18 yaşındayım 1.70 boyundayım. 59 kiloydum ve 20 kilo aldım o lanet olası kan ilacları ve iğneleri yüzünden. kendimi cok kötü hissediyorum şimdi kan seviyem normale dönmüş ama etrafındakilerin bana bakışları KIZZZZZ SEN COK KİLO ALMIŞSIN AAAAAAA demeleri benı sinir ediyor. birilerinin kalbini kırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bu seferde kendimi yiyorum evde.. artık kararlıyım benm acil kilo vermem lazım eski fit görüntüme geri dönmem lazım =(=(=(
Dimiii ah bide şu melankolik halime laf geçirsem ben
Devam edelim bakalım mutsuz mutsuz cuma günü belli olacak artık.
Anaaa süprizz miiii
Bayılırım süprizlereeee.
Evet çaylardan da sıkıldım, kendimden de sıkıldımm bunalımlardayım
Hoşgeldin şeker
Ay sen Erzurumdaydın dimi
İyi donmuyorsunuz gerçi yagıs olunca etkisi azalıyo bi nebze.
Kısmet mart falan gibi bende gelirim belki oralara :119:
yuppi ankarada kar başlamış
çok mutlu oldum
ben disariya cikdim bankaya para yatirdim internetden faturalari kestirecekdim gelir gelmez burda gözümü acdimbu msjini okumasam unutuyordum sagol arkadasim
canım ben eşime sormustum tavugun kelebek dıye bı yerı varmıs cok gzuel oluyomuş neresı dıye, oda onu burda bulamazsın ben de ılkd efa askerlık yaptıgım yerde gormustum dedı:26: sonra markette baktım gecrcekten de yok oyle bısı, sonrada dayanamayıp et reyonunda görevli yaslıca bı amca vardı ona sordum, direk bana sen nerelısın dıye sorduankarada bulamazsın kelebek dedı tavugun sırt kısmındakı et kelebek kemıklı oluyo, tam ızgaralık yani bak bılmeden yemeden ne kdr lezzetlı oldugunu hayal edebılıyorum:90:
anaaa valla yagıyo, gercı buna yagmak denmez daha minicik kar tanecıklerı uçuşuyo ama yukarılarda yagıyo olabılır
evet toprağım içli köfte hezimeti yaşadım sabah sabah. Allahın İzmirlisi içli köfte yapınca gözü dönüyo böyle işte.
halbuki yap mis gibi ot yemekleri otur aşağı dimi ama
burayada yağsın kar yaa. özledim valla.
olsun ben seviyorum öyle kalsın ismim
anısı var en azından tost yaptıkça aklıma geliyorum hemen çekiyorum kendimi tostlardan
18 yaşındayım 1.70 boyundayım. 59 kiloydum ve 20 kilo aldım o lanet olası kan ilacları ve iğneleri yüzünden. kendimi cok kötü hissediyorum şimdi kan seviyem normale dönmüş ama etrafındakilerin bana bakışları KIZZZZZ SEN COK KİLO ALMIŞSIN AAAAAAA demeleri benı sinir ediyor. birilerinin kalbini kırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama bu seferde kendimi yiyorum evde.. artık kararlıyım benm acil kilo vermem lazım eski fit görüntüme geri dönmem lazım =(=(=(
kızlar ben çıkıyorum. bi kaşımı falan aldırayım azcık hareket edeyim. akşama kabak mücver yapacağım ama söz bu sefer ben yemeyeceğim.
gelirim sonra yine. öpüldünüz
iş yerinde yemek yiyoruzz yemeğe gidim ben taze fasulye pilav salata var
susuz taze fasulye salata yerim azcıkda yoğurt
afiyet olsun bana
mayıstan önce gelme derim donabilirsin yoksa. bıçak gibi kesiyo soğuk.
Dimiii ah bide şu melankolik halime laf geçirsem ben
Devam edelim bakalım mutsuz mutsuz cuma günü belli olacak artık.
Anaaa süprizz miiii
Bayılırım süprizlereeee.
Evet çaylardan da sıkıldım, kendimden de sıkıldımm bunalımlardayım
Hoşgeldin şeker
Ay sen Erzurumdaydın dimi
İyi donmuyorsunuz gerçi yagıs olunca etkisi azalıyo bi nebze.
