayıflayabileceqime diyet bile yapabileceqime inanmıyordu..en baştada eşim...tam 28 kilo verdim ve insanlar böyle olduabartı sanarsın beni görünce tanımayanlar bile oldu....yuhh dedim içimden...okadarda deqişmedim...şaşırt onları hayatım...bizler başardık sizlerde başarın diye burdayız..
bende bugece rüyamda hiç ev işi yapmamışım..eşim eve gelmiş bu ev neden böyle desin diye bekliyorum..tabi cevabım hazır bütün gün ne yapıyosun diyosun ya işte bunları yapıyorum dicem ama bitürlü bu ev neden böyle demiyor:84::84: uyanmışım o sinirle
[/B][/COLOR]
ger-düs simdi geldi canimkızlar gerdüş nerelerde, qivi, mywish ? nerde onlarr bilen var mı ??
ondan mi gidemiyom acabakızlar dar giyinmek kabızlıqa yol açıyormuş doktor söyledi biraz önce tvde
geldimi de hersey üst üste geliyor dimi insan sonra dayanamayip patliyo isallah herseyin hayirlisibende senın gıbıyım canım yaa
bizde hep 3 ümüz gıdıyoz nerye gıtceksek bend eondan sıkılıyom arkadaslarım olsun onlarla vakıt gecıreyım ıstıyom ama olmuyoo
hosgeldın canım düzenin oturana kadar zor tabı beklıyoruz senı
hassas yüreklin kız kımcanım sen bu kadar sey yaptın kısa 2 kısısınız nası tüketcenız ayol masallah dıyım sana ıyı ugrasıyon
mywish izinde çanakkalede pelin yogun bu aralar qivi de ben gedıgımden berı yok tasınmıs demıslerdı bu kadar bılıyom
aaa kaptan benı sormus dıye gecmısı bıraktım hemen atladım valla yogun deılımde ıs yerınde kendı cınslerımle sorunlar yasıyodum amırıme ılettım takma kafana ben gene uyarırım onları dedı sen cok ınc edüşünüyorsun üzmeye değmez dedi rahataldım vallaevet kendımı cok sıkıyorum degmeyen ınsanlar ıcın ama huyum degısemıyorum hep ıcıme atıyorum bu sefer evde esıme cocuguma yansıyor ne kadar takmamayı beceremesemde rahataldım en azından ıyı oldu valla boyle ıste.bırde aksı gıbı evde buzdolabım bozuldu ıcını bosaltmamız lazım alttakıler cok sorun deılde buzluktakıler oarya buraya tasıycam ıs yerındekıne getrıdım bıarz koydum 3 gün hıc çalışmıycak buzdolabı 10 gunde buzluk bos kalcakmıs eger duzelmezse bı parca degıscekmıs ama once bunu yapcaz boyle %50 düzelıyomus bakalım halılar yıkanmıstı onlar gelmıs ev sılıncek haftasonu serılecek ama cts bı arkadasa bebek görmeye gıtcez ısler gene 1 güne kalcak oyle ıste bende durumlar
hayirlisi olsun canimön muhasebe düşünürken özel bir dershaneden aşçılık teklifi geldi..12de görüşmeye gidicem...
