70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar nasılsınız bakalım topiğin güzelleri...
ben bugün menümü yazmıcam.
çünkü menüm
cumaya kadar inşallah toparlarım..
bugün misafirlikte cısları yedimkendimi döveyim...
akşamda eşimle kızım evde yoktu. oğlum yalnız kalmasın diye akşamda yedim..iyice doluyum..yarına kadar hiç bişey yok su hariç....

çokk geçmiş olsunn.

senadan haberi olan var mı.arada girerdi pazardan beri görmedim...

burada herkesin bir ortağı mı var

bir kaç gündür yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyor gibiyim.

sabah 40 dak.yürüyüş
kahvaltı 2 dilim ekmk-domates-tereyağ bal
ara haşhaş ezmesi-bal 2 dilim ekmk
öğle 1 kase pilav-1 kase taze faslye
ara 2 ceviz
akşam 1 kase pilav-1 kase taze faslye -cacık

gece meyve

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugünkü menüm;

Sabah: Kepekli sandviçe peynir domatesi biber sandviç, çay
Ara: 1 elma
Öğlen: Pazardaydım o saatte yiyemedim, biraz simit gezerken
Ara: 1 mandalina, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: Balık, salata, bir parçacık helva kk yarısı kadardı.
1 fincan yeşil çay, valla suyu hiç tamamlıyamıyorum.

Orti nerelerdesin hiç görünmedin. Bebişin nasıl? Sen nasılsın?

selam kızlarr

gelemedim dün çok yoğundum benim bu yoğunluk hiç bitmez hem ev hem iş fenalardayım..

kilo almıştım ya bu hafta + lardaydım şu an yani bu sabah tartıda 62,100 çıktım hadi bakalım ne olacak bu hafta halim regl de son gün artık 500 gr daha gider inşallah cumaya kadar.

bugünkü mönüm

sabah 1 dilim lıght ekmek üzerine lıght karper ve 1 domates

ara yeşilçay ve 4 kayısı kurusu

öğle 1 kupa domates çorba ve salata

akşam türlü yemeği 3 kaşık kadar 1 dilim ekmek ile
yarım kase yoğurt
dayanamadım 1 muz yedim

az sonra yeşilçayımı içicem yine
kiraz sapım bitmişti almam lazım suda içemedim fazla bugün 6 bardakta kaldım 2 bardak daha içicem yatana kadar belki 3 ancak yanii içim almıyo hiç bugün su içmek istemiyorum .iş yerinde dul çay kahve içiyorum şekersiz ama içiyorum işte napiimm oda engelliyo su içmemi tabii

dilek o deyilde ben herhalde idaa yi da kaybettim :18: isarkadasiylan idaaya girismisdim 21 ne kadar 6 yi görmem gerekdin

Hadi yaaa hem iddayı kaybett hemde kilo vereme
Bahsin sonunda ödül olarak ne vardı peki?
Çok zarara girdin mi

Selam Charmcımmm. Nasılsın??
Valla bu sabah tartılmadım ama p.tesi sabah 71dim akşam 71 dim anlamadım bu nasıl iş.
Günde 3 litre su + bitki çayları + yediğim yemekler.
Bu işte bi gariplik var ama
Bu sabahta 71 i görebilirim korkusuyla tartılmadım.
Yarın tartılcam artık. Bide hemen gitmiş 700gram ne güzel.
Ben c.tesinden beri 71 im.
Eski menülerime döndüm onun verdiği bi rahatlık var ama tartıda gitmese karnımın indiği görebiliyorum.

Sakalım yookk bıyığımm var amaa lafımı dinlemiyonuzz ki..

Merhaba
Ben seni aşağıda gördüm ama yazdıgını görmemişim..
Hoşgeldin... Menüleri biz yorumlamamaya çalışıyoruz.
Menü yazdıysan kızların sana cevap vermemeleri normal.
Kaptanımız erginsena o genelde menüleri yorumlar. Biz yanlış yönlendirmemek adına yorum yapmıyoruz.
Kaptan yardımcısı triendy21 sabah kuralları yazmıştı.
Okumadıysan bir oku bence
Orda neler yapmamız gerektiği yazıyor..
Bide evet herkesin ortisi var ortisi olmayan bir arkadaşla orti olabilirsin.
Her cuma sabahı tartılma günümüz.
Sabah tartılıp gelip buraya yazıyoruz.
Takip edersen yardımcı oluruz.

