70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normalde hbrsız gıtmem bılıyosun canım, durusup gelırken bıle acılen cıkmam gerekmıyosa mutlaka hbr ederımm :26:

canım merak ettım ben de yazdıydım dileke durusmaya gıderken bıle yazıyodu dıye sıkma canını canım ekonomık durumla mı ılgılı ıns çözülür sıkıntıların tez zamanda

mrb hatunlarr bugünkü menümü yazayım bari

sabah
1dilim buğday ekmeği
4zeytin
lor peynir
yarım yumurta
3çatal patates kızartması
şekersiz çay

ara 1elma

öğle(misafirikteydim)

çok az kısır
2çatal kek
çeyrek kurabiye

akşam
salata

2.5lt su 2fincan yeşilçay içtim sporumuda yaptım

dilek o deyilde ben herhalde idaa yi da kaybettim :18: isarkadasiylan idaaya girismisdim 21 ne kadar 6 yi görmem gerekdin
kizlar geldim evet burdayim artik my wisch sibel canlarim iyim ya ise gidip geliyorum ise baslayinca kilolar geri geldi ben veririm zannetmistim ama malesef sporu birakinca hemen hop vucut sisti neyse sizler nasilsiniz ...............
hadi bidaha gitme beraber verelim canim
canim nerdesin sen :26: sIkma fazla canini aha ben saldim gitti esim isyeriyle kavga etti isden cikti benim maaslan gecinmek sorundayiz is bulana kadar o da zaten hic birseyi kapatmaya yetmiyor napalim cikmayan candan umut kesilmez dimi:26: bakacaz artik caresine allah büyük saglik problemimiz olmadikca bu da isallah gelir gecer

Yazık çok yazık doğunun en acı gerçeği çocuk yaşta gelin olmak hayatının zehir olması.. oralarda en değersiz şey kadın küçücük çocuğu satanlarada alanlarada yazıklar olsun sapık zihniyetler

maddi sıkıntılar hepimizde var canım maalesef bizim bu ay 2 maaşta kapatmıyo izmirde maaşlar maalesef kuş kadar veriyolar belki tek kişilik maaşı ikimiz alıyoruz. gelirler giderleri kapatmıyor. bizde napcaz bilmiyorum bende saldım çayıra mevlam kayıra diyorum artık eskiden çok sıkılırdım evlenirken dünya borçla evlendim herşeyi kendimiz yaptık a da z ye şimdi hala yapmaya devam ediyoz evin eksikleri çoktu. bu ay da çok açıkdık. açık var napcaz bilmiyom bayram üstü amaaaannnnnnnn gelip geçer ya çokta takmamak lazım takınca düzelmiyo ben bu sıkıntılardan sağlığımı yitirmek üzereydim artık tınlamam gerektiğini öğrendim. Aile desteği olmadan evlenmek çok zor.

Çizlaaarr selam...
Bugün hamladıklarım;

Sabah; Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2 tavuklu yumurta, yar. domates, peynir, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Öğle (14:30): sebzeli tavuk sote (yağsız), 2 kaş. yoğurt, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Akşam (18:00): 1kase dondurma, 1 kaşık tavuk sote, 1 kaş. yoğurt.
Ara: Limonlu form çay.

aynen bende öyleydim canim cok agladim cok sIkIldim halen ugrasiyoruz bakalim bende saldim gitti
slm charmcim nasilsin oglis napiyo seviyomu kres i

bu nasıl bir diyet nerede var hakkında bilgi merak ettim

bu sıtede '' karbonhidrat diyeti deneyimleriniz'' diye bır baslıkta anlatılıyor canım oradan bılgı edınebılırsın..

Günaydın ablaa :)
Valla sağlıklı besleniyorum ama c.tesi yada pzar regl günüm.
Umarım kilo veririm. Birden gidiyo gerçi bende gıdım gıdım gitmesi pek yok.
Cuma belli olcek herşey.