hayatim yeni ortamami alisamadi cocuk :26: arkadaslari deyisti veya gicik oldugu birimi var ben 9 yasinda okula gitmekden korkardim ögretmen azarliyo diye karnim ariyordun aglardim sonra annem doktora götürdü gastrit yapmissim psygolocik demislerdin okulu deyistirdiler annemgil benimokula gittim berat yine ağlamaya başladı karnım ağrıyo diye ne yapıcam hiç bilmiyorum. öğretmeni de çok iyi olur böyle başalrda dedi ama dedim o anasınıfına da gitti alışık okula olsun dedi geçen sene sınıfta herkes ağlıyordu berat anne sen git beni almaya gelirsin demişti bu sene ne oldu hiç anlamıyorum kafam allak bullak oldu. böyle bir sorun yaşayan oldu mu aramızda ban yardım edebilir mi
demek ki bi bende yokmus istah patlamalarimerhaba herkeslere:92:
sabah adliye korıdorlaırnda koşuşturup ofıse geldım tavuk ızgara yedım yanına ayranımı ıctım, şimdi dılekcelerimi yazmak ıcın kollarımı sıvıycam
adli tatil ne guzeldı buraya takılıp gun boyu muhabbet fılan :26: amaşimdiiş zamanı, bı de benım son bı kac gundur bı sorunum var gunduz hersey normal gıderken aksamları iştah patlaması yasıyorum, haftasonu herkes o kdr laf soledıkı kılomlaılgılı nazar mı degdı noldu
benım tatlıyla aram pek yoktur mesela anca regl donemınde canım ıster, canım tatlı cektıgınde derım benım reglım yaklasmıs dıye, ama su anda regl gıbı bı durum olmamasına ragmen canım bı tatlı ıstıyooo, ooof yanıgozumde yaş pastalar dönüo,nıe boyle oldu anlamadım, normalde boyle patlamalar yasamam yanı, canım bısı ıstesede hep tuzlu seyler ısterdı :26: dun aksam en son bıtmış bı sarella kavanozunun dıbını kasıkla sıyırmaya calısıyodum walla:26:
kendine gel dıye uyarıyorum hep kendı kendımı :26:
merhaba herkeslere:92:
sabah adliye korıdorlaırnda koşuşturup ofıse geldım tavuk ızgara yedım yanına ayranımı ıctım, şimdi dılekcelerimi yazmak ıcın kollarımı sıvıycam
adli tatil ne guzeldı buraya takılıp gun boyu muhabbet fılan :26: amaşimdiiş zamanı, bı de benım son bı kac gundur bı sorunum var gunduz hersey normal gıderken aksamları iştah patlaması yasıyorum, haftasonu herkes o kdr laf soledıkı kılomlaılgılı nazar mı degdı noldu
benım tatlıyla aram pek yoktur mesela anca regl donemınde canım ıster, canım tatlı cektıgınde derım benım reglım yaklasmıs dıye, ama su anda regl gıbı bı durum olmamasına ragmen canım bı tatlı ıstıyooo, ooof yanıgozumde yaş pastalar dönüo,nıe boyle oldu anlamadım, normalde boyle patlamalar yasamam yanı, canım bısı ıstesede hep tuzlu seyler ısterdı :26: dun aksam en son bıtmış bı sarella kavanozunun dıbını kasıkla sıyırmaya calısıyodum walla:26:
kendine gel dıye uyarıyorum hep kendı kendımı :26:
hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedimne hos sagol tatlim bana hassas yürekli dedigin icinyattim kalktim isyerinde buldum kendimi
sen naptin mülakat nasil gecti :26: aksam sohbet ederiz belki :97:
kuymak ne hayatim :26:
oh ne güzelben genc kizken ne dinlerdim serdar ortaci hele birde bilsemki de aglardim ah ah
Canım simitten ne olacak kı... ekmek yıyecegıne sımıt ınle kahvaltını yap.. yıne yumurtanı peynırını cayını neyse ıste ye..
Ben başladıgım ılk 2 ayda 10 kg verdım... bakma son 2 aydır yerlerde surunuyorum :).. sımıtten de hıc kacınmadım.. bazı gunler ekmek yerıne sımıt le kahvaltımı yaptım.. oglen ve aksam ogunlerınde ekmek yemedım..
