70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsın Arzuu abla???
Annesi geldiği için izinli oldugunu düşünüyorum bende ama bilmiyorum tabi..
Belki duruşup gelir birazdan..

saol canım ıyıyım ıste 10 günlük rapordan sonra işe döndüm duruşsa da ben gidiyorum felan dıyodu ama bakalım büyük ihtimal izinlidir bencede sen nasılsın ıyı mısın eksiye gecmıssın maşallah bakıyorum da

Ohhh yarasin saglik olsun sihhat olsun ama tabiiiii bunun acisi bu hafta ici cikacak gunde 50 mekik hicte kacamaksiz az ekmek bol su belkisi yok birinci olucaz ona gore biz bu hafta 1. yiz ne gerekiyorsa yap et orti ben hic oturmuyorum haberin olsun

Evet ama ibre her an değişebilir.
Kiii umarım eksilerek devam eder.
Çok zor gelmiştir hem izinden gel hem pazartesi neyseki cumaya yalnızca 4 gün kaldı.

Ohhh yarasin saglik olsun sihhat olsun ama tabiiiii bunun acisi bu hafta ici cikacak gunde 50 mekik hicte kacamaksiz az ekmek bol su belkisi yok birinci olucaz ona gore biz bu hafta 1. yiz ne gerekiyorsa yap et orti ben hic oturmuyorum haberin olsun

akşam 5 den sonra yemeyi keseceğim inşallahh bol bol su yeşil çay form çayı eksileri görelim birinci olalım inş..

akşam 5 den sonra yemeyi keseceğim inşallahh bol bol su yeşil çay form çayı eksileri görelim birinci olalım inş..

Valla ben gece 3 te anca yatiyorum oyuzden 5 te aksam yemegi yiyemiyorum acliktan surunuyorum yatasiya kadar benim aksam 7 yemek vaktim o kadar sure ac acina dolaninca sutum azaliyo

Valla ben gece 3 te anca yatiyorum oyuzden 5 te aksam yemegi yiyemiyorum acliktan surunuyorum yatasiya kadar benim aksam 7 yemek vaktim o kadar sure ac acina dolaninca sutum azaliyo

ben 11 de yatıyorum o yüzden 5 iyi benim için sen 3 de yatıyorsan tabi 7 hatta 8 de bile yiyebilirsinn

Bugün :

Sabah :

Kocaman bardak sıcak su
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 adet domates
şekersiz çay

Ara :

1 adet havuç

Öğle :

6 adet tavuk şiş
Ayran
Salata

Ara :

1 yeşil elma

Bol ılık su
Şekersiz çay

Akşamada 1 kase çorba yoğurt yada brokoli salatası olacak....

bebekten oturu yatamiyosundur herhalde bizdede oyle durum var ben kizimi ilk ay hic sallamadim kendi kendine uyuyodu sonra turkiyeye geldik tabi annemler esimin abileri ablalari gezerken herkes kendine gorebisey yapti ve benim kizim simdi hersaniye beni salla diyo okadar anlattim onlara benim kizim uyumaya calisirken hep agliyo diye tabi gidince evinde aglatirsin diyolardi simdi malesefki ceken benim suan bile ayagimda salliyorum sehbanin ustunde pc size yaziyorum

herkese selam kuzular...
nasılsınız?
ben güne berbat başladım...
eşimin yeni inciden aldığı 280 lt lik ayakkabıları kapımızın önünden çalındı
ve bu başımıza qelen ilk ayakkabı çaldırma vukuatı olmadığı için
çok üzüldük
sabah kahvaltımda
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık yedim
onunla duruyorum...
moralsizim diye mi bilmiorum ama hiç iştahım yok...
çok susuyorum sabahtan beri 2lt su içmişimdir :26:
acıkırsam sebze çorbası içicem...
akşam menümdede spichal K yicem inş. :26:

cok gecmis olsun canim

başım çok ağrıyo arkadaşlar ya cuma da aynısı olmuşto öğlen yavaştan gelen ve bu saatlarde feci artan bir ağrı ama haftasonu yoktu anlamadım diyetten mi başka bir sebebi mi var ama çok ağrıyor off

