• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Depresssyooondaayımmmmmm:24:
Unutuldumm:24: Aldatıldımmm:24:
Sevgilimdenn ayrıldımm:24:
Çok yalnızımmmm:24:

Depresyonda olabilirsin ama yalnız değilsin dadlumm biz varızzz :54::54::54::54::54:

Hem cuma günü 1.500 gr eksilceksin ya depresyonun geçer gider :23: :23:

Aklı fikri tatlı da :60:
Ben sana krokanlı pasta diyomuyum arkadaş! Tatlı diyosun burda:60:
NaFffFf ne iyi oldu da geldin buraya içimden geldi söyliyim dedimmm :29:

Krokan mı hiç sevmem :60::60: tamam sustum :27: :27: yok tatlı var kabak :60::60:

Ayy sağol canım :48: bende gelip sizleri tanıdığım için çok mutluyum :29::29:

Depresyonda olabilirsin ama yalnız değilsin dadlumm biz varızzz :54::54::54::54::54:
Hem cuma günü 1.500 gr eksilceksin ya depresyonun geçer gider :23: :23:

Krokan mı hiç sevmem :60::60: tamam sustum :27: :27: yok tatlı var kabak :60::60:
Ayy sağol canım :48: bende gelip sizleri tanıdığım için çok mutluyum :29::29:

Bu hafta +1.500 olarak dönmiyim de sahalara sena abla cezalardan ceza beğensin sonra bana :9:
Gene bi cıss yedim :1: Napcem ben kendimi akşama k-flekstende geçtim soda içsem kafi:1:
Kabak dedin aklıma geldi sevdicek eskiden bana bal kabagım derdi.
Saçlarım turuncuydu o dönem hem kısa boylu hem şişkoydum.
Bal kabagım die sevimli sevimli severdi beni.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Ayy kafayı yedim zannımcaa :60::60::60::60:

Hadi yaa ben tatlı hayal etmiştim :26: hayallerim yıkıldı :1::1:

Ben internette baktımda bi diyetisyen tavsiye etmiş diyet yapanlara ama bence tüketiceksen sabah öğününde olmalı ve gün boyunca başka ekmek börek vs tüketmemen lazım :31: kb yüksek çünkü :31: sena abla daha iyi bilir akşam gelirse öğreniriz net cevabı :29:

evet doğrudur çünkü ekmeği ikiye bölüpde yenilebilir
ben bütün qün ekmek yememiştim zaten :30:

385 cal yaktim geldim:8::8::8::8::8:

Ohh mis :21:

Bu hafta +1.500 olarak dönmiyim de sahalara sena abla cezalardan ceza beğensin sonra bana :9:
Gene bi cıss yedim :1: Napcem ben kendimi akşama k-flekstende geçtim soda içsem kafi:1:
Kabak dedin aklıma geldi sevdicek eskiden bana bal kabagım derdi.
Saçlarım turuncuydu o dönem hem kısa boylu hem şişkoydum.
Bal kabagım die sevimli sevimli severdi beni.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Ayy kafayı yedim zannımcaa :60::60::60::60:

Ben napimm bide regliyim :53: bide ortiyiz :53: artık ne tür bi ceza alırım bilmiyom :1: :1: neyse kilo almıcam ben vericem vericemm hommmmmmm beynime sinyall gitttttt gittttttt :60::60:

Bal kabağım mı :27: tatlı yapılan bal kabağı dimi şöyle üstüne tahin dökülüp ceviz serpiştirilen :60::60:

Bak nasılda tüm olayları tatlıya bağlayabiliyorum :60: Nasıl bağlayıcı bir yapım var benim :31: ahahah kendimi de övdüm konuyuda karıştırdım :52::52: :60::60:

Ohh mis :21:
Ben napimm bide regliyim :53: bide ortiyiz :53: artık ne tür bi ceza alırım bilmiyom :1: :1: neyse kilo almıcam ben vericem vericemm hommmmmmm beynime sinyall gitttttt gittttttt :60::60:
Bal kabağım mı :27: tatlı yapılan bal kabağı dimi şöyle üstüne tahin dökülüp ceviz serpiştirilen :60::60:
Bak nasılda tüm olayları tatlıya bağlayabiliyorum :60: Nasıl bağlayıcı bir yapım var benim :31: ahahah kendimi de övdüm konuyuda karıştırdım :52::52: :60::60:

Aynen bide orti olsaydık düşünemiyorum psikolojik baskıyı :60:
Bende mutsuzluktan çikolata yiyorum tek sebebim bu..
Mutsuzluk bana kg aldırıyor. Hem Kasımın sonuna kadar diyebileceğim bişeyde kalmadı..
NaFFF süpersin ayrıcaa sende ben gibi övdün hemen kendini :1:
Hadi çıkalım yeter bu kadar çalıştığımız parmaklarım yoruldu resmen :60:

ortim meraba cumaya hazırmıyız :)))

bn aksamları 3 kasık mercimk yiyiorm corba kasıgı sena abla kötü dedi buna ama mercimek et yerine gecio demişti diyetisyenim ondn sadece haslanmısını yiyiorm yoksa yemegini diil yagsz haslıorm..
bugunki menüyü yazıyım:
sabah
yumurta 2 dl ekmek peynir
ara
1 elma olucak
öglen
kırmızı etli salata
ara 80 kaloriilik meyveli yourt
aksam
yarım paket diyet biskuvi(cnku yemek saatinde dısarıda olucam buna mecburum dısardn yememek için)

selam canım
iyi sayılırım biraz migrenim azdı. onun dışında sorun yok.
canım akşam bisküvi yersen sena yine kızar gibime geliyor. yanına havuç ve salatalık alsan yada ince bir çorba içsen aslında daha iyi olur ama. ben yorum yapamıyorum sena kızıyo. yanlış bişey demeyeyim şimdi.:26::26::26::26:

ortim meraba cumaya hazırmıyız :)))

bn aksamları 3 kasık mercimk yiyiorm corba kasıgı sena abla kötü dedi buna ama mercimek et yerine gecio demişti diyetisyenim ondn sadece haslanmısını yiyiorm yoksa yemegini diil yagsz haslıorm..
bugunki menüyü yazıyım:
sabah
yumurta 2 dl ekmek peynir
ara
1 elma olucak
öglen
kırmızı etli salata
ara 80 kaloriilik meyveli yourt
aksam
yarım paket diyet biskuvi(cnku yemek saatinde dısarıda olucam buna mecburum dısardn yememek için)

selam canım
iyi sayılırım biraz migrenim azdı. onun dışında sorun yok.
canım akşam bisküvi yersen sena yine kızar gibime geliyor. yanına havuç ve salatalık alsan yada ince bir çorba içsen aslında daha iyi olur ama. ben yorum yapamıyorum sena kızıyo. yanlış bişey demeyeyim şimdi.:26::26::26::26:

2,5-3 litre su içiyorum hergün :31: ekstra olarak beşibiyerde,yeşil çay,form ve biberiye çayı içiyorum canım :31:

oh oh daha içmediğin birşey varmı... :27:

kız sabah ne yazmıstın okudum sankı onemlı bısey kacırmadım ınsallah:17: ayrıca menümü beğenmene sevındım:66:

:29::29::38:

bende diyom nekadar zor bir tarif veriyo kafam karisti bi an :60:

ya acaba seninkiyle benimki akrabami charmcim :27:

:5:

:5:

:3:

:3:

:47: ne kapatiyo :52::9:

bence butun erkekler akraba... :1::1:

aynı durumlar bizim evde de yaşanıyor. eşim hem çok ister diyet yapmamı hemde ben diyete girince ne kadar yasaklı ürün varsa eve doldurur.
hayır yani normalde almayan adam neden ben diyetteyken yapar bunu anlamadım yıllarca.
sanırım ben diyette iken üzerinden yük kalkıyo nasıl olsa yemez diye rahat rahat götürüyor. diğer türlü eve alsa bende yiyeceğim için vicdan yapıp almıyor sanırım bana kilo yapmasın diye:1::1::1:

