70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümü huzurlarınıza sunayım;
Öğlen işlerim vardı yemeden vakıt gectı yenı arkadaslara kötü örnek olmasın onuda belırteyım.. :34:

:39:
Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: Cacık, 2 dil. ekmek.
Ara: yok
Öğle: Limonlu yeşilçay.
Akşam (18:00):Çevirme tavuk, cacık, 1,5 dil. ekmek.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.
canım gene cok az yemeye baslmassın sonra bıkıp koyuverırsın bak :26:
iyi akşamlar herkese..

bana da yollarmısın linki canım...

bizdede kocaman bi koli kaset var ..benim eşimin..5 ev değiştirdik..ker seferinde atasım geliyor kıyamıyorum...

hakkında hayırlısı ne ise Allah kolaylaştırsın canım..

ben de sadece kendimi karakışta evlenmiş sanıyordum....
charm,arzu
nice mutlu sağlıklı yıllara canım..
benim de 10 aralık cmt..
ne yapacağımı bilmiyorum ben de..bi de çocuklar var..
anca onları babaanneye satarsam bişeyler yaopabilirim..
benim de 13. yılım bitiyor..daha dün gibi..
maşallah canım nice multu yıllara inşallah:16:
kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda
eşin de bi alem :1: ama sen sabah yaptıgında gayet net dıyodun sabah daha ıyı cıkıyo sonuc bekle bakalım dedıgın gıbı stres yapma olduysada oldu zaten
ne güzelmiş:1:
benim meyve ile aram fazla yok ama ara olarak birtane elmayi ekleyeyim :44: face de yaziyordun paylasayim dedim kizlar :40:
Eki Görüntüle 303808
Sağlikli Yaşam Danişmani
mutlaka birtane yemelisiniz..
- baş ağrısına iyi gelir ve ağırmamasını sağlar
- metabolizmayı hızlandırır
- kan şekerini dengeler
- cildinizi besler
- genç kalmanızı sağlar
-kabızlığı önler
-zayıflamak için elma kabuklarını demleyip için tarçınla beraber
-boğazınız ağırınca hemen elma yiyin pişirerek yerseniz fırında sıcak sıcak daha iyi olur...
daha ne olsun .....

günde mutlaka bir elma yenmelidir...
saol canım gzüel bilgiler ıcın benımde meyveyle aram yok:50:

Günaydın kısçeler.
Kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum.

Başlangıç Kilo: 86 :100:
Geçen Hafta: 72.2 :99:
Bu hafta: 71.5 :81:
Giden: 700 gram :91:
Toplamda verilen: 14.5 :96:
Hedef: 57 :116:
günaydın canım bu ara sık yazmıyosun tebrıkler ayrıca:46:
günaydın tatlımm :16::16::16:
inanki haftanın son 4 günü hep biyerlerdeydim ve hep hamurişi ve aşure yedim...nasıl verdim bukadar bilmiyorum..stresten sanırım..şu devremülk işini halen halledemedik...işler kördüqüm oldu...400tl para istiyorlar senetleri geri vermek için...bugün tüketici mahkemesine gidicem... bunun oluru yok derlerse tatil köyünü alıcaz...eşim çok beqenmiş alalım diyor...arada kaldım... bir arkadaşım bedava tatil hakkını kullanmış çok memnun kalmış...sen internette yazan herşeye inanma diyor... içim biraz rahatladı..hayırlısı bakalım...
oncelıkle tebrıkler kaptan kılolar gıtmeye baslamıs ne güzel.ıns hayırlısıyla sonuclanır devremülk olayınız:26:
Günaydınlar....

kilom artış göstermeden hemen yazayım:))))

Başlangıç : 79 kg
Geçen Hafta :79 kg
Bu hafta: 78 kg
Giden: 1000 gr
Toplam giden : 1000gr
Hedef :65 kg
tebrıkler:46:
Günaydın kızçeler :3::3:

