• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bisey dicem moral olsun.. :) america's next top model diye bir yarisma var tamam mi. tyra banks diye bir hatun sunuyor. sunucu iyi de gecen bir kizi amerikanin top modeli sectiler. kizi gorseniz, gorunmuyor yani o kadar zayifff ki ne giydigi yakisiyor nede taktigi. bence o kiz gibi 10 tanesi bizim birimizin tirnagi olamaz yani:52::52::52:

benımde ıkı ay oldu canım ama benım sansım ben ara verdım dedıgım donemlerde de hıc abur cubura ya da ekmege vs. dalmadım, o yuzden bu donemlerı artısız kapattım.. yoksa sen de yanlıs hatırlamıyorsam 10 kılo verenlere zaten gecmıstın, uzerine kılo aldın onla ugrastın.. benim oyle bı durumum olmadı hıc, sabıtlenıp bekledım oyle anca +500,-500 gıttım geldim..

amaaaan ya sen yaparsın Charmcım, senın ıstegın azmin ortada ama nedense ben kendımden artık pek fazla umıtlı deılım, gecen aksam da kocişte dedı boyle guzel oldu halını korusan yeter dıye, onun mu rehavetı çöktü yoksa mevsımsel depresıf haller mı bılmıyorum:26: amaolmak ıstedıgım kılo bu deıl, ayna dagrmek ıstedıgım vucutta bu deıl, ee bu zmna kadar kendım ıcın devam ettırdım, bı de bebek fılan olayı olursa bu kılo fazla hamılelık ıcın :52:

neyse yaa aksam aksam sıkmayalım canımızı, ben cıkıyorum gec bıle kaldım aslında, hadı cıkmıyomusun dıye arayan bı koca almayınca ınsan kalakalıo boylee:1: herkese ıyı aksamlar :79:

ah be canım sanki kocan askere gitti yahu 2-3 gune gelmeyecekmı.. bu ne hüsran...
ay kocasızda yapamazmışş..... :29: Allah başka ayrılık vermesin canım...diyet konusunda ise sana kesinlikle tavsıyem rehavet çökmesin hele bebek filan da aklınızda varsa pat dıye hamıle kalırsın benım gıbı... bende 66 kg da hamıle kalmıstım tam dıyete basladıgım hafta ogrendım... 16 kg aldım 82 le doğurdum o yuzden mutlaka 58 hıc olmazsa 60 ı gör mutlaka... suankı kılonda dıyetı bıraksan pek fazla surmez kendını bı saldıgını dusun 1-2-3 derken ustune bırıkır....
neyse hakkımızda hayırlısı... :1:

feci migrenim kudurdu. yemek yapmam lazım kafam kazan gibi. 2 ilaç aldım bana mısın demedi. off nefret bişey şu başağrısı:43::43::43::43::43:

çok geçmiş olsun canım zordur migren Allah sabır versin.... :50:

kızlar ben geldim geçmişe dalamıyorum göz attım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmm artık kısa zamanlarda görüşüyoruz ama olsun

menümü yazıyım kızlar bi bakın nasıl

sabah
nesfit

ara
yok:18:

öğlen
2 kase çorba :1: :1: :1:

ara
1 armut

akşam
k flakes dün akşam sapıttığım için bugun mısır gevrekleri yedim

öptüm sizi kızlar gece belki uğrarım

Bugünkü menümü yazayım;

:39:
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 çökelikli yumurta, domates, biber, az peynir, 1 piliç sosis, 2 kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle (15:00): yar. kase tavuk suyu, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. kesme dondurma.
Ara: yok.
Akşam: Limonlu yeşilçay.

3 lt civarı su...

Bugünkü menümü yazayım;

Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 çökelikli yumurta, domates, biber, az peynir, 1 piliç sosis, 2 kaş. kuşburnu.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle (15:00): yar. kase tavuk suyu, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. kesme dondurma.
Akşam: Limonlu yeşilçay.

3 lt civarı su...
ben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuu:53:

kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ :53:
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM:52::52::52::52:

kızlar ben geldim geçmişe dalamıyorum göz attım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmm artık kısa zamanlarda görüşüyoruz ama olsun

sabah
nesfit

ara

öğlen

ara
1 armut

akşam

Anam bu ne ya hadı 2 öğün 2 kase uyguluyorsun dıcem ama oglende sadce çorba içmişsin bünyeni mi şokluyorsun napıyorsun..
yemek sebze tavuk et bısey yokmu... :50:

ben bunu yapsam gece cildirip mutfaga atarim kendimi.. nasil yapiosunuz yahuu:53:

valla canım isteyince çok iyi yapıyorum istemeyincede mutfaktan çıkmıyorum zaten.. :1:

kızlar merhaba...

aa doğum gününmü gerçekten... :52:
iyiki doğdun canım nice güzel yaşlaraaa, doğum günün kutlu olsuunnn.... :46::46: :7: :52:

çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide:43::43:)...
neyse menümü vereyim,benimki hala duşta çıkamadı utancından
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
iş çok yoğundu çıkamadım,oyüzden 10 daki aranın aynısı
ara(16.00)
1 brd. ayran
akşam:50::43:
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok:47::47:

Anam bu ne ya hadı 2 öğün 2 kase uyguluyorsun dıcem ama oglende sadce çorba içmişsin bünyeni mi şokluyorsun napıyorsun..

valla canım isteyince çok iyi yapıyorum istemeyincede mutfaktan çıkmıyorum zaten.. :1:

iyiki doğdun canım nice güzel yaşlaraaa, doğum günün kutlu olsuunnn.... :46::46: :7: :52:

çok sağol aşkitom 40 a adım attık resmen:53:bilerek dünden söylemedim,çünkü bööyle şeylerden utanırım ben...böyle söylemek daha güzel bence daha içten ve sıcak kutlamalar oluyor sağol bitanem:54:naçizane benim fikrim bu yanlış anlamayın sakın

Son düzenleme:
çok sağol aşkitom 40 a adım attık resmen:53:bilerek dünden söylemedim,çünkü bööyle şeylerden utanırım ben...böyle söylemek daha güzel bence daha içten ve sıcak kutlamalar oluyor sağol bitanem:54:naçizane benim fikrim bu yanlış anlamayın sakın

vay ablam vayy 40 mı oldun şimdi.. :52:
Allah güzel yıllar göstersin daha.. eşinde telafi eder umarım gönlünü alır bir şekilde..:16::16:

kızlar merhaba...