cok gecmis olsun canim
saol cnm

açlıktandır cnm... diyetinin ilk qünleri mi?
eğer öyleyse bi süre yaşarsın bu durumu bendede öyle olmuştu...
ama zamanla vücut açlığa alışınca geçiyor

saol cnm

açlıktandır cnm... diyetinin ilk qünleri mi?
eğer öyleyse bi süre yaşarsın bu durumu bendede öyle olmuştu...
ama zamanla vücut açlığa alışınca geçiyor

aslında 5-6 gün oldu başlayalı cuma birde bugün oldu bu baş ağrısı öncedende bu problemim vardı diyet atak yaptırdı anlaşılan eve gidip bir çorba falan içersem iyi gelir belki off bir akşam da olmadı ki çıkış saati bir gelse...

orti nerdesin goremedim bugun seni

Kursum vardı cnm yeni geldim. Haftada iki gün anneme gidiyorum. Pazartesi ve perşembe günü. Aslında senin yerinde olsam rejim yapmazdım cnm. Bebeğin beslenmesi daha önemli. Fazla hamur işi yeme. Menünü gördüm çok az yaw. Ne gidecek onlardan bebişe. Karışmak gibi olmasın kızma bana ama ne bileyim az geldi bana. Birde sen yeni doğum yapmış sayılırsın. Kilolar zaten yavaş yavaş gidecek merak etme. Bebekle doğru dürüst dinlenemezsin ve ilerde yediğin de yaramıycak ki sana. Oturupta yemek yemek hayal olacak. Sadece fazla abartmadan hepsinden ye bence. Helva çok yarar süte bırakma bence.

bugünkü menüm:

1 kupa sirkeli ılık su

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost

Ara:
1 küçük paket süt
1 kuru incir

Öğle:
1 tabak yoğurtlu makarna

Ara:
1 kuru incir

Akşama da çorba ya da salata düşünüyorum.
Nasılım?

dogru diyosun canim ama aynaya bakinca kotu goruyorum kendimi ondan yapiyorum herkes aynisini soyluyo ilerde verirsin diye

dogru diyosun canim ama aynaya bakinca kotu goruyorum kendimi ondan yapiyorum herkes aynisini soyluyo ilerde verirsin diye

Sende haklısın. İnsan aynaya bakmak bile istemiyor. Kesin verirsin cnm. Sende o bulduğun diyeti yap bakalım nasıl olacak. Ay çok acıktım ya. Şimdi neler var gözümün önünde of offf of. Acıkınca insanın gözü hiç bir şey görmüyo ya. Amaaa kesinlikle yapmayacağım böyle bir şey. Tarhana çorbası içeceğim. Birde yoğurt. Yeter inşallah.

Selam kızlar..
Bugün karbonhidrat diyetini uygulamaya başladım bakalım ne kadar gider...
Bakalım kacla kapamışım;

Sabah:
Limonlu portakallı form çay = 0

Kahvaltı:
2 haş. yumurta = 0
Kaşar peynir = 1

Ara:
Portakallı yeşilçay = 0

Öğle (13:30);
1 dil. ekmek = 12
1 parmak sucuk = 1
1 piliç sosis (et değerini yazıcam) = 1
3-4 lokma kaşar = 0,5

Ara:
Limonlu yeşilçay = 0

Akşam (18:00);
1 dil. ekmek (üzeri ince salça) = 12
İncecik kaşar = 0,2

Ara:
Portakallı form çay = 0

Gun içinde yarım portakal suyu = 8,5

Toplam = 49,2 puan

Bazı değerler kısıtlı mesela sucuk yazmıs ama ne kadar sucuk 100 gr mı 200 gr mı belli değil.. :44:
Yada sosisi kırmızı et sosisi değerinden yazdım piliç sosis olarak değer bulamadım.
Salçanın değerini bulamadım. zamanla alışırım bulurum araştırırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…