Süpersin canım... artık çalışmaya da basladın iş stresi yeter yemeği unutmaya hıc olmazsa atıstırmayı unutturmaya...
hayırlı olsun bu arada işinde umarım işlerini kolayladıktan sonra rayına oturur hersey.. çıtır çalışan anne oolucaksın demek.. darısı bana dua et...
kızlar iş görüşmesine gittim anlaşamadık...hem ücret konusunda hemde çalışma günleri konusunda...cumartesi pazarda fulltime çalışılacakmış izin pazartesiymiş...700tl de aylık veriyorlarmış...yok anacım ne bu böyle bunlar beni delirtmeye çalışıyorlarrr:84::84::84:
hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedim
geri toparlandim herhalde aksam ne yedigimi yazacam seninde yorumunu bekliyorum biyerde yanlisim varsa uyar olurmu canim :26:
napcaktinki süpürkeyi kafasina mi gecirecekdin iyiki uyanmissin
ger-düs simdi geldi canimqivi gelmiyor artik bizi unuttu herhalde cokmu yogun ama bi cee bile demiyor dilekcigim de anneannesi gile gitti canakkaleye nezaman dönecek belli deyil
ondan mi gidemiyom acabaama dar herzaman giymiyom zaten pötlüyo heryerden
geldimi de hersey üst üste geliyor dimi insan sonra dayanamayip patliyo isallah herseyin hayirlisi
ne güzel geziyorsunuz ailecek :97:benim gezecek arkadasim da yok sayirlir esimlen evleneli arkadaslarimi da ihmal ettim kalmadi fazla 2-3 tane var onlarda ev is cocuk ugrasiyorlar iste
hayirlisi olsun canim
hayatim yeni ortamami alisamadi cocuk :26: arkadaslari deyisti veya gicik oldugu birimi var ben 9 yasinda okula gitmekden korkardim ögretmen azarliyo diye karnim ariyordun aglardim sonra annem doktora götürdü gastrit yapmissim psygolocik demislerdin okulu deyistirdiler annemgil benim
demek ki bi bende yokmus istah patlamalari
ofisteyım ya onu yapma ımkanım yok, ben dırek cubuk tarcın kaynatmaya baslıyım barıcay gıbı sıcak suyun ıcıne koyuluyo belkı o dızgınler benı :26:
kızlar iş görüşmesine gittim anlaşamadık...hem ücret konusunda hemde çalışma günleri konusunda...cumartesi pazarda fulltime çalışılacakmış izin pazartesiymiş...700tl de aylık veriyorlarmış...yok anacım ne bu böyle bunlar beni delirtmeye çalışıyorlarrr:84::84::84:
oh ne güzelben genc kizken ne dinlerdim serdar ortaci hele birde bilsemki de aglardim ah ah
anam dılek gelmıs hosgelmıs nasılsın tatlım
Hoşbuldukkk Arzuu abllaaa
Te az önce geldim hemen nete girdim.
İyiyim ben Arzu ablacım sen nasılsın??
Selaammm kısçelerrrr
hoşgeldın canım arada oluyo öyle hamılelık durumu fılan yok deıl mı :26:bende genelde tuzlu seylerı severım tatlıyla pek aram yoktur ama gecen bende de oldu ara öğün diye ıncır yıyeyım dedım o kadar tatlı geldı kı peş peşe yedım 3 tane bır de arkasına metro yedım serbetlı tatlı pek aramam bu ara künefe ıstıyo canım bende sasırdım kendıme tatlının bırde soyle kötü bi tarafı var yedıkce ıstahı dah da fazla acıyo durduramıyosun kenıdnı en ıyısı fazla bulasmamak sen yaparsın belkıd ebu zamana kadar yemedıgın ıcın vücut ıstemıstır olamaz mı yakında gecıcektır ıstegın bence
hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedim
ger..düş.. hoşgeldin seni soranlar vardı geçmişi oku istersen cnm..[/B][/COLOR]
Selaammm kısçelerrrr
hayatim bi simit de kalsaydin keske birde önceki gün yedigim pizza dan devam yedimne hos sagol tatlim bana hassas yürekli dedigin icinyattim kalktim isyerinde buldum kendimi
sen naptin mülakat nasil gecti :26: aksam sohbet ederiz belki :97:
kuymak ne hayatim :26:
Canım simitten ne olacak kı... ekmek yıyecegıne sımıt ınle kahvaltını yap.. yıne yumurtanı peynırını cayını neyse ıste ye..
