• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım emziriyosan diyet yapma. daha erken vucudunda incelme ve kilo kaybı olacaktır emin ol..

Evet canım emziriyorum ama çalıştığım için hazır mama ağırlıklı besleniyor bu yüzden sütüm azaldı benim aklıma takılan niye hiç kilo verememem çok iştahlı biriside değilim:19:

bir kisirdongu sozkonusu sanirsammm :52:
:9:
ortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:
biber dolmasi yeme :44: musakka yiyebilirsin herhalde ortim yaninda yogurtla ekmek yeme :47:
ya suzancım çekim gücümüz ondan kaynaklanıyormuş dün varya deli oldum ha bunalıma girdim sonra seher biraz rahatlattı sonra ben netten biraz araştırma yaptım kadının isteği günlük yaşamını etkilemiyorsa bunda hiçbir sakınca yoktur aksine fayda getirir ama yoksa bir kd dr gitmeliymiş:52:

kacmim yani :44::9:

Yok canım sena abla sonra boş olanları mı ne eşleştirdi. Orti sonuçlarıda burda merak edenlere..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...o-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-28.html

.........................................

tesekkur ederım canım, bulmuş yayınlamıssın valla :38: hrkes aynı ortılerle devam edıyo yanı, bakalım bu haftada ızlıyım sızı, ama bu hafta ponpon kız yapcak halim bıle yok :1: bı kose de oturup seyretcem artık, bu hafta benden hıc hayır yok :26:

öncelikle hoşgeldin canım benim de bebeğim 7.5 aylık sanırım bende 5 aylık filandım geldiğimde bende 62 ile hamile kaldım ilk 10 kilo kaybettim yoğun aşerdim ama sonu feci oldu 85 ile doğum ettim şimdi 74 lerdeyim ilk 6 ay 1 gram veremedim 6 ayım bitti kafadan 6 kilo gitti şimdi bende emziriyorum lakin dikkat ediyorum 1 yaşına gelene kadar eski halime dönmem lazım ekmek yememiyorum bol su içiyorum mesala akşamları çorba ve yemek pilav veya makarna yemiyorum böyle böyle yavaş yavaş gidiyo hee bu arada cips kola çikolatadan uzak durmanı da ayrıca tavsiye ederim

Seninde bebeğini Allah bağışlasın canım evet benimde 1 gram dahi gitmiyor ama kıyafetlerim geniş geliyor diyorum ne oluyor kilo gitmediği halde bedenen inceliyorum anlamadım.

Seninde bebeğini Allah bağışlasın canım evet benimde 1 gram dahi gitmiyor ama kıyafetlerim geniş geliyor diyorum ne oluyor kilo gitmediği halde bedenen inceliyorum anlamadım.

Evet canım emziriyorum ama çalıştığım için hazır mama ağırlıklı besleniyor bu yüzden sütüm azaldı benim aklıma takılan niye hiç kilo verememem çok iştahlı biriside değilim:19:

neden veremiyosun bu her bünye için farklı her bebekte bile ben ilk oğlumda 75 ile doğum ettim 20 günde bitti gitti ama 2 oğlumda böyle olmadı genel bakıldığında vucud kendini sen emzirmesen bile 6 ay korurmuş çünkü bebek beslediği için bu senden gelen bişi değil tamamen ilahi bişey herhengi bişey olurda bebek aç kalır diye olurda açlık olursa depodan kullanırmış ama beslandiği sürece bu kilolar gitmezmiş 6 aydan sonrada ikna olup bırakırmış kendini eminim sezeryan yapmışsındır ki bu durumda da rahimin toparlanması 6-7 ay sürüyo şişkinliğin doğumdan kalma vucudun toparlıyo kendini sabret daha da inceleceksin ben o kadar çok araştırma yaptım ki sonuç bu işte

kızlar şuan sayfada olan varsa hemen cevaplarsa çok sevinirim
Halk ekmeğinde Altın çörek ekmeği varya...
ben öğle menüm olarak onun tamamını yyebilirmiyimm
tadına ilk defa az önce baktım ve çok beğendimm
1 haş. yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 altın çörek ekmeği
1 fincan yeşil ve 5i biyerde

menü nasıl?:26:

