:))güldüm bu cümleye..bende 3gün yedim senin gibi ama toparlıyorm perşembe diyetisyende knt var çünkü
ÖZÜR Dİlerim yaa hep olumsuzluk yazmışım ..kimseyle paylaşamadım ailelerimize söylemedik panik olmasınlar diye doktorda eşimi panikletmemiş ama yinede karaciğer bu dikkatli olmak lazım takip edilcek zaten...
sizle paylaştım yoksa deli olurdum kendi kendime...:2:
şimdi baktım kandada ALT(SPGT)YÜKsek çıkmış yani karaciğerde hasar olduğuna dair zaten ultrasondada çıkmış karaciğerde hemajiniom yani iyi huylu tümör giibi ne bielyim damar büyümesi gibi birşey nolursa olsun hasar yani tabiki inş.ilerlemez rabbim dermansız dert vermesinde daha başka eşimin midesinden çok şikayeti vardı midede sorun çok çıktı bide tevafuk bunuda öğrendik meğer belirtielr bundanda olabilirmiş karaciğerden kaynaklı ...alışkın değilm onun hastalığına hep iyidir ama derdi içindeymiş canımınmidesinden şikayeti çoktu erteliyordu hep ama karaciğeride öğrenmemiz iyi oldu vardır her şerde bir hayırr
dilek o deyilde ben herhalde idaa yi da kaybettim :18:isarkadasiylan idaaya girismisdim 21 ne kadar 6 yi görmem gerekdin
Dileeekk beni geçiyosun baakk
Ben geçen hafta 70.8 dim ya işte.. cuma+cumartesi+pazar 3 gün yedim de yedim... +1.300 e gectım yanı 72.1 dım...
Dun mıdemı dınlendırdım baya 71.4 olmusum 700 gr gıtmıs kalmıs gecen haftakı kıloma 600 gr
Sıfırlarsam eger cumaya kadar hıc kılo vermemıs gıbı gorunucek ama nasıl ugrasıyorum bak...
pufff 2balkon yıkadım,mutfak toparladım yemek yaptım akşam oldu birazda netden baktım kocişimin rahatsızlığına neyapmam ne pişirmem gerektiğine...
temizlilçi gelmedi ses yok artık ben yapıcam eşime üzülünce kendimi unuttum galiba iyileşiyorum benim mideme vurdu stres iyice ama eşimide üzmemem lazım acab benim yüzümdenmi hem gastrit hem reflü hemde mdie fıtığı oldu onu üzmemeye çalışcam
işide stresli lisede öğretmen ve erkek çocuklarıyla çok zor hep sıkıntılılar...
neyse bende menü yazayım salamura yaprak çıkardım suya iç hazırlayıp kociş maça gidecek bende dizi izlerken sarayım,arkdaşımı çağıracakıtm gelemiyor siz gelin yaaaaa
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmekle beyaz peynirli tost
3zeytin
1domates
2bardak şekrsiz çay
ara
1mandalina
öğlen
14hamsi
salata
1soda
ara
sarıleblebi ve kuru üzüm biravuç
akşam
6 köfte...fırında yağlıkağıtta kızardı
1közlenmiş domates
2biber
1dal yeşil soğan
1kare peynir
2bardak çay...
SPOR:YENiden başlamak lazım rize ve kermes sonrası...
dilekkkkk çok haklsıın bize dediklerinle seni alnından öpüyorum canımmmmbahane bitmez değilmi isteyenee
burada herkesin bir ortağı mı var
bir kaç gündür yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyor gibiyim.
sabah 40 dak.yürüyüş
kahvaltı 2 dilim ekmk-domates-tereyağ bal
ara haşhaş ezmesi-bal 2 dilim ekmk
öğle 1 kase pilav-1 kase taze faslye
ara 2 ceviz
akşam 1 kase pilav-1 kase taze faslye -cacık
gece meyve
sabah 40 dak.yürüyüş
ara 2 ceviz
gece meyve
sabah 40 dak.yürüyüş
ara 2 ceviz
gece meyve
Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugünkü menüm;
Sabah: Kepekli sandviçe peynir domatesi biber sandviç, çay
Ara: 1 elma
Öğlen: Pazardaydım o saatte yiyemedim, biraz simit gezerken
Ara: 1 mandalina, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: Balık, salata, bir parçacık helva kk yarısı kadardı.
