.........................................
tesekkurler

demekki benim yeni ortim deryaak :)
deryaaaaaaakkk bi ses ver bana arada olur muu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım emziriyosan diyet yapma. daha erken vucudunda incelme ve kilo kaybı olacaktır emin ol..
bir kisirdongu sozkonusu sanirsammm![]()
biber dolmasi yeme :44: musakka yiyebilirsin herhalde ortim yaninda yogurtla ekmek yemeortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:
ya suzancım çekim gücümüz ondan kaynaklanıyormuş dün varya deli oldum ha bunalıma girdim sonra seher biraz rahatlattı sonra ben netten biraz araştırma yaptım kadının isteği günlük yaşamını etkilemiyorsa bunda hiçbir sakınca yoktur aksine fayda getirir ama yoksa bir kd dr gitmeliymiş![]()
Yok canım sena abla sonra boş olanları mı ne eşleştirdi. Orti sonuçlarıda burda merak edenlere..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...o-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-28.html
öncelikle hoşgeldin canım benim de bebeğim 7.5 aylık sanırım bende 5 aylık filandım geldiğimde bende 62 ile hamile kaldım ilk 10 kilo kaybettim yoğun aşerdim ama sonu feci oldu 85 ile doğum ettim şimdi 74 lerdeyim ilk 6 ay 1 gram veremedim 6 ayım bitti kafadan 6 kilo gitti şimdi bende emziriyorum lakin dikkat ediyorum 1 yaşına gelene kadar eski halime dönmem lazım ekmek yememiyorum bol su içiyorum mesala akşamları çorba ve yemek pilav veya makarna yemiyorum böyle böyle yavaş yavaş gidiyo hee bu arada cips kola çikolatadan uzak durmanı da ayrıca tavsiye ederim
Seninde bebeğini Allah bağışlasın canım evet benimde 1 gram dahi gitmiyor ama kıyafetlerim geniş geliyor diyorum ne oluyor kilo gitmediği halde bedenen inceliyorum anlamadım.
Evet canım emziriyorum ama çalıştığım için hazır mama ağırlıklı besleniyor bu yüzden sütüm azaldı benim aklıma takılan niye hiç kilo verememem çok iştahlı biriside değilim![]()
kızlar şuan sayfada olan varsa hemen cevaplarsa çok sevinirim
Halk ekmeğinde Altın çörek ekmeği varya...
ben öğle menüm olarak onun tamamını yyebilirmiyimm
tadına ilk defa az önce baktım ve çok beğendimm
1 haş. yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 altın çörek ekmeği
menü nasıl?:26:
o altn çöreğin baska bı adı daha avr sanırım, ankara halk ekmeklerde:26: benımde bı arkadasım demıstı bak tadına dıye, ıcınde baya bısı avr kecıboynuzundan fındıga kadar, ama ben emın olmamakla bırlıkte daha sonra bu topıkte mi yoksa baska bı yerdemı bılmıyorum kalorısının cok oldugunu yazdıklarını gördüm, paketının arka kısmında yazıyosa gram ve kalorı bılgılerıne bı baksana![]()
197 cal
27 kh
5,8 protein
7,5 yağ
3,5 diyet lif
28,5 magnezyum
2,75 E vitamini
85,5 fosfor
3,66 Niasin
yazıo .. çokta değil bence ya çünkü içi dolu bir ekmek
yedim qitti vallahitadıda çok qüzel karnımıda doyurdu
sabah kahvaltısı yapamadım zaten
1 paket maviyeşil diyet bisküvi 1 fincan 5i biyerde 1 kuru kayısı yemiştim:26:
çocuktan anca fırsat buldum yemek yemeğe
karnım feci acıkmıştı kesinlikle doyurmaz bu menü beni demiştim
ama doydum çok şükür...![]()
arkadasımda hem tadının cok guzel oldugunu, hem de cok doyurucu ldugunu soylemıstı, hatta o tuvalet problemı oldugunda alıp yıyomuş genelde bagırsakları gzuel calıstırıo demıstı :26:
bunu senaya fılan sormak lazım tecrubelı bırılerıne, ben bılemedım şimdi :26: neyse bugunluk yemısın zaten yeme desekte olan olmuşbırılerı yorum yaparsa bız de ogrenmıs oluruz
![]()
kusura bakmayın kızlar sık giremiyorum,,ablamın ev taşıması için eşya toplamasına yardıma gidiyorum,,anlayın benii gıcık bütün işi bana yaptırıyo nerdeyseee
havalar tamamen soğumadan taşınması lazım bi yandan ev ararken biyandanda eşya topluyoruz,,bu aralar sık giremiycem..
zaten bu hafta eşim gündüze gidiyo,yani 17:00'de evde oluyo,gelincede o girince ancak gece girebiliyorum o uyuduktan sonraa,ee ozamanda geçmişi okuyup çıkıyorum
neysee görüşürük
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi an
ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcim
ne kapatiyo
![]()
ortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:
kızlar şuan sayfada olan varsa hemen cevaplarsa çok sevinirim
Halk ekmeğinde Altın çörek ekmeği varya...
ben öğle menüm olarak onun tamamını yyebilirmiyimm
tadına ilk defa az önce baktım ve çok beğendimm
1 haş. yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 altın çörek ekmeği
1 fincan yeşil ve 5i biyerde
menü nasıl?:26:
kusura bakmayın kızlar sık giremiyorum,,ablamın ev taşıması için eşya toplamasına yardıma gidiyorum,,anlayın benii gıcık bütün işi bana yaptırıyo nerdeyseee
havalar tamamen soğumadan taşınması lazım bi yandan ev ararken biyandanda eşya topluyoruz,,bu aralar sık giremiycem..
zaten bu hafta eşim gündüze gidiyo,yani 17:00'de evde oluyo,gelincede o girince ancak gece girebiliyorum o uyuduktan sonraa,ee ozamanda geçmişi okuyup çıkıyorum
neysee görüşürük
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Çok güzel yemek tarifi veririm
İkisinden birini yiceksen musakka daha iyi dolmaya göre bence
Altın çörek micanım tatlı bişiler istiyo :26: yememem lazım zaten artılardayım
sütte sevmiyom ben :2:
Hayırlısı olsun canımkolay gelsin
![]()
altın çörek tatlı değil ki canım
tadı çavdar ekmeğine benzio
ama içinde fındık ve kuş üzümü falan ağzına qelio hoş bi tat oluşuyo sonra
değişik bişi ya qörüntüsü hoşuma qitmediği için tadına hiç bakmamıştım
benim annem çok sevio bu ekmeği
eşimde içinde fındık vs var ya diyetimde ben çok çelimsiz düşüyorum
o yüzden mecbur yemek zorunda kaldım evde diyet ekmeği yok normal ekmek var
ama altın çöreğin tadınıda çok beğendim
sorun olmazsa kızlardan onay çıkarsa her qün 1 tane yemek istioumm
Hadi yaa ben tatlı hayal etmiştim :26: hayallerim yıkıldı![]()
Ben internette baktımda bi diyetisyen tavsiye etmiş diyet yapanlara ama bence tüketiceksen sabah öğününde olmalı ve gün boyunca başka ekmek börek vs tüketmemen lazımkb yüksek çünkü
sena abla daha iyi bilir akşam gelirse öğreniriz net cevabı
![]()