Son düzenleme:
1 haş. yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 altın çörek ekmeği

o altn çöreğin baska bı adı daha avr sanırım, ankara halk ekmeklerde:26: benımde bı arkadasım demıstı bak tadına dıye, ıcınde baya bısı avr kecıboynuzundan fındıga kadar, ama ben emın olmamakla bırlıkte daha sonra bu topıkte mi yoksa baska bı yerdemı bılmıyorum kalorısının cok oldugunu yazdıklarını gördüm, paketının arka kısmında yazıyosa gram ve kalorı bılgılerıne bı baksana :34:

o altn çöreğin baska bı adı daha avr sanırım, ankara halk ekmeklerde:26: benımde bı arkadasım demıstı bak tadına dıye, ıcınde baya bısı avr kecıboynuzundan fındıga kadar, ama ben emın olmamakla bırlıkte daha sonra bu topıkte mi yoksa baska bı yerdemı bılmıyorum kalorısının cok oldugunu yazdıklarını gördüm, paketının arka kısmında yazıyosa gram ve kalorı bılgılerıne bı baksana :34:

197 cal
27 kh
5,8 protein
7,5 yağ
3,5 diyet lif
28,5 magnezyum
2,75 E vitamini
85,5 fosfor
3,66 Niasin

yazıo .. çokta değil bence ya çünkü içi dolu bir ekmek
yedim qitti vallahi :9: tadıda çok qüzel karnımıda doyurdu :56:

sabah kahvaltısı yapamadım zaten
1 paket maviyeşil diyet bisküvi 1 fincan 5i biyerde 1 kuru kayısı yemiştim:26:

çocuktan anca fırsat buldum yemek yemeğe
karnım feci acıkmıştı kesinlikle doyurmaz bu menü beni demiştim
ama doydum çok şükür... :56:

197 cal
27 kh
5,8 protein
7,5 yağ
3,5 diyet lif
28,5 magnezyum
2,75 E vitamini
85,5 fosfor
3,66 Niasin

yazıo .. çokta değil bence ya çünkü içi dolu bir ekmek
yedim qitti vallahi :9: tadıda çok qüzel karnımıda doyurdu :56:

sabah kahvaltısı yapamadım zaten
1 paket maviyeşil diyet bisküvi 1 fincan 5i biyerde 1 kuru kayısı yemiştim:26:

çocuktan anca fırsat buldum yemek yemeğe
karnım feci acıkmıştı kesinlikle doyurmaz bu menü beni demiştim
ama doydum çok şükür... :56:

arkadasımda hem tadının cok guzel oldugunu, hem de cok doyurucu ldugunu soylemıstı, hatta o tuvalet problemı oldugunda alıp yıyomuş genelde bagırsakları gzuel calıstırıo demıstı :26:

bunu senaya fılan sormak lazım tecrubelı bırılerıne, ben bılemedım şimdi :26: neyse bugunluk yemısın zaten yeme desekte olan olmuş :1: bırılerı yorum yaparsa bız de ogrenmıs oluruz :34:

:3::3::3:kusura bakmayın kızlar sık giremiyorum,,ablamın ev taşıması için eşya toplamasına yardıma gidiyorum,,anlayın benii gıcık bütün işi bana yaptırıyo nerdeyseee:1::57:havalar tamamen soğumadan taşınması lazım bi yandan ev ararken biyandanda eşya topluyoruz,,bu aralar sık giremiycem..:25:zaten bu hafta eşim gündüze gidiyo,yani 17:00'de evde oluyo,gelincede o girince ancak gece girebiliyorum o uyuduktan sonraa,ee ozamanda geçmişi okuyup çıkıyorum :5:neysee görüşürük:16::32::32::32::32::5::5:
:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
arkadasımda hem tadının cok guzel oldugunu, hem de cok doyurucu ldugunu soylemıstı, hatta o tuvalet problemı oldugunda alıp yıyomuş genelde bagırsakları gzuel calıstırıo demıstı :26:

bunu senaya fılan sormak lazım tecrubelı bırılerıne, ben bılemedım şimdi :26: neyse bugunluk yemısın zaten yeme desekte olan olmuş :1: bırılerı yorum yaparsa bız de ogrenmıs oluruz :34:

evet cnm artık deneyimli olanlardan
iyi yada kötü yorumlarını bekliyorum
eşim bana sormadan almış diyetteyim bana enerji olsun diye:9:
4-5 paket daha var,eğer problem olmazsa
her qün 1 tane herhanqi bir öğünümde tüketirim :56:

