• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fark var mı ki :1:
Kendimi 72.7 lük resimden daha ince hissediyorum.:26:
H.sonu resim çekineyimde gösterim size bi szde bakın :26:

Eki Görüntüle 275702

fistik sen 72 de acik renk pantolon giymissin 77 de biraz daha koyusunu ondan sana öbürü fazla gibi gözükmüsdür ama üst tarafa bakdinmi 72 belli canim:16: yolla devam pes etmek yok aaa ona göre :47:

Ben çok güzel kavga ederim:1: Elim hep belimdedir yani sorun değil :1:

amanennnn hadi cikak :27: bende yaninda horoz gibi kabaririm artik :9::9:

deryacim benim dogum günümde facebookda esimin cousine i bana bunu göndermis:57: esim gibi catlak iste :52:al bak :9:
Happy Birthday Song Orient Version haha:) - YouTube
buda güzelmiş:52::52:
deryacimmm canim benimmmm nice nice mutlu yillara canikom kocis hatirlamamis herhalde :47:
ay ben diyeyim hayatim bende birgün hatirlar mi diye bekliyom kac senedir hep unuttur :14:
10 sene gecti :57: gecen diyom evlilik yildönümüz nezaman diye 5 inci ayin 17 si mi diyo:41: 4 ayin18 dedim günaydin :36:
benim eşim ilk kez unutıyor bu sene şok oldum ya neyse...
28 agustos canım :1:
benimde evlilik yıldönümüm o gün kız:52::52:
yirmiyedi khhhhhhhhhhhh :53::53::53::53: bnm yediqim ekmeqin 1 dilimi 6 kh...o ekmekleri biliyorum bizim idyetekmeqimzle ilgisi yok..ama illa yicem diyosan o ekmeqi 4e böl hergün 1 parçasını ye...

deryammm doqum günün kutlu olsun canımıniçiiiiiii :16::16::16::16::16::16::16:

teşekkür ederim cnm....

teşekkür ederim cnm...

mywish89
canım yeni gelen arkadaşlardan biri diyet listemizi istemiş sende vardı galiba...asarmısın rica etsem...

kızlar üşüyorum..1-2 gündür daha iyiydim bugün öqleden sonra tekrar kötüleştim...boqazlarım tekrar yeniledi...bugün kızımlada uqraştım....çok yorgunum...kend,m, halsiz ve bitkin hissediyorum...battaniyenin altına girip uyumak istiyorum...ve sabah yine kurs var bu aralar muhasebe çok kötü gidiyor..hiçbişey anlamıyorum..900küsrü hesap var...nasıl ezberlicem ben bunlarıı...bu gidişle setifika sınavını veremicem:14::14::14:..allak bullak oldu kafam....

İYİGECELERRRR .........

çok geçmiş olsun senacım dikkat et dinlenemezsen geçmiyor bu rahatsızlık...iyi dileklerin içinde çok sağol canım...sen zeki hatunsun verirsin kursunu,şu an hasta olduğun için algın düşük olur iyilelşince açığı kapatırsın merak etme
Ekim

Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir
suzancım buda benimki...ilgi odağı olmayı sever kısmı hariç tıpkı ben:53:

Haziran

Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır

bende ikizlerim
bana da uyuyor sanki.....

fistik sen 72 de acik renk pantolon giymissin 77 de biraz daha koyusunu ondan sana öbürü fazla gibi gözükmüsdür ama üst tarafa bakdinmi 72 belli canim:16: yolla devam pes etmek yok aaa ona göre :47:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

buda güzelmiş:52::52:

benim eşim ilk kez unutıyor bu sene şok oldum ya neyse...

benimde evlilik yıldönümüm o gün kız:52::52:

çok geçmiş olsun senacım dikkat et dinlenemezsen geçmiyor bu rahatsızlık...iyi dileklerin içinde çok sağol canım...sen zeki hatunsun verirsin kursunu,şu an hasta olduğun için algın düşük olur iyilelşince açığı kapatırsın merak etme
Ekim

Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir
suzancım buda benimki...ilgi odağı olmayı sever kısmı hariç tıpkı ben:53:

hepsi uymasada hos birsey cikmis dimi deryacimmm ne güzel :66:
Haziran

Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır

bende ikizlerim
bana da uyuyor sanki.....

canim bende ilk agustosu okudugumda uydu sanki dedim :27:sizleri de merak ettim acaba sizlerde öyle mi dersiniz diye :44:ama cogu cuk diye oturdu herhalde :9:

:52: bak güldün aklima ne geldi :9: biz simdi cikacaz ya deryacim dayak yersek artik ilk yardim yaparsin dimi bize :94: :60::60:

pansuman için değilde topuklayıp kaçmak için idealim...yaımda birileri kavga etse rengim kaçar elim ayağım titrer benim...ama ben bağırınca kaplan kesiliyorum buda bu sene yeni moda çıktı:41::41:

ay aklima gelmisken menümü yazayim bakem ne diyceksiniz :18:

sabah: special k süt ile
ara: 4 kuru erik
öglen: et döneri salata ile :56:
ara: 1 portakal:39:
aksam: yesil fasulye :26: yesil fasulyede emin olamadim karbonu cok mu diye :26:
simdi de : kahvemi höpürletiyom:68:

Hoşbulduk kızlar, sağolun. Ne yapmam gerekiyor şimdi? :54:

HOŞGELDİN FISTIK...şimdi bizi takip edicen her akşam gün boyu yediklerini noktasına kadar buraya yazıp eleştirileri bekliyceksin ve yanlışlarını düzeltip,doğruları uygulayacaksın...kendine kilo çizelgesi yapıcaksın:21:

az once tarcinli sutu mideme indirmeseydim kendimi kaybediyordum:40:

iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın:47:
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafından:43:gerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok kırıldım,unutamıycam bugünü:43::43:

Son düzenleme:
Back
X