• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

197 cal
27 kh
5,8 protein
7,5 yağ
3,5 diyet lif
28,5 magnezyum
2,75 E vitamini
85,5 fosfor
3,66 Niasin

yazıo .. çokta değil bence ya çünkü içi dolu bir ekmek
yedim qitti vallahi :9: tadıda çok qüzel karnımıda doyurdu :56:

sabah kahvaltısı yapamadım zaten
1 paket maviyeşil diyet bisküvi 1 fincan 5i biyerde 1 kuru kayısı yemiştim:26:

çocuktan anca fırsat buldum yemek yemeğe
karnım feci acıkmıştı kesinlikle doyurmaz bu menü beni demiştim
ama doydum çok şükür... :56:
yirmiyedi khhhhhhhhhhhh :53::53::53::53: bnm yediqim ekmeqin 1 dilimi 6 kh...o ekmekleri biliyorum bizim idyetekmeqimzle ilgisi yok..ama illa yicem diyosan o ekmeqi 4e böl hergün 1 parçasını ye...

kızlar merhaba...
TEOMANIN ŞARKISINDADA DEDİĞİ GİBİ :53:
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM:52::52::52::52:
deryammm doqum günün kutlu olsun canımıniçiiiiiii :16::16::16::16::16::16::16:

çok geçmiş olsun canım. inşallah kızın biran önce iyileşir. çocuk hasta olunca en zoru.
teşekkür ederim cnm....
gecmis olsun kizina senacim isallah biran önce iyilesir :5:

teşekkür ederim cnm...

mywish89
canım yeni gelen arkadaşlardan biri diyet listemizi istemiş sende vardı galiba...asarmısın rica etsem...

kızlar üşüyorum..1-2 gündür daha iyiydim bugün öqleden sonra tekrar kötüleştim...boqazlarım tekrar yeniledi...bugün kızımlada uqraştım....çok yorgunum...kend,m, halsiz ve bitkin hissediyorum...battaniyenin altına girip uyumak istiyorum...ve sabah yine kurs var bu aralar muhasebe çok kötü gidiyor..hiçbişey anlamıyorum..900küsrü hesap var...nasıl ezberlicem ben bunlarıı...bu gidişle setifika sınavını veremicem:14::14::14:..allak bullak oldu kafam....

İYİGECELERRRR .........

kizlar nette buldum dogrumu bilmem yapistirdim :9:
Hangi Ayda Doğdunuz?
Ağustos

Şakalaşmayı sever
Duyarlı ve ilgilidir
Korkusuzdur
Liderlik özellikleri vardır
Ruhbilimle ilgilenir
Kolay provoke edilir
Dikkatli ve tedbirlidir
Bağımsızlığına düşkündür
Yol göstermeyi sever
Romantiktir

Tam benlikmiş dimi Suzan :1::1:

yirmiyedi khhhhhhhhhhhh :53::53::53::53: bnm yediqim ekmeqin 1 dilimi 6 kh...o ekmekleri biliyorum bizim idyetekmeqimzle ilgisi yok..ama illa yicem diyosan o ekmeqi 4e böl hergün 1 parçasını ye...

deryammm doqum günün kutlu olsun canımıniçiiiiiii :16::16::16::16::16::16::16:

teşekkür ederim cnm....

teşekkür ederim cnm...

mywish89
canım yeni gelen arkadaşlardan biri diyet listemizi istemiş sende vardı galiba...asarmısın rica etsem...

kızlar üşüyorum..1-2 gündür daha iyiydim bugün öqleden sonra tekrar kötüleştim...boqazlarım tekrar yeniledi...bugün kızımlada uqraştım....çok yorgunum...kend,m, halsiz ve bitkin hissediyorum...battaniyenin altına girip uyumak istiyorum...ve sabah yine kurs var bu aralar muhasebe çok kötü gidiyor..hiçbişey anlamıyorum..900küsrü hesap var...nasıl ezberlicem ben bunlarıı...bu gidişle setifika sınavını veremicem:14::14::14:..allak bullak oldu kafam....

İYİGECELERRRR .........

ya sende kac günden beri cekiyon senacim :43: dinlenemiyonda kurs dan dolayi isallah biran önce iyilesir de kursu da basariyla gecersin canim benim :16:

Prospektüste o kadar çok yan etkisi yazıyor ki :1:
İntihar edenler bile varmış :1:
Ya canım tek bacagımda kalın çizgiler olmuş ve kaşınıyor gibi bide şişmiş.
Yarında inmezse doktora gideyim ben..
İnş. önemli bişey değildir canım..

inş canım, doktora gitmende fayda var...

kizlar nette buldum dogrumu bilmem yapistirdim :9:
Hangi Ayda Doğdunuz?

