• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın:47:
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafından:43:gerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok rıldım,unutamıycam bugünü:43::43:

oy canımm kıyamam... :38:
sende onunkını unut hıncını al dicem şimdi... :36:

iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın:47:
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafından:43:gerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok rıldım,unutamıycam bugünü:43::43:

Kızlar merhaba nasılsınız :3: özledimmm :16:

Ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu seneleree :13:

kızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış):51:

seni anlayabiliyorum derya abla yaa bende cok onem veririm ozel gunlere ama dogumgunumde cok hassas olurum bende.. bakalim 14 sene beraberlikten sonra bz nasil olcaz:44:
normalde hep hatirlayip da bu sene boyle olduysa demekki hakikaten yogunluktan falan aklindan cikmistir. sende onunkini unutmus gibi yaparsin nasil oluomus gorur:47:

:52: bi gittim geldim yanlardan bi adam bi kadin cikmis :53:
kızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış):51:

bencede cok hos bi resim olmus deryacim :21:

kizlar ben cikiyorum iyi geceler :10:

kızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış):51:[/QUOTE

iyi geceler derya ablacim.. tekrar iyi senelereee... bu arada her halinle guzelsin :34:

oy canımm kıyamam... :38:
sende onunkını unut hıncını al dicem şimdi... :36:
yapamamki kahretsin ...kıyamıyorumki:30:
Kızlar merhaba nasılsınız :3: özledimmm :16:

Ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu seneleree :13:
çok sağol fıstığım
seni anlayabiliyorum derya abla yaa bende cok onem veririm ozel gunlere ama dogumgunumde cok hassas olurum bende.. bakalim 14 sene beraberlikten sonra bz nasil olcaz:44:
normalde hep hatirlayip da bu sene boyle olduysa demekki hakikaten yogunluktan falan aklindan cikmistir. sende onunkini unutmus gibi yaparsin nasil oluomus gorur:47:
bilmiyorum tek bildiğim çok bozuldum ama belli etmedim...ben sessiz kalınca o dahada ezildi...neyse bitti gitti kızlar desteğiniz için sağolun
:52: bi gittim geldim yanlardan bi adam bi kadin cikmis :53:

bencede cok hos bi resim olmus deryacim :21:

kizlar ben cikiyorum iyi geceler :10:
çok mersi megalomanlığım tuttu gece gece:17:
kızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış):51:[/QUOTE

iyi geceler derya ablacim.. tekrar iyi senelereee... bu arada her halinle guzelsin :34:

:17::17::17::17::17::17::23::23::23::23:

herkese tatlı rüyalar,yarın akşam görüşürüz tabikide spordan sonra:52::52:

kızlar slm
aksam gidicegim yer iptal oldu ve menümü yazıorm size
sabah2 dl ekmek 90 kaloori+peynir+yumurta
ara 1 elma
öglen 2 köfte kdr kırmızı et ve salata
ara 80 kalorilik meyveli yogurt
aksam 80 kalorilik hazır domates corbası+brokoli haslama 3 corba kasıgı light yogurt

kızlar slm
aksam gidicegim yer iptal oldu ve menümü yazıorm size
sabah2 dl ekmek 90 kaloori+peynir+yumurta
ara 1 elma
öglen 2 köfte kdr kırmızı et ve salata
ara 80 kalorilik meyveli yogurt
aksam 80 kalorilik hazır domates corbası+brokoli haslama 3 corba kasıgı light yogurt

bu hafta cok iddiali gordum seni gurbettas :)

ya sende kac günden beri cekiyon senacim :43: dinlenemiyonda kurs dan dolayi isallah biran önce iyilesir de kursu da basariyla gecersin canim benim :16:

bu kursuda geçebilirsem kendimi baya bişey sanıcam :1: çok zor bnm kafam almıyoo :50:
öyle mutlu oldumki çok sağol tatlım...ayrıca çok renkli ve güzel bir cıngıl ,sağol canım

çok geçmiş olsun canım,büyük ihtimal virütik bişey senden bulaşma ihtimalide yüksek...çok geçmiş olsun bitanem:16::16:

aynen katılıyorum...insan daha engin ve rahat oluyor,özgüveni yüksek oluyor...yaşımı çok seviyorum :16::16:

yapma böyle canım,üzüldüm bak şimdi...yaptığının sana hiç faydası yok artı zararı var,kortizon salgılıyorsun ve oda ödem yapıyor vücudundaki yağ oranını artırıyor...sirkelen ve kendine gel...buraya gündüz olmasa bile geceleri 1 saat olsada takılki motivasyonun artsın destek olalım...gözden ırak gönülden ırak oluyorsunuz canımın içi,hergün gelinki kalıcı olup kalıcı kilo veresiniz bitanem:16::16:

öncelikle çok sağol canımcım...ikinci soruna gelince ilacına bağlı bacaktaki venlerde tıkanma olmuş olabilir ,bacağında sıcaklık(ateş) ve ağrı kızarıklık varsa hiç bekleme yarın erkenden doktora git...önemli olabilir canım sakın ihmal etme...ufacık şeyden çok iş çıkabilir...beni bilgilendir yarın bekliyorum:26:
teşekkür ederim deryacım...:16::16:
Fark var mı ki :1:
Kendimi 72.7 lük resimden daha ince hissediyorum.:26:
H.sonu resim çekineyimde gösterim size bi szde bakın :26:

