70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

kahvaltı

sabah kalkınca hemen

1 bardak ılık elma sirkeli su(2 tatlı kaşığı sirkeyle)

kaşarlı tost(tek kaşar ve 2 dilim kepek ekmeği arasına yapılmış)

3 zeytin

1 domates

hafif kalkınca yeşil çay

yarım bardak elma sirkeli su

ara

armut-mandalina(ikiside küçüktü)

1 bardak süt(meyvenin yanına mutlaka süt içilmesi gerekiyo yoksa yediğimiz meyveler şekerli olduğu için kiloya sebep oluyo)

öğle

makarna küçük bi tabak(dünden kalmıştı)
yoğurt
salata

yarım bardak elma sirkeli ılık su(1 tatlı kaşığı sirkeyle)
ara

elma yarım bardak süt

biberiye çayı

akşam

1 bardak elma sirkeli ılık su

yeşil mercimek pilavı(6-7 kaşık)

balık 1 tane(büyük balıklardan adını bilmiyorum)

yeşil salata

üzüm

sonrasında elma sirkeli su içip ardından

yeşil çay ve 7 otlu çayımı içtim
şimdiye kadar 1.5 lt su içebildim tamamlasam 2.5 yaparım heralde bitirdim günüü

çok saolun kızlar...

nadirrrr evt cnm hatırlarsın doğrudur...
oğlumdan önce 2 düşük yaşamıştım o zamanlarda burdaydım
3-4 yıl öncelerinden bahsediyoruz
ikinci düşüğümden 2 ay sonra hemen hamile kaldım
bi oğlum oldu tosuncuk Allaha çok şükür :))

Kızlar buqünkü menümüde paylaşayım...
hiç istediğim qibi olmadı ama neyse...

sabah:1bardak su, 2dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost,1salatalık,1fincan yeşil ve form çayı
ara su...
öğle: 1,5 kepçe sebze çorbası
ara: 3 kuru kayısı,su
akşam: spichal k yicektim ama canım hiç çekmedi :26: bende canımn çektiğini yedim
2dilim kepekli tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost ve su...
ardından birazcıkta çikolata yedim inşallah yarınki tartıda qörmek istediğim rakamı etkilemez

geçmişi okudum geldim,,dün bi hışımla gitcez yazdım ama,,sabahın köründede kalktım kahvaltı koydum hazırlandım ,,eşim para çekip geldi bankadan oturduk kahvaltı yaparkene eşim adamı bi aradı bakalım müsaitmi biz gideriz işi varsa bide kalırız orlarda dedi ve açtı adam bayramdan sonra gidicektik ya oraya demesinmii,,o kendi köyüne gezmeye gideriz bayramdan önce diye anlamışta ondan tamam demiş geçen ben sizi alırım diyee..amaşimdi önümüz kurban ve adam çok yoğunmuş cumaya kadar boş bi zamanı olursa haber vercek bize ee bide bu sefer bizim şehra gelcek bizi almaya hehe daha iyi oldu sevindim..hiç otobüs çekemicektim oğluşla bu soğukta..hem küçüğümde hasta gibiydi bırakmaya kıyamıyodum ablama neyseki gitmedik kızımın başında kaldım hadi hayırlısı:44::44:kusura bakmayın sizide şeyettirdim ama ne biliyim böyle olucanıı veda etmeden gitmiyim dedim özellikle gece gece açıp yazıverdim aklınız bende kalmasın diye

ay ne firca atiyon be haklisin fistik ya birilerine atip duruyorum buaralar bu uyuz ruh halimi suan depresyondayim esim isden ayrildi bi izine cikdim adam evde 24 saat üff bunaliyorum hic birsey yolunda gitmedimi ay simdi birde kardeslerim var onlara sabah kahvalti aksam yemek hazirlarken hep birlikte oturuyoruz ama yarin basliycam artik yeter bu ne ya gevsedim gitti migdem doyma hissini unuttu fil migdesi sanki kiz semsi kim kdrnin adi semsi mi :26: serpi vardin bi ara o girmiyor artik onun adi da semsi din :44: öptüm fistik seni cok seviyorum canim benim

daha iyi olmus canim madem bizim pitirik hasta gibi annesi yaninda kaldigi iyi olmus

aferin sanaaman sende benim gibi kendine nazar vermeyemeyip yemeyip sonra yemesen bu iradeyle 28 günde rahat çok verirsin bile maaşallah

ay güldürdünüz beni aa semsi kim o zaman nerden cikti atti valla fircayi hakk ettik dogru
e senin bahanen kermes din benim bahanemde :44: evde olmak birde tatile ciktin sen bana da acil bi tatil lazim bu aralar bunalimdayim
arada gaza gel birak yazmissin bende okuyorum arada gaz geliyor birakiyor ay ben yine kafayi siyirdim :122:

beni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169
hoşgeldin canım yeni gelenler için bazı kurallarımız var aşağıda yazıyobu arada ben tuğba

