akşam yenen meyve zararlımı yani ben yiyorumda eğer öyleyse yemeyim
kız fıstık akşam yememişin kek yedin diyemiben yorum yaptım yaa dayanamadım sen açıklama getirmişin ama yanlış olmuşmu peki dediklerim
dilekkk bugece hala olucağım benngelinimiz doğuma aldılar yani suni sancı veriyorlarmış günü doldu ama kendi sancısı çok yok..
rabbim sağlıkla yardım etsin ona ilk doğumu olucak canım benim....inş..halasının baharıda sağlıkla gelri dünyayakardeşimde yurt dışında deliriyodur şimdi baba olucak ya:))
dua edin sizde sonucu size yazarım..baharım gelri inş.halasının kuzusu:)))
kizlar kizim agliyo hepinize iyi geceler
dilekkkk kızıyorumm amaaaaaaa sen verdin diye kilo şımarma haaaa
akşam yenen meyve zararlımı yani ben yiyorumda eğer öyleyse yemeyim
Diyetisyenler akşam meyve yenilmesini önermiyor sanırım.
Karatay diyetini araştırırken okumuştum akşam meyve yemeyin diyordu..
Şeker var sonuçta içinde.
nadircim sarma teklifimi kabul etmişsin çok sağol desteğin yeter napalım biaraya gelemeyiz..
neys eben içi hazırladım sarmaya başlayım artıkınnnn...
biyandanda gelinimize dua ederim napıyımmmbiara uğrarsam uğrarım(bu nasıl cümle yaa:)))iyi akşamlar ..kış geceleri uzun boğazlarımıza dikkat kızlar abur cubura hayırrrr..
evde bulundurmayın dayanamıyorsanızzz....zaten totolarda çok hareketsiz kalıyor akşamları
Oyy suni sancı fena diyolar ablama vermişlerdi oyy kii ne oyy.
Bu gece bitmek bilmez gelininize.
Çok heyecanlı bişeyy ya sağ salim doğsun bi nefeste doğursun inş..
Allah analı babalı büyütsünnn bahtıı açık, güzell olsun..
Bütün güzellikleri yanında getirsin biricik melek..
Çok sevindimm canımm kokusu bile başka olur şimdii.
Valla sena abla fırçalıyo sonra yorum yapmıyorum ben.
Akşam yemedim çünkü babam mutfakta oturuyordu.:26:
Biz hâlâkonuşmuyoruzda:26:
Bi nevi aç kaldım :)
Tamamen istemdışı olan bi olay yoksa k-fleks yicektim.
İyi akşamlarrr
Tamamm beaaa şaka da yapılmıyooo heee alıngan oldun sen.
Yazın 2-3 mgnum yerken siz bana bağırıyodunuz iyidi dimi o zaman
Valla demem bi daha alınıyosan seninle bide Suzanla uğraşmayı seviyorum.
Bu arada deminde charm a yazdım dün gündüz de akşamda aynı kilodaydım o yüzden bugün tartılmadım.
Kilo vermedim yani
Sadece sizi gıcık ediyom hırslanın diye
ya benm diyetisyen yazdı listeye meyve ama klo veremeyince yoğurtla değiştirdi
yaaa ben sana hiç bağırmaıdm mgnum yedin diye bende dondurm yiyodum çünküüüü
yok bu hafta demiyom sen bize göre çok verdin yaa neyse var canım hepimiz verelim yaniiii
haydi bakalım hırslanımrıyız yoksa ümitsizmi oluruzzz
duaların için allah razı olsun maaalsef o kokuyu koklayamıycam ankaradalar onlar...yavrumun babası uzakta halalarıda uzakta...
neyseki ailesi ve babaanne dedesi ankarada(ben yaşatamadım onalrda ilk yaşıycak torun sevgisi 1 ay sonra gitsede)inş. yaşatırız bende kızkardeşimde....
ahh ooo bebek kokusu canım çekti valla inş.ben gittiğimde hala kokarrr
ya hic sorma sena yok derya yok naf yok yokda yok nerde bu kizlar yaa :26:senadan haberi olan var mı.arada girerdi pazardan beri görmedim...
canim ne güzelkız fıstık akşam yememişin kek yedin diyemiben yorum yaptım yaa dayanamadım sen açıklama getirmişin ama yanlış olmuşmu peki dediklerim
dilekkk bugece hala olucağım benngelinimiz doğuma aldılar yani suni sancı veriyorlarmış günü doldu ama kendi sancısı çok yok..
rabbim sağlıkla yardım etsin ona ilk doğumu olucak canım benim....inş..halasının baharıda sağlıkla gelri dünyayakardeşimde yurt dışında deliriyodur şimdi baba olucak ya:))
dua edin sizde sonucu size yazarım..baharım gelri inş.halasının kuzusu:)))
iyi geceler canim :92: sen almanyanin neresindesinkizlar kizim agliyo hepinize iyi geceler
Oyy suni sancı fena diyolar ablama vermişlerdi oyy kii ne oyy.
