günaydınnn kızlar
nasılsınız keyıfler nasıl
canım bende de var bu da ben nasıl kurtulcam ınan 10 gundur evdeydım yoktu oyle bısey dengelıyodum bı sekılde şimdi ben sızın gıbı mutfaga gırememezlık te yapamamkı cocuk var esım var mecbur bıseyler yapılcak yencek yaparken bıel dayanamıyorum kahvaltılık fılan atıyorum agzıma boyel krız donemlerınde:18:
Aynı 2-3 ay önceki ben.
Burdaki kısçeler bilir önceleri bende bu konudan dem vuruyordum..
Burda yesem bile eve gidince annemin yemeklerine dayanamıyordum.
Bizim evde çorba,sulu yeme,pilav yada makarna, salata, tatlı hergün mutlaka bunlar olur.
Yemekten sonra çayın yanında bisküvi veya pasta vs yenir.
Ben çareyi mutfağa girmemekte buldum canım..
Mutfağa girme dayanamıyorsan.
Misal dün ıspanak vardı akşam tadına bakmadım çünkü tadına bakarsam dayanamıyorum.
Öğlen için götürürüm dedim.
İlk baş eve gidince kendimi duşa atıyordum oyalanıyodum falan.
Bununla yenince eve gidince k-fleks yiyorum.
Sonrada bitki çayı yemeklerin tadına bakmıyorum bile..
Ben böyle kurtuldum.
Günaydın Arzu ablaa :)
Bugün iyiyim sen nasılsın :))
sağol canım ama ben bayramdan korkuyorum böyle kilo maceram çok oldu hatta 6 ayda sekiz kilo verip 2 haftada geri aldığımı bilirim. memlekete gidaceğiz benim annem eşimin annesi ben yemeyeceğim dedikçe diretecek küsecek sitam yapacaklar ama ban bir yersem bir haftada artı 3000 ile geri dönerim. valla midem fala bozulsa da bahanem olsa bile diyorum bayram için :)))
Günaydın canikolarım!
Gününüz mükemmel geçsin!
Ya size bir sorum olacak bu konu benim kilo vermemi gerçekten engelliyor!
Her gün iş çıkışıma kadar(18:00) diyetimi gayet güzel götürüyorum akşam da k-flakes yerim ya da yoğurt salata falan diyorum ama eve gittiğimde annemin yemeklerine dayanamıyorum tadına bakmazsam da olmuyor, miktarları abartmıyorum ama yine de o sabah verdiğim kararı sürdürememiş olmak beni üzüyor
Sorunum hayır diyememek değil aslında ama ne bileyim eve geldiğimde inanılmaz bir istek oluyor içimde ara öğün yapmama rağmen :18:
Kaç gündür eskiler yookk hayrolaaa.
bugün yine artıdaydım ya ortim bana çok kızacakkkkk
çok canım sıkıldı sabah sabah
Bayram temizligi yapanlar el kaldirsin
hahahaha canim cok hosuma gitti ya bana karsi sorumlumu hissediyosun kendini amaninnn kiyamam korkmaSen bir yaz hele dun ne yedin ne ictin ne spor yaptin dok kirli camasirlarini ortayada toparlayalim
bayram temizligi yapanlar el kaldirsin
bugünkü menüm
kahvaltı
sabah kalkınca hemen
1 bardak ılık elma sirkeli su(2 tatlı kaşığı sirkeyle)
kaşarlı tost(tek kaşar ve 2 dilim kepek ekmeği arasına yapılmış)
3 zeytin
1 domates
hafif kalkınca yeşil çay
yarım bardak elma sirkeli su
ara
armut-mandalina(ikiside küçüktü)
1 bardak süt(meyvenin yanına mutlaka süt içilmesi gerekiyo yoksa yediğimiz meyveler şekerli olduğu için kiloya sebep oluyo)
öğle
makarna küçük bi tabak(dünden kalmıştı)
yoğurt
salata
yarım bardak elma sirkeli ılık su(1 tatlı kaşığı sirkeyle)
ara
elma yarım bardak süt
biberiye çayı
akşam
1 bardak elma sirkeli ılık su
yeşil mercimek pilavı(6-7 kaşık)
balık 1 tane(büyük balıklardan adını bilmiyorum)
yeşil salata
üzüm
sonrasında elma sirkeli su içip ardından
yeşil çay ve 7 otlu çayımı içtim
şimdiye kadar 1.5 lt su içebildim tamamlasam 2.5 yaparım heralde bitirdim günüü
isallah düzelir caniminşaallah düzelir canım insan korkuyor ben mideyi geçtim karaciğerde tehlikeli yani kafaya taktım eşim kadar takmadı ben araştırdım hemen...