Son düzenleme:

herkes değilde bazıları ortaklı genel paylaşımla gidiyor ama işler. ya genelde herkes yediklerini yazıp değerlendirme yapıyor mesela akşam pilav yemişsin akşam pilav yasak gibi ama bende bir haftadır takılıyorum öyle çok sıkıfıkı sohbet yok yine de motivasyon oluyor

ya menümüyazsam mı bilmem ki zira çok kötü sabah minik bir börek öğlen yoğurt sonraaaa işin ucu kaçtı dört gibi biraz çekmecede kalan börekten eve gelince çikolata tatlı ... bugün battım ama şimdi hemen kalkıp yarın için yumurta falan yapacağım işyerinde yemeksizlikten çok sağlıksız bir diyet oldu benimki ve hala başım ağrıyor öğlenden beri çok kötü çok...

herkesin yok anladığım kadarıyla ortağı

selam canim bugun almanlarin bayramiydi esim evdeydi gezdik ev baktik bizim ev guzel ama turk hic yok burda ve ben turklerin oldugu yere tasinmak istiyorum daha almanyaya geleli 13ay oldu ve tabi dilimde pek yok kursa gidiyodum kizima hamile kalnca birakmak zorunda kaldim
menume gelince
bugun malesef oglen doner yedim ve aksam yemegi yemedim bugun diyet biraz bozuldu malesef insallah artiyla girmem haftaya sen nasilsin

Sabah:
1 dilim buğday ekmeği,
1 tane domates,
Peynir,
Şekersiz çay
Ara:
Yeşilçay
Öğlen:
Ispanak,
Yoğurt
Ara:
2-3 yudum salep (Gerisini boşalttım çakallık yaptım.)
Yarım dilim kek
Yeşilçay
Akşam:
-
3 litre su

Son düzenleme:
çokk geçmiş olsunn.
saol canım...

senadan haberi olan var mı.arada girerdi pazardan beri görmedim...
evet yok sena:26:herkes yoğun galiba bayram telaşı temizlik..sağlıklarınd asorun olmasında gelirler...
ama fire veren çok fazla yenileri pek tanıyamdım ben tatildeyken dolmuş burası ama ogün acaba yanlış topiktemiyim dedimvalla neyseki bikaç isim tanıdıktı

hayatım evet herkesin ortisi var sen yeni katıldın galiba:26:
menüne gelince çok üstat değilim ama tuğba kızmadan ben söyleyimhem kahvaltıda ekmek hem arada çok fazla kahvaltı yeterli olmalı...
öğlen 1kase büyükmüydü pilavın bunada neyse ama akşam yememeliyidn pilavı çok yanlış pilav yada makarnayı haftada 1defa öğeln yemeliyiz,akşam eritemiyoruz çünkü akşamlar hafifi olmalı fasulye ve cacık yeterli....
gece meyve derken çok geç olmasın aslında burda çok kilo verenler gündüz meyve yiyorlar...
akaşm sadece su ve bitki çayı.......ayyy çok şey biliyomuşum benama hala dobişim :2:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

İmamın dediği yap yaptığını yapma yani.

Yeni gelen kısçeler..!
Sena ablanın listesini paylaştım.. Okuyun bi..
Nasıl beslendiğimiz gayet açık yazıyor.
Kilo vermek için buna uymanız tavsiye edilir.
Bu hafta bayram dolayısıyla topik biraz boş kaldı..
Bayramdan sonra eski neşeli günlerine döner..
Çoğu yeni gelen arkadaşların menüleri oldukça yanlış ama söylenme yetkim olmadığı için susuyorum.
Sormak istediğiniz birşey varsa sorun sonra vayy efendimm benimle ilgilenmedi ben duymadım ben bilmiyorumm halaa dobişimm demeyin.
Öptüm siziiii

kız fıstık akşam yememişin kek yedin diyemiben yorum yaptım yaa dayanamadım sen açıklama getirmişin ama yanlış olmuşmu peki dediklerim
dilekkk bugece hala olucağım benngelinimiz doğuma aldılar yani suni sancı veriyorlarmış günü doldu ama kendi sancısı çok yok..
rabbim sağlıkla yardım etsin ona ilk doğumu olucak canım benim....inş..halasının baharıda sağlıkla gelri dünyayakardeşimde yurt dışında deliriyodur şimdi baba olucak ya:))
dua edin sizde sonucu size yazarım..baharım gelri inş.halasının kuzusu:)))

Son düzenleme:

dilekkkk kızıyorumm amaaaaaaasen verdin diye kilo şımarma haaaa

akşam yenen meyve zararlımı yani ben yiyorumda eğer öyleyse yemeyim

bugun menüm
sabah
2yemek kaşığı menemen
1 adet zeytin
biraz peynir
1dilim kepek ekmeği
ara
1elma
öğlen
1kase çorba
1tabak bamya
salata
yoğurt
akşam
1kase çorba
patlıcan salatası
yoğurt
1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…