70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sayfada sorunmu var cok yavas ilerliyo

bencede bi sorun var cvplarda geç gidiyo anlamadım. Süt durumları nasıl ecrin. Bir ara az diyordun düzeldimi? Rejim yapman iyi olacakmı? Doğumdan sonra 1 seneye kadar ancak toparlanıyormuş vücut. Acele etme bence yavaş yavaş gider. Tabi bu arada yemene dikkat etmen gerek. Banada annemler yapmıştı kompostolar şekerli şekerli ohh daha neler neler süt yaparmış. Aldık kiloları tabi benim 3 sene oldu giden yok takıldım aynı kiloda.

beni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169

hoş geldiniz kızlar....
arkdaşlarım beni özledinizmi ???????yoksaaaaa hiç merak etmediniz((((((((8
özlemez olur muyuz canım benim...
güzel günlerde giyin canım...
ben de dondurucu almayı almayı düşünüyorum..sen ne aldın. memnun musun..özelden yazarsan sevinirm..
canım zamanla düzenli ve dengeli beslenmeyi öğrenirsin..bize takıl kilolar gitsin tıkır tıkır...
kendimden utanıyorum..:18: yine dayanamadım evde pasta vardı yedim . ama daha yemem .

bugün yediklerim
sabah
1 tane tavada yum
3 zeytin
1 dom,yarım salatalık
1 dilim peynirli börek
1 kk peynir
ara minik bi parça cevizli sucuk(o ne kalori deposuymuş)
öğle yok kahvaltıyı geç yaptım...
akşam saat 4 te
2 kaşık nohut yemeği
50 gr kadar tavuk göğüs fırında
1 kıymalının dörtte biri...
domates,közlemmiş biber 3 adet
akşam kayınvalidemdeydim..kıymalı pide yaptırmışlar..benimde karnım aç..salata yapayım diye mutfağa girdim..malzmesi yokmuş..artık önceki günden kalan yemeklerinden yedim.onlarda mis gibi kokan kıymalıdan..ben de yedim tabi de azıcık..
ara 10 gibi yeşil üzüm.bugün hiç meyve yememiştim..ha sabahleyin yarım mandalina yemiştim unutmuşum..

mesaj tekrarı olmuş..mj gndermede bi sorun var..mj göndere bsaıyorum..internet bağlantısı kesiliyor sayfa yeniliyor tekrar gnderiyorum .saçma sapan bişey oluyor...

Son düzenleme:
mj tekrarı olmuş..sanırım sitede bi sıkıntı var....

offff sıkıldım artık bu ne ya...:18::18::18::18::18:

ben yatıyorum.iyi geceler.Allah rahatlık versin..

:44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
öyle olmuş canım :))bilgisayar tıkanınca işte böyle oluyor
bende de öyle oluyor bazen takiliyo geri gidiyorum yapistirmismi yazdimi diye takildi halde yapistirmis oluyor
bende kitap okumayi cok severim iyi aksamlar canim :80:
İyi akşamlarr kızlarrr
Geçmişi okudum bi selam vermeden geçmiyim dedimmm :)
Mavigoz le Mektup 'u tebrik ederimm..
Başarılarının devamını dilerimmm.
kiz dilek bugün seni merak ettim soracakdim sonra bidaha bakarim dedim gelmeyince
arkdaşlarım beni özledinizmi ???????yoksaaaaa hiç merak etmediniz((((((((8
kermes in bitmis hayirli bir is yapmissin canim benim ama hic bitmeyecek kermes sanettim kermeslerde de ne güzel ciss lar oluyor
ne güzel güle güle giy fistik foto da beklerim senden bayadir resimlerini görmeyi özledim caniminici
hosgeldin canim beraber kilolardan kurtulcaz isallah
kendimden utanıyorum..:18: yine dayanamadım evde pasta vardı yedim . ama daha yemem .
ay hic sorma :78: cuma günü basladim cis yemeye daha da tutamiyorum su bogazimi :95: regl oldugum icin diyorum ama migdem genisledi geri herhalde hergün dur artik diyorum kendi kendime isallah yarin kararliyim yemiycem artik cis lardan
offff sıkıldım artık bu ne ya...:18::18::18::18::18:
takildimi canim

yarın erkenden yola çıkıyoruz zeytinlik işine bakmaya gitcez 9.da otobüs kalkıcak gözdeyi ablama bırakıcam batuyu götürücem..dua edin nolur ,,hayırlısı olsun herşeyin..allaha emanet olun sizleri çok seviyorum

hayırlı olsun güle güle kullan canım

Teşekkür ederim ablacım.