Aralık

Sadık ve cömert
Sabırsız
Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik
Azimli
Sosyal yönü kuvvetli
Dostlarını kendinden fazla düşünür
Kızgınlığı uzun sürmez
Sevildiğini hissetmek ister
Espri anlayışı gelişmiştir..

valla neye göre yazmışlar bilmem ama aralık doğumlu biri olarak hepsi bana uyuyor... :24:

kac günde bir ariyordun zaten hergün ariyamasdir dimi :26: o da senin sakinlesmeni bekliyordur kesin :27: nasil olsa gelince gönlünü alirim diye düsünüyordur belkide :27:

Yok bea benim aramamı bekliyodur inek..
Ama aramıcam işte..
Normalde hergün telefonu açık canım :34:

mywish89
İYİGECELERRRR .........[/B][/COLOR]

Yarın sabah kopyalarım abla şirketteki bilgisayarda kalmış maalesef..
Dikkat et kendine ve iyi gecelerrr...

Yok bea benim aramamı bekliyodur inek..
Ama aramıcam işte..
Normalde hergün telefonu açık canım :34:

Yarın sabah kopyalarım abla şirketteki bilgisayarda kalmış maalesef..
Dikkat et kendine ve iyi gecelerrr...

durabilecen mi peki :27: ay ben cok delüydüm genc kizken halen de öyleyim yani duramam hep ben su koyuverirdim koyuveririm :52:

deryacimmmmm iyiki dogdun nice mutlu yillara :24: happy birthsday too youuuuu :24:

Doğum günü - YouTube
öyle mutlu oldumki çok sağol tatlım...ayrıca çok renkli ve güzel bir cıngıl ,sağol canım
s.a. kızlar iyiakşamlar...
bugün kızımda okula gidemedi boqazları şişmiş çok halsizdi...kurstan gelince dr götürdüm...birsürü ilaç verdi..2 günlükte rapor yazdı..dinlenecek evde...
doktordan sonrada güne gittik...menümde ufak tefek kaçamaklar var...her salı günümüz olacaqı için bnmde salı günleri menüm biraz cısslı olucak..işte menüm...

kahvaltı

1 yumurta
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
1 armut

öqlen
ızgara çinekop (3 tane)

akşamüstü
bir çatal tiramusu
bir ısırk börek
1 servis kaşıqı kısır
bitki çayı

akşam
1 duble süt
1 incir

3 litre su...

(geçmişteyim geliyorum)..
çok geçmiş olsun canım,büyük ihtimal virütik bişey senden bulaşma ihtimalide yüksek...çok geçmiş olsun bitanem:16::16:
evet 35 ten sonra farkındalık her geçen yıl artıyor. bende hiç yaşamadım 40 yaş sendromu sevgiyle karşıladım geçen sene yaşımı. çünkü bana artıları o kadar çok oldu ki.
En başta kendime anlayışlı olmayı, bir parça da olsa umursamamayı öğrendim.
aynen katılıyorum...insan daha engin ve rahat oluyor,özgüveni yüksek oluyor...yaşımı çok seviyorum :16::16:
herkese merhaba , sizler çok özledim, doğumgünü olan arkadaşımın yeni yaşını kutluyorum, uzun zamandan beri yoktum, çok yoğun çalışıyorum, inanılmaz derecede bunalımdayım kızlar, yapıştı kilo üstüme gitmek bilmiyo, delirdim, ağlıyorum sinirimden hıçkıra hıçkıra, hemde işteyim :14: beni telkin edin :14: bütün motivasyonum sıfır:14::14::14:
yapma böyle canım,üzüldüm bak şimdi...yaptığının sana hiç faydası yok artı zararı var,kortizon salgılıyorsun ve oda ödem yapıyor vücudundaki yağ oranını artırıyor...sirkelen ve kendine gel...buraya gündüz olmasa bile geceleri 1 saat olsada takılki motivasyonun artsın destek olalım...gözden ırak gönülden ırak oluyorsunuz canımın içi,hergün gelinki kalıcı olup kalıcı kilo veresiniz bitanem:16::16:
Doğum gününn kutlu olsunnn ablacımmmmmmm...
Sevdiklerinle ve ailenle nice mutlu, güzel, sağlıklı, fit yaşlara inş. :)):)

Deryaa ablaaa nasılsın??
Bişey sorucam çok oluyorum ama nette bulamadım. :26:
Bu sabah bişey yoktu şimdi dizimin alt kısmına doğru önde kırmızı kalın çizgiler çıkmış ve şişmiş bacağım.
Genel bir nedeni varmıdır??

