- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hayirlisi olsun canimgüle güle git güle güle gel canim benim
soracakdim tabii yarim saat gec gelsene erken geldin söyle beni evire cevire döven olsa hakk ediyom
gecmis olsun canimherkesde var su aralar neyse anlamadim atlayicimi ne :26:
sana da gecmis olsun canim dikkat et:2:
sende kendine iyi bak belenaycimbebisinede
selam sudemcimburalarada gelmiyon artik eskisi gibi :26:
sIkma canim canininapalim olmus artik bidaha disariya koymayin bari hayatim ayakkabilari :26:demek ki biri bekliyo almak icin ilk de deyilmis zaten bizim buralarda zaten disariya ayakkabi koymak yazak yani istemiyorlar almanlar
gecmis olsun canimya bol su ic yada vur kafayi yat benim ancak öyle geciyo gecerse
cleopatra geçmiş olsun canım bizimde başımıza gelmişti aynısı o günden beri içeriye çıkarıyoruz ayakkabılarımızı
ayrıca ben seni diğer topiklerden hatırlıyorum sanki konuşmuştuk hatta bebeğini düşük yapmıştın sanırım bende ozamanlar hamile kalmaya çalışıyordum
Bence de hiç sıkmıyorssun kendini..
Ne menü paylaşıyorsun ne bişi yapıyorsun..
Anca lak lakk şemsiyle ikiniz.
Bak yarından itibaren menü istiyorum.
Nerde topiğe ilk geldiğindeki azim??
Toparla kendini şu 300-400 gram vermeyi kes..
Düzenli menü istiyorum Sena ablanın dediği gibi 2.5-3 litre su içilecek.
Metabolizma diyip durma yediklerini sen biliyorsun.
Metabolizmanın hızlanması için ananas veya yeşilçay tüketebilirsin...!
Hadi bakalım kaldır artık koca totonu bahane duymak istemiyorum artık ben.
sağol tatlım :2: inşallah geçmiş olur bir an önce
gece bol yeşil çay içebilirsin canım.. çok acıkırsan kepekli galeta ve minicik yağsız peynir belki.. ama bence yememeye gayret et.. diyetisyenim bana böyle önermişti vakt-i zamanında..
daha iyi olmus canimgeçmişi okudum geldim,,dün bi hışımla gitcez yazdım ama,,sabahın köründede kalktım kahvaltı koydum hazırlandım ,,eşim para çekip geldi bankadan oturduk kahvaltı yaparkene eşim adamı bi aradı bakalım müsaitmi biz gideriz işi varsa bide kalırız orlarda dedi ve açtı adam bayramdan sonra gidicektik ya oraya demesinmii,,o kendi köyüne gezmeye gideriz bayramdan önce diye anlamışta ondan tamam demiş geçen ben sizi alırım diyee..amaşimdi önümüz kurban ve adam çok yoğunmuş cumaya kadar boş bi zamanı olursa haber vercek bize ee bide bu sefer bizim şehra gelcek bizi almaya hehe daha iyi oldu sevindim..hiç otobüs çekemicektim oğluşla bu soğukta..hem küçüğümde hasta gibiydi bırakmaya kıyamıyodum ablama neyseki gitmedik kızımın başında kaldım hadi hayırlısı:44::44:kusura bakmayın sizide şeyettirdim ama ne biliyim böyle olucanıı veda etmeden gitmiyim dedim özellikle gece gece açıp yazıverdim aklınız bende kalmasın diye
aferin sanaBu arada şefim kek yapmış dün. Bi dilim verdi normalde hemen gırtlağıma sokardım ammaaa peçeteye sardım çekmeceme koydum. Yemeği düşünmüyorum.
Eve götürürm akşam bizimkilerden biri yer artık. Çokta güzel kek yapar ama nabim sevdiceğin gelmesine kaldı 28 gün..
