70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende de var bu da ben nasıl kurtulcam ınan 10 gundur evdeydım yoktu oyle bısey dengelıyodum bı sekılde şimdi ben sızın gıbı mutfaga gırememezlık te yapamamkı cocuk var esım var mecbur bıseyler yapılcak yencek yaparken bıel dayanamıyorum kahvaltılık fılan atıyorum agzıma boyel krız donemlerınde:18:

Günaydın Arzu ablaa :)
Bugün iyiyim sen nasılsın :))

saol canım bende ıyıyım ama sabah bı ölüm haberı aldım hem bızım kurumda calısan hem de ablamın kayınvaldesının akrabası olan bı bayan vefat etmıs 5 cocugu kalmıs ortada esı de yoktu ona üzüldüm

günaydın kızlar

galiba bugün kötü bi gün olacak benim için
sürekli canım bişiler yemek istiyor sanki yıllardır acım
ve asla doymıycakmışım gibi geliyo
kahvaltı yapalı bir saat bile olmadı daha

dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim kasar
1 dilim salam
1 domates
1 salatalık
2 dilim t.t ekmek
1 kk peynir
1 fincan kayısılı form
ara
8-10 tane fındık
biraz kuru üzüm
öglen
tavuk sote
ayran
ara
elma
1 fincan limonlu yeşil çay
akşam
nesfit
rezene çayı
3 lt su

Günaydın kızlarr..

dünkü sıkı başladığım diyetime tam gaz devam

akşam köftemin yanına bol salata yedim gece geç yattım acıktığımdada türk kahvesi içtim şekersiz iştahı kapıyo valla çok iyi geldi...

sabah tartılmadım cumaya kadar tartılmayacağım zaten regli olucam yarın bitene kadar çok ümitli değilim tartıdan ancak pazartesi tartıda yüzüm güler bu cumadan çok ümidim yok ama dikkat edip mükafatını regl bitiminde alıcam...

bugun sabah güzel bir kavaltı yaptım
1 dl çavdar ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
1 rafadan yumurta
3 ince dilim salam

ve çok doydumm bu hafta midemi küçültmeye kararlıyım salata ağırlıklı besleneceğim... bu cuma değil sonraki cuma hedefimmm

sen de yemem deme,ne ikram ediyorlarsa al tabağına yer gibi yap,dikkat çekmezsin ısrar da etmezler belki.

bence mutfağa yaklaşma gerçekten herkes yemek yerken sen başka şeylerle oyalan. ama sırf yemek yememekte olmaz akşamları arada sebze yemekleri yemelisin ekmeksiz ye..

Kaç gündür eskiler yookk hayrolaaa.

evt benimde dikkatimden kaçmadı acaba benmi mesajları göremiorum diyodumm :26::26:nerde herkes

Son düzenleme:
bugün yine artıdaydım ya ortim bana çok kızacakkkkk
çok canım sıkıldı sabah sabah

Hahahaha canim cok hosuma gitti ya bana karsi sorumlumu hissediyosun kendini amaninnn kiyamam korkma sen bir yaz hele dun ne yedin ne ictin ne spor yaptin dok kirli camasirlarini ortayada toparlayalim

hahahaha canim cok hosuma gitti ya bana karsi sorumlumu hissediyosun kendini amaninnn kiyamam korkma Sen bir yaz hele dun ne yedin ne ictin ne spor yaptin dok kirli camasirlarini ortayada toparlayalim

sabah
*iki kepekli ekmek arasına yağsız tost
*4 zeytin
*1 bardak süt
öğle
* 1kase ezogelin çorbası
*3 yk pilav
*5 yk kuru fasülye
*bol slata
ara
*türk kahvesi
akşam
*1 mandalina
*1 armut
*1 elma

*3 litre su
*spor yok

ben de yaptımmmmsayılır
halılarımı camlarımı sildim...yerleri süpürüp sildim..yarın halılar kurur tekrar siler süpürür halılarımı silerim..oh mis gibi olcak evim..
gerçi ben bayramda burda olmucam ama olsun ev batmıştı iyice..