çok iyimser düşünmüşsün olabilir de canım.. :1:

tesekkur ederım canım, bulmuş yayınlamıssın valla :38: hrkes aynı ortılerle devam edıyo yanı, bakalım bu haftada ızlıyım sızı, ama bu hafta ponpon kız yapcak halim bıle yok :1: bı kose de oturup seyretcem artık, bu hafta benden hıc hayır yok :26:

gerdüşüm sen 79 kg baslamıssın 66 ya düşmüssün ya nerdeyse aynı kilolarda baslamısız hedefımızde aynı şimdi gördüm çizelgeni...
tebrik ediyorum seni 12,5 kg vermıssın sen benden daha az tatıl yapmıssın demekkı dıyette... :46: :7:

oh oh daha içmediğin birşey varmı... :27:

gerdüşüm sen 79 kg baslamıssın 66 ya düşmüssün ya nerdeyse aynı kilolarda baslamısız hedefımızde aynı şimdi gördüm çizelgeni...
tebrik ediyorum seni 12,5 kg vermıssın sen benden daha az tatıl yapmıssın demekkı dıyette... :46: :7:

canım ben tatıle cıktıgımızdan berı ara verdım; baya uzun oldu:26: yıne dıkkat etmeye calısıyorum ama fazladan bı cabam yok :26:

tatıle de agustos basında cıktıgımızı dusunursek harbı baya olmuş, gecen haftasonu hıc oturmamamın ve uzıerne de hastalanıp bagırsaklarımı bozmamın etkısıyle bı atak yapmıs oldum o kadar yanı :26:

valla keske ben de yapıca sen gıbı planlı ve azımlı bı sekılde devam edebılsem :nazar: ama şu sıralar hıc ıcımden gelmıyo bişiler için çaba sarfetmek :52:

canım ben tatıle cıktıgımızdan berı ara verdım; baya uzun oldu:26: yıne dıkkat etmeye calısıyorum ama fazladan bı cabam yok :26:

tatıle de agustos basında cıktıgımızı dusunursek harbı baya olmuş, gecen haftasonu hıc oturmamamın ve uzıerne de hastalanıp bagırsaklarımı bozmamın etkısıyle bı atak yapmıs oldum o kadar yanı :26:

valla keske ben de yapıca sen gıbı planlı ve azımlı bı sekılde devam edebılsem :nazar: ama şu sıralar hıc ıcımden gelmıyo bişiler için çaba sarfetmek :52:

yinede tatilin benimki kadar uzun surmemiştir zaten şekil a da görünüyor senin verdiklerin :)
ben 2 ay diyet yapıp 10 kg vermısım sonra 2 ay resmen yatmışım diyet yapmamısım bu cok uzun bır sure.. hatta 2 ayıda gectı gecen hafta tekrar basladım daha..
aslında saçma oluyor bizim yaptıgımız çünkü 10 kg verıp 71 olduktan sonra kac kere 1-2 kılo alıp verdım onları toplasan 14 kılo fılan yapardı yanı...
ama dedıgın gıbı o durumdan bende yenı cıktım 2 aydan fazladır canım hıc dıyet yapmak ıstemıyordu işte...

menüm

18 ekim salı
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 çatal yumurta
4 zeytin
domates salatalık

ara
kek yaparken 1 kaşık dibi

öğle
1adet tavuk pirzola
yeşillik

ara
2 kuru kayısı
1 avuç karışık badem ceviz fındık

akşam
300 ml yağsız sütle müsli

yinede tatilin benimki kadar uzun surmemiştir zaten şekil a da görünüyor senin verdiklerin :)
ben 2 ay diyet yapıp 10 kg vermısım sonra 2 ay resmen yatmışım diyet yapmamısım bu cok uzun bır sure.. hatta 2 ayıda gectı gecen hafta tekrar basladım daha..
aslında saçma oluyor bizim yaptıgımız çünkü 10 kg verıp 71 olduktan sonra kac kere 1-2 kılo alıp verdım onları toplasan 14 kılo fılan yapardı yanı...
ama dedıgın gıbı o durumdan bende yenı cıktım 2 aydan fazladır canım hıc dıyet yapmak ıstemıyordu işte...

benımde ıkı ay oldu canım ama benım sansım ben ara verdım dedıgım donemlerde de hıc abur cubura ya da ekmege vs. dalmadım, o yuzden bu donemlerı artısız kapattım.. yoksa sen de yanlıs hatırlamıyorsam 10 kılo verenlere zaten gecmıstın, uzerine kılo aldın onla ugrastın.. benim oyle bı durumum olmadı hıc, sabıtlenıp bekledım oyle anca +500,-500 gıttım geldim..