KUZUMM NİCE GÜZEL YAŞLARA SEVDİKLERİNLE

cnm dün çok kaçırmıştım o yüzden bugun böle yedim :37: :37: :37: :37:

çok acıdırki 14 yıldan sonra ilk kez eşim doğum günümüğ unuttu ve biraz önce hatırlattım teessüf ederim dedim bugün günlerden ne dedim ve yalnızca bir saniye düşünüp utancından banyoya duşa girdi(o esnada spor yapıyordu,banada yap dedi hayır yapmıycam deyince bağırdı bide:43::43:)...
sabah(07.20)
2 dlm.kızarmış çok tahıllı ekm.üzeri 1 tane üçgen peynir(ikiye böldüm ekmeklere),1 hşl.yumurta,5 zeytin,çay
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
ara(16.00)
1 brd. ayran
belki eşim sürpriz yapar diye yemek yapmamıştım ama gördüğünüz gibi tssssssssssssss oldum oyüzden yok:47::47:

enişteye :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: yolla buraya fırçayı yesin dur kız bekle daha gece uzun süprizi vardırrr :40: :40: :40:

kızlar merhaba...
canim benim dogumgunun kutlu olsun iyiki dogmusun ve iyiki seni tanimisim......"" dogumgunu kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacacak pencerene""""

sabah
nesfit

ara

öğlen

ara
1 armut

akşam

canim ise girmisin isin hayirli olsun.....

sabah(07.20)
ara(10.10)
7-8 tane fındık
öğle(12.45)
ara(16.00)
1 brd. ayran

canım nice mutlu yaşlara. iyi ki doğmuşsun canım.
canım şöyle düşün erkeklerin genetik özellikleri önemli günleri akılda tutmaya uygun değilmiş(gerçi bunu diyen de erkek bir bilimciydi ya neyse). o yüzden seninki yine 14 yıl üstün başarı ile bu işi götürmüş.
ben de evlilik yıldönümleri yada doğumgünlerinde zaman zaman yaşadım
40 yaş dönüm noktası kadınlar için bence bugün bunun tadını çıkar canımcım.:16::16::16::16::16::16:

canim benim dogumgunun kutlu olsun iyiki dogmusun ve iyiki seni tanimisim......"" dogumgunu kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacacak pencerene""""

canim ise girmisin isin hayirli olsun.....
geldi kuşun bende öpüp sana geri yolladım...iyi dileklerin için sağol canım
KUZUMM NİCE GÜZEL YAŞLARA SEVDİKLERİNLE

cnm dün çok kaçırmıştım o yüzden bugun böle yedim :37: :37: :37: :37:

enişteye :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: yolla buraya fırçayı yesin dur kız bekle daha gece uzun süprizi vardırrr :40: :40: :40:
hiç bişey yok canım malesef:50:çok bozuldum ama,ilk kez oluyor bu...bende sus pus salonda oturuyorum ve hala şoklardayım :50:
vay ablam vayy 40 mı oldun şimdi.. :52:
Allah güzel yıllar göstersin daha.. eşinde telafi eder umarım gönlünü alır bir şekilde..:16::16:
:50::50::50::50::50::50::50::50::50:hiç bişey yok canım,duştan çıktı ve arka odada maçmı ne varmış ona bakacakmış gitti odaya:50::50:
dogum gunun kutlu olsun derya ablacimmmmmm :16::16::16:
bu gidisle her dogum gunun de bir yas ileri gidecegine geri geleceksin sen .. citir seni :40:
çok sağol tatlım,çok naziksin öpüyorum seni:54:

Deryaa ablaaa nasılsın??
Bişey sorucam çok oluyorum ama nette bulamadım. :26:
Bu sabah bişey yoktu şimdi dizimin alt kısmına doğru önde kırmızı kalın çizgiler çıkmış ve şişmiş bacağım.
Genel bir nedeni varmıdır??

canım nice mutlu yaşlara. iyi ki doğmuşsun canım.
canım şöyle düşün erkeklerin genetik özellikleri önemli günleri akılda tutmaya uygun değilmiş(gerçi bunu diyen de erkek bir bilimciydi ya neyse). o yüzden seninki yine 14 yıl üstün başarı ile bu işi götürmüş.
ben de evlilik yıldönümleri yada doğumgünlerinde zaman zaman yaşadım
40 yaş dönüm noktası kadınlar için bence bugün bunun tadını çıkar canımcım.:16::16::16::16::16::16:

çok sağol canım...hakikaten yaşımı çok seviyorum...özellikle 35 yaşından sonra kadın olduğumu ,anne olduğumu kişiliğimi ve isteklerimi önceliğimi daha iyi anladım ve oturttum canım...gerçekten kırk yaş çok güzel bir dönem ve ben bu dönemi bu olgunluğu ayağı yere basmayı:16::16: çok seviyorum

Back
X