Ve ben hala 71 kiloyum..
sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına ismini düşünmedik daha çok erken bakalım hayırlısı
oyy kdrcim nasılsın canım özledim seni bedavaların bitti galiba ses soluk çıkmıyordesene bide sen ara diye diyet nasıl gidiyor çıtırlık yolunda ilerleme varmı dualarımdasın inan en kısa zamanda seni bekliyoruz hamiş olarak inşallah bebişin cinsiyeti erkek gibi edi doktor bide hep kız kız derken bilmiyorum bakalım yarın kontrol vr belki belli olur yüksek ihtimal erkekmiş aman ne farkeder kız erkek sağlıka hayırla gelsinde
oyyy beloşum çok yoğundum iyim hamdolsun sinüzit başağrım var onun dışında çok doluydum kafamıda pek dinlemiyorumsen bilmiyon beni rizeden geldim hasta oldum kermeslerdeydim hep,,2gündür boşum aklıma düştün ararım arar sürem var inş. kontrolün iyi geçer yarın arar sorarım hem
ay ne firca atiyon be haklisin fistik ya birilerine atip duruyorum buaralar bu uyuz ruh halimi suan depresyondayim esim isden ayrildi bi izine cikdim adam evde 24 saat üff bunaliyorum hic birsey yolunda gitmedimi ay simdi birde kardeslerim var onlara sabah kahvalti aksam yemek hazirlarken hep birlikte oturuyoruz ama yarin basliycam artik yeter bu ne ya gevsedim gitti migdem doyma hissini unuttu fil migdesi sanki kiz semsi kim kdrnin adi semsi mi :26: serpi vardin bi ara o girmiyor artik onun adi da semsi din :44: öptüm fistik seni cok seviyorum canim benim
ya bende anlamdım bu dşlek bana neden şemsi diyor banada yazmışta oan yazamdımiyide fırça atmış heee...
eee hakettik valla dır dır ediyoruz veremiyoruz diye gayret sıfırarada gaza gel bırak var bizde:4
aferin sanaaman sende benim gibi kendine nazar verme yemeyip yemeyip sonra yeme sen bu iradeyle 28 günde rahat çok verirsin bile maaşallah
sağol canım benim darısı isteyen herkesin başına ismini düşünmedik daha çok erken bakalım hayırlısı
oyy kdrcim nasılsın canım özledim seni bedavaların bitti galiba ses soluk çıkmıyordesene bide sen ara diye diyet nasıl gidiyor çıtırlık yolunda ilerleme varmı dualarımdasın inan en kısa zamanda seni bekliyoruz hamiş olarak inşallah bebişin cinsiyeti erkek gibi edi doktor bide hep kız kız derken bilmiyorum bakalım yarın kontrol vr belki belli olur yüksek ihtimal erkekmiş aman ne farkeder kız erkek sağlıka hayırla gelsinde
oyyy beloşum çok yoğundum iyim hamdolsun sinüzit başağrım var onun dışında çok doluydum kafamıda pek dinlemiyorumsen bilmiyon beni rizeden geldim hasta oldum kermeslerdeydim hep,,2gündür boşum aklıma düştün ararım arar sürem var inş. kontrolün iyi geçer yarın arar sorarım hem
ay ne firca atiyon be haklisin fistik ya birilerine atip duruyorum buaralar bu uyuz ruh halimi suan depresyondayim esim isden ayrildi bi izine cikdim adam evde 24 saat üff bunaliyorum hic birsey yolunda gitmedimi ay simdi birde kardeslerim var onlara sabah kahvalti aksam yemek hazirlarken hep birlikte oturuyoruz ama yarin basliycam artik yeter bu ne ya gevsedim gitti migdem doyma hissini unuttu fil migdesi sanki kiz semsi kim kdrnin adi semsi mi :26: serpi vardin bi ara o girmiyor artik onun adi da semsi din :44: öptüm fistik seni cok seviyorum canim benim
ya bende anlamdım bu dşlek bana neden şemsi diyor banada yazmışta oan yazamdımiyide fırça atmış heee...
