Dikkatli gitmek en güzeli canım zaten bi süreden sonra alısıyorsun.
Eşinle birlikte saglıklı beslenmen ekstra güzel ve motive edici.
bende ıstıyom yaa bana da yap ama yenı reısm ekleyım o remsına ltına yap bakalım nası olcam ınce olunca göreyimselamın alındı canım
ni demek tşkkre gerek bıle yok
öyle avmlerde baska cıtırlara bakıpta motıve olmak yerıne kendı cıpcıtır hallerıne bak istedımmkendıme de yaptım gecen gun onlardan, telefonuma daattım arda bakıp iç gecırıyorum
maşallah herkes kutu acıyo bırbırıne bı bıze atan yok anasını satimpofuduğum kutunaa bakkkk..ama sana iş çıkardım süprizim buuuu benimdeee
nisn 2009 da evlendim,evlendiğimde 69 kiloydum bir sene sonra 75 kilo oldum ,haziran 2010 73 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım,doğumdan 6 ay sonra tekrar 73 kilo oldum fakat su an 75 kiloyum ve daha da kilo almaktan korkuyorum,benim sorumnum abur cubur yemek bir de çikolataya fazla düşkünüm.Ama artık kilo vermek istiyorum sitede okuduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk günüm kesin kararlıyım,ayrıca zayıflama grubuna girmek istiyorum,motivasyonumun artacağını düşünüyorum.
bende ıstıyom yaa bana da yap ama yenı reısm ekleyım o remsına ltına yap bakalım nası olcam ınce olunca göreyim
maşallah herkes kutu acıyo bırbırıne bı bıze atan yok anasını satimay küfür olmamıstır ınsallah
hosgeldın hamılelıkte fazla kılo almamıssın boyun kac yasın kac bakayım burayı takıp etmeye devam et canım
gerçekten öyle dikkat edince düzene oturuyor sonra. eşimle yapmak bana çok büyük avantaj çünkü ben kaçırsam o beni frenliyor o kaçırsa ben onu frenliyorum çok büyük destek oluyor
nisn 2009 da evlendim,evlendiğimde 69 kiloydum bir sene sonra 75 kilo oldum ,haziran 2010 73 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım,doğumdan 6 ay sonra tekrar 73 kilo oldum fakat su an 75 kiloyum ve daha da kilo almaktan korkuyorum,benim sorumnum abur cubur yemek bir de çikolataya fazla düşkünüm.Ama artık kilo vermek istiyorum sitede okuduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk günüm kesin kararlıyım,ayrıca zayıflama grubuna girmek istiyorum,motivasyonumun artacağını düşünüyorum.
bende ıstıyom yaa bana da yap ama yenı reısm ekleyım o remsına ltına yap bakalım nası olcam ınce olunca göreyim
maşallah herkes kutu acıyo bırbırıne bı bıze atan yok anasını satimay küfür olmamıstır ınsallah
hosgeldın hamılelıkte fazla kılo almamıssın boyun kac yasın kac bakayım burayı takıp etmeye devam et canım
saol şebnemcım ıyıyım ben calısıyom ıste saol ayrıca senın oglusuda koyda bızde görelim yada kendını merak edıyomarzu naber canım? oğluşun çok tatlı maşallah
ekle yenı foto bakalımmm ama bıkınılı mankene eklerımmm
saol şebnemcım ıyıyım ben calısıyom ıste saol ayrıca senın oglusuda koyda bızde görelim yada kendını merak edıyom
olur zaten bende ondan dedım ekleyecegım fotoda makyajlı fılanım yüzümüde saklamıycamama yarın yada aksam koyabılırım daha atmadım makıneden
saol şebnemcım ıyıyım ben calısıyom ıste saol ayrıca senın oglusuda koyda bızde görelim yada kendını merak edıyom
olur zaten bende ondan dedım ekleyecegım fotoda makyajlı fılanım yüzümüde saklamıycamama yarın yada aksam koyabılırım daha atmadım makıneden
saol canım da yok ben zerranın oglusu yasına gırmıstı onu kutladıydım onu mu gördün acep:44: benımkı 1.5 yasına gırdı 9 kasımda bend eonu dedıydım onu kutlamıs sayıyım o zaman saol canım ıns güzel dileklerin gibi olur herseyama olmadı ki şimdi yapıcaktım iki dakıkadaneyse bekleyelım bakalımmm
aay bu arada hep dıycem unutuyorum, oglusunun dogum gunuymuş sanırım oyle okudum alıntıalrda;
ona nıce mutlu hzurlu saglıklı yıllar diliyorum, Allah uzun ömürler versinoğluşunuz anne ve babasının yuzunu hep güldürür, hep gururlandırır ınşallah
kız iki dakika koyayım gor beni de oğluşumu da
Hadi bakalım bi gaz alınca devamı geliyo :)
Herşey bi gaz olayı zti
Ben sevdiceğin boyu uzun zapzayıf.
Dolayısıyla sadece kilomdan dem vuruyo o kaa.
Duygularımı anlayamıyo.
ilgine teşekkürler pinktomato
umarım zayıflarım,artık kilolarımdan çok sıkıldım
İkii gemiiii yannn yanaaaaaa haydaayaa bilirmisiinnnnnnnn..:118:
Yariimmmm beniimmmm sevdaamaaaa dayanaabilirrrr misiiiiiinnnn..Güüzeeeliiimmmmmmmmm Allaaahhhhhhh
Severiiimmmm valllaaahhhhhh billaaaahhhhhhhh
Yariimmmm beniimmmm sevdaamaaaa dayanaabilirrrr misiiiiiinnnn..Güüzeeeliiimmmmmmmmm Allaaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?