geçmişe bakıp geleyim :10:
günaydın canım:16:
özelde mesaj atamıyorum. benide listeye dahil eder misiniz.
geçen hafta:75
bu hafta: 74.2
giden:800gr.
toplamda giden: 800gr.
hepinize teşekür ederim. burdaki birlik beraberlik olmasa motive olamazdım. sizleri daha önceden tanımayı dilerdim. ama biliyorumki hiçbirşey için geç değil. kararlılık yolun yarısını geçmek demektir. mermeri delen suyun gücü değil damlaların kararlılığıdır. hepimiz inşallah damlaların kararlılığında olalım.
bu arada herkese günaydın. hayırlı cumalar.
ne güzle yazmıssın canım cok dogru ve tebrıkler aynen devam:46:
başlangıç :81
geçen hafta:74,4
bu hafta: 71,8
giden:2,6
toplamda giden:9,20
hedef:60
süper ya tebrıkler:46:
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hf 65.4
bu hafta 65
giden 400 gr
toplam giden 14.8 kg
hedef 58
pazartesi ne güzel 64 leri görmüşken son iki günde cozutmanın cezası....
artık 63 ü göreyim inşallah..
bu hafta sporda yok....
akşam yediğim yemekte tuzluydu.. o kadar su içtim ki..
çok şişim çıkmadı sular..
bi bitki çayı içeyim de rahatlyayım bari..
tebrıkler canım sen halledersın olsun:34::46:
Bildirimmmm

Benim orti ugramiyo pek galiba :/
başlangıç :91
geçen hafta:79.7
bu hafta: 79
giden:700 gr
toplamda giden:12
tebrıkler:46:
kızzllaaaaarrrrrr sonundaa 59 u gördüüüm çok dua ettim herhaallll ucundsan da olsa göreyim inşallah dieee :21::21::21::10::10::9::9::8::8:

yuppiiiiiiiiiiiiiii eheheh :D

başlangıç: 78
geçen hafta: 61.4
bu hafta:59.8
giden:1.60
toplamda giden:18.20
hedef:58

maşallah ve tebrıkelr:46: cok güzel bi duygu olsa gerek

Günaydın hayırlı cumalar canlarım:16::16: Ankarada süper kar yağıyor yagmura göre akrı daha cok sevıyorum evde olmak vardı ohhh

bende sıkıldım artık bı 65 bı 66 bundan sonra 66 ya bıdaha cıkmak ıstemıyorum mümkünse:47:

baslangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:65.9
giden:400 gr
top.giden:8.1 kg
hedef:62

TEBRİKLER HALAYCIM............

HARRAN0571 TEBRİKLER BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM.......

DERYAAK 2600 HARİKA SÜPERSİN YAAAAAAAAAAAAAA............

AY_SHE ORTİM OLSUN HAFTAYA DAHA GÜZEL OLCAK ÖPTÜM SENİ ORTİCİMMMMM.................

ZERRACIM KADERİMİZ AYNI SENLE İNŞ. HAFTAYA ÇOK VERCEZ.................

RED TEBRİKLER...............

NAFÇIM EN AZINDAN KİLO ALMAMIŞSIN ..................

MELOJJ SÜPERSİN CNM......................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

BENDE KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAYIM
BAŞLANGIÇ: 73
GEÇEN HAFTA :70
BU HAFTA :69.600
GİDEN: 400 GR
TOPLAMDA GİDEN: 3.400GR
HEDEF KİLO: 58 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar Dilek ' lerin şirkette kk yasaklanmış :43::43::43::43: Dilek gelemiyo şuan haberiniz olsun:25::25:

TEBRİKLER HALAYCIM............

HARRAN0571 TEBRİKLER BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM.......

DERYAAK 2600 HARİKA SÜPERSİN YAAAAAAAAAAAAAA............

AY_SHE ORTİM OLSUN HAFTAYA DAHA GÜZEL OLCAK ÖPTÜM SENİ ORTİCİMMMMM.................

ZERRACIM KADERİMİZ AYNI SENLE İNŞ. HAFTAYA ÇOK VERCEZ.................

RED TEBRİKLER...............

NAFÇIM EN AZINDAN KİLO ALMAMIŞSIN ..................

MELOJJ SÜPERSİN CNM......................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah orticimm bakalımm :) regl gecsınde bi öf çok agrıo he zor dayanıom :25:

ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....

ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....

incelemezkiii
umay0110

ortin var zaten yazmıştım görmedin mi ki sen :26:

İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim :1::1:

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye :27::27:

Nasıllar ama oyy yirimmm :17::17:

zddz.jpg
ayy o simliler mükemmel ötesii,versene şu kırmızıyı bisefer süreyim,,evlilik yıldönümümüzde,aşkımcıma dahada seksi görüneyim:21::21::23:
masaallah canim bayildim ikisinede rabbim bagislasin gercekten gozlerim doldu onlari seyrederken masaallah
:16::16:allahım bahtlarını güzel etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ama inan şu sıralarr çok fenalardayyııım,,kıskançlık tavan yaptıı,,paylaşamıyolar beniii:25:
ben geldim :66:

sagolun kizlar ben nekadar sansliyim :17: beni düsünüyonuz yemeyeyim tuzaga düsmeyeyim diye cok hosuma gitti :43: annemin tuzagina düsdüm :14: suan okadar kötü oldum ki :37: uykum geldi resmen ama bugün daha da birsey yemem birde yesil cay yaptim limonlu onu hüpletiyom o paklarmi bilmem :17:
2-3 litre su kesin icerim :18:

ya bende unutkanlik mi var anlamadim sanki daha cok alinti yapmisdim :44: nafin ojelerine cok güzel lilalisini bana ver diycekdim aygün e hayirlisiyla bebisinde olur isallah diycekdim nerde benim alintilarim :27:
ay ne dicem bilemedim,,tuzağa düştün hemii:60:pardonya tutamadım kendimii :26:dur ağzımı kapayarak güliyimde duyulmasın pek:1::1::1:
Derya abla nerelerde acaba sesi çıkmıyo :26:

kdr ' de annesigilde tatilde ohh ne güzel :17:

cleopatra hala yok ortalıkta :53:

zeynepberat nerelerde bazen altta görüyorum bazen yok oluyo :26:

sena ablanında sesi çıkmadı ne yaptı acaba devremülk işini :26:

ayy herkesi merak edesim geldi :17:
he nen bende tam onları sorcektiim:36::27::60::60:helekiortimi merak ediyom en çok,,bide cleopatrayıı :23:kadın yaprak gibi olunca uçtu gitti sanırsam:60:
küsme küsme gel öpim :38:

sahte tırnak dediğin takma tırnak mı canım :26:

yoksa akrilik tırnak mı :26:

Bence ikisinde de su geçmiyo alta :26: ama şöyle bişey de var :26: sonuçta kendi tırnağımızında altına su geçmiyo :26:

ay bilemedim şimdi istiyosan diyaneti arayıp sorayım :27: bayan fetva ile kanka olduk nerdeyse :1::1:
:9::9::9::9::9:
eksik yazı var galiba. hemen düzeltiyorum
başlangıç:75kg.
geçen hafta:75kg.
bu hafta 74.2
giden:800gr.
toplamda giden:800gr.
hedef:65
inşallah olmuştur.
ilksin daha canım önemli olan haftaya buşekil yapman özelime:16::16:
Bildirimmmm

Benim orti ugramiyo pek galiba :/
başlangıç :91
geçen hafta:79.7
bu hafta: 79
giden:700 gr
toplamda giden:12
canımcım özele gönderiliyo bildirimler:24:burda dikkate alınmassın diyim:36:

merhabalar benim boyum 172 cm,kilom 74,1

ikihafta önceki kilom:76,7
şimdiki klom:74,1
hedefim:70 kg (asıl hedefim 68.önce 70 e inmeyi başarıyım)
umarım başarılı olurum.ben yediklerimi azalttım ve mekik çekiyorum.yaptığım sadece bu.bilmiyorum sporsuz başarabilirmiyim..
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Kilo Bildirimi

09.12.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 67,8
Gelen & Giden : 0
Toplamda giden: 700 gr
Hedef: 60
iyi be bari busefer almamışın:1:
nafffffff bayıldım ojelerine benimde küçük bir sandığım var içi oje dolu bende çok seviyorum ojeleri...........
bugünkü menümüm vereyim:
sabah: 1 kase mercimek çorbası.2dilim tam buğday ekmeği 2 çok ince dilim kaşar çay
ara: nane limon çayı
öğle: 1 tabak şehrieyli çorba 1 dilim kepekli ekmek salata
ara: 1 elma 1 bardak zencefilli çay ballı-limonlu
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği 1kaşık incir reçeli 2kk peynir ,çeçil peyniri, 1siyah zeytin 1 tabak yumurtalı menemen yağsız ,salata
ara :2 tam ceviz yemeyi düşünüyorum
2-2.5 lt su
spor yapmak isitom ama gücü kendimde bulamıyorum bkıcam artık
bitki çayları ara yerine geçmiyo canım,,
meyvede meyve yiyelimm,:24::24:,
midemiz bayram etsinde görelim:24::24::9:
bide akşam niye kahvaltı yaptın:26:hayırdır:1:

