70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seviyom ben seni yaa bide ikizlerim diye beğenmiyodun beni

tamamdır ıkız olsun bırını bana ver, 90-60-90 vucudum bozulmasınnn :90:

siz çekişe durun belkide ben sizden önce yaparım haha

bu gıdısle oyle olcak zatennnnn, belkıde vardır bısıler oruca ragmen artılar fılan dıyosunnn

Seviyom ben seni yaa bide ikizlerim diye beğenmiyodun beni

Yok beaa ikizler eglenceli bi burç ona lafım yok
Arkadaş olarak süper ikili ilişkilerde çok fena

bu gıdısle oyle olcak zatennnnn, belkıde vardır bısıler oruca ragmen artılar fılan dıyosunnn

90-60 ı anlarım da sonundaki 90 ne

saol canım

ah ah bende 46-48 benen 42 leri görebilecekmiyim????inş inş

Herkes albümüne koyuyor canım arkadas olarak eklemişsin kabul ettim.
Bakarsın

Tabi ki büyük birşey yavaş yavaş moda giriyorsun demek ki.
Tebrik ettim seni.

saol canım tşk ederim.ilk işim albümüne bakmak olacak...
tekrar teşekkür ettim bide kocişim şu çayları aktardan bulup getirse dahada iyi olacak...

o misafir bendede hiç bitmiyo....

slm kızlar bugün sabah kızımı doktora götürdüm.kusma ve yemek yememe problemi var.neyse doktor kan idrar tahlili ultrason falan verdi check-up yapalım dedi.hepsini yaptırdık kızıma idrar torbası bağladılar bekle Allah bekle saatler oldu bikere yaptı yarısı beze yarısı poşete götürdüm olmaz yetmez dediler tekrar idrar torbasını ben bağladım.tabi kızım hiç durmuyo.neyse akşama kadar 3-4 kez idrar torbası bağlandı yapmadı olmadı vs en son bezine yapınca tama eve gidelim dedim.tabi eşim işe gitti mecburen öğlende.ben tek başınaydım.derken hastanenin ortasında kızım kust hem kendi üstüne hemde yerlere falan.Allahtan hazırlıklıyımhastane ortasında onu soyundurup giydirdim.doktora çıktık.tahlillerde hiç bişi yok temiz ama belki reflü olabilir dedi ilaç verdi.deneyin dedi.geçmezse fakülteye götürün dedi.canım çok sıkkın.küçücük yavrum deneme tahtası gibi o ilaç bu ilaç.zatende içmez Allah bana yardım etsin
evden çıkarken sabah 9du.eve gelince 4-5 gibiydi.öyle canım sıkıldıki. kızım uyuyunca bilg. başına geçtim kızlar napıyo diye aaa bi baktım burnum kanıyo.canımı çok sıkınca oluyo çok nadirde olsa....

neyse velhasılı kelam tahliller temiz ama kafam çok karışık...hepinizi öpüyorum...sizleri seviyorum

bu arada benim adım Tevhide

hayalimdeki popo ölçüsüüüüüüü

ikizler ıyı burctur, benım en yakın arkadaslarım hep hazıran dogumlular ama ıkılı ılıskılerde bılemıyorum yanı o konuda Dılek bılırkışı

bak kız bu da hemen nası düşünüyo fena bu fenaa korkutma beniii :18: tuvalete cıkamadım sahurda fazla yidim ondan oldu ben biliyom

Albümüme foto yüklemeye çalıyom ama hata veriyo 1 tane yükleyecektim ama yapamadım

Fotonun boyutu büyükse hata veriyor canım..
Bi kontrol et istersen

Birden çok kişiyle birlikte olmak isteyen varsa kendine ikizler burcu bulsun.
Bunu bilir bunu söylerim ben.
Tek bi adamla sevgili değilim her anı değişik sevdiceğimin

aynen öyel gercı ıkızler arkadasım olmadı ama ıkzıler bı kocam var hala çözemedim
canım cok gecmıs olsun kızınada sana da üzülme dur bakalım cocuklarda tabı zor tahlıl benım oglana da 2 aylıkken kaka tahlili vermek ıcın ugrasmıstık yarım saat ıcınde hastane götürmemız gerekıyodu zar zor hallettık hastanede uzaktı yanı.bı tahlıller yapılsın teshıs konulsun once bakalım ama zor tabı hasteneler allah ne düşürsün ne de eksık etsın bende korkuyom onların elınde hayatımız çünkü
Bak şimdii varda söylemiyosun yoksa

Pışıkkkkkk hiçte vermem benim seksü fücudum bozulsunnn sen hazıra konn ohh ne rahat

bak kız iyice büyüttüler olayıyok bişey yani şu an için

al benden de o kadar helekı karsındakı kısı benım gıbı bı yengecse vay halıne dıyorum

Hıı o zaman tamam

Çok geçmiş olsun cnm evet reflü olabiliyo bazen minik çocuklarda da :26: ama endoskopi yapılmadan ilaç verilmesi ve

kullandırılması bana saçma geliyo :26: gerçi çocuklara yapılıyomu endoskopi bilmiyorum :26:

İnşallah iyileşir en kısa zamanda

Albümüme foto yüklemeye çalıyom ama hata veriyo 1 tane yükleyecektim ama yapamadım

Meraklandım şimdi

sorununuzla ılgılı olarak sizi mywishe bağlıyorum :90::90:

bak kız bu da hemen nası düşünüyo fena bu fenaa korkutma beniii :18: tuvalete cıkamadım sahurda fazla yidim ondan oldu ben biliyom

tövbe tövbee hem korunmuyorum dıyo hem de hamılemısın acaba deınce korkutma benı dıyoooo bı karar ver kuzum hamiş olmak ıstıyo musun yoksa istemıyo musun sen

Karakol işi filan gelırde eşinin oldugu yere düşersem, eşiniz galıba hamile deip kacacam yanından
kocan da kalır ahan da bööle

sorununuzla ılgılı olarak sizi mywishe bağlıyorum :90::90:

Tamda cevap veriyordum
Valla şirkette kullanıcılara destek vermekten burda da birine cevap veremezsem rahatsız oluyorum.

al benden de o kadar helekı karsındakı kısı benım gıbı bı yengecse vay halıne dıyorum

Aaa kocan ikizlermiydi senin
Allah bana,sana, Naf'ın eşine sabır versin
Zor valla çok zorr

evt haklıymışsın şimdi yükledim beni merak ediyodun ya bakabilirsin çikin suratıma

Aaaa ben seni yaşlı hayal ettiydim :26:
Niyeyse biilemedim de şimdi.
Yüzün çok güzel maşaallah
Vücut ölçülerinide görmek isterizz

evt haklıymışsın şimdi yükledim beni merak ediyodun ya bakabilirsin çikin suratıma

Çikinmişş pehhh

Sen onu külahıma anlat külahımda yok ki benim:26:

:131: hehh dilek bitirsin dondurmasını onun külahına anlat

ikizler + karadeniz inadı = NaF

Hakketten hee kocam sabır çekiyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…