- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kizlar hadi spor yapalim ya sohbetinize doyum olmuyor
ben kacar herkeze iyi günlerrrrrrrrr
bizim evin orda bi park var sabahları yürüyüp oradaki aletlerde böle teyzeler calışıyo bi ara bende gittim heryerde hırç hırç bi ses meğer kendilerini sararlarmış ama streçle deil battal boy çöp poşetile
bizim evin orda bi park var sabahları yürüyüp oradaki aletlerde böle teyzeler calışıyo bi ara bende gittim heryerde hırç hırç bi ses meğer kendilerini sararlarmış ama streçle deil battal boy çöp poşetile
ben geldim kızlar bugun inanılmaz hareketli bir gün geçirdim ofise yeni gelebildim hemen pc başına
geçtim yazıları okudum ohh nasılda kaynatmışsınız ben yokken
bu arada sabahtan sonra ara ögün olarak yarım bardak ballı süt içtim
ögle yemegin de de fırında et ve salata yedim ohh haa birde şöbiyet yedim:)))
sizleride çok ösledim:)mucukssss
sanirsam gulerken isedim:roflol::roflol::roflol:
kayımvaldemin odasını temizliyeyim dedim yarım saat ayrıldım,destan yazmışsınız. ne kaynatmışınız böyle valla maşallah. o resimler ne öyle yaa halimize şükredelim tabi ama bir kaç tane de 36-38 beden çıtır resmi koymak lazım ki fark o zaman anlaşılsın.. ooo ben nasıl olsa bunlara göre zayıfım deyip de yemeklere dalmayalım kızlar. yaza az kaldı nasıl giricez denize.
nuraycım evdeysen problem yok ama işteysen.........................
sanirsam gulerken isedim:roflol::roflol::roflol:
bende evde angelina julinin resimlerini koymuştum buzdolabına odama dolabıma falan neyse kardeşim gördü kardeşim dediysem 29 yaşında hayta bana boşuna uğraşma istesende böle olamazsın kendini kandırma demezmi sırf ona inat vericem ya bana şamyel deyip duruyo lastik patlarsa korkmayın ablam var diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?