görüsürüz canim :80:çok güzel görüşürüz canım
isallah canimyok cnm bir daha 7 li rakamları görmicem Allahın izniyle
hayirli olsun canim bende sevindim orrti istiyodum kendime
kızlar bir türlü 60 lı gruba inemiyorum.benide aranıza alın. 79 dan 71 düştüm.daha da inemiyorum.ramazan ayında en son 68.8 dim.aç karnıma iftara yakın tartılmıştım.ama oruç bitti. direk 70 e çıktım.o kadarda yemediğim halde.demekki su kaybım olmuş.şimdi 71 im ve dahada inemiyorum.tek hatam şu hatamı kabul ediyorum kuruyemişe dayanamıyorum.sporuda bıraktıım.arada yürüyüşe gidiyorum hava ve ev durumu müsait olursa.anladımki 60 lı rakamlara düşemeyeceğim.sizin bir öneriniz varmı.hepimize kolay gelsin.herkesin hayali zayıflamak güzel görünmek.bu arada 1.63 boyundayım..28 yaşındayım.3.5 yaşında kızım var...
kızlar bir türlü 60 lı gruba inemiyorum.benide aranıza alın. 79 dan 71 düştüm.daha da inemiyorum.ramazan ayında en son 68.8 dim.aç karnıma iftara yakın tartılmıştım.ama oruç bitti. direk 70 e çıktım.o kadarda yemediğim halde.demekki su kaybım olmuş.şimdi 71 im ve dahada inemiyorum.tek hatam şu hatamı kabul ediyorum kuruyemişe dayanamıyorum.sporuda bıraktıım.arada yürüyüşe gidiyorum hava ve ev durumu müsait olursa.anladımki 60 lı rakamlara düşemeyeceğim.sizin bir öneriniz varmı.hepimize kolay gelsin.herkesin hayali zayıflamak güzel görünmek.bu arada 1.63 boyundayım..28 yaşındayım.3.5 yaşında kızım var...
cikmam lazim cikmadan bi fikra yapistirayim
Temel ile Dursun, İstanbul'da minibüsle bir yere gidiyorlarmış...
Şoför "Levent, Fatih, Eyüp" diyormuş.
Dursun sıkılmış ve Temel'e:
"Ula Temel, ne zaman ineceuk?" demiş...
Temel de demiş ki:
"Çatlama ula, ismimuz okunsun ineruk!"..
shryvz
slmmm
bşlnqç :80
gçn hafta :67.9
bu hafta :68.9
qiden :1000gr
toplamda giden:11.1
hedef :63
sehercim bu senin yaptığın bildirim yanlışlık yapan senmişsin bende olduğu gibi yaptım..neysekii düzelttim önemli değil..
arzuuuuuuu senin bildirimin özelde yoktu canım bende yapmadın sandım..topictede göremeyince yazmamıştım..ama sen yaptım dedin madem senin geçen yazdığın ben buhafta artı 100deyim e dayanarak düzelttim ve hallettip senide listeye aldım,,
derya ablaaa söylediklerini okudum haklısın ne diyim yok anacım bidaha oo korku flimine yüreğim dayanmaz benden pasoo
alaca canım sende kusura bakma emi farketmemişim aceleden ama düzelttim şimdi:38:
zeynepberat canım sende özele bildirim yapmamıştın topictede benim dikkatimede yazmamıştın ama neyse iyi yanıma denk geldin aldım listeye kıyöetimi bil haaaama aynı toleransı haftaya göstermeyebilirim haberin olsun
listede yaptığım hataların hepsi sizden kaynaklansadaafazla mesai harcayıp tekrardan düzeltme yaptıımm..
yalnız bildirimleri bu şekilde yapıcaksınız diye defalarca uyarmama rağmen hala önce bu hafta sonra geçen hafta yazanlar olmuş hatta ilk önce hedef kilosunu dahi yazanlar olmuş yapmayın böylee daha dikkatli olun inanın 1 saatten fazla zamanımı aldı kaç sefer hata yapmışım..çünküü bazılarıda artıda oldukları halde giden diye yamışlar haliyle tekrardan hesaplayarak kendim yaptım..kimiside hedef kilosunu yazmıyo..kimiside toplamda giden kilosunuu lütfen benide düşünün inanın liste yapmak helekii 30 kişilik bi liste kolay olmuyo kafa çok karışıyoo..bide ev taşınma işi vardı dün ablamın ona gidicem diye acele edince listede hatalar olmuş ama benden kaynaklanmadfı söyliyim zaten biliyosunuzdaa
mrb kızlar bende orti arıyorum hergün düzenli girmeye çalışıyorum daha iyi motive oluruz hem
menümü yazmıcam çünkü son 3gündür abarttım biraz
ayrıca bu perşembe diyetisyende kontrolüm var ne yapcam bakalım
affiyet olsunkilo olmasin
hosgeldin canim
benim kocis protestoya gittikardesimde gitti isallah olay cikmadan geri gelirler :18: aklim kaldi simdi :44:telefonlari da kaldirmiyorlar
barkinim anladığım kadarıyla iş arıyorsun. Allah yardım etsin iyi iş bulmak zor bu zamanda.İki kere olmuş msj.
kızlar ben bi ortalığı toplayım ütü yapim çamaşır asayım bi de derse bakayım yarına hazırlık yapayım gelirimmmm...
yarin dengelersin olsun canim oglis istemis sonucdahamburger bu ama napalımm kilo olcak ama geri yollucaz
canım ben talibim kaptan da ok derse olur çünkü benim orti değişicekti.kilolarımız da yakın zaten.sena gelince bi sööleyelim senin için de uygunsa.ben 27 yaşındayım evli ve 1 çocuk annesiyim.oğlum 22 aylıkk ve hala kilolarla boğuşuyorummm.
canım ben talibim kaptan da ok derse olur çünkü benim orti değişicekti.kilolarımız da yakın zaten.sena gelince bi sööleyelim senin için de uygunsa.ben 27 yaşındayım evli ve 1 çocuk annesiyim.oğlum 22 aylıkk ve hala kilolarla boğuşuyorummm.
tabi uygun canım..bende 25 yaşındayım 18 aylık oğlum var benimde ortak noktamz çokmuz :))inş birlikte kilo veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?