70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar hadi spor yapalim ya sohbetinize doyum olmuyor
ben kacar herkeze iyi günlerrrrrrrrr

ay biara ben spora gidiyodum böyle teyzeler vardı aklıma geldi teyze zıplayamıyo da ayaklarını kaldıramadan hareketleri yapmaya çalışıyodukaydirigubbakcemile3

ooff bi de o zaman ben daha zayıftım şu halimden, o zaman bile daha çok uğraşıyomuşum ya

ben geldim kızlar bugun inanılmaz hareketli bir gün geçirdim ofise yeni gelebildim hemen pc başına
geçtim yazıları okudum ohh nasılda kaynatmışsınız ben yokken
bu arada sabahtan sonra ara ögün olarak yarım bardak ballı süt içtim
ögle yemegin de de fırında et ve salata yedim ohh haa birde şöbiyet yedim:)))
sizleride çok ösledim:)mucukssss

bizim evin orda bi park var sabahları yürüyüp oradaki aletlerde böle teyzeler calışıyo bi ara bende gittim heryerde hırç hırç bi ses meğer kendilerini sararlarmış ama streçle deil battal boy çöp poşetile

kayımvaldemin odasını temizliyeyim dedim yarım saat ayrıldım,destan yazmışsınız. ne kaynatmışınız böyle valla maşallah. o resimler ne öyle yaa halimize şükredelim tabi ama bir kaç tane de 36-38 beden çıtır resmi koymak lazım ki fark o zaman anlaşılsın.. ooo ben nasıl olsa bunlara göre zayıfım deyip de yemeklere dalmayalım kızlar. yaza az kaldı nasıl giricez denize.

saol tatlım aslında şöbiyeti yemesem daha ii olacaktı ama napim bi tatlıya bide kocama dayanamıyorum:)
neyseee akşam biraz fazla spor yapar dengelerim bu hafta 69 olmak istiyorum heheheh

kayımvaldemin odasını temizliyeyim dedim yarım saat ayrıldım,destan yazmışsınız. ne kaynatmışınız böyle valla maşallah. o resimler ne öyle yaa halimize şükredelim tabi ama bir kaç tane de 36-38 beden çıtır resmi koymak lazım ki fark o zaman anlaşılsın.. ooo ben nasıl olsa bunlara göre zayıfım deyip de yemeklere dalmayalım kızlar. yaza az kaldı nasıl giricez denize.

hoşgeldin melankolicim tarih olmuş karbonhidrat gazileri konusunda beni yanlız bıraktınkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Kizlar gözlerim sasi oldu okurken ammada cok yazmissiniz ne güzel ya..
Allah muhabbetimizi hep böyle güzel etsin..
Ben daha islere girisemedim kuzen geldi kahve fasli yaptik...
Simdi kalkiyorum az is yapim sonra cay yapip tekrar geliyorum öptümmm

sanirsam gulerken isedim:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

di mi bikaç 36 beden çıtır resmi koyun kızlar ya
bakıp ta özenelim biraz

bende evde angelina julinin resimlerini koymuştum buzdolabına odama dolabıma falan neyse kardeşim gördü kardeşim dediysem 29 yaşında hayta bana boşuna uğraşma istesende böle olamazsın kendini kandırma demezmi sırf ona inat vericem ya bana şamyel deyip duruyo lastik patlarsa korkmayın ablam var diyo

kizlar burda yogurt bulmak zor zor degilde adam gibi yogurt bulamadim esimde Turk marketinden yaylanin suzmesini almis 100gr 119kalori diyor sizce cok mu kalorisi suzme yogurt yagli mi kararsiz kaldim oda 5kiloluk kova almis diyette brokoli kbahar kullaniyorum diye kararsiz kaldim

kardesmi ?kaynanami belli degil terbiyesiz bizdede ondaki para olsa ooooooooooooooooneler oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…