triendy21; [COLOR="#008000" .!.:iyide canım sen hatayı sabahtan yapmışsın o simit ne öylee ..biliyomusun bilmiyorum ama söyliyim ben genede 1 tane simit 4 dilim beyaz ekmeğe eşdeğer,,oyüzden diyette pek önermiyoruz simidii bilgin olsun boşver yeme onun yerine tost yeee hemde kaşarlı akşamkileri hiç görmemiş gibi davranıyorum ama dövmedende gitmicem seni belki aklın başına gelmiştir [/COLOR]
Hahaha siddet sacilmis dayagi yemisim o aradacanim simitin bol kalorisini biliyorumda zaafim var merete ceyrek yerim diye basladimdi arkasi geldi:2: neyse zaten bugun acisini cikardim hafta boyu pazarin vicdan azabiyla baya azmaderim herhalde sen listede en ust siralardan yer ayir bana
benim oglan kustu zaman seviniyordum ondan rahatlamisdir yazik canim benimnasil olsa bi bakmaya gitcekdiniz sonra bakarsiniz hem ben üsüyorum bu aralar eve kapandim cikmiyom gerci bugünde bi alisverise ciktim anam agladi eve getircem aldiklarimi diye
cok gecmis olsun canimbiran önce sagligina kavussun kocan isallah benim de daha yapilacak birsürü isim var ama sarma iyi fikir annemgil gelmeden bende sarayim simdi gelen giden cok olur
ay ne firca atiyon be haklisin fistik ya birilerine atip duruyorum buaralar bu uyuz ruh halimi suan depresyondayim esim isden ayrildi bi izine cikdim adam evde 24 saat üff bunaliyorum hic birsey yolunda gitmedimi ay simdi birde kardeslerim var onlara sabah kahvalti aksam yemek hazirlarken hep birlikte oturuyoruz ama yarin basliycam artik yeter bu ne ya gevsedim gitti migdem doyma hissini unuttu fil migdesi sanki kiz semsi kim kdrnin adi semsi mi :26: serpi vardin bi ara o girmiyor artik onun adi da semsi din :44: öptüm fistik seni cok seviyorum canim benim
daha iyi olmus canimmadem bizim pitirik hasta gibi annesi yaninda kaldigi iyi olmus
aferin sanaaman sende benim gibi kendine nazar verme yemeyip yemeyip sonra yeme sen bu iradeyle 28 günde rahat çok verirsin bile maaşallah
sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına ismini düşünmedik daha çok erken bakalım hayırlısıoyy kdrcim nasılsın canım özledim seni bedavaların bitti galiba ses soluk çıkmıyordesene bide sen ara diye diyet nasıl gidiyor çıtırlık yolunda ilerleme varmı dualarımdasın inan en kısa zamanda seni bekliyoruz hamiş olarak inşallah bebişin cinsiyeti erkek gibi edi doktor bide hep kız kız derken bilmiyorum bakalım yarın kontrol vr belki belli olur yüksek ihtimal erkekmiş aman ne farkeder kız erkek sağlıka hayırla gelsinde
oyyy beloşum çok yoğundum iyim hamdolsun sinüzit başağrım var onun dışında çok doluydum kafamıda pek dinlemiyorumsen bilmiyon beni rizeden geldim hasta oldum kermeslerdeydim hep,,2gündür boşum aklıma düştün ararım arar sürem var inş. kontrolün iyi geçer yarın arar sorarım hem
ay ne firca atiyon be haklisin fistik ya birilerine atip duruyorum buaralar bu uyuz ruh halimi suan depresyondayim esim isden ayrildi bi izine cikdim adam evde 24 saat üff bunaliyorum hic birsey yolunda gitmedimi ay simdi birde kardeslerim var onlara sabah kahvalti aksam yemek hazirlarken hep birlikte oturuyoruz ama yarin basliycam artik yeter bu ne ya gevsedim gitti migdem doyma hissini unuttu fil migdesi sanki kiz semsi kim kdrnin adi semsi mi :26: serpi vardin bi ara o girmiyor artik onun adi da semsi din :44: öptüm fistik seni cok seviyorum canim benim
ya bende anlamdım bu dşlek bana neden şemsi diyor banada yazmışta oan yazamdımiyide fırça atmış heee...
eee hakettik valla dır dır ediyoruz veremiyoruz diye gayret sıfırarada gaza gel bırak var bizde:4 ay güldürdünüz beni aa semsi kim o zaman nerden cikti atti valla fircayi hakk ettik dogru
e senin bahanen kermes dinbenim bahanemde :44: evde olmak birde tatile ciktin sen bana da acil bi tatil lazim bu aralar bunalimdayim
arada gaza gel birak yazmissin bende okuyorum arada gaz geliyor birakiyoray ben yine kafayi siyirdim :122:
Eytttt yettiimmm bennnnnn
Bi kere harbiden isimleri karıştırmışım ve de sabah sabah çok utandım bide güldüm.