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

sende hoşgeldin canım bu takılmalar hepimizde oluyo canım takma çok..taktığın vede umursamadığın anda tekrar yükselirler bilgin olsun bu savaşı biz kazanıcaz devamlı bu yolda ilerlee sakın vazgeçme illaki tekrar harekete geçicek ..bak bende 1 aydır 60larda sürünmüştüm geçen hafta 59u ucundan gördüm yaniii

iyide canım sen hatayı sabahtan yapmışsın o simit ne öylee ..biliyomusun bilmiyorum ama söyliyim ben genede 1 tane simit 4 dilim beyaz ekmeğe eşdeğer,,oyüzden diyette pek önermiyoruz simidii bilgin olsun boşver yemeonun yerine tost yeee hemde kaşarlıakşamkileri hiç görmemiş gibi davranıyorum ama dövmedende gitmicem seni belki aklın başına gelmiştir
bundan önceki menün berbattı ama bu gayet iyi olmuş canımhımm birde sabahki sıcak suyu tavsiye etmiyorlar uzmanlar vücuda zararı oluyomuş en azından bi fayda etmiyo ,,oyüzden ılık su için diyolar bilgineee
yaa şimdi bişey diycem öncelikle geçmiş olsundaa ,,anlamadığım bişey var ..ilk değil demişsin ayakkabı çalınmasıı madem tecrübelisiniz mağdur olmuşsunuz önceden niye aynı hatayı yaptınız tekrar anlamadım pardon yanii:44:
menünse gayet güzel

evet güzel gitmişsin canımçorba yada salata demişsin ikisini tüketmeye çalış hatta yoğurtta olabilir yanında,,çorba+salata+yoğurt veya ayran
sabahki tostta sucuk olmamış..kilo aldırıcıılardan biride oo dikkaaatt
menün güzel olmuş canımda acıktıysan uyu bence en iyisi uyumak,yatmadan önce süt iç miden rahatlar,,yoğurt ye 1 kaşık..
bu menüye yorum bulamıyorum ne aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkne diyim dahaaeh ilk için biraz ağır oldu gibi ama napalım öpiyimde geçsin bari
yaw ne bu menülerin dilek sanada dayak atamıyorum artıkın neyseee senide öpesim geldiibukadar mikemmel olmek zorundemisin

evet canımyaa bende sevindim,,nedense kız hasta derken gitmediğimizi anladımı ne turp gibi oldu,,gerçi biraz kusmuştu ondan sonra iyi olduya neyse iyi olduya önemli olan oo,,eğer gitseydik aklım kalırdı bebişimdee,,nede olsa bi gece orda kalırız diye düşünmekteyiz:26::44:

neyseki sabah yemişsin bişey olmaz heraldee..devamlı yapma amaasonra bide kuruyemişleri akşam tüketmişsin onlarıda gündüzdeki aralara al

selam kızlar...

ayy ben iki aydır deli gibi yiyorum ve 2 kilo aldım o kiloları vermek lazım.....

siz ne alemdesiniz....

kendımı diyet moduna sokamıyorum....
iyi maşallah sudem 2 kilo neki 2 ayda almışsın bidee şurdan bi çakacam laf ediyo üzülüyo bidee ,,okadarda yedim demişsin bence hiçte takılacak bişey değil 2 kilo biliyosun düzeni nasılsa hemen verirsin..tabi önce tekrardan buraya kanatlarımızın altına girmen lazım
canım 1 kaç kaşıkta olsa makarnayı akşam yemiyoruz yiyceksen öğlene al onu ,,çünkü kolay sindirilmiyo ve öyle olduğu için vücutta çok fazla kalıyo buda göbek bölgesinde yağlanmaya neden oluyoo makarna bilgin olsun
işte bahsettiğim berbat menü buu sbahı geçtim sıcak çikolata içtiğin için sonra akşam yediğin hamsiler in tavada olması ayrıyeten kötü olmuş..fırında yapılması uygun oluyo yoksa oda zararlı vücudumuzaa..balıktan fayda alalım derken cırkını çıkartmayalım..gerçekler acıdır tatlım alışmalısın burayaa ve tabiki banaaburda sadece doğruları öğretmeye çalışıyoruz arada azcık elim ağır kaçıyo ah falan diyorum ama burda çoğu insan dayak yedi benden nihayetindee söylesinler pişman olan varmıı