buarada bende devrik cümleler kuruyorum yani sen türkiye değilsin ben burdayım ama yanlış yazabiliyorum sen gayet netsin valla....
sorcaktım zaten annenler ne zamn gelecek diye??eşimin amcası ilk kafile bayramda geliyor onlara götürmelik yapmak istiyroum seviyorum ailece onları...tatlı yapmışlar ama bayrama ben yapmıycam kaynanam getircek...
sende yavaştan başla hazırlıklara geçen yıl kaynıvalidemler hactan gelince çok lazım oluyor tatlı dolma gördüm yani...
sibelicm konuşcakıtm senle ama net takıldı kk düzenleniyo falan dedi neyse görüşürüz yinee
aferin sanaaman sende benim gibi kendine nazar verme yemeyip yemeyip sonra yeme sen bu iradeyle 28 günde rahat çok verirsin bile maaşallah
sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına ismini düşünmedik daha çok erken bakalım hayırlısıoyy kdrcim nasılsın canım özledim seni bedavaların bitti galiba ses soluk çıkmıyordesene bide sen ara diye diyet nasıl gidiyor çıtırlık yolunda ilerleme varmı dualarımdasın inan en kısa zamanda seni bekliyoruz hamiş olarak inşallah bebişin cinsiyeti erkek gibi edi doktor bide hep kız kız derken bilmiyorum bakalım yarın kontrol vr belki belli olur yüksek ihtimal erkekmiş aman ne farkeder kız erkek sağlıka hayırla gelsinde
oyyy beloşum çok yoğundum iyim hamdolsun sinüzit başağrım var onun dışında çok doluydum kafamıda pek dinlemiyorumsen bilmiyon beni rizeden geldim hasta oldum kermeslerdeydim hep,,2gündür boşum aklıma düştün ararım arar sürem var inş. kontrolün iyi geçer yarın arar sorarım hem
Eytttt yettiimmm bennnnnn
Bi kere harbiden isimleri karıştırmışım ve de sabah sabah çok utandım bide güldüm.
Ammmaaa isim unuttum diyyeee haklı olarak yazdığım şeyleri görmemezlikten gelemezsiniz dimi şekerler
Ben geçen hafta ve daha önceki haftalarda denedim o yüzden kaçamak yapmayın diyorum.
Ufak ufak minik dediğimiz o yiyecekler cidden kilo vermemizi engelliyor.
Bu lafım kdrcim sana...
Az yemekte bize kilo verdirmezz Suzancım.
3 gün ye 1 gün aç kal bu şekilde olmazz.
İkinizi Tuğba da kaptan da dövmüyo ben dövcemm hee.
Birinizin kermesi diğerinin aile yemekleri veya uygun vakti olmaması..
Kendiniz için vakit ayırın sağlıklı neyi seviyorsanız onlalrı yiyin hiç kaçamak yapmayın demiyorz zaten.
Bende yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı.
Ama 1 yada 2 gün sürüyor..
Dikkat ediyorum bi hafta 300 gram veriyorsunuz diğer hafta 400 gram alıyorsunuz..
Bence kilolarınıza alıştınız ondan böyle yapıyonuzz.
Bugün totolar kalkıcak kendinize özel yemek hazırlıycanızzz.
Tamam çıtırdaklarım benimm.
Öpüyorum sizi
Bu hafta düzgün menülerle geliyorum valla
Dövemicennn beniiii
Sen kdr le suzanı dövseneyerim ben seni fistik kahvalti yapmiycam bugün simdi k-flakes yidim sütle cünkü kahvalti da cok yiyorum ondan sonra devami geliyor
sonra bi elma ara olarak yerimbugün yeni bir baslangic yapcam kafama vurdugun iyi oldu dilekcim kendime geldim
gecmis olsun canim tekrargünaydın herkese...