eee hakettik valla dır dır ediyoruz veremiyoruz diye gayret sıfırarada gaza gel bırak var bizde:4
hoşgeldin canım yeni gelenler için bazı kurallarımız var aşağıda yazıyobeni de alırmısınız şuan 78 kiloyum ve 65 olmak istiyorum boyum 169
sende hoşgeldin canım bu takılmalar hepimizde oluyo canım takma çok..taktığın vede umursamadığın anda tekrar yükselirler bilgin olsun bu savaşı biz kazanıcaz devamlı bu yolda ilerlee sakın vazgeçme illaki tekrar harekete geçicek ..bak bende 1 aydır 60larda sürünmüştüm geçen hafta 59u ucundan gördüm yaniiikızlar bir türlü 60 lı gruba inemiyorum.benide aranıza alın. 79 dan 71 düştüm.daha da inemiyorum.ramazan ayında en son 68.8 dim.aç karnıma iftara yakın tartılmıştım.ama oruç bitti. direk 70 e çıktım.o kadarda yemediğim halde.demekki su kaybım olmuş.şimdi 71 im ve dahada inemiyorum.tek hatam şu hatamı kabul ediyorum kuruyemişe dayanamıyorum.sporuda bıraktıım.arada yürüyüşe gidiyorum hava ve ev durumu müsait olursa.anladımki 60 lı rakamlara düşemeyeceğim.sizin bir öneriniz varmı.hepimize kolay gelsin.herkesin hayali zayıflamak güzel görünmek.bu arada 1.63 boyundayım..28 yaşındayım.3.5 yaşında kızım var...
Valla sana ve Tuğbaya sözüm var kaçamak yapmıyorum şimdiden -300üm.
Az gidecek gene ama 4 günüm var daha önümde akşamları mekik çekmeye de başladım.
Bu sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği,
1 haş. yumurta,
Peynir,
Şekersiz Çay
Yeşilçay
Öğlen:
Kuşbaşı şeklinde doğranmış ama salatanın içine koyulamamış sadece tavık yedim.
Yanında da yoğurt..
2.5 litre suyum bitti.
Şimdide slim form çayı hüpletcem.
iyide canım sen hatayı sabahtan yapmışsın o simit ne öylee ..biliyomusun bilmiyorum ama söyliyim ben genede 1 tane simit 4 dilim beyaz ekmeğe eşdeğer,,Dunku aksama kadar super giden gece cozuttugum ibretlik menumu yaziyimda bir bakin hele
Sabah uyanir uyanmaz yarim litre su
Kahvalti: 1 simit , yarim kk yagsiz beyaz peynir, yesil cay domates, salatalik, 1 yumurta
Ogle+ara: yarim elma 2 diyet kraker
Aksam: 2 kasik bulgur salatasi marulu sebzesi bol. Guya gunu boyle kapaticaktim ama kardesim ve esini aksam mac izlemeye davet ettik diye bendeniz havuclu kek yaptim yaparken tabi mis koktu buraya kadarda her sey gayet normaldi 1 kucuk dilim yerim yesil cayla diye dusunurkennn kapi caldi kardesimin elinde burgerking paketleri suprizzzzzzof zaten kekin kokusu aklimi basimdan almis irade rafa kalkmis haldeydi 1 minik tavuklu 1 kofteli burgeri ekmeklerinin yarisini atarak yedim 1 avucta patates kizartmasi sonra yesilcay kucuk dilim kek hadi buraya kadarda affedilir gece 12 bucukta kan sekeri tabi ne oldugunu sasirdigindan gittim 2 kasik daha bulgur salatasi offfff cok pismanim:2:
Sabah tartildigimda Allaha bin sukur + da degildim hatta cumartesi biraz daha gitti o haldeyim yani suan 63.400 bayrama hedef 62.500
Ama bu hafta bayram arefesi hanimlar kesseler beni kacamak yapmam emzirdigim icin sanirim arada boyle dengesizliklerim oluyor nazende ortim sen ne yaptinnn nerelerdesinn
bundan önceki menün berbattıBugün :
Sabah :
Kocaman bardak sıcak su
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 adet domates
şekersiz çay
Ara :
1 adet havuç
Öğle :
6 adet tavuk şiş
Ayran
Salata
Ara :
1 yeşil elma
Bol ılık su
Şekersiz çay
Akşamada 1 kase çorba yoğurt yada brokoli salatası olacak....