ne bilem işte serpinin adıydı ya..ee dilek bu aRA iyi değildi olur öyle şeyler
bahanede btimiyoki bizde iyiki gittim tatile yoksa bunalım takılırdım vallahi...nefes alacak zamanım yok uzun süre:26:..
ankaraya bayaramda anamın babamın elini öpmeye gidemiyom kaynanamlarda bu tarafa geliyor ev temzilencek duruyor azçok bayram için hazırlık yapıcam,kaynımı sözliycez biyandan, hacdan amcamız gelecek onlarda sarma sarmak istiyorum gelenleir çok olur....aman ne bileyim hepsini hallederimde düşüncesi yoruyor beni:44
normalde ohh çantanı hazırla çık yol tabi ozamanda evi temiz bırak topla yoruluyordum ama misafir oluyordum yani....
aman sağlık olsun eşimde üzüldüm zaten çoktandır midesinden rahatsızdı iş kolikliğinden gitmiyordu neyse bugün endoskopi oldu...
midesind egastrit,reflü ve mide fıtığı varmış.
bide ultrasonda karaciğerde hemanjiom varmış,araştırdım hemen iyi huylu tümör gibi birşey yani önce çok korkyum bıraktım mideyi kenara karaciğerimde sorun var deyince
ben daha kötü sandım ama bunuda takip etmek grekiyor şimdilik korkucak bişey yok ama rabbim kimseye dermensız dert vermesin canım kocişimmm

tugba kdr niye konusmuyonuz benlen altda görüyom sizi bunalimdayim diyom kocis gelecek diyom biriki lafliyalim yani
adam gülyabani gibi basima dinelmeden

hay ben yazana kadar siz döktürmüssünüz amanen tugba ne o öyle dur bi okumaya baslayayim yarim saat sonra dönerim

kız tuğbaa maaşallah sendede iyi fırça kapasitesi vardevam devam
herzaman birielri uyarmasa her işte öyledir kulak çekenler olmasa kimse birşey öğrenemez
bende akşam hamsi yedim arcakta yiyecekti bugün balık akşamı topikte...yedima ma benim mide rahatsız yanıyor hala...
tavada yaptım ama az yağla hani kapakla çeviriyoruz yaa çok seviyroum çok yedim valla bol salatayla evi temzlemeden yapayımd akokmasın bidaha dedim

benim oglan kustu zaman seviniyordum ondan rahatlamisdir yazik canim benim nasil olsa bi bakmaya gitcekdiniz sonra bakarsiniz hem ben üsüyorum bu aralar eve kapandim cikmiyom gerci bugünde bi alisverise ciktim anam agladi eve getircem aldiklarimi diye
cok gecmis olsun canim biran önce sagligina kavussun kocan isallah benim de daha yapilacak birsürü isim var ama sarma iyi fikir annemgil gelmeden bende sarayim simdi gelen giden cok olur

tugba kdr niye konusmuyonuz benlen altda görüyom sizi bunalimdayim diyom kocis gelecek diyom biriki lafliyalim yani
adam gülyabani gibi basima dinelmeden
ben alıntıları cvblıyodum napem
hay ben yazana kadar siz döktürmüssünüz amanen tugba ne o öyle dur bi okumaya baslayayim yarim saat sonra dönerim

iyi yapmışsın canım arada oluyo öyle bende tavada yapıyorum ama tabi yeni başlayanlara tavsiye etmiyorum

ben alıntıları cvblıyodum napem

iyi yapmışsın canım arada oluyo öyle bende tavada yapıyorum ama tabi yeni başlayanlara tavsiye etmiyorum

tugbis napiyon bakem bende su ev isimi yapsammi yapmasammi diye düsünüyom suan :44: onlar bana bakiyo ben onlara
benim amerikadan kirmizi baslikli teyzem geldi de gitmiyo ondan mi yiyom aceb homini girtlak ne bulursam :26: ne dersin

tugbis napiyon bakem bende su ev isimi yapsammi yapmasammi diye düsünüyom suan :44: onlar bana bakiyo ben onlara
benim amerikadan kirmizi baslikli teyzem geldi de gitmiyo ondan mi yiyom aceb homini girtlak ne bulursam :26: ne dersin

kırmızı başlıklı teyze haa belkide ondandır bilmemçokmu yiyoki oo
bende napem okeey oynuyorum çanak kırsam çıkcamda hırs yaptım tek el bitemedim yaw,param bitiyoooeşimde ordan bana bakıyooo

kırmızı başlıklı teyze haa belkide ondandır bilmemçokmu yiyoki oo
bende napem okeey oynuyorum çanak kırsam çıkcamda hırs yaptım tek el bitemedim yaw,param bitiyoooeşimde ordan bana bakıyooo

kiz face de mi oynuyon okeyi dün bende oyniycakdim anlamadim sayfayi aciyom gruplar yaziyo anlamadim nasil girip oyniycam bende habire diamand dash da rekor kirmaya calisiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…