Nasılsın Arzuu abla???
Annesi geldiği için izinli oldugunu düşünüyorum bende ama bilmiyorum tabi..
Belki duruşup gelir birazdan..
Birde her sabah mutlaka 1 yumurta aslaaaa ihmal etme listende olmadigi yeni dikkatimi cekti
ben neler neler yedim bu hafta sonu çiğköfteler kekler makarna salataları abarttım abarttım kocişim geldi diye sevindirik oldum abarttım bugün sabah tartıda baya bir artıdaydım
toparlarım inş.
Cumaya kadar hedefim -1000 geçen haftaki gibi inşallah ulaşırım
bu hafta ikinci olmuşuz orti önüüzdeki cuma belki birinci oluruz:))))
saol canım ıyıyım ıste 10 günlük rapordan sonra işe döndümduruşsa da ben gidiyorum felan dıyodu ama bakalım büyük ihtimal izinlidir bencede sen nasılsın ıyı mısın eksiye gecmıssın maşallah bakıyorum da
Ohhh yarasin saglik olsun sihhat olsun ama tabiiiii bunun acisi bu hafta ici cikacak gunde 50 mekik hicte kacamaksiz az ekmek bol su belkisi yok birinci olucaz ona gore biz bu hafta 1. yiz ne gerekiyorsa yap et orti ben hic oturmuyorum haberin olsun
akşam 5 den sonra yemeyi keseceğim inşallahh bol bol su yeşil çay form çayı eksileri görelim birinci olalım inş..
Valla ben gece 3 te anca yatiyorum oyuzden 5 te aksam yemegi yiyemiyorum acliktan surunuyorum yatasiya kadar benim aksam 7 yemek vaktim o kadar sure ac acina dolaninca sutum azaliyo
Valla ben gece 3 te anca yatiyorum oyuzden 5 te aksam yemegi yiyemiyorum acliktan surunuyorum yatasiya kadar benim aksam 7 yemek vaktim o kadar sure ac acina dolaninca sutum azaliyo
herkese selam kuzular...
nasılsınız?
ben güne berbat başladım...
eşimin yeni inciden aldığı 280 lt lik ayakkabıları kapımızın önünden çalındı
ve bu başımıza qelen ilk ayakkabı çaldırma vukuatı olmadığı için
çok üzüldük
sabah kahvaltımda
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık yedim
onunla duruyorum...
moralsizim diye mi bilmiorum ama hiç iştahım yok...
çok susuyorum sabahtan beri 2lt su içmişimdir :26:
acıkırsam sebze çorbası içicem...
akşam menümdede spichal K yicem inş. :26:
saol cnmcok gecmis olsun canim
başım çok ağrıyo arkadaşlar ya cuma da aynısı olmuşto öğlen yavaştan gelen ve bu saatlarde feci artan bir ağrı ama haftasonu yoktu anlamadım diyetten mi başka bir sebebi mi var ama çok ağrıyor off
saol cnm
açlıktandır cnm... diyetinin ilk qünleri mi?
eğer öyleyse bi süre yaşarsın bu durumu bendede öyle olmuştu...
ama zamanla vücut açlığa alışınca geçiyor
orti nerdesin goremedim bugun seni
Kursum vardı cnm yeni geldim. Haftada iki gün anneme gidiyorum. Pazartesi ve perşembe günü. Aslında senin yerinde olsam rejim yapmazdım cnm. Bebeğin beslenmesi daha önemli. Fazla hamur işi yeme. Menünü gördüm çok az yaw. Ne gidecek onlardan bebişe. Karışmak gibi olmasın kızma bana ama ne bileyim az geldi bana. Birde sen yeni doğum yapmış sayılırsın. Kilolar zaten yavaş yavaş gidecek merak etme. Bebekle doğru dürüst dinlenemezsin ve ilerde yediğin de yaramıycak ki sana. Oturupta yemek yemek hayal olacak. Sadece fazla abartmadan hepsinden ye bence. Helva çok yarar süte bırakma bence.
dogru diyosun canim ama aynaya bakinca kotu goruyorum kendimi ondan yapiyorum herkes aynisini soyluyo ilerde verirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?