Ammmaaa isim unuttum diyyeee haklı olarak yazdığım şeyleri görmemezlikten gelemezsiniz dimi şekerler
Ben geçen hafta ve daha önceki haftalarda denedim o yüzden kaçamak yapmayın diyorum.
Ufak ufak minik dediğimiz o yiyecekler cidden kilo vermemizi engelliyor.
Bu lafım kdrcim sana...
Az yemekte bize kilo verdirmezz Suzancım.
3 gün ye 1 gün aç kal bu şekilde olmazz.
İkinizi Tuğba da kaptan da dövmüyo ben dövcemm hee.
Birinizin kermesi diğerinin aile yemekleri veya uygun vakti olmaması..
Kendiniz için vakit ayırın sağlıklı neyi seviyorsanız onlalrı yiyin hiç kaçamak yapmayın demiyorz zaten.
Bende yazıyorum h.sonu kaçamaklarımı.
Ama 1 yada 2 gün sürüyor..
Dikkat ediyorum bi hafta 300 gram veriyorsunuz diğer hafta 400 gram alıyorsunuz..
Bence kilolarınıza alıştınız ondan böyle yapıyonuzz.
Bugün totolar kalkıcak kendinize özel yemek hazırlıycanızzz.
Tamam çıtırdaklarım benimm.
Öpüyorum sizi
yaw ne bu menülerin dilek sanada dayak atamıyorum artıkın neyseee senide öpesim geldii bukadar mikemmel olmek zorundemisin
Bu hafta düzgün menülerle geliyorum valla
Dövemicennn beniiii
Sen kdr le suzanı dövsene
Herkese iyi akşamlar cnm çok sıkıldı 70 kloya düşcem derken 74 oldum ya bi gevşeme var toparlayamıyorm sabah iyi başlıyorm ama sonunu getiremiyorum böyle giderse 87 kloya geri döncm diye korkuyorm
Günaydın dilekcm, azmine hayran oldum. Bu gidişle listeleri altüst edicen bu hafta.Günaydın kısçeler...
Ben kahvaltı yapmaya giderr..
Görüşürüzz
günaydın herkese...
çok hastayım,iyileşemedim bir türlü ,doktora gidip rapor alıcam,işe gidecek durumda değilim hiç. bütün gece kabus gördüm,kan ter içinde kalmışım,uyuyamadım da doğru dürüst.uyanıyorum aynı rüyanın devamını görüyorum ,çok acayipti..
Günaydın dilekcm, azmine hayran oldum. Bu gidişle listeleri altüst edicen bu hafta.
Çok geçmiş olsun, evde kalıp dinlenmek en iyisi. Yatmadan geçmez canım.
Herkese günaydın, kaçamaksız bir gün olsun kızlar...
Kaynanalarınızın ellerinden öpün.. ne de olsa bugün cadılar bayramı..
ya çok şahanesin sabah sabah güldürdürn beni arayıp kutlasam mı ne :))
beni tebrik edin sabah işe gelirken eşim elime bir poşet verdi bu ne dedim kol böreği aldım diyo sanki rejimde olduğumu bilmiyor eyvah dedim çok dirayetsizimdir önüme birşey koyarsanız yerim hiç affetmem. neyse işe geldim açtım paketi yok dedim bozmak yok canın çok istedi ise azıcık ye 3 tane parmak büyüklüğünde ince parça yedim rafa kaldırdım başka birşey yemeyeceğim ara da yoğurdum var
akşam sporumu saat 10 da da olsa yaptım valla sabah ta tartı inmiş gibiydi biraz cumaya kadar bir kesin gider yuppi ama daha çooook yolum var...
Selam kızlar..
Bugün karbonhidrat diyetini uygulamaya başladım bakalım ne kadar gider...
Bakalım kacla kapamışım;
Sabah:
Limonlu portakallı form çay = 0
Kahvaltı:
2 haş. yumurta = 0
Kaşar peynir = 1
Ara:
Portakallı yeşilçay = 0
Öğle (13:30);
1 dil. ekmek = 12
1 parmak sucuk = 1
1 piliç sosis (et değerini yazıcam) = 1
3-4 lokma kaşar = 0,5
Ara:
Limonlu yeşilçay = 0
Akşam (18:00);
1 dil. ekmek (üzeri ince salça) = 12
İncecik kaşar = 0,2
Ara:
Portakallı form çay = 0
Gun içinde yarım portakal suyu = 8,5
Toplam = 49,2 puan
Bazı değerler kısıtlı mesela sucuk yazmıs ama ne kadar sucuk 100 gr mı 200 gr mı belli değil.. :44:
Yada sosisi kırmızı et sosisi değerinden yazdım piliç sosis olarak değer bulamadım.