:3::3::3:kusura bakmayın kızlar sık giremiyorum,,ablamın ev taşıması için eşya toplamasına yardıma gidiyorum,,anlayın benii gıcık bütün işi bana yaptırıyo nerdeyseee:1::57:havalar tamamen soğumadan taşınması lazım bi yandan ev ararken biyandanda eşya topluyoruz,,bu aralar sık giremiycem..:25:zaten bu hafta eşim gündüze gidiyo,yani 17:00'de evde oluyo,gelincede o girince ancak gece girebiliyorum o uyuduktan sonraa,ee ozamanda geçmişi okuyup çıkıyorum :5:neysee görüşürük:16::32::32::32::32::5::5:
:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kolay qelsin canım
hayırlısyla ablan taşınır inşallah
bende evimin kapılarını falan değiştiricem
havanın biraz düzelmesini bekliyorum
çok soğuk ve yağmur yağıyoo :2:

Son düzenleme:
bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi an :60:

ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcim :27:

:5:

:5:

:3:

:3:

:47: ne kapatiyo :52::9:

Çok güzel yemek tarifi veririm :1::1::1:

ortimmmm naber neyse sen ilk beni sormuşsun bende iyiyim yemek yapıyorum akşama patlıcan musakka ve biber dolması ben ne yesem acaba:26:

İkisinden birini yiceksen musakka daha iyi dolmaya göre bence :31:

1 haş. yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
1 altın çörek ekmeği
1 fincan yeşil ve 5i biyerde

Altın çörek mi :27::27: canım tatlı bişiler istiyo :26: yememem lazım zaten artılardayım :25: sütte sevmiyom ben :2:

Hayırlısı olsun canım :6: kolay gelsin :48:

Çok güzel yemek tarifi veririm :1::1::1:

İkisinden birini yiceksen musakka daha iyi dolmaya göre bence :31:

Altın çörek mi :27::27: canım tatlı bişiler istiyo :26: yememem lazım zaten artılardayım :25: sütte sevmiyom ben :2:

Hayırlısı olsun canım :6: kolay gelsin :48:

altın çörek tatlı değil ki canım
tadı çavdar ekmeğine benzio
ama içinde fındık ve kuş üzümü falan ağzına qelio hoş bi tat oluşuyo sonra
değişik bişi ya qörüntüsü hoşuma qitmediği için tadına hiç bakmamıştım
benim annem çok sevio bu ekmeği
eşimde içinde fındık vs var ya diyetimde ben çok çelimsiz düşüyorum
o yüzden mecbur yemek zorunda kaldım evde diyet ekmeği yok normal ekmek var
ama altın çöreğin tadınıda çok beğendim
sorun olmazsa kızlardan onay çıkarsa her qün 1 tane yemek istioumm

altın çörek tatlı değil ki canım
tadı çavdar ekmeğine benzio
ama içinde fındık ve kuş üzümü falan ağzına qelio hoş bi tat oluşuyo sonra
değişik bişi ya qörüntüsü hoşuma qitmediği için tadına hiç bakmamıştım
benim annem çok sevio bu ekmeği
eşimde içinde fındık vs var ya diyetimde ben çok çelimsiz düşüyorum
o yüzden mecbur yemek zorunda kaldım evde diyet ekmeği yok normal ekmek var
ama altın çöreğin tadınıda çok beğendim
sorun olmazsa kızlardan onay çıkarsa her qün 1 tane yemek istioumm

Hadi yaa ben tatlı hayal etmiştim :26: hayallerim yıkıldı :1::1:

Ben internette baktımda bi diyetisyen tavsiye etmiş diyet yapanlara ama bence tüketiceksen sabah öğününde olmalı ve gün boyunca başka ekmek börek vs tüketmemen lazım :31: kb yüksek çünkü :31: sena abla daha iyi bilir akşam gelirse öğreniriz net cevabı :29:

Hadi yaa ben tatlı hayal etmiştim :26: hayallerim yıkıldı :1::1:

Ben internette baktımda bi diyetisyen tavsiye etmiş diyet yapanlara ama bence tüketiceksen sabah öğününde olmalı ve gün boyunca başka ekmek börek vs tüketmemen lazım :31: kb yüksek çünkü :31: sena abla daha iyi bilir akşam gelirse öğreniriz net cevabı :29:

Aklı fikri tatlı da :60:
Ben sana krokanlı pasta diyomuyum arkadaş! Tatlı diyosun burda:60:
NaFffFf ne iyi oldu da geldin buraya içimden geldi söyliyim dedimmm :29:

Back
X