yaa şimdi bişey diycem öncelikle geçmiş olsundaa ,,anlamadığım bişey var ..ilk değil demişsin ayakkabı çalınmasıı madem tecrübelisiniz mağdur olmuşsunuz önceden niye aynı hatayı yaptınız tekrar anlamadım pardon yaniiherkese selam kuzular...
nasılsınız?
ben güne berbat başladım...
eşimin yeni inciden aldığı 280 lt lik ayakkabıları kapımızın önünden çalındı
ve bu başımıza qelen ilk ayakkabı çaldırma vukuatı olmadığı için
çok üzüldük
sabah kahvaltımda
2 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık yedim
onunla duruyorum...
moralsizim diye mi bilmiorum ama hiç iştahım yok...
çok susuyorum sabahtan beri 2lt su içmişimdir :26:
acıkırsam sebze çorbası içicem...
akşam menümdede spichal K yicem inş. :26:
evet güzel gitmişsin canımbugünkü menüm:
1 kupa sirkeli ılık su
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
Ara:
1 küçük paket süt
1 kuru incir
Öğle:
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara:
1 kuru incir
Akşama da çorba ya da salata düşünüyorum.
Nasılım?
sabahki tostta sucuk olmamış..kilo aldırıcıılardan biride oo dikkaaattbugünki menüm
sabah: 1 tost yağsız sucuklu
ara: 1 erik
öğlen: yarım tabak ıspanak yemeği 3çk yoğurt
1 kepçe çorba
ara: 1 bardak ayran
akşam: 2 adet ızgara köfte salata 1 bardak ayran
teeeee bukaaaaadarrr
menün güzel olmuş canımda acıktıysan uyu bence en iyisi uyumak,yatmadan önce süt iç miden rahatlar,,yoğurt ye 1 kaşık..Kızlar ya yemek yedim güya ama karnım hala aç ya. Ne yapsam ki.
Bugünkü menüm
sabah,
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara 11:15 nescafe şekersiz, sütlü
öğlen; 1 kase şehriye çorbası, 2 köfte
16:00 / yeşil çay - 3 tane diet elmalı büsküvi
18:20 akşam yemeği
1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, 1 köfte,
Vee hala aç hissediyorum. Tavsiyelere açığım.Önerisi olan var mı?
merhaba arkadaşlarr
maşallahh menüleriniz harikaa umarım bende düzene girerim.
sabah 6:15 kalkış zoraki 40 dakika yürüyüş
domates(az yağlı)2 dilim ekmek peynir çokkk az tereyağ bal
ara salatalık elma
öğle patetes salata 1 tabak irmik helvesı(yarım kase) 1 küçük dilim süt tatlısı
ara 1 ayran
akşam 1 kase çora 2 tane etimek
sızıp kalmazsam yatmadan kavun yiyeceğim
ah şu tatlılar olmasaydı
herkese iyi akşamlar.
Sabah:
1 dilim buğday ekmeği,
1 haşlanmış yumurta,
Peynir,
Şekersiz çay
Ara:
Yeşilçay
Öğlen:
Kuşbaşı doğranmış tavık kızartma (çok az yağla),
200 gram yoğurt
Ara:
1 elma
Slim çay
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 yk k-fleks,
2 yk %0 yağlı süt,
Kayısılı form çayı.
