70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunku menum

Uyaninca yarim litre su

Kahvalti: 1 kupa yesil cay, 1yumurta, az peynir, domates, salatalik, yarim dilim tam bugday ekmegi

Ara: 1diyet kraker

İkindi : 16:00 cok az yagli ispanak yemegi 2yk, az yogurt

Ara: kayisili form cayi

Aksam 19:00 yarim bardak sut 2yk specialk 1tk yulaf bir tutam tarcin

Gun boyu 4 litre su

inşaallah düzelir canım insan korkuyor ben mideyi geçtim karaciğerde tehlikeli yani kafaya taktım eşim kadar takmadı ben araştırdım hemen...
buarada bende devrik cümleler kuruyorum yani sen türkiye değilsin ben burdayım ama yanlış yazabiliyorum sen gayet netsin valla....
sorcaktım zaten annenler ne zamn gelecek diye??eşimin amcası ilk kafile bayramda geliyor onlara götürmelik yapmak istiyroum seviyorum ailece onları...tatlı yapmışlar ama bayrama ben yapmıycam kaynanam getircek...
sende yavaştan başla hazırlıklara geçen yıl kaynıvalidemler hactan gelince çok lazım oluyor tatlı dolma gördüm yani...
sibelicm konuşcakıtm senle ama net takıldı kk düzenleniyo falan dedi neyse görüşürüz yinee

Herkese iyi akşamlar cnm çok sıkıldı 70 kloya düşcem derken 74 oldum ya bi gevşeme var toparlayamıyorm sabah iyi başlıyorm ama sonunu getiremiyorum böyle giderse 87 kloya geri döncm diye korkuyorm

sakın bu hataya düşmee ...ben şuan bu durumdayım 70 kiloyum ve bu kiloya doğum dışında hiç ulaşmamıştımm..şuan vermek için canım çıkıyorr.kendini topla... azimlen ve motivasyonunu arttırmak için resimlerine bak. kendine aynada bak çokkkk işe yarıyooo..

günaydın herkese...
çok hastayım,iyileşemedim bir türlü ,doktora gidip rapor alıcam,işe gidecek durumda değilim hiç. bütün gece kabus gördüm,kan ter içinde kalmışım,uyuyamadım da doğru dürüst.uyanıyorum aynı rüyanın devamını görüyorum ,çok acayipti..

Günaydın kısçeler...
Ben kahvaltı yapmaya giderr..
Görüşürüzz
Günaydın dilekcm, azmine hayran oldum. Bu gidişle listeleri altüst edicen bu hafta.

Çok geçmiş olsun, evde kalıp dinlenmek en iyisi. Yatmadan geçmez canım.

Herkese günaydın, kaçamaksız bir gün olsun kızlar...

Günaydın ablaa :)
Valla sağlıklı besleniyorum ama c.tesi yada pzar regl günüm.
Umarım kilo veririm. Birden gidiyo gerçi bende gıdım gıdım gitmesi pek yok.
Cuma belli olcek herşey.

Kaynanalarınızın ellerinden öpün.. ne de olsa bugün cadılar bayramı..

ya çok şahanesin sabah sabah güldürdürn beni arayıp kutlasam mı ne :))
beni tebrik edin sabah işe gelirken eşim elime bir poşet verdi bu ne dedim kol böreği aldım diyo sanki rejimde olduğumu bilmiyor eyvah dedim çok dirayetsizimdir önüme birşey koyarsanız yerim hiç affetmem. neyse işe geldim açtım paketi yok dedim bozmak yok canın çok istedi ise azıcık ye 3 tane parmak büyüklüğünde ince parça yedim rafa kaldırdım başka birşey yemeyeceğim ara da yoğurdum var
akşam sporumu saat 10 da da olsa yaptım valla sabah ta tartı inmiş gibiydi biraz cumaya kadar bir kesin gider yuppi ama daha çooook yolum var...

ben de bir kilo almışım görünüyor...şu hastalıktan kurtulsam sporumu da diyetimi de yapıcam ama halim yok:-( en azından aynı kiloda kalsaydım.

Günaydın canikolarım!
Gününüz mükemmel geçsin!
Ya size bir sorum olacak bu konu benim kilo vermemi gerçekten engelliyor!
Her gün iş çıkışıma kadar(18:00) diyetimi gayet güzel götürüyorum akşam da k-flakes yerim ya da yoğurt salata falan diyorum ama eve gittiğimde annemin yemeklerine dayanamıyorum tadına bakmazsam da olmuyor, miktarları abartmıyorum ama yine de o sabah verdiğim kararı sürdürememiş olmak beni üzüyor
Sorunum hayır diyememek değil aslında ama ne bileyim eve geldiğimde inanılmaz bir istek oluyor içimde ara öğün yapmama rağmen :18:

süpersin, ben de verebilseydim keşke. neyse ki sen veriyorsun,ben artıdayım grupça artıda olmayalım bari...

ortim doyuyon mu bunlarla:44:
bana öğle yemeği cok olmus gıbı geldı yaa :26:
valla cok begendım ben süpersin
meyve yememıssın hıc canım tabı ben yorumda gec kaldım ama meyve de yemelısın gün içinde bence

evet canım gözünden kaçmamış yedım hamsı esım alıp annemlere bırakmıstı onlar yaptılar saolsunlar yedık baya tavaydı malesef bızımkıde salata ve 1 kepce corba ıctım yanında:18:

günaydınnn kızlar

nasılsınız keyıfler nasıl

süpersin, ben de verebilseydim keşke. neyse ki sen veriyorsun,ben artıdayım grupça artıda olmayalım bari...

sağol canım ama ben bayramdan korkuyorum böyle kilo maceram çok oldu hatta 6 ayda sekiz kilo verip 2 haftada geri aldığımı bilirim. memlekete gidaceğiz benim annem eşimin annesi ben yemeyeceğim dedikçe diretecek küsecek sitam yapacaklar ama ban bir yersem bir haftada artı 3000 ile geri dönerim. valla midem fala bozulsa da bahanem olsa bile diyorum bayram için :)))

Aynı 2-3 ay önceki ben.
Burdaki kısçeler bilir önceleri bende bu konudan dem vuruyordum..
Burda yesem bile eve gidince annemin yemeklerine dayanamıyordum.
Bizim evde çorba,sulu yeme,pilav yada makarna, salata, tatlı hergün mutlaka bunlar olur.
Yemekten sonra çayın yanında bisküvi veya pasta vs yenir.
Ben çareyi mutfağa girmemekte buldum canım..
Mutfağa girme dayanamıyorsan.
Misal dün ıspanak vardı akşam tadına bakmadım çünkü tadına bakarsam dayanamıyorum.
Öğlen için götürürüm dedim.
İlk baş eve gidince kendimi duşa atıyordum oyalanıyodum falan.
Bununla yenince eve gidince k-fleks yiyorum.
Sonrada bitki çayı yemeklerin tadına bakmıyorum bile..
Ben böyle kurtuldum.

teşekkür ederim cnm.
haklısın sanırım en iyisi mutfağa uğramamak!
ayy ben bir de üstüne Gaziantep'liyim ve buradaki yemekleri bilirsiniz
kahretsin mutfağa uğramasam bile içliköftelerin, lahmacunların kokusuna nasıl dayanacağım bilmiyorum ama dayanmak zorundayım güzel ve sağlıklı bir kız olmak için

Son düzenleme:

evet canım çok olsu biraz farkındayım

herkese günaydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…