70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nisn 2009 da evlendim,evlendiğimde 69 kiloydum bir sene sonra 75 kilo oldum ,haziran 2010 73 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım,doğumdan 6 ay sonra tekrar 73 kilo oldum fakat su an 75 kiloyum ve daha da kilo almaktan korkuyorum,benim sorumnum abur cubur yemek bir de çikolataya fazla düşkünüm.Ama artık kilo vermek istiyorum sitede okuduğum 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk günüm kesin kararlıyım,ayrıca zayıflama grubuna girmek istiyorum,motivasyonumun artacağını düşünüyorum.

Dikkatli gitmek en güzeli canım zaten bi süreden sonra alısıyorsun.
Eşinle birlikte saglıklı beslenmen ekstra güzel ve motive edici.

gerçekten öyle dikkat edince düzene oturuyor sonra. eşimle yapmak bana çok büyük avantaj çünkü ben kaçırsam o beni frenliyor o kaçırsa ben onu frenliyorum çok büyük destek oluyor

kızlar merhaba, şu ara oğlanın ateşi ishali derken pek giremedim..
zerra ortim.. leslie nin videolarını indirebildin mi zeynepcim?sonradan aklıma geldi,açıklamalarında şunlar yazıyor googledan öyle arat istersen:
2 mile: leslie sansone-in home walking for weight loss-the walk diet-2 miles(31 min)
3 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-3 fast miles(45 min)
4 mile:leslie sansone-walk at home-walk slim-fast start-4 fast miles(52 min)
5 mile:leslie sansone-walk at home-5 mile-fat burning walk(68 min)
inşallah yardımcı olabilmişimdir..önce düşük milden yavaş yavaş diğerlerine geçiş yaparak başla,her gün yap, 1 ay sonra kulaklarımı çınlatacaksın
bu arada en önce bacak-kalça inceltiyor bilgin olsun

bende ıstıyom yaa bana da yap ama yenı reısm ekleyım o remsına ltına yap bakalım nası olcam ınce olunca göreyim
pofuduğum kutunaa bakkkk..ama sana iş çıkardım süprizim buuuu benimdeee
maşallah herkes kutu acıyo bırbırıne bı bıze atan yok anasını satim ay küfür olmamıstır ınsallah

hosgeldın hamılelıkte fazla kılo almamıssın boyun kac yasın kac bakayım burayı takıp etmeye devam et canım

arzu naber canım? oğluşun çok tatlı maşallah

gerçekten öyle dikkat edince düzene oturuyor sonra. eşimle yapmak bana çok büyük avantaj çünkü ben kaçırsam o beni frenliyor o kaçırsa ben onu frenliyorum çok büyük destek oluyor

Hadi bakalım bi gaz alınca devamı geliyo :)
Herşey bi gaz olayı zti
Ben sevdiceğin boyu uzun zapzayıf.
Dolayısıyla sadece kilomdan dem vuruyo o kaa.
Duygularımı anlayamıyo.

hoşgeldin nilay.. çok hızlı kilo verip korumazsan fazlasıyla geri alabilirsin.. burayı takip etmeye çalış, herkes sana yardımcı olacaktır.. bu arada benzer durumdaydık merak etme,emzirirken çok fazla kilo aldım ben..azim ve burası sayesinde kilo vermeye devam ediyorum şimdi,hamilelik öncesi kilomdan daha zayıfım..ama hemen sonuç bekleme,benim oğlum 15 aylık düşün işte,yavaş yavaş verebildim..

ekle yenı foto bakalımmm ama bıkınılı mankene eklerımmm

arzu naber canım? oğluşun çok tatlı maşallah
saol şebnemcım ıyıyım ben calısıyom ıste saol ayrıca senın oglusuda koyda bızde görelim yada kendını merak edıyom
ekle yenı foto bakalımmm ama bıkınılı mankene eklerımmm

olur zaten bende ondan dedım ekleyecegım fotoda makyajlı fılanım yüzümüde saklamıycam ama yarın yada aksam koyabılırım daha atmadım makıneden

boyum 160 yaşımda 31 ,boyuma göre kilom fazla,üniversiteyken 58 kiloydum da hayıflanıyodum kilom fazla diye :2:

ama olmadı ki şimdi yapıcaktım iki dakıkada neyse bekleyelım bakalımmm

aay bu arada hep dıycem unutuyorum, oglusunun dogum gunuymuş sanırım oyle okudum alıntıalrda;

ona nıce mutlu hzurlu saglıklı yıllar diliyorum, Allah uzun ömürler versin oğluşunuz anne ve babasının yuzunu hep güldürür, hep gururlandırır ınşallah

kız iki dakika koyayım gor beni de oğluşumu da

saol canım da yok ben zerranın oglusu yasına gırmıstı onu kutladıydım onu mu gördün acep:44: benımkı 1.5 yasına gırdı 9 kasımda bend eonu dedıydım onu kutlamıs sayıyım o zaman saol canım ıns güzel dileklerin gibi olur hersey
kız iki dakika koyayım gor beni de oğluşumu da

oooo süpersiniz canım bayıldım maşallah sana da oğluşuna da cok tatlıymıs

Hadi bakalım bi gaz alınca devamı geliyo :)
Herşey bi gaz olayı zti
Ben sevdiceğin boyu uzun zapzayıf.
Dolayısıyla sadece kilomdan dem vuruyo o kaa.
Duygularımı anlayamıyo.

:13:canımsın yaaa zayıf insanlar tombişlerin halinden anlamaz tıpkı tok açın halinden anlamadığı gibi.. seninde destekçilerin bizler varız sakın salma kendiniç en zor kısmı başarmışsın gerisi de yaparsın. hadi gel yarın yeni bi gün olsun herşeye sıfrdan başla kendinle yarış söz ver önce kendine sonra bize hadi bakalımmm

ilgine teşekkürler pinktomato
umarım zayıflarım,artık kilolarımdan çok sıkıldım

hoşgeldin canım aramıza başarılar dilerim

İkii gemiiii yannn yanaaaaaa haydaayaa bilirmisiinnnnnnnn..:118:
Yariimmmm beniimmmm sevdaamaaaa dayanaabilirrrr misiiiiiinnnn..Güüzeeeliiimmmmmmmmm Allaaahhhhhhh
Severiiimmmm valllaaahhhhhh billaaaahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…