Teşekkür ederim şemsicimmm
Aynen yeni şeyler almak insana çok iyi geliyor.
Bugün taktım çantamı giydim çizmemi havam değişti valla
Mantılardan yap ama kendin accık yee bayramdan sonra da dikkatli beslen artık..
Suzanla seni dövdürcem kaptana hıı
İstikrarla devam etmiyonuz ondan bi gıdım bundan bi gıdım yemeyle olmuyo.
Ben bu hafta eski menülerime döndüm.
Sabah tavık pişiriyordum göbekli salata yaparım diye.
Evde göbek bitmiş kıvırcık vardı neyse tavık kızarttım yanına yoğurt getirdim.
Akşamda bi hal çaresine bakarım artık

Teşekkür ederim ablacım..
İnsan az gezince eve gelince kendini bi mutlu hissediyor valla havası değişiyor.
Sizde bayrama gezersiniz artık.
Bayrama çok kaçırmayalım sonra artılarlar dönmeyelim buraya.
Ben bu bayram evdeyim ins çok kaçırmam

Allah kabul etsin canım..
Çok yemek hiçbi zaman iyi değil Hz. Muhammed'in de bunun için söylediği sözler var zaten.
Benden iyi bilirsin bi ara ders alıyordun dimi sen karıştırmıyorsam..

güzel günlerde giyin canım...

Teşekkür ederim abla. :))

kiz dilek bugün seni merak ettim soracakdim sonra bidaha bakarim dedim gelmeyince

Tabi tabi sen beni sorma etme sonra sorcaktım deee
Resim eklicem ama 69 kusür olunca bu arada 80lik yeni resimlerimi buldum.
69 kusür olunca ikisinide koycam aynı kıyafetleri giyinip
Süpriz yapcam size

Hakkınızda hayırlısı olsun Tuğbacım hadi hayırlı haberlerle gel...

Günaydınn kısçelerrr...:119::119:
Hepimize güzelll bir Pazartesi günü olsun..:124:
Ben alıntılarımı yaptım cevapladım günaydımı da yazdımmm doğruu kahvaltıı etmeyeee
Yımırtamı haşladım, peynirimi getirdimmm, ekmeğimde varrr çayımıda sallıyımm siz anca 9-10 gibi gelirsiniz.
Hadi öptümmmm sizi

Günaydın kızlar!
Gününüz güzel geçsin..
Haftasonum yine kaçamak doluydu itiraf ediyorum ama kilo vermem o kadar durdu ki son birkaç haftadır rutine bağladı sanırım onu bir şaşırtayım dedim!

dün akşam kaçamak yaptım onun dışında iyi bir haftasonuydu kahvaltımı yazayım 2 dilim ekmek bir top yumurta ara da da yarım muz yiyeceğim

Allah kolaylık versin,gönlündekinin hayırlı şekilde olmasını nasip etsin canım....

Günaydın kızlar!
Gününüz güzel geçsin..
Haftasonum yine kaçamak doluydu itiraf ediyorum ama kilo vermem o kadar durdu ki son birkaç haftadır rutine bağladı sanırım onu bir şaşırtayım dedim!

günaydın
cicilerini güle güle giy canım . hafta sonu bisküviler yenmiş

dün akşam kaçamak yaptım onun dışında iyi bir haftasonuydu kahvaltımı yazayım 2 dilim ekmek bir top yumurta ara da da yarım muz yiyeceğim

günaydın hepinize. inşallah güzel bi hafta olur.bayrama mutlu şekilde gireriz....

sabah kalktım.kızımı okula gönderdim..yattım tekrar uyuyamadım..bizim ufaklığın uykuları bu aralar iyi değil..benimde düzenimi bozdu küçük sıpam...
1 tane gün kurusuyla 2 bardak su içtim..nedense bi enerji geldi.halıları kaldırmıştım silinecek bekliyorlar..2 tane 3 metrelik 1 tanede 4 metrelık halımı sildim.dün akşamda yatak odaları hariç süpürdüm sildim.ohhh öyle rahatım ki....sildiklerim kurusun akşama kalanları silecem..birazdan da kahvaltı yapıcam...

hadi siz yazın ben kahvaltı yapıcam .görüşürüz...

kızlarr günaydınnn
vee menülerim :))
cuma
kahvaltı:1 yumurta,2 dilim ekmek, peynir, zeytin
araapatya çayı
öğle:1 sütlaç
ara:yeşil çay
akşam:2 parça karnı bahar , 2 parça brokoli yoğurtlu

cumartesi
kahvaltı:2 dilim ekmek , 1 yumurta, kırmızı biber , peynir zeytin
ara:boş
öğle: 5 yemek kaşığı yoğurtlu erişte
ara:boş
akşam:1 kase şehriyeli tavuk çorbası , 2 yemek kşk erişte
vee az ayva ,az elma, azda muz

pazar
kahvaltı:1 sucuklu yumurta , 2 çatal patates kızatması, peynir zeytin
ara:1 yeşil elma
öğle:yarım muz
akşam(saat 5 gibi):1 kaşık kabuska ve 1 kaşık patates yemeği (tadına baktım) 2 yemek kaşığı pilav ve yagsız pişen 1 adet tavuk but
vee 1 muz daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…