70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekcim yaa arkadaslara attın ya leslının lınkını bana da atsan sana zahmet belkı bu sefer gdıer bı 300 gr ha:1: saka bı yana ablam bana yukledı flash dıskı takıp yapıyodum 2 ,3 ve 5 mılı ama belkı dıgerlerı de laızm olur bırde nası ındırıldıgınıde not eklesen sana zahmet :34::38:

link atınca virüsvirüs diye çıkıyo ya.
Google a leslie sansone yaz diyetcenter linkini tıkla.
Ordan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ile başlayan linke tıklıycan.
Sonra açılan sayfada save file to alanını tıklıycan o kadar.
1 dakikalık iş.:34:

arcak bende link var özelden msj atarım şimdi sana :34:

Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii:60::60:

kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo:16::16:
Eki Görüntüle 302085

meraba kızlar..
ben en sağdakiyim ortadaki gibi olmam için 5 kilo falan vermem lazım..
menüm sabahı yazmıştım
ara
1 elma
1 muz
öğlen
4 kaşık mantar sote
4 adet patates kızartması ince dilim
1 dilim ekmek
ilk gün açıkcası zorlandım birazz..:)):53:

selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee

selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

saol canım tşk ederim.

kızlar geçmişi okuyum dedimya bi baktım 100 sayfa olmuş.maşallah geveze kızlar sizi.okuyamam valla her tarafım sızlıyo.kızım uyanmadan onun bi çoırbasını pişirrisem ne ala.öptüm sizi.aman durun öpmiyim hastalık bulaşmasın sizede.bye byee

ben sana linkleri atıcam ama mesaj kutun doluymuş birazını sil de göndereyim şekerim
sildim canım saol:34:
selam kızlar

cok gecmıs olsun canım kızına da sana da:5:

ortııııımmm nerelerdesın ya bu hafta hıc görünmedin:26:

bugünkü menümü yazayım. misafir geldiği için beslenme saatlerim biraz düzensiz oldu ama inşallah yediklerim bana yağ ve et olarak geri dönmez.
kahvaltı:
iki dilim b. ekmek
bir yumurta
peynir
zeytin bal
11.30 aşure. yemek istemiyorum ama görünce dayanamıyorum. aşureyi çok sevdiğimi bilen yengem bana şunu anlatmıştı. adamın biri çok aşure yediği için hastalanmış ve doktora gitmiş. doktor şurup yazmış bunu sabah akşam içeceksin demiş. adam: yazmayın içemem deyince doktor bir kaşık şurup için yer yok mu demiş. bunun üzerine adam bir kaşıklık yer olsa orayada aşure koyardım demiş.
işte bende böyleyim kızlar. eve aşure gelince hemen eşime verip lütfen hemen ye yoksa dayanamıyorum diyorum. o da afiyetle yiyor.
12.30:bir havuç
16.00: bir gözleme(şuçum büyük ama misafir vardı.)
bol su sabah 3 mil yürüyüş. artık bir meyve yerim veya yemem. tekrar 2 mil yürüyeceğim.

herkese iyi akşamlar 2 gündür giremedim biraz rahatsızımda kızı uyutup bende yatıyorum gündüzleri bile arzucum beni merak etmen beni mutlu etti çoksağol güzelim biraz toparlanayım helede.

slm kızlar,

yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınız:9: çenenin düşük anam ben napayım:38: umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz:1: en güzel tarafıda bu :27:

diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorum:27: son derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.

bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.:39: arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom :1: daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi :52: çok çakalım ya :35: yinede tam gönüllü değil :23: bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık :9:

sizi seviyorummm:38:

herkese iyi akşamlar 2 gündür giremedim biraz rahatsızımda kızı uyutup bende yatıyorum gündüzleri bile arzucum beni merak etmen beni mutlu etti çoksağol güzelim biraz toparlanayım helede.

sen de saol ortım tabıkı ederım merak :16:canım gecmıs olsun kuzuna da sana da ıns onemlı bısey deıldır tabıkı kendını ne zaman ıyı hıssedersen o zaman gel canım kendıne dıkkat et öpüyorum:34:

slm kızlar,

yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınız:9: çenenin düşük anam ben napayım:38: umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz:1: en güzel tarafıda bu :27:

diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorum:27: son derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.

bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.:39: arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom :1: daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi :52: çok çakalım ya :35: yinede tam gönüllü değil :23: bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık :9:

sizi seviyorummm:38:

canım 5 günde 5 kılo dıyetı yapıyorsun sanırım ben bakmıstım dabaya zor ya tek cesıt beslenmek o da bı ırade ısı yanı sen vücudunu tanıyosundur canım ıns faydasını görürsün:34:

kızlar bilgisi olan varsa birşey sorcam ben ben cumadan bu yana 59 lu kiloları gördüm ve artık diyet yapmıyorum ama korumadayım yine akşam6dan sonra bişey yemiyorum kilomu nasıl koruyacağım artık diyet yapmamaya karar verdim çünkü güçsüzleştim elim ayağım tiyremeye başladı güçsüzüm 5 aydır çok sıkı dikkat ettim bende aranızda kilo vwermeden takılsam olabilirmi triendy21 lütfen bana cevap verirmisin kilo korumayı nasıl yapıcam darısı hepinizin başına inşallah

canım boynumd aılerı derecede düzleşme var ve masa bası calısyorum sureklı bılgısayar basında ıyıce düzleşiyo halıyle:1: belımde de fıtık var sırtımda da acayıp kulunclar yanı dıkkat etmedıgımde banyo sonrası sacımı kurutmazsam veya soguga cıkarsam fılan hemen tutuluyor ıste ve kol ve bacaklarımda uyusuma yapıyor bunlar bende sevmem ılac kullanmayı zaten hamılelıkten berı hafıf agrı kesıcı dısında bısey kullanamıyorum ama bence al bıtane sen bısey olmaz sıcak tut kendını bı de:34:

senın debenden asagı kalır yanın yokmus canım sana da gecmıs olsun bız kadınalr kendımızı cok yıpratıyoruz malesef:19:

aman canım dıkkat et aslında hıc sana gore bır durum degıl masa bası calısmak ama mecburıyet ıste.. Allah kolaylık versın canım..

arzucum güçsüz kaldım ya elim ayağım titriyo başım dönüyo sürekli eşim diyet olayın sona erdi hakkımı helal etmem 58 kilo falan olma artık diyo kilo bildirimi yapmasam olabilirmi sen bildirim yapacağın başka orti bul istersen çünkü benim kilo vercek dermanım kalmadı sanırım vücudum daha aşağısını kaldırmayacak ama sen benim ortimsin genede başka birini bulsanda

Back
X