amaaaan ya sen yaparsın Charmcım, senın ıstegın azmin ortada ama nedense ben kendımden artık pek fazla umıtlı deılım, gecen aksam da kocişte dedı boyle guzel oldu halını korusan yeter dıye, onun mu rehavetı çöktü yoksa mevsımsel depresıf haller mı bılmıyorum:26: amaolmak ıstedıgım kılo bu deıl, ayna dagrmek ıstedıgım vucutta bu deıl, ee bu zmna kadar kendım ıcın devam ettırdım, bı de bebek fılan olayı olursa bu kılo fazla hamılelık ıcın :52:

neyse yaa aksam aksam sıkmayalım canımızı, ben cıkıyorum gec bıle kaldım aslında, hadı cıkmıyomusun dıye arayan bı koca almayınca ınsan kalakalıo boylee:1: herkese ıyı aksamlar :79:

feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı:43::43::43::43::43:

dünkü akşam menümde tava böreği vardı(peynirli baharatlı),4/1.5unu yedim:27: bide 6 tane kalem böreği(oda peynirli) yedim,,hepsinide kendim yaptım:21: yanındada sadece salata ve yoğurt vardıı:101: e bide saat 8 olmuştu:26:bide baktımki sabah 200gr artıda çıktım:104: yanii 60.5 dün yine 60.3tüm cumadan beridir koruyodum ne yedimse artı çıkmamıştım,:81:,bunları dün geç yedim diye hemen tartıda artı çık hiç kaçırma aman:63:neyse bugün kendimi tebrik ettiğim bi menüyle karşınızdayım yarın tartı ne göstercek bakalım:46:

gaç kalktığım için yine 2 öğün yedim

kahvaltı

saat:12.00
2 tost(kaşarlı)
1domates
3zeytin
7 otlu çay

ara
biberiye çayı
1 armut

akşam(eşim 19'da gelcekmiş arkadaşlarıyla geziyomuş bende erkenden yedim kendim:87:)

saat 17.30
küçük bi tabak rendelenmiş havuç sote(yoğurtlu geçen resmini koyduğum)
küçük bi tabak domates çorbası(kaşarlı)
yeşil salata

şimdide yeşil çayımı aldım önümde içiyorum:126::116::119:

şimdiye kadar 1lt su içebildim,hava soğuk gitmiyo canım hiç istemiyo aklımada gelmiyoo,ama yatana kadar 2.5 lt yi tamamlıcam:129:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:benden bu kadar nadir günlerden birini yaşıyorum akşam ekmek yemedim:122::116:

dünkü akşam menümde tava böreği vardı(peynirli baharatlı),4/1.5unu yedim:27: bide 6 tane kalem böreği(oda peynirli) yedim,,hepsinide kendim yaptım:21: yanındada sadece salata ve yoğurt vardıı:101: e bide saat 8 olmuştu:26:bide baktımki sabah 200gr artıda çıktım:104: yanii 60.5 dün yine 60.3tüm cumadan beridir koruyodum ne yedimse artı çıkmamıştım,:81:,bunları dün geç yedim diye hemen tartıda artı çık hiç kaçırma aman:63:neyse bugün kendimi tebrik ettiğim bi menüyle karşınızdayım yarın tartı ne göstercek bakalım:46:

gaç kalktığım için yine 2 öğün yedim

kahvaltı

saat:12.00
2 tost(kaşarlı)
1domates
3zeytin
7 otlu çay

ara
biberiye çayı
1 armut

akşam(eşim 19'da gelcekmiş arkadaşlarıyla geziyomuş bende erkenden yedim kendim:87:)

saat 17.30
küçük bi tabak rendelenmiş havuç sote(yoğurtlu geçen resmini koyduğum)
küçük bi tabak domates çorbası(kaşarlı)
yeşil salata

şimdide yeşil çayımı aldım önümde içiyorum:126::116::119:

şimdiye kadar 1lt su içebildim,hava soğuk gitmiyo canım hiç istemiyo aklımada gelmiyoo,ama yatana kadar 2.5 lt yi tamamlıcam:129:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:benden bu kadar nadir günlerden birini yaşıyorum akşam ekmek yemedim:122::116:
herkesi tebrik ediyorum yaaa:46::46::46:
topikte herkes inanilmaz hirsli gorunuyor bu gunlerde...
darisi da benim basima hadi bakalim..:5:

Back
X