70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir türlü 60 lı gruba inemiyorum.benide aranıza alın. 79 dan 71 düştüm.daha da inemiyorum.ramazan ayında en son 68.8 dim.aç karnıma iftara yakın tartılmıştım.ama oruç bitti. direk 70 e çıktım.o kadarda yemediğim halde.demekki su kaybım olmuş.şimdi 71 im ve dahada inemiyorum.tek hatam şu hatamı kabul ediyorum kuruyemişe dayanamıyorum.sporuda bıraktıım.arada yürüyüşe gidiyorum hava ve ev durumu müsait olursa.anladımki 60 lı rakamlara düşemeyeceğim.sizin bir öneriniz varmı.hepimize kolay gelsin.herkesin hayali zayıflamak güzel görünmek.bu arada 1.63 boyundayım..28 yaşındayım.3.5 yaşında kızım var...

Hoşgeldin cnm. Bende yeni sayılırım. Burada benden daha tecrübeli arkadaşlar var. Onlar sana yardımcı olur. Allah bağışlasın benimde iki tane kızım var . Ufağım seninki kadar. Ablamızda 10 yaşında. Bende ümitliyim buradan arkadaşlar bayağı vermiş. İnşallah bizde vereceğiz.

hosgeldin canim

mrb kızlar bende orti arıyorum hergün düzenli girmeye çalışıyorum daha iyi motive oluruz hem

menümü yazmıcam çünkü son 3gündür abarttım biraz

ayrıca bu perşembe diyetisyende kontrolüm var ne yapcam bakalım

hoşgeldinn canım

canım tekrar özür dilerimm tatlım gelen yazıcama giden yazmışımmmmbi daha dikkat ederimm biraz acele oluyo da işte ondannn.senin deee işin zor yaniiii.

canım ben talibim kaptan da ok derse olur çünkü benim orti değişicekti.kilolarımız da yakın zaten.sena gelince bi sööleyelim senin için de uygunsa.ben 27 yaşındayım evli ve 1 çocuk annesiyim.oğlum 22 aylıkk ve hala kilolarla boğuşuyorummm.

kızlar ben bi ortalığı toplayım ütü yapim çamaşır asayım bi de derse bakayım yarına hazırlık yapayım gelirimmmm...

affiyet olsun kilo olmasin

hosgeldin canim

benim kocis protestoya gitti kardesimde gitti isallah olay cikmadan geri gelirler :18: aklim kaldi simdi :44:telefonlari da kaldirmiyorlar

hamburger bu ama napalımm kilo olcak ama geri yollucaz

barkinim anladığım kadarıyla iş arıyorsun. Allah yardım etsin iyi iş bulmak zor bu zamanda.İki kere olmuş msj.

iyi dileklerin için saol cnm çalışıyorumda iş değişikliği yapcaktım yol uzak geldi

Dün menümü yazmamıştım bugün yazayım bari.

Sabah: Çeyrek açma, çeyrek poğaça, 3 çatal omlet, 1kk beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 fincan şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Öğlen: 1 elma, 1 tane milkinis çikolata ( ufaklardan )
Akşam: Öğlen yemek yemediğim için akşam yemeğini saat 5'te yedim.
2 kaşık bulgur pilavı, Zeytinyağlı taze fasulye, salata, 1 tavuk şinitzel fırında pişmiş.
suyu ne kadar içtim bilmiyorum.

tabi uygun canım..bende 25 yaşındayım 18 aylık oğlum var benimde ortak noktamz çokmuz :))inş birlikte kilo veririz

tabi uygun canım..bende 25 yaşındayım 18 aylık oğlum var benimde ortak noktamz çokmuz :))inş birlikte kilo veririz

slm fistiklar bugunki menum

sabah yarim fincan nescafe
kavalti
1 yumurta
3 kucuk dilim peynir
domates salatalik
2 kozlenmis biber
4 zeytin
iki catal memleketen gelme tereyagi
biraz normal ekmek
iki bardak ayran

oglennnn
yarim kase cacik
bir parca sucuk ekmek

ara
biraz uzum
1 form cay

aksam zeytin yagli kabak yarim tabak
yarim kase yogurt

yatana kadar 2 litre su 1 form cay belki yarim elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…