- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
evet tabiki sana dedimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
hacir canim gerekmiyor herkez herkezin profiline bakabilir
ya bak birde sismaniz bikini giyemeyiz diyordunuz bakin elin karilari tombis tombis ne güzelde giymisler delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cokda yakismis -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:1shok::1shok::1shok:
KIZLARRR BUNEEEEE
ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRR BEN BUNLARIN YANINDA MANKENN KALIRIMMsırnaşık şeysırnaşık şey
AHADA KAÇAMAK YAPANLARRRRR
GELECEKYEKİ HALİMİZZ ONA GÖREEE :roflol::roflol:
BU FOTO HERGÜNN OLSUN TOPİKTE VALLA BUNLARI GÖRDÜKÇE İŞTAHI KAPANIR İNSANINNN:1ninca::1ninca:
whitehall sari gaci masallahin var hos hatunsun bence ustte problem yok basen ust bacak bence senin kilo bolgesel alt bacaklarin ust kisminda fazlalik goremedim ben egzersizi dizden yukari karindan alt kisma dogru yogunlastir supersin arkadasim havuz manzarasisa yazi getirmis yaaaaaaa canim cekti ......................................................latte ne kadar Avrupai guzelligin var Norvecli guzellere benziyorsun masallah Allah nazardan saklasin hepinizi bence hedef kilon dusuk canim be o kadar incelme yanaklarin dolgun daha hos ..................................................elsecim daha seninkine bakamadim ekle bakicam
ahh canım yaa yanlış anladın benii çok özür dilerim elifcim onu demek istemedim sadece kendi çektiğin fotoda yüzün görünmüyo yoksa gelinlikli ftonu görmüştüm ben
else yok artik sen tombiksen ben oleyim hicte tahmin ettigim gibi degilsiniz kizlar sizin goruntudeki kadinlar Ingiltere sinirlarinda model adini aliyor ben ucunuzdede abarti gormedim tipik alinmis birkac kilo gibi yoyo kilosu denir ya oyle
whitehall sari gaci masallahin var hos hatunsun bence ustte problem yok basen ust bacak bence senin kilo bolgesel alt bacaklarin ust kisminda fazlalik goremedim ben egzersizi dizden yukari karindan alt kisma dogru yogunlastir supersin arkadasim havuz manzarasisa yazi getirmis yaaaaaaa canim cekti ......................................................latte ne kadar Avrupai guzelligin var Norvecli guzellere benziyorsun masallah Allah nazardan saklasin hepinizi bence hedef kilon dusuk canim be o kadar incelme yanaklarin dolgun daha hos ..................................................elsecim daha seninkine bakamadim ekle bakicam
sukur vallahi boyle olsam ilk kocam sutlar beni heralde cift kisilik yeryatagi gibiler hatta ikide nevresim takimi cikar
yani elif senin yüzünden saol 1 kilo verdim haa kırdım die çok korktum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?