1 fincan yeşil çay, valla suyu hiç tamamlıyamıyorum.
Orti nerelerdesin hiç görünmedin. Bebişin nasıl? Sen nasılsın?
saol canım...çokk geçmiş olsunn.
evet yok sena:26:herkes yoğun galiba bayram telaşı temizlik..sağlıklarınd asorun olmasında gelirler...senadan haberi olan var mı.arada girerdi pazardan beri görmedim...
sabah 40 dak.yürüyüş
ara 2 ceviz
gece meyve
saol canım...
evet yok sena:26:herkes yoğun galiba bayram telaşı temizlik..sağlıklarınd asorun olmasında gelirler...
ama fire veren çok fazla yenileri pek tanıyamdım ben tatildeyken dolmuş burası ama ogün acaba yanlış topiktemiyim dedimvalla neyseki bikaç isim tanıdıktı
hayatım evet herkesin ortisi var sen yeni katıldın galiba:26:
menüne gelince çok üstat değilim ama tuğba kızmadan ben söyleyimhem kahvaltıda ekmek hem arada çok fazla kahvaltı yeterli olmalı...
öğlen 1kase büyükmüydü pilavın bunada neyse ama akşam yememeliyidn pilavı çok yanlış pilav yada makarnayı haftada 1defa öğeln yemeliyiz,akşam eritemiyoruz çünkü akşamlar hafifi olmalı fasulye ve cacık yeterli....
gece meyve derken çok geç olmasın aslında burda çok kilo verenler gündüz meyve yiyorlar...
akaşm sadece su ve bitki çayı.......ayyy çok şey biliyomuşum ben ama hala dobişim :2:
Sabah:
1 dilim buğday ekmeği,
1 tane domates,
Peynir,
Şekersiz çay
Ara:
Yeşilçay
Öğlen:
Ispanak,
Yoğurt
Ara:
2-3 yudum salep (Gerisini boşalttım çakallık yaptım.)
Yarım dilim kek
Yeşilçay
Akşam:
-
3 litre su
İmamın dediği yap yaptığını yapma yani.
Yeni gelen kısçeler..!
Sena ablanın listesini paylaştım.. Okuyun bi..
Nasıl beslendiğimiz gayet açık yazıyor.
Kilo vermek için buna uymanız tavsiye edilir.
Bu hafta bayram dolayısıyla topik biraz boş kaldı..
Bayramdan sonra eski neşeli günlerine döner..
Çoğu yeni gelen arkadaşların menüleri oldukça yanlış ama söylenme yetkim olmadığı için susuyorum.
Sormak istediğiniz birşey varsa sorun sonra vayy efendimm benimle ilgilenmedi ben duymadım ben bilmiyorumm halaa dobişimm demeyin.
Öptüm siziiii
saol canım...
evet yok sena:26:herkes yoğun galiba bayram telaşı temizlik..sağlıklarınd asorun olmasında gelirler...
ama fire veren çok fazla yenileri pek tanıyamdım ben tatildeyken dolmuş burası ama ogün acaba yanlış topiktemiyim dedimvalla neyseki bikaç isim tanıdıktı
hayatım evet herkesin ortisi var sen yeni katıldın galiba:26:
menüne gelince çok üstat değilim ama tuğba kızmadan ben söyleyimhem kahvaltıda ekmek hem arada çok fazla kahvaltı yeterli olmalı...
öğlen 1kase büyükmüydü pilavın bunada neyse ama akşam yememeliyidn pilavı çok yanlış pilav yada makarnayı haftada 1defa öğeln yemeliyiz,akşam eritemiyoruz çünkü akşamlar hafifi olmalı fasulye ve cacık yeterli....
gece meyve derken çok geç olmasın aslında burda çok kilo verenler gündüz meyve yiyorlar...
akaşm sadece su ve bitki çayı.......ayyy çok şey biliyomuşum ben ama hala dobişim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?