Bu gece bitmek bilmez gelininize.
Çok heyecanlı bişeyy ya sağ salim doğsun bi nefeste doğursun inş..
Allah analı babalı büyütsünnn bahtıı açık, güzell olsun..
Bütün güzellikleri yanında getirsin biricik melek..
Çok sevindimm canımm kokusu bile başka olur şimdii.
Valla sena abla fırçalıyo sonra yorum yapmıyorum ben.
Akşam yemedim çünkü babam mutfakta oturuyordu.:26:
Biz hâlâkonuşmuyoruzda:26:
Bi nevi aç kaldım :)
Tamamen istemdışı olan bi olay yoksa k-fleks yicektim.
İyi akşamlarrr
Tamamm beaaa şaka da yapılmıyooo heee alıngan oldun sen.
Yazın 2-3 mgnum yerken siz bana bağırıyodunuz iyidi dimi o zaman
Valla demem bi daha alınıyosan seninle bide Suzanla uğraşmayı seviyorum.
Bu arada deminde charm a yazdım dün gündüz de akşamda aynı kilodaydım o yüzden bugün tartılmadım.
Kilo vermedim yani
Sadece sizi gıcık ediyom hırslanın diye
Ben yatar kısçelerr.
Yeni saatlere alışamadım hâlâ
Öptüm sizi
canım sonra giremedim kusura bakma.madem ööle sena gelsin sööleyelim olurmu.ama ben bayramdan sonraya kadar biraz yoğun olucam ama yine girer bakarım.çalışıyorum da.tabi uygun canım..bende 25 yaşındayım 18 aylık oğlum var benimde ortak noktamz çokmuz :))inş birlikte kilo veririz
fıstığımmm özlettin kendini yaaa gel artık.bak kilo da almışsınnn....selam kızlar...
ayy ben iki aydır deli gibi yiyorum ve 2 kilo aldım o kiloları vermek lazım.....
siz ne alemdesiniz....
kendımı diyet moduna sokamıyorum....
tatlımmmm geçmiş olsun eşine inşş ciddi bişey değildirr.ne bilem işte serpinin adıydı ya..ee dilek bu aRA iyi değildi olur öyle şeyler
bahanede btimiyoki bizde iyiki gittim tatile yoksa bunalım takılırdım vallahi...nefes alacak zamanım yok uzun süre:26:..
ankaraya bayaramda anamın babamın elini öpmeye gidemiyom kaynanamlarda bu tarafa geliyor ev temzilencek duruyor azçok bayram için hazırlık yapıcam,kaynımı sözliycez biyandan, hacdan amcamız gelecek onlarda sarma sarmak istiyorum gelenleir çok olur....aman ne bileyim hepsini hallederimde düşüncesi yoruyor beni:44
normalde ohh çantanı hazırla çık yol tabi ozamanda evi temiz bırak topla yoruluyordum ama misafir oluyordum yani....
aman sağlık olsun eşimde üzüldüm zaten çoktandır midesinden rahatsızdı iş kolikliğinden gitmiyordu neyse bugün endoskopi oldu...
midesind egastrit,reflü ve mide fıtığı varmış.
bide ultrasonda karaciğerde hemanjiom varmış,araştırdım hemen iyi huylu tümör gibi birşey yaniönce çok korkyum bıraktım mideyi kenara karaciğerimde sorun var deyince
ben daha kötü sandım ama bunuda takip etmek grekiyor şimdilik korkucak bişey yok ama rabbim kimseye dermensız dert vermesin canım kocişimmm
kizlar geldim evet burdayim artik my wisch sibel canlarim iyim ya ise gidip geliyorum ise baslayinca kilolar geri geldi ben veririm zannetmistim ama malesef sporu birakinca hemen hop vucut sisti neyse sizler nasilsiniz ...............
ay bana iyi geldi dilekarada vur kafama menü paylasdim bi bak da yorum atsana bekliyom
günaydın arkadaşlarr...
geçmişi okumaya çalıştım baktım bitmicek bıraktım...günlerdir giremiyorum...kendimi her yönden kötü hissediyorum...ve inanılmaz kilo aldım..yedikçe yiyorum...moralim sıfır...ve hastayım hala iyileşemedim..herşey üstüste geldi...sorunlarım var...arada selam vermeye girerim..bana biraz zaman tanıyın kızlar...
tuqbacım topikle ilgilen cnm biraz kendimi toparlayayım..
bu arada dün naf'ı aradım topiqe giremiyorum durum böyle böyle dicektim patron yanındaymış görüşemedik..sonra mesaj atmış hastayım işlerde yoqun topiqe giremedim diye...sizlerede selamı var üstümde kalmasın..şimdilik benden bukadar bnm için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar...şimdi kursa gitmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?