Bugünkü menümü huzurlarınıza sunayım;
Öğlen işlerim vardı yemeden vakıt gectı yenı arkadaslara kötü örnek olmasın onuda belırteyım.. :34:

Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: Cacık, 2 dil. ekmek.
Öğle: Limonlu yeşilçay.
Akşam (18:00):Çevirme tavuk, cacık, 1,5 dil. ekmek.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.
örnek olmayan bi menü evet:27:,,charmdan beklenmedik hareketler bunlar:60::60:
hehehehe.....
topik bana kalmış kimseler yok.. nerdesiniz kızlar..
derya (kılavuz) nerdesin canım..iyimisin...
13.yılınız kutlu olsun canım..daha nice senelere inşallah:16::16::38:ben sana başka bişi dicektimya neyse unuttum aklıma gelirse yazarım artık:44::9:
bügün yediklerim
sabah:
birdilim ekmek
yumurta
bal
yoğurt
domates
öğlen:
bir kase çorba
iki yemek kaşığı nohut
bir dolma(patlıcan)
akşam:
üç yaprak sarma
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
aralarda meyve su şekersiz süt
bu menüyü bu sarmaları biyerden hatırlıyorumya nerden:44:dün için akşamki dolmalar olmamış,,bildirim öncesi biz genelde hafif geçiriyoruz,,3tane az gibi görünebilir belki ama:31:neysee,sadece çorba salata yoğurt yeseydin çok iyi olurdu,,hem dolma yemişsin bide ekmek neden yedinki canım:25:ahah:24::24:

tugbis duy sesimi ben gecen hafta girip bildirim yapamadim simdi gecen hafta 74.8 dim onu mu yazayim bildirime yoksa 2 hafta önceki 73.3 mü :26:
canım eğer geçen hafta tartıldıysan ne ala,,geçen haftakini yaz sen öyle olmak zorundaa:23:kaç verdin bakiim kulağıma söyle:27:
kızzllaaaaarrrrrr sonundaa 59 u gördüüüm çok dua ettim herhaallll ucundsan da olsa göreyim inşallah dieee :21::21::21::10::10::9::9::8::8:

yuppiiiiiiiiiiiiiii eheheh :D

başlangıç: 78
geçen hafta: 61.4
bu hafta:59.8
giden:1.60
toplamda giden:18.20
hedef:58
anaaaaaaaaaaaaamm benim 1ay kadarmı oldu bilmem ama benim enson tartıda gördüğüm rakam 59.8 bidaha inemediiiimm:43::43:sen bari kıyetini bil elinden kaçırmaaaa:30:
kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda
:53::53::53:hayırlısıı:26::26:
haha çok doğruyaa valla eşime göstermem lazım,,bak sizler sırf bunlardan kurtulmak için erkek oldunuz demii,dicem:23::60::60:
benim meyve ile aram fazla yok ama ara olarak birtane elmayi ekleyeyim :44: face de yaziyordun paylasayim dedim kizlar :40:

Eki Görüntüle 303808
Sağlikli Yaşam Danişmani
mutlaka birtane yemelisiniz..
- baş ağrısına iyi gelir ve ağırmamasını sağlar
- metabolizmayı hızlandırır
- kan şekerini dengeler
- cildinizi besler
- genç kalmanızı sağlar
-kabızlığı önler
-zayıflamak için elma kabuklarını demleyip için tarçınla beraber
-boğazınız ağırınca hemen elma yiyin pişirerek yerseniz fırında sıcak sıcak daha iyi olur...
daha ne olsun .....

günde mutlaka bir elma yenmelidir...
mutlak bi elma yiyek galiii:31::31::46::46::46:sanki yemediğin şey tubiraaa:57::9:
günaydın hanımlar... ben nerdeyse 1 haftadır topiğe bakamıyorum işlerimden dolayı ama bugün bildirimimi yapacağım durum pek iyi olmasada ben salı günleride tartılıyorum çünkü salı günü başlamıştım sözde diyete geçtiğimiz salı 67,800e düşmüştüm ama bugün yine 68,600 çıktım yani geçen haftadan beri sadece 100 gr vermişim ama reglim ondan kaynaklıda olabilir birde buhafta aşureyi fazla kaçırdım ve çok dikkat edemedim yediklerime, hiç spor yapamadım birde.... umarım bundan sonraki haftalar herşey daha güzel olur hepimiz için