Ben başladıgım ılk 2 ayda 10 kg verdım... bakma son 2 aydır yerlerde surunuyorum :).. sımıtten de hıc kacınmadım.. bazı gunler ekmek yerıne sımıt le kahvaltımı yaptım.. oglen ve aksam ogunlerınde ekmek yemedım..
Süpersin canım... artık çalışmaya da basladın iş stresi yeter yemeği unutmaya hıc olmazsa atıstırmayı unutturmaya...
hayırlı olsun bu arada işinde umarım işlerini kolayladıktan sonra rayına oturur hersey.. çıtır çalışan anne oolucaksın demek.. darısı bana dua et...
Selaammm kısçelerrrr
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeknaptın ne yedın ne içtin hemen anlatttt
saol canım bende ıyıyım ıste kosturmaya devam bı suru iş var yan ı genel olarak dıyorum evde ozellıkle amaguzel gectı mı ıznın bakım
Hoşbuldukkk ger-düşümmmm
Yediklerimi de yaptıklarımı anlatayım size
Güzel geçti bu tatilde uzun zamandır görmüyordum akrabaları iyi oldu.
Bu sayede Eceabat'taki abidelere tekrar gittim.
Gelibolu da miss gibi balık yedim,
Eceabatta mis gibi eceabat köftesi yedim
Sonra gelsin tatlılar gitsin tuzlular
Dün akşam da ızgara balık ziyafeti çektik süperdi.:111:
Yollarda da yedim şimdi Green okursa dicek gene ağzı boş durmamış :111:
Bu kadar yedim bide kabızlık sorunu yaşadım her wc e girememe gibi bi sıkıntm var bide:86:
Neyse işte bugünde gelmeden yolda falan yemiştim demin tartıldım 73.9 çıktım:82:
Yedim içtim yanıma kâr kaldı.
Tekrar burdayım kilo verme süresi gene uzayacak ama her zaman dediğimiz gibi sağlık olsun:118:
Güzeldi ama gene de insanın kendi evi gibisi yokkk:100:
Akraba ziyaretleri yukarıda da belirttiğim gibi yeme içme sadece
Sizi özledimm bideeeee:119:
Hoşbuldukkk ger-düşümmmm
Bu kadar yedim bide kabızlık sorunu yaşadım her wc e girememe gibi bi sıkıntm var bide:86:
Neyse işte bugünde gelmeden yolda falan yemiştim demin tartıldım 73.9 çıktım:82:
Tekrar burdayım kilo verme süresi gene uzayacak ama her zaman dediğimiz gibi sağlık olsun:118:
Hoşbuldukkk ger-düşümmmm
Ooooo Suzancımm hoşbuldukkk nasılsın bakalım??hosgeldin fistik kiz
oooh oh ıyı gelmıstır bunyeye boswer, bend ehamıle kadın gıbı aserıyorum yaaa, gozumun onunde yas pastalar ucuyo kı ben regl harıcı tatlı ıstemem ama regl olmam da mumkun değil daha eylülün 12sinde olmuşum :26: bende ki ne ben anlamadım :26:
az once gıtıtm ıcerde sarı leblebı vardı ondan yedım şimdide galıba soda içicem :26:
bu mevsım degısıklıgı benı depresyonamı sokuyo neeeene gusel işten cıkıyodum gezıyodum hala hava aydınlık oluyodu şimdi işten cıkıyorum dolmuşların orda hava kararıyoooooo sinir oluyorummmmm
bizde seni özledik canımmohh ne guzel her zaman mı bulcan ıyı etmıssın yemekle afıyet olsun o skeılde yemenın zevkı ayrı oluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?