sayfada sorunmu var cok yavas ilerliyo
beni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169
hoş geldiniz kızlar....kızlar bir türlü 60 lı gruba inemiyorum.benide aranıza alın. 79 dan 71 düştüm.daha da inemiyorum.ramazan ayında en son 68.8 dim.aç karnıma iftara yakın tartılmıştım.ama oruç bitti. direk 70 e çıktım.o kadarda yemediğim halde.demekki su kaybım olmuş.şimdi 71 im ve dahada inemiyorum.tek hatam şu hatamı kabul ediyorum kuruyemişe dayanamıyorum.sporuda bıraktıım.arada yürüyüşe gidiyorum hava ve ev durumu müsait olursa.anladımki 60 lı rakamlara düşemeyeceğim.sizin bir öneriniz varmı.hepimize kolay gelsin.herkesin hayali zayıflamak güzel görünmek.bu arada 1.63 boyundayım..28 yaşındayım.3.5 yaşında kızım var...
özlemez olur muyuz canım benim...arkdaşlarım beni özledinizmi ???????yoksaaaaa hiç merak etmediniz((((((((8
güzel günlerde giyin canım...Bugün dışardaydım tüm gün gezdim ve de çoook yoruldumm :)
Çizme, çanta, mont falan aldım. Mont m beden oldu hemde çok şık durdu
İlk defa aynada kendimi zarif gördüm
Geçen yıl bi kere çizme denemiştim bileğimden az yukarı çıkmıştı daha da yukarı çıkamamıştı tombulluktan şimdi dizin üstüne çıkanı aldım.
İster dizin üstünde isterse katlanıyo dizin altına kadar oluyor.
Daha da pek bişi alamadım malum para yok.
Herşey acaip pahalı zaten.
Oyyy cicilerimlee pek bi mutluyum.
Dışarda oldugum icin bi kahvaltım düzgün gitti.
Öğlen bi sütlaç bi nes ictim.
5 gibi de karısık tost yedim şu küçük dilimlerden yapıyorlar ya onlardan.
Eve geldim geç olmuştu başkada bişi yemedim.
Kayısılı form çayımı hüpletiyorum.:126:
ben de dondurucu almayı almayı düşünüyorum..sen ne aldın. memnun musun..özelden yazarsan sevinirm..yok canım gezmem biteli 1hafta oldu malesefp.tesiden beri kermes çalışmlarındaydım komisyon üyesiydim ama 1hafta gezdiğimden 1hafta hep kermese odaklandım oda dün akşam bitirdik kermesi...işe yaramış olmak duygusu paha biçilemez
ohh yeni ciiciler almışın ne güzel..iyi günlerde mutlu günlerde kullan inş...
ohh stres atmışındır paranda gitse yenilik iyidir herzamancanım alışveriş çekti yaaa..ama bişey alamam hem kurban kesicez hem eşim derindondurucu aldı bana taksitle bu ay gezide oldu alışveriş zamanı değil zaten rizeden kendime bi yarasa kol kiremit rengi bluz aldım bugün gün vardı altına kahve badyle harika oldu bayramdada onu giyerim artıkın
valla bende 1 kilo aldım attım yeni dondurucuma.ee okadan büktüm değilmi tabi alıcam .50 kilo satıldı hamdolsun
canım zamanla düzenli ve dengeli beslenmeyi öğrenirsin..bize takıl kilolar gitsin tıkır tıkır...merhabaa arkadaşlar dünden bugüne yazdıklarınızı okudum ve ortamınız harikaa ...umarım bende size katılabilirim ..ve kilo vermede desteklerinizi bekliyorumm..
bugün tükettiklerime gelince
sabah 2 dilm ekmk domates
öğle 1 elma 2 puaça peynir
akşam yarm kase çorba 3 kabak dolma
3 tane kestane
bugün çok düzensiz beslendim çünkü arkadaşlarla doğa yürüyüşü yaptık.sabahta yarm saat koşu bandında yürüdüm..
yaptığımız sporları yazacak mıyız?
herkese iyi akşamlar..
kendimden utanıyorum..:18: yine dayanamadım evde pasta vardı yedim . ama daha yemem .
bende de öyle oluyoröyle olmuş canım :))bilgisayar tıkanınca işte böyle oluyor
bende kitap okumayi cok severim iyi aksamlar canim :80:herkese iyi haftalar kızlarrrr oğluşla gezdik bugunn sinema yerine 5 d filme gittik oda eğlenceli güzeldi hamburgerimizide yedikama hava çok erken karardı ya sinir oldum işlerim gündüzden btmişti şimdi oğluşumla kendime bitki çayı yapcam o çizgi film bende film izlicem birazda kitap okurum uçurtma avcısını okuyorum tavsiye ederim kızlarr. bu hafta beslenmeme dikkat etcem umarım patronum bi dursa zaten
görüşürüzzz çıtrlarrrrrrrrr
kiz dilek bugün seni merak ettim soracakdim sonra bidaha bakarim dedim gelmeyinceİyi akşamlarr kızlarrr
Geçmişi okudum bi selam vermeden geçmiyim dedimmm :)
Mavigoz le Mektup 'u tebrik ederimm..
Başarılarının devamını dilerimmm.
kermes in bitmisarkdaşlarım beni özledinizmi ???????yoksaaaaa hiç merak etmediniz((((((((8
ne güzelBugün dışardaydım tüm gün gezdim ve de çoook yoruldumm :)
Çizme, çanta, mont falan aldım. Mont m beden oldu hemde çok şık durdu
İlk defa aynada kendimi zarif gördüm
Geçen yıl bi kere çizme denemiştim bileğimden az yukarı çıkmıştı daha da yukarı çıkamamıştı tombulluktan şimdi dizin üstüne çıkanı aldım.
