70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şamyell haaa:roflol::roflol::roflol:
valla çokk güldümm kızma bana tamammı naniknaniknaniknanik
çok komikk ya şamyelllsırnaşık şeysırnaşık şey

sukur evdeyim sorun yok alemsin sen beni guldurdun Allahta seni guldursun emi bak bunu hatirlar hatirlar gulerim simdi

walla haklısın ya o zamanlar bi ped reklamı var ya yeni çıkmıştı sizinki ses çıkarıyomu die o gelmişti aklımada bu teyzelerde ses çıkarıyo die sonra yürüyemedim duyunca bi gülme krizi parkın ortasında yerlerde yuvarlanmıştım

adım şamyel kaldı insanın kardeşi sölerse ama ben kızmam arkadaşlar ya kendimle acayip barışığım o yüzden bu kilodayım ya rahatlıktan o resimlerdeki gibi olsamda severdim kendimi ama yaz geliyo ha hiç çekilmez dimi kimse yaklaşamazdı kokudan

canımm sana artıkk şamyelim desemm kızarmısınnnŞenizŞeniz
sende bana istedigini diyebilirsinnkaydirigubbakcemile5

dışarı gittim geldim ne çok kaynatmışsınız böyle maşallah eski takım ruhu geri gelmiş valla çok sevindim kaydirigubbakcemile5 az önce bir arkadaşımla karşılaştım uzun süredir görüşmüyorduk bana ne kadar yazıflamışsın dedi çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

elsecim hava bugunde burda bir tuhaf kapali acik gunesli hic sevmem kasvetli havayi ....................kizlar hadi soruma cevap verin suzme yogurt kalorisi yuksekmidir 100gr 119 kalori diyor ona gore yiyecegim

merhabalaar spoardan geldim, midem nedense çook bulandı zorladım kendimi ama 1 saat dayanabildim genede her harketimi yaptım, yüryüşümüde yaptım. Ama öğlen bir simit yedim kızlar yaa kocas bir simit yedim yuttum resmen! ama kahvaltı yapmadığım için çok bişiy olmaz dimi kızlar ya? akşam ne yices bakalım artık...

canım insanı motive eden en güzell şeyy
birisinin sana çok zayıflamışsın demesii galibaaakaydirigubbakcemile3

elsecim hava bugunde burda bir tuhaf kapali acik gunesli hic sevmem kasvetli havayi ....................kizlar hadi soruma cevap verin suzme yogurt kalorisi yuksekmidir 100gr 119 kalori diyor ona gore yiyecegim

nuraycım, benim bildiğim kadarıyla süzme yoğurt çok yağlı o yüzden o kadar koyu kıvamlı zaten. Annem yedirmezdi çok bana süzme yoğurt yağlı diye.

valla kızlar artık yazdıklarınızı bile okumaya yetişemiyorum.. iş yapamıyorum aklım kalıyor.. cevap yazamıyorum.. offf akşamları evdeyim ama kimse olmuyor 1-2 kii zor takılıyoruz.. ne güzel muhabbet ne güzel ne dlu valla bende katılmak isterim ama iş işte olmuyor.... akşama tüm kadro bekliyorum hepinizi muhabbete.. 08:30'dan sonra evdeyim ben... yoksa hepinizin yazdıklarına tek tek yorum yazacağım yoksa çatlarım valla... ben kaçtım yine arada bakmaya çalışırım... :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

canım benim birfikrim yok ama çok degil heralde:uhm:
az bi yogurdu su ile aç incelt o şekilde yesen olmazmıı

nuraycım, benim bildiğim kadarıyla süzme yoğurt çok yağlı o yüzden o kadar koyu kıvamlı zaten. Annem yedirmezdi çok bana süzme yoğurt yağlı diye.

sagol canim ama 100gr 119kalori cok mu sence bana cok gelmedi off ya 5kiloluk almis benim herif nasil biticek simdi koca kova bilsem almasina izin vermezdim artik kizla ikisi yesin

Benımde Öle bursefacım akŞam elımde dosyalarla eve gıdıyorum evde yazıyorum raporları gÜndÜz burda olunca ıŞ eve kalıyo bana da spor oluyo

yaww burda hava berbat valla elsecim moralim bozuldu yağmur mu yağacak ne
bu arada bende menümü yazayım sabah kepek ekmeğe tost bardak çay tek esmer şekerli
sonra bir bardak yeşil çay
öğle yemeğinde fırında köfte patates,makarna, çorba ve muzlu puding vardı
ben bir kaç kaşık makarna yedim üstüne lor koydum köfte patates yedim birde çorba içtim çorbadan sonra acayip doydum artık acıkmıyorum eskisi gibi bir tane snickers yedim herkes yiyodu kalori üzerinde yazıodu bide off

güle güle canım akşam ben gecikebilirimm
arkadaşlarla toplanıcazz
inşallah kaçamak yapmammm:çok üzgünüm:

havalar nasıl olursa olsunn biizim havamız güzel olsunnnsırnaşık şeysırnaşık şey

kızlarr biçıtır hatunlar koyunda hevese gelelimm

di mi ya kimse resim koymadı

hava kararınca benimde içim kararıyo malesef
kalorisi yüksek geldi sanki yoğurdun bana
zambağın dediği az sulandır normal yoğurt kıvamına getir

akşamları ben burdayım şekercim

burdada bozuyo gibi ama olsun kıslar yakında havalar cok ısınacak o zamanda sıcaktan bunalacağız bence yılın en güzel günleri bahar aylarında

Ya yatak odasini topladim geldim ancak okumakla bitirdim, demin akliam bisey takildi belki bileniniz vardir..
Biz günlük kac kalori tüketebiliriz zayiflamak icin??
Bugün hep kalori saydim ama kaca kadar yenir bilmiyorum bileniniz varmi kizlar??
Simdide mutfaga geciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…