Dileeekk beni geçiyosun baakk
Ben geçen hafta 70.8 dim ya işte.. cuma+cumartesi+pazar 3 gün yedim de yedim... +1.300 e gectım yanı 72.1 dım...
Dun mıdemı dınlendırdım baya 71.4 olmusum 700 gr gıtmıs kalmıs gecen haftakı kıloma 600 gr
Sıfırlarsam eger cumaya kadar hıc kılo vermemıs gıbı gorunucek ama nasıl ugrasıyorum bak...

aynen bende öyleydim canim cok agladim cok sIkIldim halen ugrasiyoruz bakalim bende saldim gitti

slm charmcim nasilsin oglis napiyo seviyomu kres i

Iyıyım canım cok sukur sen nasılsın.. Oğluşta ıyı sevıyor okulunu...

selam...eşin seviyomu bari tavığı??seni dondurmacı güzeli bende çok severim ama çok oldu almıyorum alınca dibine inmekten korkuyorum başlayınca ..
baya az bezlenmişin karboncu

bende iyiyim cok sükür su öksürükden kurtuldum benim oglisde hasta olmadikca daha bi mutluyum biraz stress li geciyor günlerim ama olsun napim iyi bari seviyorsa benim ki bu aralar yine gitmek istemiyor ben izinliyim ama yapacak birsürü isim var o yüzden alismasin gitsin istiyorum zaten burda tatil vardin 4 gün evdeydik yarin yine herkes okul is gitsinler

pufff 2balkon yıkadım,mutfak toparladım yemek yaptım akşam oldu birazda netden baktım kocişimin rahatsızlığına neyapmam ne pişirmem gerektiğine...
temizlilçi gelmedi ses yok artık ben yapıcam eşime üzülünce kendimi unuttum galiba iyileşiyorum benim mideme vurdu stres iyice ama eşimide üzmemem lazım acab benim yüzümdenmi hem gastrit hem reflü hemde mdie fıtığı oldu onu üzmemeye çalışcam
işide stresli lisede öğretmen ve erkek çocuklarıyla çok zor hep sıkıntılılar...
neyse bende menü yazayım salamura yaprak çıkardım suya iç hazırlayıp kociş maça gidecek bende dizi izlerken sarayım,arkdaşımı çağıracakıtm gelemiyor siz gelin yaaaaa
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmekle beyaz peynirli tost
3zeytin
1domates
2bardak şekrsiz çay
ara
1mandalina
öğlen
14hamsi
salata
1soda
ara
sarıleblebi ve kuru üzüm biravuç
akşam
6 köfte...fırında yağlıkağıtta kızardı
1közlenmiş domates
2biber
1dal yeşil soğan
1kare peynir
2bardak çay...
SPOR:YENiden başlamak lazım rize ve kermes sonrası...
dilekkkkk çok haklsıın bize dediklerinle seni alnından öpüyorum canımmmmbahane bitmez değilmi isteyenee

Sabah
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim domates
3 dilim salatalık
biraz kuşburnu pekmezi
çay 7:30 da
10 gibi 2 fincan limonlu yeşil çay .
15 tane antep fıstık
öğleden sonra 1 tost çay 3 tane bisküvi 1 kase çorba
birazdan da azıcık patates püresi yiyeceğim .

ben yazıyorum öğle kendi kendime buraya . ortak vs de yok . zaten kg çizelgemi yapıyorum ama yapıştırmayı beceremiyorum .

zaten cevapları da okuyamıyorum . bebek var ve okul var . şimdi aynı anda yazılı sorusu hazırlıyorum .
ama
tartıldım sabah 63.4 kgdeyim . bir daha ki ölçüme yani bayramdan sonra hedefim 61...
öpüyorum herkesi . motive için.

bugünkü menüm :

sabah: spechial k-flakes süt le
ara: 1 elma
öglen: bizimkiler öglen kalkti onlarlan kahvaltiya öglen oturdum
1 haslanmis yumurta ,peynir,zeytin, 1 haslanmis patates, yogurt ekmek yok
ara: 2-3 tane haribo napim oglis eksi deyince girdi migdeye
aksaM: 4 tane köfte

simdi sonra acikirsam 1 kase daha special k yesemmi yemesemmi :26:

yedin say . bence yeme .

canim ben buna bakalak yapiyorum hep bi bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html tugba veya dilek olsaydin sana yardim ederlerdin canim
ortak istiyorsan sena ya söyleriz canim o ayarlar birseyler

eşine çokgeçmiş olsun canım.biran önce atlatırsınız inş..şuan canım çok sıkılıyor ne güzel olurdu birlite sarardık sarmanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…