Gün boyunca 3 litre su
daha iyi olmus canim madem bizim pitirik hasta gibiannesi yaninda kaldigi iyi olmus
neyseki sabah yemişsin bişey olmaz heraldee..devamlı yapma amaahastayken hiç iştahım kesilmiyor benim nedense, yedikçe yerim. dün de misarifim vardı,börek kısır arttı,onları da atmaya kıyamıyorum,çok güzeller,mecbur azar azar tüketicem. menümü planladım ama bakalım uyabilecek miyim..
Kahvaltı: 1.5 yk kısır,1dlm börek,1 dlm peynir,4 zeytin ,1 ceviz,1 yk yoğurt ve adaçayı
öğle: 1 kase mercimek yemeği,1 küçük kase yoğurt ve turşu
ara: 1çb süt ve meyve
ara:1çb süt 1/2 taze mısır
akşam: ızgara somon, marul salatası
ara:1 avuç çerez(badem,ceviz,fındık)
nasılsınız sitenin en çıtır kızları özledim sizi yahu siz beni özlemedinizmi bakim 72 ile başladığım hamişlik maceram 69 a inmişti şimdi 71 kilo ile yola dewvam ediyorum anlıcanız üç ayımız doldu ve biz kilo almadık sayıyorum eh bundan sonra inşallah abartmadan alırız hedef en fazla 85geçmişe bakamadım yokmu hedfine ulaşan aranızda bakim yoksam ağır ağır sindire sindire vereyimmi diyorsunuz bak uğramadı demeyin sonra heee geldim hepinizi seviyoruz kızlar bol eksili günler hepinize
iyi maşallah sudem 2 kilo neki 2 ayda almışsın bidee şurdan bi çakacamselam kızlar...
ayy ben iki aydır deli gibi yiyorum ve 2 kilo aldım o kiloları vermek lazım.....
siz ne alemdesiniz....
kendımı diyet moduna sokamıyorum....
canım 1 kaç kaşıkta olsa makarnayı akşam yemiyoruz yiyceksen öğlene al onu ,,çünkü kolay sindirilmiyo ve öyle olduğu için vücutta çok fazla kalıyo buda göbek bölgesinde yağlanmaya neden oluyoo makarna bilgin olsunbugunki menum
sabah 1dilim beyaz ekmek {evde kepek kalmamis malesef}kk kadar beyaz peynir 1kucuk domates ve 2catal helva
ara arti ogle birlikte diyet biskuvi rezene cayi
aksam buruksel lahanasi ve bikac kasik makarna kucuk bikase yogurt ve salata
ara bir bardak sut
2litre su
işte bahsettiğim berbat menü buu3 gündür gelmiyorum buralara iş yoğunluk vs...
Hemen pazar menümü yazarak başlayayım...
Sabah saat :10.00
2 ince dilim kaşar
2 ince dilim salam
2 dilim domates
1 sivri biber
1 marul yaprağı
bunlar toplanıp 1 simit sandiviçin arasına girmişler
Ara saat :11.30
1 bardak sıcak çikolata
Öğlen saat :15.50
8 adet hamsi tava
salata
Sonrasında meyve ile geçti
Bol şekersiz çay ve 3,5 4 lt ılık su
Ama azcık abartmalar olsada iyi gitmişi dimi
Cumayı iple çekiyorum başlangıca göre baya hafiflemiş olacağıma inanıyorum
sabah menüm
2 yum+3 dilim pastırmalı yumurta
2 dilim kızarmış çav ekmeği
yeşilçay+açık siyah çay
ara bir elma
öğlen salata ve fırında patatesli tavuk az,yoğurt
ara 1 mandalina
akşam fırında hamsi
salata
ara taze siyah üzüm
ay güldürdünüz beni aa semsi kim o zaman nerden cikti atti valla fircayi hakk ettik dogru
e senin bahanen kermes dinbenim bahanemde :44: evde olmak birde tatile ciktin sen bana da acil bi tatil lazim bu aralar bunalimdayim
arada gaza gel birak yazmissin bende okuyorum arada gaz geliyor birakiyoray ben yine kafayi siyirdim :122:
evet canımyaa bende sevindim,,nedense kız hasta derken gitmediğimizi anladımı ne turp gibi oldu,,gerçi biraz kusmuştu ondan sonra iyi olduya neyse iyi olduya önemli olan oo,,eğer gitseydik aklım kalırdı bebişimdee,,nede olsa bi gece orda kalırız diye düşünmekteyiz:26::44:
cok gecmis olsun canimne bilem işte serpinin adıydı ya..ee dilek bu aRA iyi değildi olur öyle şeyler
bahanede btimiyoki bizde iyiki gittim tatile yoksa bunalım takılırdım vallahi...nefes alacak zamanım yok uzun süre:26:..