Başlangıç : 70.2
Geçen Hafta :68,7 kg
Bu hafta: 68,6 kg
Giden: 100 gr :47:
Toplam giden : 1,6 kg :84:
Hedef :58 kg

evet canım ondan olmuştur büyük ihtimal:34:ama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey:46::46:

yaw nekadarda çok alıntı yapmışım öğlen oldu nerdeyseee:53::53::9:

evet tabiyaa,,hızlı olmak gerekiyo bu devirdee,,3.üde yolda sanırım:60::60:

:46::46::46:evet canım güzel olmuş bu,,yalnız ekmeği her öğün yemesen ,heleki akşam hiç yeme,,çorba ve köfte salata sana yeterde artar ekmeğe ihtiyacın yok,,sabah ekmek yemen yeterli vucut için:64::82::34:

tamam canım,bu hafta liste altına ,haftayada listede olucaksın..keşke geçen hafta bildirim yapsaydında buhafta listede olurdun,,okadarda söyledim:122::103:

canım ama sen geçen hafta bildirimde bulunmamışsıın,,oyüzden buhafta yine liste altında olucaksın:26:

ya dilek bişey diyimmi,,her hafta böyle demiyomuyuz,,valla kendi kendime koptum burda:9:,,bende haftaya daha iyi olcak diyorum ama noluyoo:60::60::27:

bilmemki bi kurultaya sorayım,,hakimler ne yanıt verir bilmemkii..:31:en iyisi sen bana rüşvet ver,,hatanı görmezden geleyim:23::27:

Liste altı ne demek????

Kızlar Dilek ' lerin şirkette kk yasaklanmış :43::43::43::43: Dilek gelemiyo şuan haberiniz olsun:25::25:
:53::53:allahtan sabah bildirim yapmışta öyle yasaklamışlar:25:
Liste altı ne demek????

liste altı şu demek hani ilk geldiğin hafta halay bu hafta bildirim yaparak haftaya listede olmaya hak kazanmıştır,yazmıtımya yine öyle olucak:31:alttaki linke bakıp görebilirsin,,geçen haftaki liste altındakilere ,,mesela onlar bugünde bildirim yaparlarsa listeye giricekler:29:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7906.html#post21994207

ayy o simliler mükemmel ötesii,versene şu kırmızıyı bisefer süreyim,,evlilik yıldönümümüzde,aşkımcıma dahada seksi görüneyim:21::21::23:

:16::16:allahım bahtlarını güzel etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ama inan şu sıralarr çok fenalardayyııım,,kıskançlık tavan yaptıı,,paylaşamıyolar beniii:25:

ay ne dicem bilemedim,,tuzağa düştün hemii:60:pardonya tutamadım kendimii :26:dur ağzımı kapayarak güliyimde duyulmasın pek:1::1::1:

he nen bende tam onları sorcektiim:36::27::60::60:helekiortimi merak ediyom en çok,,bide cleopatrayıı :23:kadın yaprak gibi olunca uçtu gitti sanırsam:60:

:9::9::9::9::9:

ilksin daha canım önemli olan haftaya buşekil yapman özelime:16::16:

canımcım özele gönderiliyo bildirimler:24:burda dikkate alınmassın diyim:36:

Vereyim kız nolcak sür tabi kocişine :12::12: :38:

aaaaa görmedim nerde benim ortim nerelere gitmiş :32:

:23::23: :24::24:

:53::53:allahtan sabah bildirim yapmışta öyle yasaklamışlar:25:

liste altı şu demek hani ilk geldiğin hafta halay bu hafta bildirim yaparak haftaya listede olmaya hak kazanmıştır,yazmıtımya yine öyle olucak:31:alttaki linke bakıp görebilirsin,,geçen haftaki liste altındakilere ,,mesela onlar bugünde bildirim yaparlarsa listeye giricekler:29:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7906.html#post21994207

Hala bildirim diyonn :57: :43::43: bidaha hiç gelemeyebilir :43::43::43:

arcak81
elsnopy

naf
erginsena

mywish89
silverpowder

triendy21
kılavuz

ay_she
edirne

blackcat_80