Salçanın değerini bulamadım. zamanla alışırım bulurum araştırırım artık...
bana öğle yemeği cok olmus gıbı geldı yaa :26:3gündür abarttığım menümü bugün düzelttim sanki
menüm kızlar
sabah
1dilim buğday ekmeği
lor peynir
3zeytin
3çatal patates kızartma
şekersiz çay domates
ara 1elma 1mandalina
öğle
3tane tavuk naget
5çk nohut yemeği
1kepçe şehiye çorbası
4tane küçük kornişon turşu
3çk rus salata
akşam
1küçük patates haşlama
1yumurta
3tane tavuk naget
domates biber
2fincan yeşil çay 2.5lt su içtim ayrıca 5km yürüdüm
valla cok begendım ben süpersinbugünki menüm
sabah: 1 tost yağsız sucuklu
ara: 1 erik
öğlen: yarım tabak ıspanak yemeği 3çk yoğurt
1 kepçe çorba
ara: 1 bardak ayran
akşam: 2 adet ızgara köfte salata 1 bardak ayran
teeeee bukaaaaadarrr
meyve yememıssın hıc canım tabı ben yorumda gec kaldım ama meyve de yemelısın gün içinde benceKızlar ya yemek yedim güya ama karnım hala aç ya. Ne yapsam ki.
Bugünkü menüm
sabah,
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara 11:15 nescafe şekersiz, sütlü
öğlen; 1 kase şehriye çorbası, 2 köfte
16:00 / yeşil çay - 3 tane diet elmalı büsküvi
18:20 akşam yemeği
1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, 1 köfte,
Vee hala aç hissediyorum. Tavsiyelere açığım.Önerisi olan var mı?
kız tuğbaa maaşallah sendede iyi fırça kapasitesi vardevam devam
herzaman birielri uyarmasa her işte öyledir kulak çekenler olmasa kimse birşey öğrenemez
bende akşam hamsi yedim arcakta yiyecekti bugün balık akşamı topikte...yedima ma benim mide rahatsız yanıyor hala...
tavada yaptım ama az yağla hani kapakla çeviriyoruz yaa çok seviyroum çok yedim valla bol salatayla evi temzlemeden yapayımd akokmasın bidaha dedim
süpersin, ben de verebilseydim keşke. neyse ki sen veriyorsun,ben artıdayım grupça artıda olmayalım bari...
Günaydın canikolarım!
Gününüz mükemmel geçsin!
Ya size bir sorum olacak bu konu benim kilo vermemi gerçekten engelliyor!
Her gün iş çıkışıma kadar(18:00) diyetimi gayet güzel götürüyorum akşam da k-flakes yerim ya da yoğurt salata falan diyorum ama eve gittiğimde annemin yemeklerine dayanamıyorum tadına bakmazsam da olmuyor, miktarları abartmıyorum ama yine de o sabah verdiğim kararı sürdürememiş olmak beni üzüyor
Sorunum hayır diyememek değil aslında ama ne bileyim eve geldiğimde inanılmaz bir istek oluyor içimde ara öğün yapmama rağmen :18:
teşekkür ederim cnm.
Aynı 2-3 ay önceki ben.
Burdaki kısçeler bilir önceleri bende bu konudan dem vuruyordum..
Burda yesem bile eve gidince annemin yemeklerine dayanamıyordum.
Bizim evde çorba,sulu yeme,pilav yada makarna, salata, tatlı hergün mutlaka bunlar olur.
Yemekten sonra çayın yanında bisküvi veya pasta vs yenir.
Ben çareyi mutfağa girmemekte buldum canım..
Mutfağa girme dayanamıyorsan.
Misal dün ıspanak vardı akşam tadına bakmadım çünkü tadına bakarsam dayanamıyorum.
Öğlen için götürürüm dedim.
İlk baş eve gidince kendimi duşa atıyordum oyalanıyodum falan.
Bununla yenince eve gidince k-fleks yiyorum.
Sonrada bitki çayı yemeklerin tadına bakmıyorum bile..
Ben böyle kurtuldum.
ortim doyuyon mu bunlarla:44:
bana öğle yemeği cok olmus gıbı geldı yaa :26:
valla cok begendım ben süpersin
meyve yememıssın hıc canım tabı ben yorumda gec kaldım ama meyve de yemelısın gün içinde bence
evet canım gözünden kaçmamışyedım hamsı esım alıp annemlere bırakmıstı onlar yaptılar saolsunlar yedık baya tavaydı malesef bızımkıde salata ve 1 kepce corba ıctım yanında:18:
günaydınnn kızlar
nasılsınız keyıfler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?