ankaraya bayaramda anamın babamın elini öpmeye gidemiyom kaynanamlarda bu tarafa geliyor ev temzilencek duruyor azçok bayram için hazırlık yapıcam,kaynımı sözliycez biyandan, hacdan amcamız gelecek onlarda sarma sarmak istiyorum gelenleir çok olur....aman ne bileyim hepsini hallederimde düşüncesi yoruyor beni:44
normalde ohh çantanı hazırla çık yol tabi ozamanda evi temiz bırak topla yoruluyordum ama misafir oluyordum yani....
aman sağlık olsun eşimde üzüldüm zaten çoktandır midesinden rahatsızdı iş kolikliğinden gitmiyordu neyse bugün endoskopi oldu...
midesind egastrit,reflü ve mide fıtığı varmış.
bide ultrasonda karaciğerde hemanjiom varmış,araştırdım hemen iyi huylu tümör gibi birşey yaniönce çok korkyum bıraktım mideyi kenara karaciğerimde sorun var deyince
ben daha kötü sandım ama bunuda takip etmek grekiyor şimdilik korkucak bişey yok ama rabbim kimseye dermensız dert vermesin canım kocişimmm
ben alıntıları cvblıyodum napemtugba kdr niye konusmuyonuz benlenaltda görüyom sizi bunalimdayim diyom kocis gelecek diyom biriki lafliyalim yani
adam gülyabani gibi basima dinelmeden
hay ben yazana kadar siz döktürmüssünüzamanen tugba ne o öyle dur bi okumaya baslayayim yarim saat sonra dönerim
kız tuğbaa maaşallah sendede iyi fırça kapasitesi vardevam devam
herzaman birielri uyarmasa her işte öyledir kulak çekenler olmasa kimse birşey öğrenemez
bende akşam hamsi yedim arcakta yiyecekti bugün balık akşamı topikte...yedima ma benim mide rahatsız yanıyor hala...
tavada yaptım ama az yağla hani kapakla çeviriyoruz yaa çok seviyroum çok yedim valla bol salatayla evi temzlemeden yapayımd akokmasın bidaha dedim
ben alıntıları cvblıyodum napem
iyi yapmışsın canım arada oluyo öyle bende tavada yapıyorum ama tabi yeni başlayanlara tavsiye etmiyorum
tugbis napiyon bakembende su ev isimi yapsammi yapmasammi diye düsünüyom suan :44: onlar bana bakiyo ben onlara
benim amerikadan kirmizi baslikli teyzem geldi de gitmiyo ondan mi yiyom aceb homini girtlak ne bulursam :26: ne dersin
kırmızı başlıklı teyze haabelkide ondandır bilmem çokmu yiyoki oo
bende napem okeey oynuyorum çanak kırsam çıkcamda hırs yaptım tek el bitemedim yaw,param bitiyoooeşimde ordan bana bakıyooo
kactim ben benim kocis geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?