70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

whitehall sari gaci masallahin var hos hatunsun bence ustte problem yok basen ust bacak bence senin kilo bolgesel alt bacaklarin ust kisminda fazlalik goremedim ben egzersizi dizden yukari karindan alt kisma dogru yogunlastir supersin arkadasim havuz manzarasisa yazi getirmis yaaaaaaa canim cekti ......................................................latte ne kadar Avrupai guzelligin var Norvecli guzellere benziyorsun masallah Allah nazardan saklasin hepinizi bence hedef kilon dusuk canim be o kadar incelme yanaklarin dolgun daha hos ..................................................elsecim daha seninkine bakamadim ekle bakicam

ya bak birde sismaniz bikini giyemeyiz diyordunuz bakin elin karilari tombis tombis ne güzelde giymisler delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cokda yakismis -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:1shok::1shok::1shok:
KIZLARRR BUNEEEEE
ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRR BEN BUNLARIN YANINDA MANKENN KALIRIMMsırnaşık şeysırnaşık şey

AHADA KAÇAMAK YAPANLARRRRR
GELECEKYEKİ HALİMİZZ ONA GÖREEE :roflol::roflol:
BU FOTO HERGÜNN OLSUN TOPİKTE VALLA BUNLARI GÖRDÜKÇE İŞTAHI KAPANIR İNSANINNN:1ninca::1ninca:

bence iştahımız açılır nasılolsa çok zayıfız bunların yanında diye

Nuray cım,süpersin ya ,çok doğru tespit,kilo verince yanaklarım gidiyor gözlerim çöküyor zaten çok beyazım hayalet gibi oluyorum...ondan çok korkuyorum canım,ama belki sporla önlerim bakalım,sıfır beden hayallerim var ama 65 e bile insem benim için iyi olacağına eminim.güzel yorumların için sağol güzelim.:1hug:

ahh canım yaa yanlış anladın benii çok özür dilerim elifcim onu demek istemedim sadece kendi çektiğin fotoda yüzün görünmüyo yoksa gelinlikli ftonu görmüştüm ben

else yok artik sen tombiksen ben oleyim hicte tahmin ettigim gibi degilsiniz kizlar sizin goruntudeki kadinlar Ingiltere sinirlarinda model adini aliyor ben ucunuzdede abarti gormedim tipik alinmis birkac kilo gibi yoyo kilosu denir ya oyle

ahh canım yaa yanlış anladın benii çok özür dilerim elifcim onu demek istemedim sadece kendi çektiğin fotoda yüzün görünmüyo yoksa gelinlikli ftonu görmüştüm ben

yanlış anladım heralde uzaktan çekmişsin deyince
neyse kilomu görün yüzümü boşverin kaydirigubbakcemile3

ay takip edemiyorum bi türlü ne çok yazmışsınız hepiniz, ne güzel sıcak bi grup bu:)

ben haftasonu şehir dışına çıkınca spor filan yapamadım kaldı, ama bugün tekrar spora başlıyorum cumaya hazır olmamız lazım değil mi:)

şu 70in altını bi görsem :ecrin_bebek:

else yok artik sen tombiksen ben oleyim hicte tahmin ettigim gibi degilsiniz kizlar sizin goruntudeki kadinlar Ingiltere sinirlarinda model adini aliyor ben ucunuzdede abarti gormedim tipik alinmis birkac kilo gibi yoyo kilosu denir ya oyle

ingiltereye mi taşınsam napsam kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim sen yeni doğum yapmışsın haliyle olacak biraz kilo
ki sen çok azimli bi annesin eminim çok yakında o eski çıtır haline dönersin :lepi:

tespitin çok yerinde canımcım benim belden itibaren löp et gerçi heryerim öle ama öle iri kemikli değilim görünenler etlerim ve yağlarım ıyyyyyyyyy

sukur vallahi boyle olsam ilk kocam sutlar beni heralde cift kisilik yeryatagi gibiler hatta ikide nevresim takimi cikar

bence ucunuzde problem kilodan ote bolgesel bence bakilinca kilolu degilsiniz size sisman lafi olmaz bile benim bir spor hocasi vardi az agirlik cok tekrar ve seker beyaz undan fakir bir diyet bolgesel kiloyu verdiriyormus ama yinede gayet guzelsiniz .........................elsem cok sagol eski kotlarima girdim sukur dogum insani feci yipratiyor eskiden 60kilo olup dogumdan sonra yine 60 kiloya donsende vucut eski 60takine donmuyor nedense deforme oluyor ama yinede kizima bakinca varsin olsun diyorum o benim kinali kuzum hersey feda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…