gün aydıınnnn daha doğrusu iiy öğlenler....
alın size bir eski geldi yani tam 8.ayıma giricem burda ayyy büyümüşüm beenn tamda tatlı zamanımm
ohh bayram temizliği yapanları duydum elleriğne sağlık bide hazır eve gidecekleri valla eniyiis oymuş valiz hazırla git yanie vimi temzi tutardım ama bukadar strese girmezdim...
.napalım busefer bana gelincek tam tersi oldu ve ben hala düzelemedim dünki şofben bozuldu soğukta kaldım ya akşam ağaç gibiydi vucudum bide eşimle hastane çıkışı hamsi alıdk geldik allahtan temzilenmişti ama yıka hazırla derken mutfakta kaldım gecede bi ateşim çıktı biyandan eşime üzüldüm ağlamak geldi içimden ama ağlamadım üzülümesinde strese girmesin diyeee......
ve akşam temzilik için kaıdn arıycaktı halim hiç yok enazındna cam kapı sildirecektim sürekli bir kadın olmadığından kimse bulunmuyor herkes dolu...
aramadı bide bunun üstüne sofben tamire gitti bugün iyim hava güneşli az iş yapim dedim çamaşırmkaiansı çalıştıramıyorum sıcak su vanası kapalı durmak zorunda yani cam silsem tüller nolcek:18::18::18:
eskiden olsaydım kafayı yerim ama artık sabrıda öğrendim bide sağlığın herşeyden önemli olduğunu napıyım bende bugünlük balkonlara el atarım dolapları düzenlerim işimi yok bi evde yeterki cansağlığı olsun eşimin karaciğerindeki sornu taktım kafaya midesinde çok sıkıntı var ama karaciğerde tehlikeli yaaa:1

ne kadar sirkeli su öyle
tuğbacım mideni mi delmeye karar verdin..aman dikkat canım sen bize lazımsın...

isallah düzelir canim annemler 21.11 de gelecekler bayrami orda geciriyorlar orda kesecekler kurbani evet baslamam lazim ama daha 2.5 hafta var yavas yavas yapsam derindondurucuya atsam gelince cikartirim dimi :26:

ÖZÜR Dİlerim yaa hep olumsuzluk yazmışım ..kimseyle paylaşamadım ailelerimize söylemedik panik olmasınlar diye doktorda eşimi panikletmemiş ama yinede karaciğer bu dikkatli olmak lazım takip edilcek zaten...
sizle paylaştım yoksa deli olurdum kendi kendime...:2:
şimdi baktım kandada ALT(SPGT)YÜKsek çıkmış yani karaciğerde hasar olduğuna dair zaten ultrasondada çıkmış karaciğerde hemajiniom yani iyi huylu tümör giibi ne bielyim damar büyümesi gibi birşey nolursa olsun hasar yani tabiki inş.ilerlemez rabbim dermansız dert vermesinde daha başka eşimin midesinden çok şikayeti vardı midede sorun çok çıktı bide tevafuk bunuda öğrendik meğer belirtielr bundanda olabilirmiş karaciğerden kaynaklı ...alışkın değilm onun hastalığına hep iyidir ama derdi içindeymiş canımınmidesinden şikayeti çoktu erteliyordu hep ama karaciğeride öğrenmemiz iyi oldu vardır her şerde bir hayırr

canim benim sIkma canini aklina da kötü sey getirme iyi olur isallah nezaman gidecek bidaha hastaneye :26: ama bi tarafdan hemen fark etmis hemen tedavi olur gecer isallah canim benim

yoğurdumu yiyorum şimdi ama öğlenleri yoğurt yemekten sıkılmaya başladım ya ben bi hareketlenip akşamları birşeyler hazırlasam iyi olacak öğle için
ay uykuda bastırdı şurada bir kanepe olsaydı da azıcık kestirsem ne güzel olurdu

kdr ci canımdikkat et kendine eşine de sana da geçmiş olsun.kötü bişey yokmuş eşinde çok şükür...eve ben de bi kaç tane aldım daha önceleri..ama memnun kalmadım.biri iyiydi o da çok dolu oluyor bana lazım olduğu gün gelemiyor..en iyisi kendim temizzlerim ama çalışmaya başlayınca düzenli birini hm yemek hem temizlik için bulmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…