İster dizin üstünde isterse katlanıyo dizin altına kadar oluyor.
Daha da pek bişi alamadım malum para yok.
Herşey acaip pahalı zaten.
Oyyy cicilerimlee pek bi mutluyum.
Dışarda oldugum icin bi kahvaltım düzgün gitti.
Öğlen bi sütlaç bi nes ictim.
5 gibi de karısık tost yedim şu küçük dilimlerden yapıyorlar ya onlardan.
Eve geldim geç olmuştu başkada bişi yemedim.
Kayısılı form çayımı hüpletiyorum.:126:
hosgeldin canimmerhabaa arkadaşlar dünden bugüne yazdıklarınızı okudum ve ortamınız harikaa ...umarım bende size katılabilirim ..ve kilo vermede desteklerinizi bekliyorumm..
bugün tükettiklerime gelince
sabah 2 dilm ekmk domates
öğle 1 elma 2 puaça peynir
akşam yarm kase çorba 3 kabak dolma
3 tane kestane
bugün çok düzensiz beslendim çünkü arkadaşlarla doğa yürüyüşü yaptık.sabahta yarm saat koşu bandında yürüdüm..
yaptığımız sporları yazacak mıyız?
herkese iyi akşamlar..
ay hic sormakendimden utanıyorum..:18: yine dayanamadım evde pasta vardı yedim . ama daha yemem .
offff sıkıldım artık bu ne ya...:18::18::18::18::18:
hayırlı olsun güle güle kullan canım
ohh yeni ciiciler almışın ne güzel..iyi günlerde mutlu günlerde kullan inş...
ohh stres atmışındır paranda gitse yenilik iyidir herzamancanım alışveriş çekti yaaa..ama bişey alamam hem kurban kesicez hem eşim derindondurucu aldı bana taksitle bu ay gezide oldu alışveriş zamanı değil zaten rizeden kendime bi yarasa kol kiremit rengi bluz aldım bugün gün vardı altına kahve badyle harika oldu bayramdada onu giyerim artıkın
valla bende 1 kilo aldım attım yeni dondurucuma.ee okadan büktüm değilmi tabi alıcam .50 kilo satıldı hamdolsun
Canım ne iyi yapmışın gezmekle. Ben şahsen evden çıkamadım bugün(
Kendine cicilerde almışın güle güle kullan cnm. Benimde yapmam lazım acil olarak. Ama içimden gelmiyor almak. Bu göbişle ne giysen yakışmıyoo. Napalım biraz daha dayanıcaz. Yakında çıtır oluruz inşallah. M bedene girebildiğin için seni tebrik ediyorum Dilekcim.
dilek geçen seneye kadar çizme alırken isyan etmemiştim çünkü kilolular alamaz ya bilek üstü...
aldım diz altında zor oluyordu biraz ama busene verdiğim 5 kilo sayesinde rahat çekiyorum ve her çekişte aahhh az daha zayıflasanda sana bol gelse diyorum kendimeee....
ama ama kendime yine nazar verdim kaçgündür pastaların cısların içinde tutuyorum kendimi dedim dün son gün abarttım yani diyete göre fazla odlu yoksa benden çok yiyen var orda hayret eediyorum yaaa...
pelin gibi benimde midem yanıyor hemen...bugünde günümüz vardı ordada az yedim aslında midme bulanıyor onalır görmekten ama acıkmıştım sarma 2TANE YEDİM..bu konuda iydim sadece...
hep böyledir çoktandır uçuk çıkmaz derim çıkar...
boğazıma hakimim derim boğaz açılır ama yarında dikkat başlıyorr..
oruç olucam ama hafif menülerle..sonra temzilik faslı
güzel günlerde giyin canım...
kiz dilek bugün seni merak ettim soracakdim sonra bidaha bakarim dedim gelmeyince
yarın erkenden yola çıkıyoruz zeytinlik işine bakmaya gitcez 9.da otobüs kalkıcak gözdeyi ablama bırakıcam batuyu götürücem..dua edin nolur ,,hayırlısı olsun herşeyin..allaha emanet olun sizleri çok seviyorum
günaydın
cicilerini güle güle giy canım . hafta sonu bisküviler yenmiş
Allah kolaylık versin,gönlündekinin hayırlı şekilde olmasını nasip etsin canım....yarın erkenden yola çıkıyoruz zeytinlik işine bakmaya gitcez 9.da otobüs kalkıcak gözdeyi ablama bırakıcam batuyu götürücem..dua edin nolur ,,hayırlısı olsun herşeyin..allaha emanet olun sizleri çok seviyorum
Günaydınn kısçelerrr...:119::119:
Hepimize güzelll bir Pazartesi günü olsun..:124:
Ben alıntılarımı yaptım cevapladım günaydımı da yazdımmm doğruu kahvaltıı etmeyeee
Yımırtamı haşladım, peynirimi getirdimmm, ekmeğimde varrr çayımıda sallıyımm siz anca 9-10 gibi gelirsiniz.
Hadi öptümmmm sizi
Günaydın kızlar!
Gününüz güzel geçsin..
Haftasonum yine kaçamak doluydu itiraf ediyorum ama kilo vermem o kadar durdu ki son birkaç haftadır rutine bağladı sanırım onu bir şaşırtayım dedim!
günaydın
cicilerini güle güle giy canım . hafta sonu bisküviler yenmiş
dün akşam kaçamak yaptım onun dışında iyi bir haftasonuydu kahvaltımı yazayım 2 dilim ekmek bir top yumurta ara da da yarım muz yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?