teşekkür ederim canım...canim kisirlik bulgur varya ondan yapiliyo bulguru normal sehriye corbasi gibi pisiriyosun suyu bol olsun hafifte aci atiyosun ve sicak tuketiyosun baya ise yariyo yag yaklasik bir tatli kasigi kadar koysan oluyo canim
Süper yapmışsın ama tavık da tüket bence.
haftada 1 gün falan süper olur. :)
Ortim gene hiçbişey kaçırmamış.
ortim yakalarım ben
off hafta sonuda okadar dikkat ettim ama nasıl oluyorsa
+ 1000 deyim aaaaaaaaaaa bagarmak istiyorum
menülerimi yazayım
cumartesi
1 haslanmış yumurta
1 dilim salam
1 dlim kaşar
1 domates,salatalık
2 dilim t.tahıllı ekmek
ara
armut
öglen
4 köfte salata
ara
ayran bi avuç üzüm
akşam 5-6 tane köfte ayran salata
10 tane fındık
pazar
sabah
1 yumurta
1 dilim salam
1 b.peynir
1 domates,salatalık
2 dilim t.tahıllı ekmek
ara
elma
öglen
elma armut
akşam
kocacım fırında yagsız
kabak mücver yaptı iki dilim
bolca su
ama neden neden neden bu +1000 :18:
Regl olacak mısın? Vücut su topluyor olabilir olacaksan..
Onun dışında wc sorunun varsa artıda olman gayet normal orticim.
Doğuşun form çayını al maydanozlu limonlu olanını.
Bi gün iç o seni paklar.
Bende bugün tartıldım 300 gram gitmiş.
Bi tartıldım 70.9 bidaha bakim dedim 71
Kaderim bu benim 71 e çakılıp kaldım.
Bende regl olucam kilo almıyorum ama eskisi gibi çokta gitmiyor maalesef..
regliyim wc problemimde var yinede çok can sıkıcı
bide işyerimde fare çıktı korkudan wc ye giremiyorum offfffff
bugunki menum
sabah 1dilim beyaz ekmek {evde kepek kalmamis malesef}kk kadar beyaz peynir 1kucuk domates ve 2catal helva
ara arti ogle birlikte diyet biskuvi rezene cayi
aksam buruksel lahanasi ve bikac kasik makarna kucuk bikase yogurt ve salata
ara bir bardak sut
2litre su
super eger sutunde devam ediyorsa sen bu tarz bir listeyle cok kolay zayifliyacaksin gor bak ama kahvaltidaki helvanin yerine 3 ceviz yersen sut kaliten artar birde aksamki sebze yemeklerini bol sogan hatta sarmisak ile pisir pismis bol sogan hem zayiflamaya yardimci hem sut yapimina hemde bagirsaklara cok faydali nacizane tavsiyem iyi zayiflamalarrrr. Citir vede saglikli anneler olucaz insallah
aaaa
Baktırmadılar mı çıktıktan sonra el mahkum illa gidecen yoksa çok fena olur.
Ondan artılardasındır üzülme geçer onlar..
ölmüyo neler denendi neler niye bu kadar akıllı bu hayvan
zehirli bulgur yapıştırıcı kapan mum hiç bişi etki etmiyo yakında kedi besleriz böyle giderse
bide biz bu hafta en az -1000 düşünüyorduk (hatırlatayım dedim)
ortimmmmmm nasılsınnn
ben abarttım bu hafta sonu yaaa((((
ger-düş neden yok bilen var mı:26: annesi gelmişti izinli mi acaba:44:
herkes regl olmus gıb ıgördüm bende dün oldumkorkudan tartılamadım bıle hem haftsonunun şişliği hemde regl yarından asonra bı bakarım kıloma artık:26:
dunku aksama kadar super giden gece cozuttugum ibretlik menumu yaziyimda bir bakin hele :d
sabah uyanir uyanmaz yarim litre su
kahvalti: 1 simit , yarim kk yagsiz beyaz peynir, yesil cay domates, salatalik, 1 yumurta
ogle+ara: Yarim elma 2 diyet kraker
aksam: 2 kasik bulgur salatasi marulu sebzesi bol. Guya gunu boyle kapaticaktim ama kardesim ve esini aksam mac izlemeye davet ettik diye bendeniz havuclu kek yaptim yaparken tabi mis koktu buraya kadarda her sey gayet normaldi 1 kucuk dilim yerim yesil cayla diye dusunurkennn kapi caldi kardesimin elinde burgerking paketleri suprizzzzzzof zaten kekin kokusu aklimi basimdan almis irade rafa kalkmis haldeydi 1 minik tavuklu 1 kofteli burgeri ekmeklerinin yarisini atarak yedim 1 avucta patates kizartmasi sonra yesilcay kucuk dilim kek hadi buraya kadarda affedilir gece 12 bucukta kan sekeri tabi ne oldugunu sasirdigindan gittim 2 kasik daha bulgur salatasi offfff cok pismanim:2:
Sabah tartildigimda allaha bin sukur + da degildim hatta cumartesi biraz daha gitti o haldeyim yani suan 63.400 bayrama hedef 62.500
ama bu hafta bayram arefesi hanimlar kesseler beni kacamak yapmam emzirdigim icin sanirim arada boyle dengesizliklerim oluyor nazende ortim sen ne yaptinnn nerelerdesinn
kalp kalbe karsiymis ortislim bende tam sana seslenmistim valla bende dun aksam mahvettim iste allahtan + da degilim ama bu hafta hic kacamak falan yok ona gore hergun 50 mekik cezasi verdim kendime bide ekstradan motivasyonumuzu bozmuyoruz kaldigimiz yerden devam
Super eger sutunde devam ediyorsa sen bu tarz bir listeyle cok kolay zayifliyacaksin gor bak ama kahvaltidaki helvanin yerine 3 ceviz yersen sut kaliten artar birde aksamki sebze yemeklerini bol sogan hatta sarmisak ile pisir pismis bol sogan hem zayiflamaya yardimci hem sut yapimina hemde bagirsaklara cok faydali nacizane tavsiyem iyi zayiflamalarrrr. Citir vede saglikli anneler olucaz insallah
sagol canim helvayida sut icin demislerdi ondan yiyorum ceviz daha cok yaparsa helvayi birakip ceviz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?