Kısmet mart falan gibi bende gelirim belki oralara :119:
cnm yaşın çok genç boy avantajında var sporada başlamışsın yediklerinde düzene girdimi kimse tutamaz seniii
mayıstan önce gelme derim donabilirsin yoksa. bıçak gibi kesiyo soğuk.
cevap verirken birden fazla kişiden alıntıyı nasıl yapıyorsunuz
hoşgeldin canım . bi sevdicek yolu bekleyenimiz daha oldu
evet bende ankarada yım arzu yenimahallede :)
derya daha bende görmedim ama kar çok yağsın hafta sonu kayalımheyecan yaptım özlemişim karı
Ayy şimdi baktım netten güzel görünüyoama yağlı olmazmı acaba :26: adanada varmış bu kelebekten tuğba kız siz nerde oturuyonuz
Dediğin gibi tam mangallıkmış canım yaaacanım tavuk çekti ama öğlene ton balıklı salata yicem akşama da tavuk mu yesem ki
iş yerinde yemek yiyoruzz yemeğe gidim ben taze fasulye pilav salata var
susuz taze fasulye salata yerim azcıkda yoğurt
afiyet olsun bana
Benim sevdicek burda bile kaç kere hasta oluyordu orda düşünemiyorum.
Bide alıntı ile cevaplanın yanında + işareti var.
Alıntı yapacaklarında + ya bas sonra konuya cevap ver de canım
Hoşgeldin canım
Kolay gelsin görüşürüzz
Afiyet olsun cnm
düzene sokalım yediklerimi ve saatlerini neler yemeli neler içmeliyim hadi azcıkın anlatın gari bana :):):):):) dediklerinizi kağıda aktarıcam kağıdıda buzdolabının üstüne yapıştırıcam KİLO VERİCEM BENNNNN :):):):):):)
yaglı olur bencede bı kere sırt kısmı kemıklı ve derısı var,oylece kızarcak ızgarada tadı oyle cıkar ama
amanınnnnnnnn acıktım vallaaaaa
afiyet olsunnnnnbenımde mıdemden sesler gelmeye basladı ozellıklede şu kelebek muhabbetınden sonra
Pelün'ün yaptıklarını buraya koymak isterdim ama şimdi yüzümü göstermiyim
Ama çıpçıtır manken bulup yüzümü onların yüzüne monte etmiş.
Öyle olmak için 2-3 yıl geçmesi gerek zannımcaaa.
Ammaaa herkesin huzurundan ger-düşüme teşekkür ediyorum.
Keyfim yerine geldi
yaglı olur bencede bı kere sırt kısmı kemıklı ve derısı var,oylece kızarcak ızgarada tadı oyle cıkar ama
amanınnnnnnnn acıktım vallaaaaa
afiyet olsunnnnnbenımde mıdemden sesler gelmeye basladı ozellıklede şu kelebek muhabbetınden sonra
ben de ızgara tavugumun sıparısını verdım beklıyorum, sabah yurudugum ıcın mı bılmem o kadar cok karnım acıktı ki midem gurul gurul
ayneennn bende farkettimya kelebek tugba nerde ya hangı foruma el atsam bı okuyayım desem bı bakıyorum o topıkte bı yazısı, bı cvbı varkk'nın en aktif uyelerınden secıcem kendısını
bende biara sudemden etkileniydoum başlıycaktım ama hiç abna göre gelmedi ne bana nede geleneksel yöresel damak tadı olan kocişime...
Sudem demiş ya yengesi 4 günde 3 kilo vermiş die mucizevi bişi olsa gerek.
Topiği var ama yazan yazana
İlk hafta protein agırlıklı beslenilcekmiş sanırsam.
ay çok teşekkürler buldum sonunda.
burası çok soğuk ama şunu söyleyeyim hava temiz. birde yüksek olmasından mı ne soğuk çok çarpmıyor insanı. ben sık grip olurum şeytan kulağına burada daha hastalanmadım. yaşayanlarda aynı şeyi söylüyor hasta etmiyo erzurumun soğuğu.
ben aslen konyalıyım. bayramda konyadaydık valla cuma günü + 2 +3 derece idi yağmurluydu biraz da donmuştum konya da. burada soğuk ama rüzgar falan esmediği için sıkı giyinirsen üşütmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?