çok hastayım,iyileşemedim bir türlü ,doktora gidip rapor alıcam,işe gidecek durumda değilim hiç. bütün gece kabus gördüm,kan ter içinde kalmışım,uyuyamadım da doğru dürüst.uyanıyorum aynı rüyanın devamını görüyorum ,çok acayipti..ya bazi rüyalar cok etkiliyo insani
ya çok şahanesin sabah sabah güldürdürn beni arayıp kutlasam mı ne :))
beni tebrik edin sabah işe gelirken eşim elime bir poşet verdi bu ne dedim kol böreği aldım diyo sanki rejimde olduğumu bilmiyor eyvah dedim çok dirayetsizimdir önüme birşey koyarsanız yerim hiç affetmem. neyse işe geldim açtım paketi yok dedim bozmak yok canın çok istedi ise azıcık ye 3 tane parmak büyüklüğünde ince parça yedim rafa kaldırdım başka birşey yemeyeceğim ara da yoğurdum var
akşam sporumu saat 10 da da olsa yaptım valla sabah ta tartı inmiş gibiydi biraz cumaya kadar bir kesin gider yuppi ama daha çooook yolum var...kaynanan da diyomus hay allah bu benim gelin nekadar düsünüyo beni iyi yapmissin yememissin biz citir olcaz sonra arada kacamak yapariz ozamana kadar sabretek
ay ne kadar kötü bir haber arzucum ya cok üzüldüm hem babasiz hem annasiz kalmislar canlarim allahim onlari koruyup kolar isallah basiniz sagolsuncanım bende de var bu da ben nasıl kurtulcam ınan 10 gundur evdeydım yoktu oyle bısey dengelıyodum bı sekılde şimdi ben sızın gıbı mutfaga gırememezlık te yapamamkı cocuk var esım var mecbur bıseyler yapılcak yencek yaparken bıel dayanamıyorum kahvaltılık fılan atıyorum agzıma boyel krız donemlerınde:18:
saol canım bende ıyıyım ama sabah bı ölüm haberı aldım hem bızım kurumda calısan hem de ablamın kayınvaldesının akrabası olan bı bayan vefat etmıs 5 cocugu kalmıs ortada esı de yoktu ona üzüldüm
ya ama cidden nerde bunlar :44:Kaç gündür eskiler yookk hayrolaaa.
gün aydıınnnn daha doğrusu iiy öğlenler....
alın size bir eski geldi yani tam 8.ayıma giricem burda ayyy büyümüşüm beenn tamda tatlı zamanımm
ohh bayram temizliği yapanları duydum elleriğne sağlık bide hazır eve gidecekleri valla eniyiis oymuş valiz hazırla git yanie vimi temzi tutardım ama bukadar strese girmezdim...
.napalım busefer bana gelincek tam tersi oldu ve ben hala düzelemedim dünki şofben bozuldu soğukta kaldım ya akşam ağaç gibiydi vucudum bide eşimle hastane çıkışı hamsi alıdk geldik allahtan temzilenmişti ama yıka hazırla derken mutfakta kaldım gecede bi ateşim çıktı biyandan eşime üzüldüm ağlamak geldi içimden ama ağlamadım üzülümesinde strese girmesin diyeee......
ve akşam temzilik için kaıdn arıycaktı halim hiç yok enazındna cam kapı sildirecektim sürekli bir kadın olmadığından kimse bulunmuyor herkes dolu...
aramadı bide bunun üstüne sofben tamire gitti bugün iyim hava güneşli az iş yapim dedim çamaşırmkaiansı çalıştıramıyorum sıcak su vanası kapalı durmak zorunda yani cam silsem tüller nolcek:18::18::18:
eskiden olsaydım kafayı yerim ama artık sabrıda öğrendim bide sağlığın herşeyden önemli olduğunu napıyım bende bugünlük balkonlara el atarım dolapları düzenlerim işimi yok bi evde yeterki cansağlığı olsun eşimin karaciğerindeki sornu taktım kafaya midesinde çok sıkıntı var ama karaciğerde tehlikeli yaaa:1
gün aydıınnnn daha doğrusu iiy öğlenler....
alın size bir eski geldi yani tam 8.ayıma giricem burda ayyy büyümüşüm beenn tamda tatlı zamanımm
ohh bayram temizliği yapanları duydum elleriğne sağlık bide hazır eve gidecekleri valla eniyiis oymuş valiz hazırla git yanie vimi temzi tutardım ama bukadar strese girmezdim...
.napalım busefer bana gelincek tam tersi oldu ve ben hala düzelemedim dünki şofben bozuldu soğukta kaldım ya akşam ağaç gibiydi vucudum bide eşimle hastane çıkışı hamsi alıdk geldik allahtan temzilenmişti ama yıka hazırla derken mutfakta kaldım gecede bi ateşim çıktı biyandan eşime üzüldüm ağlamak geldi içimden ama ağlamadım üzülümesinde strese girmesin diyeee......
ve akşam temzilik için kaıdn arıycaktı halim hiç yok enazındna cam kapı sildirecektim sürekli bir kadın olmadığından kimse bulunmuyor herkes dolu...
aramadı bide bunun üstüne sofben tamire gitti bugün iyim hava güneşli az iş yapim dedim çamaşırmkaiansı çalıştıramıyorum sıcak su vanası kapalı durmak zorunda yani cam silsem tüller nolcek:18::18::18:
eskiden olsaydım kafayı yerim ama artık sabrıda öğrendim bide sağlığın herşeyden önemli olduğunu napıyım bende bugünlük balkonlara el atarım dolapları düzenlerim işimi yok bi evde yeterki cansağlığı olsun eşimin karaciğerindeki sornu taktım kafaya midesinde çok sıkıntı var ama karaciğerde tehlikeli yaaa:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?