öncelikle çok sağol canımcım...ikinci soruna gelince ilacına bağlı bacaktaki venlerde tıkanma olmuş olabilir ,bacağında sıcaklık(ateş) ve ağrı kızarıklık varsa hiç bekleme yarın erkenden doktora git...önemli olabilir canım sakın ihmal etme...ufacık şeyden çok iş çıkabilir...beni bilgilendir yarın bekliyorum:26:

öyle mutlu oldumki çok sağol tatlım...ayrıca çok renkli ve güzel bir cıngıl ,sağol canım

deryacimmm canim benimmmm nice nice mutlu yillara canikom kocis hatirlamamis herhalde :47:
ay ben diyeyim hayatim bende birgün hatirlar mi diye bekliyom kac senedir hep unuttur :14:
10 sene gecti :57: gecen diyom evlilik yildönümüz nezaman diye 5 inci ayin 17 si mi diyo:41: 4 ayin18 dedim günaydin :36:

evet dogru ya sen basaksin bende 23 ü aslan :47: aslan basagi yiyebilir :60::60:

Ha hayyyy :1:
Aslan fena burçç otoriter:1:

öncelikle çok sağol canımcım...ikinci soruna gelince ilacına bağlı bacaktaki venlerde tıkanma olmuş olabilir ,bacağında sıcaklık(ateş) ve ağrı kızarıklık varsa hiç bekleme yarın erkenden doktora git...önemli olabilir canım sakın ihmal etme...ufacık şeyden çok iş çıkabilir...beni bilgilendir yarın bekliyorum:26:

Bugün elektrikli soba hep ayagımın dibindeydi onunla alakası olabilir mi acep.
Bide roacctane kullanıyorum sivilcehapı..
Şimdilik kaşıntı var abla olmadı yarın bi doktora görüneyim ben :26:
Çok teşekkür ettim.

durabilecen mi peki :27: ay ben cok delüydüm genc kizken halen de öyleyim yani duramam hep ben su koyuverirdim koyuveririm :52:

Bu sefer durmalıyım alıştı çünkü sürekli benim aramama :1:

Ha hayyyy :1:
Aslan fena burçç otoriter:1:

Bugün elektrikli soba hep ayagımın dibindeydi onunla alakası olabilir mi acep.
Bide roacctane kullanıyorum sivilcehapı..
Şimdilik kaşıntı var abla olmadı yarın bi doktora görüneyim ben :26:
Çok teşekkür ettim.

Bu sefer durmalıyım alıştı çünkü sürekli benim aramama :1:

evet kocama sor sen ben nasilda otoriter oluyom :9: :57::41::47::52::52::52::52: ay cosdum kiz dilek yakinimda olsan cikardik simdi biriki kisiyi dövseydik :9: birde üstüne dayak yerdik ohh :60:
desene iste bunlarda biliyo anam ariyacagimizi duramiycamizi seningibi benim gibi :52:bekliyorlar iste :47:

Fark var mı ki :1:
Kendimi 72.7 lük resimden daha ince hissediyorum.:26:
H.sonu resim çekineyimde gösterim size bi szde bakın :26:

$page.webp

evet kocama sor sen ben nasilda otoriter oluyom :9: :57::41::47::52::52::52::52: ay cosdum kiz dilek yakinimda olsan cikardik simdi biriki kisiyi dövseydik :9: birde üstüne dayak yerdik ohh :60:
desene iste bunlarda biliyo anam ariyacagimizi duramiycamizi seningibi benim gibi :52:bekliyorlar iste :47:

Ben çok güzel kavga ederim:1: Elim hep belimdedir yani sorun değil :1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Psikolojimi bozana bişey olmuyor ceremesini ben çekiyorum isyanım var bu düzene tostçu abla...:1:
Geçen ayda kabuk tutuyordu durduk yere sinek ısırıgı gibi ilacın yan etkisi dedi.
Böyle bişey ilk kez oluyor ama.
Psikolojimi bozanı seveyim ben..:113::113::113::113::113::113:

sev canım sevvv.

Bilsen neler dönüyor şu garip dünyada
Arkadaşlık düşmanlıkla yanyana
Bazen sebep bir aşksa çoğu zaman da para
Değiştirir insanları hep bir anda

Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi
Şu kısacık ömürler yeter mi
Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi
Şu kısacık ömürler yeter mi

Hoşgör sen affet gitsin aldırma