70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim yaaaaaaaaaaa
ortimin sayesinde nihayet bir yerde birinci olmuşum
teşekkürler orticim

herkese iyi haftalar kızlarrrr oğluşla gezdik bugunn sinema yerine 5 d filme gittik oda eğlenceli güzeldi hamburgerimizide yedik ama hava çok erken karardı ya sinir oldum işlerim gündüzden btmişti şimdi oğluşumla kendime bitki çayı yapcam o çizgi film bende film izlicem birazda kitap okurum uçurtma avcısını okuyorum tavsiye ederim kızlarr. bu hafta beslenmeme dikkat etcem umarım patronum bi dursa zaten

görüşürüzzz çıtrlarrrrrrrrr

Bu arada unutmuşum yazmayı, 1. olan arkadaşları tebrik ediyoruuummmm. Darısı başımızaa inşallah. Kilolar uçsun gitsin hepimizden en kısa zamanda. Arkadaşlar bu arada ortak arıyorum. Haberiniz olsun.
teşekkür ederim canım
beni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169
hoş geldin
hoş geldin
çok sevindim yaaaaaaaaaaa
ortimin sayesinde nihayet bir yerde birinci olmuşum
teşekkürler orticim

ben de teşekkür ederim canım bende ilk defa birinci oldum haftayada azimliyim canım devam

Bugün dışardaydım tüm gün gezdim ve de çoook yoruldumm :)
Çizme, çanta, mont falan aldım. Mont m beden oldu hemde çok şık durdu
İlk defa aynada kendimi zarif gördüm
Geçen yıl bi kere çizme denemiştim bileğimden az yukarı çıkmıştı daha da yukarı çıkamamıştı tombulluktan şimdi dizin üstüne çıkanı aldım.
İster dizin üstünde isterse katlanıyo dizin altına kadar oluyor.
Daha da pek bişi alamadım malum para yok.
Herşey acaip pahalı zaten.
Oyyy cicilerimlee pek bi mutluyum.
Dışarda oldugum icin bi kahvaltım düzgün gitti.
Öğlen bi sütlaç bi nes ictim.
5 gibi de karısık tost yedim şu küçük dilimlerden yapıyorlar ya onlardan.
Eve geldim geç olmuştu başkada bişi yemedim.
Kayısılı form çayımı hüpletiyorum.:126:

hayırlı olsun güle güle kullan canım

iyi akşamlar nerelerdeydin yine geziyomusun
yok canım gezmem biteli 1hafta oldu malesefp.tesiden beri kermes çalışmlarındaydım komisyon üyesiydim ama 1hafta gezdiğimden 1hafta hep kermese odaklandım oda dün akşam bitirdik kermesi...işe yaramış olmak duygusu paha biçilemez
ohh yeni ciiciler almışın ne güzel..iyi günlerde mutlu günlerde kullan inş...
ohh stres atmışındır paranda gitse yenilik iyidir herzamancanım alışveriş çekti yaaa..ama bişey alamam hem kurban kesicez hem eşim derindondurucu aldı bana taksitle bu ay gezide oldu alışveriş zamanı değil zaten rizeden kendime bi yarasa kol kiremit rengi bluz aldım bugün gün vardı altına kahve badyle harika oldu bayramdada onu giyerim artıkın

Bende yeni geldim şekerim.
Naber mantı bükmeci güzelimm

valla bende 1 kilo aldım attım yeni dondurucuma.ee okadan büktüm değilmi tabi alıcam.50 kilo satıldı hamdolsun

Canım ne iyi yapmışın gezmekle. Ben şahsen evden çıkamadım bugün (
Kendine cicilerde almışın güle güle kullan cnm. Benimde yapmam lazım acil olarak. Ama içimden gelmiyor almak. Bu göbişle ne giysen yakışmıyoo. Napalım biraz daha dayanıcaz. Yakında çıtır oluruz inşallah. M bedene girebildiğin için seni tebrik ediyorum Dilekcim.

dilek geçen seneye kadar çizme alırken isyan etmemiştim çünkü kilolular alamaz ya bilek üstü...
aldım diz altında zor oluyordu biraz ama busene verdiğim 5 kilo sayesinde rahat çekiyorum ve her çekişte aahhh az daha zayıflasanda sana bol gelse diyorum kendimeee....
ama ama kendime yine nazar verdim kaçgündür pastaların cısların içinde tutuyorum kendimi dedim dün son gün abarttım yani diyete göre fazla odlu yoksa benden çok yiyen var orda hayret eediyorum yaaa...
pelin gibi benimde midem yanıyor hemen...bugünde günümüz vardı ordada az yedim aslında midme bulanıyor onalır görmekten ama acıkmıştım sarma 2TANE YEDİM..bu konuda iydim sadece...
hep böyledir çoktandır uçuk çıkmaz derim çıkar...
boğazıma hakimim derim boğaz açılır ama yarında dikkat başlıyorr..
oruç olucam ama hafif menülerle..sonra temzilik faslı

iyi aksamlar aynen orti bende kizimin mevlutu icin zorla aldim ama onlarda dar geliyodu zor girdim icine ama l beden

iyi aksamlar aynen orti bende kizimin mevlutu icin zorla aldim ama onlarda dar geliyodu zor girdim icine ama l beden

Hoşgeldin orti. Sen iyisin yine ben genelde xl beden almak zorundayım. Bazı bluzlar ve kazaklarda L oluyor ama ben genelde denemeden bile xl alıyorum. Nasıl olsa olur diye. Ama bazen büyük geliyor kalıplarından değiştirmek bile zevk o zaman. Bu bana büyük geldi diyebilmek çok güzel.

oyle canim ben almanyada yasiyorum burdaki kaliplar tamamen farkli buranin m si turkiyedeki L gibi ben ama kiyafetlerimin cogunu turkiyeden aliyorum

merhabaa arkadaşlar dünden bugüne yazdıklarınızı okudum ve ortamınız harikaa ...umarım bende size katılabilirim ..ve kilo vermede desteklerinizi bekliyorumm..
bugün tükettiklerime gelince
sabah 2 dilm ekmk domates
öğle 1 elma 2 puaça peynir
akşam yarm kase çorba 3 kabak dolma

3 tane kestane

bugün çok düzensiz beslendim çünkü arkadaşlarla doğa yürüyüşü yaptık.sabahta yarm saat koşu bandında yürüdüm..
yaptığımız sporları yazacak mıyız?
herkese iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…