Eki Görüntüle 275702
basenlerin var senin tatlım...mutlaka spor yapmalısın...
buda güzelmiş:52::52:

benim eşim ilk kez unutıyor bu sene şok oldum ya neyse...

benimde evlilik yıldönümüm o gün kız:52::52:

çok geçmiş olsun senacım dikkat et dinlenemezsen geçmiyor bu rahatsızlık...iyi dileklerin içinde çok sağol canım...sen zeki hatunsun verirsin kursunu,şu an hasta olduğun için algın düşük olur iyilelşince açığı kapatırsın merak etme
Ekim

Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir
suzancım buda benimki...ilgi odağı olmayı sever kısmı hariç tıpkı ben:53:
inşallah hastayım diye anlamıyorumdur..yoksa halim yaman be deryaa....komple genel muhasebeyi gösteriyorlar...900küsür hesap planı var..nasıl alıcak bunları bnm kafam :14:
Günaydınn kısçelerrr :12:
Ev soğuk ofis soğuk ve ben hapşurmaya başladım..
Donuyorrummm birazdan kombicileri arayıp sayıcam.:47:
Korksunlar bendennnn :47:

günaydın fıstıqım :16::16: hava bugün biraz daha iyi gibi burda...sıkı giyinseydin bebeqim....kombiciler gelince bi sesleniver ablana..birlikte hakalayalım :47::47::47:

buda güzelmiş:52::52:
benim eşim ilk kez unutıyor bu sene şok oldum ya neyse...
benimde evlilik yıldönümüm o gün kız:52::52:

Benimde bu yıl doğumgünüm unutulmuştu.. Hepsi bildiğin hödük dicem ama kızarmısın bilmiyorum:26:
Ben benimkine sayayım pis hödük..:113::113::113:
Evlilik yıldönümünüzü bende unutmam artık.:1:

Haziran
Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır
bende ikizlerim
bana da uyuyor sanki.....

Ayy tostçu abla sendeee miiii :52::52:
İkizler kaa fena burç yoktur herhalde :1:
Kararsız olmaları cuk oturmuş :1:

iyigeceler aşkitom...takma kafana,herşeyi oluruna bırak,ben artık öyle yapıyorum...öpüyorum fıstığım:54:

Aynen ablacım saldım çayıra yapacak birşey yok..
Bugün daha iyiyim ama kombicilere kafam bozuk onlara kafa atasım var bugünde :47:

pansuman için değilde topuklayıp kaçmak için idealim...yaımda birileri kavga etse rengim kaçar elim ayağım titrer benim...ama ben bağırınca kaplan kesiliyorum buda bu sene yeni moda çıktı:41::41:

Bende yüksek sesle konuşulmasına hiç dayanamıyorum.
İçim titriyor bir garip oluyorum.. Küçüklükten gelen bişi bide komik gelcek ama kavganın ortasında uykum geliyor:1:
Annemle babam kavga ederken gider uyurdum ben ondan gelen bişey herhalde :1::1:

günaydın arkadaşlarr :16::16::16:
kursa gidicem..hoca 2 gündür ödev vermiyor tekrar edin diyor...ama ben malesef hiç tekrar yapamadım..akşam erkenden uykum geliyor sabahta öqlene kadar kursum var...gün içindede dışarda hep işlerim oluyor...gelince az bir vaktim varsa kendimi buraya atıyorum :30:
offfff çok zor yaaa..muhasebeci arkadaşlar bana yardım edinnnn :14::14::14:
bugğn öqlen kurstan çıkınca kızıma bişeyler alıcaz..çarşamba pazarına gidicez..büyük bir pazar...maqazalara güç yetmiyor anacım...aynı etek pazarda 20tl maqazada 77 tl...bizi ancak pazar paklar..öqlen yemeqim biraz gecikecek..eve gelene kadar saat 2 olur...sonrasında burdayım kızlar...gelince görüşürüz..öpüyorum sizleri...iyi sohbetler arkadaşlar..

mywish89
canım listeyi asmayı unutma...:34:

basenlerin var senin tatlım...mutlaka spor yapmalısın...
günaydın fıstıqım :16::16: hava bugün biraz daha iyi gibi burda...sıkı giyinseydin bebeqim....kombiciler gelince bi sesleniver ablana..birlikte hakalayalım :47::47::47:

Günaydın ablacım :3:
Evet totom ve basenlerim ayrılmaz parçam:1:
Aradım şimdi hâlâ açmamışlar dükkanı bi sayayım kendime geleyim.
Yorganın altından burnumu çıkaramadım akşam :1:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Günaydın kızlarrrr:3::3::3::3:
bugün havada güneş var bende daha bir enerjiğim ve tabii tartıda nihayet kıyısından da 0lsa 73 lü rakamlar göründü...
bugün çarşı pazar günü. vurayım kendimi sokaklara çarşamba pazarı alemlerine:21::21::21:
söylemesi ayıp sosyete pazarına gideceğim de:1::1::1:

Back
X