bende evde angelina julinin resimlerini koymuştum buzdolabına odama dolabıma falan neyse kardeşim gördü kardeşim dediysem 29 yaşında hayta bana boşuna uğraşma istesende böle olamazsın kendini kandırma demezmi sırf ona inat vericem ya bana şamyel deyip duruyo lastik patlarsa korkmayın ablam var diyo
sukur evdeyim sorun yok alemsin sen beni guldurdun Allahta seni guldursun emi bak bunu hatirlar hatirlar gulerim simdi
off hava karardı, bulutlar toplandı yağmur geliyo
adım şamyel kaldı insanın kardeşi sölerse ama ben kızmam arkadaşlar ya kendimle acayip barışığım o yüzden bu kilodayım ya rahatlıktan o resimlerdeki gibi olsamda severdim kendimi ama yaz geliyo ha hiç çekilmez dimi kimse yaklaşamazdı kokudan
dışarı gittim geldim ne çok kaynatmışsınız böyle maşallah eski takım ruhu geri gelmiş valla çok sevindim kaydirigubbakcemile5 az önce bir arkadaşımla karşılaştım uzun süredir görüşmüyorduk bana ne kadar yazıflamışsın dedi çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3
elsecim hava bugunde burda bir tuhaf kapali acik gunesli hic sevmem kasvetli havayi ....................kizlar hadi soruma cevap verin suzme yogurt kalorisi yuksekmidir 100gr 119 kalori diyor ona gore yiyecegim
elsecim hava bugunde burda bir tuhaf kapali acik gunesli hic sevmem kasvetli havayi ....................kizlar hadi soruma cevap verin suzme yogurt kalorisi yuksekmidir 100gr 119 kalori diyor ona gore yiyecegim
nuraycım, benim bildiğim kadarıyla süzme yoğurt çok yağlı o yüzden o kadar koyu kıvamlı zaten. Annem yedirmezdi çok bana süzme yoğurt yağlı diye.
valla kızlar artık yazdıklarınızı bile okumaya yetişemiyorum.. iş yapamıyorum aklım kalıyor.. cevap yazamıyorum.. offf akşamları evdeyim ama kimse olmuyor 1-2 kii zor takılıyoruz.. ne güzel muhabbet ne güzel ne dlu valla bende katılmak isterim ama iş işte olmuyor.... akşama tüm kadro bekliyorum hepinizi muhabbete.. 08:30'dan sonra evdeyim ben... yoksa hepinizin yazdıklarına tek tek yorum yazacağım yoksa çatlarım valla... ben kaçtım yine arada bakmaya çalışırım... :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
havalar nasıl olursa olsunn biizim havamız güzel olsunnnsırnaşık şeysırnaşık şey
kızlarr biçıtır hatunlar koyunda hevese gelelimm
valla kızlar artık yazdıklarınızı bile okumaya yetişemiyorum.. iş yapamıyorum aklım kalıyor.. cevap yazamıyorum.. offf akşamları evdeyim ama kimse olmuyor 1-2 kii zor takılıyoruz.. ne güzel muhabbet ne güzel ne dlu valla bende katılmak isterim ama iş işte olmuyor.... akşama tüm kadro bekliyorum hepinizi muhabbete.. 08:30'dan sonra evdeyim ben... yoksa hepinizin yazdıklarına tek tek yorum yazacağım yoksa çatlarım valla... ben kaçtım yine arada bakmaya çalışırım... :a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?